418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért elég sűrűn van fölül. De ha olyan tankot akarsz ami mindig fölül van akkor kénytelen leszel legalább Tier-9-ig eljutni :D -
"Aki el akarja tudni tartani a nagy tankjait,az prémium tankot."
Szerintem prémiummal simán eltartják magukat a nagy tankok, legalábbis is-4 bőven pluszos volt amíg volt prémiumom, de még anélkül sem vészes. Prémtankkal persze hamarabb összejön a nagy tankok ára, de szerintem egy sima prém acc is elég ahhoz hogy ne legyenek kredit gondok. -
csoszi87 #100641 Srácok én jól látom, hogy az IS-3 nagyon ritkán top tier csatákban?
Mert akkor nem sietek a kifejlesztésével. :-D -
Mentol #100640 Akinek meg nincs lóvéja prémiumra, az majd jövő karácsonykor el is tudja érni a Tier10-et...
Nekem például, a P35t tankom tud folyamatosan nyerni a csatákban, és próbálok azzal pénzt keresni, de 5-8ezer kreditnél többet nem nagyon hoznak a nyert csaták. -
haflac #100639 Bevétel.
Aki fejlődni akar prémium hozzáférést vásárol,mint én.
Aki el akarja tudni tartani a nagy tankjait,az prémium tankot.
De amikor a type-ot összeteszi az 5-ös t-34-el,akkor annak el fog menni a kedve,mert full esélytelen,de még egy 6-os,7-es is,és megutálja a játékot ha nem elég kitartó. -
Szerintem az is gond, hogy nagyon sok játékos játszik úgy, hogy topként meglátja az ellen top tankját és nem arra megy, vagy már eleve úgy indul el, hogy ne találkozzon az keményebb felével. -
MuldR #100637 Marpedig bevetel csak aktiv jatekosbol van. Tehat kell nekik. Ez nehany megnyilvanulason latszik, de nem jottek meg ra, hogy par idegesito dolog javitasaval mennyivel tobben jatszananak (pl: MM, SPG korlatozas) -
haflac #100636 Egy hetzer egy IS ellen,ajándék frag. -
MuldR #100635 Lesz uj MM. A mostani nem a teljes queueben levo jatekos allomanyt nezi, csak egy szuk reszet. Az uj MM a teljes allomanyt vizsgalja, igy jobb meccseket rak majd ossze.
Persze akkor is a felso es az also kozott lesz 2 tier. Mindig kell vadasznak es predanak lennie :P -
haflac #100634 Ezeket nem a játékos megtartása érdekli,hanem a bevétel.Pontosabban 1. bevétel,2. gamer,ez a napnál is világosabban látszik. -
Mentol #100633 Milyen jó volna! Nemrég kezdtem játszani, de mostanában folyamatosan minimum 3, de inkább 4-5 szint különbség van a top, és többi tank között. Így eléggé kevés az élvezeti érték. -
R3nton #100632 hát megígérték:D csúnya lenne ha nem tartanák be. De akkor én egy időre biztos befejezem a grindelést. Van 2 top medem 3 top heavym. Bőven elég, majd esetleg ha jönnek az angolok. -
virkir #100631 A játékosok megtartásával látjuk mennyit törődnek, főként az EU szerveren.
Tehát ezt az érvet szvsz nyugodtan kihúzhatjuk.
A régiek meg nem azért hagyják abba mert nincs prémium tankjuk, hanem mert régóta tudott bugokat nem képesek kezelni, egyre szarabb/unalmasabb a játékmenet, meg egy idő után azért mindenki bele tud unni valamennyire.
Szerintem itt is rezeg a léc, hogy mekkora lenne a hatása. -
haflac #100630 Azt sokkal könnyebben elérhetnék,egy normális MM rendszer kialakításával.Tegnap este kb. 70000 spíler volt az eu szerveren.Hülyeség,hogy nem kivitelezhető egy olyan MM,hogy a top tier és legalsó között max 2 tier különbség legyen.Meg a random faktor megszüntetése,és máris jönnek vissza. -
MuldR #100629 Jatekos megtartas. A regiek visszajohetnek. Ennyi. -
Az igaz, hogy nem bevétel, de nem is kerül semmibe. -
Mentol #100627 Amúgy, szerintem, nekem a páncélvadászok lesznek a testhezállóak. Melyik vonalat javasoljátok (I-es szinttől kezdve)? -
haflac #100626 Szerintem nem kaptok prém tankot,de ne legyen igazam.Miért érné meg ezeknek a pénzéhes emberkéknek ingyen kiosztani több száz,ezer fizus tankot?Ez nekik hol bevétel? -
R3nton #100625 ebből az jön le, hogy aki karácsony után regelt, az majd nem tudja goldért megvenni a store-ban. De ha vesz egy csomó goldot és eléri addig még a t34et akkor megkapja gondolom ingyen, mint a többi t34 tulaj. Akik pedig karácsony előtt regeltek, de nincs t34ük azok megvehetik goldért. Meg azért az a mondat biztató, hogy azoknak akarnak kárpótlást adni akik kigrindelték nehéz munka árán.
Összességében elég zavaros amit itt írtak, de én ezt veszem ki belőle. -
haflac #100624 Az nem program hiba. -
A legfőbb oka az hogy lassú és amíg nincs zis-6 (nem csak)szerintem fölösleges nagy céltábla. -
:)
wot miatt nem fogok. máshol ilyen nincs.
valószínűleg egy gyors lag ez is -
Mentol #100621 Már felraktam a nagy tornyot, de a zis6 még csak távoli álom... - miért mondtad? -
Mindenkinek ez a gondja, más tankoknál ez még nehezebben megy. Amx 40, vagy vk3601h/3001p ezeknél sokkal szarabb eljutni egy értelmes ágyúig. Tudom szar, hogy legtöbbször nagyok közé rak be. Próbálj mindig egy nagyobb csapattárs mögé szegődni és a kicsiket, vagy azonosakat lőni és a nagyokat csipegetni. Alap torony 122-essel már lehet valamit alkotni, és azzal ki lehet fejleszteni a nagy tornyot és a 107-est. Ja ha megvan a nagy torony ne rakd fel amíg nincs meg a zis-6-os. -
MuldR #100619 Az tipikus optikai eger hiba.
Vegyel uj egeret :( -
Mentol #100618 Az a gondom, hogy ha nem tudok kilőni a csatákban, akkor nincs miből fejleszteni azt a nyomorult tankot. -
kiskami #100617 Elég durva programhibának tűnik. -
Alap tanktól ne várj sokat. Mind kaki amíg ki nem fejlesztesz rajta mindent. Ráadásul a normális tankokkal máshogy kell játszani mint a kis ugribugri szarokkal. -
nekem ugyan ezek a gondok megvannak, de már régóta.
plusz még a napi 1x asztalra kib.szásról nem beszélve.
(a snipermódban egér elugrást említeni sem mertem, mert a válasz rá, hogy megremegett a kezem) -
csoszi87 #100614 nyugi. mondom hogy jó kis tank lesz az kifejlesztve. addig viszont nyögvenyelős. van 1 IS-em és tépem a hajam, hogy mennyit pattanok KVről. -
kiütöttél :)
-
Mentol #100612 Az egy dolog, hogy hiába lövöm az ellent, semmi hatása (mondjuk tegnap 5-ből négy csatában KV3 teamek ellen tett be), nade 5km/h-val fordul, és szanaszét lövik. -
Ez durva :) -
csoszi87 #100610 Miután kifejleszted a 107-es ágyút tényleg imádni fogod ha az MM kegyes hozzád. -
Mentol #100609 Tegnap nem sok sikerélményem volt a játékban.
Sokan a KV-t annyira dicsérték, hogy örültem, amikor meg tudtam venni - mondom, innen habzsi-dőzsi. Azóta, kb.5kilövésem volt azzal a tetves csigával, és nagyon lelombozott.
Esküszöm, hogy a kis II-III-as tankokkal ezerszer élvezetesebb csatákat lehet tolni, mint a nagy dögökkel. -
virkir #100608 Na ezmiez 
Ennyire nyilvánvaló cheat-et már csak nem használ valaki. -
kiskami #100607 Elment a kis franciának az ütközésfigyelése! -
virkir #100606 Ha jól tudom függ a kiosztott sebzés arányában.
Tehát ha a nap első csatájában kilősz egy csapattársat akkor már megkaphatod de ha mentél már 20 kört és kiosztottál 10k sebzést akkor még a másodikra sem biztos, hogy bekékülsz.
Lehet az is számít, hogy alacsonyabb tiert lősz ki vagy hozzád közelebb lévőt.
Nekem volt egy esetem IS-3-al amikor egy Stug a kezdésnél szemből rám állt és nyomta az előrét folyamatosan így meg nem tudtam még lefordulni se róla. Kénytelen voltam kilőni. Rögtön bekékültem mert a nap első köre volt. -
Tegnap én is éreztem azt amire más is panaszkodott, PzIV-ként olyan nagyok közé rakott be, mint még soha!
Gondoltam, rosszabb nem lehet, ekkor jöttek a Type company-k! Mikor a betöltő képernyőt láttam, már elment a kedven a csatától!
Azért a 22 után volt egy jó órám amikor sikerült újra értelmes csapatokban játszanom a KV-val és a PzIV-el. Harácsoltam pénzt, de azért mégis. 19-22 óra között botrányos volt. -
-1-et mi sem látunk, mert azt pont kitakartad. Lehet hogy volt egy killje és azért nem -1 van a neve melett hanem 0. Hogy kit miért kékít be az nekem sem tiszta. De mivel artyval voltál nem tudlak sajnálni :P