418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
megakoko #100843 -
lammaer #100842 Hát, sztem akkor OP lenne, mert a hasonló besorolású TDknek nincs olyan jó frontja mint neki. De azért az hogy TDként nem használható az gáz. -
megakoko #100841
a kezdés
http://kepkezelo.com/images/h99mlvzbej398cti0cv.jpg
És a vége -
Attiska #100840 A mostani event meddig tart? Még nem döntöttem T-25 ügyben, hogy mennyire kell az nekem féláron. -
Attiska #100839 Nagyon jó cucc lenne a JP, ha ezek a részeges állatok a álcabónuszát a többi hasonló besorolású páncélvadász értékére módosítanák. -
lammaer #100838 Ha ez vigasztal, én is rohadtul megszenvedtem a stuarttal. Sebezni semmit nem sebez (még a He nerf előtt sem, most el tudom képzelni mire képes). Csak a lopakodós scoutolással fogsz érni vmit. -
Oddball29 #100837 Kreditet termel, jó vezetni. Ha jól emlékszem, két másik valami legénységét is vele hoztam fel, mert sose kezdek t5 felett új tankot újoncokkal. -
lammaer #100836 Szar. 3 prém tank van amire van értelme pézt kiadni, az a Type-Löve-KV5. Minden más kuka.
Persze fognak jönni hogy ez meg az milyen jó funtank, prémtanknál ez nem szempont - azt azért tartja az ember hogy sok pénzt hozzon. Erre pedig a Tier8as prémtankok alkalmasak csak.
Funtanknak van egy csomó a rendes tankok közül (pl T50-2). -
most már kurvára unom... még 1 killem sincs ezzel a szarral!
-
Ry0K3N #100834 Úgy könnyű :D
Én mindenképp ki akarom próbálni majd csak még nem vettem a fáradságot hogy újra kifejlesszem az ágat béta óta.
De hogy a csába van neked idegredszered 500 feletti csatákat menni ugyanazon tankkal tier 5-ben. Woverine-t én például cseszett mód untam már a 180. csata után. -
haflac #100833 A ram2-es prem tank az milyen?1.2-es a credit szorzója. -
Zeller2 #100832 Egész jól kezdődött a mai játék.
-
Oddball29 #100831 Ferdinek ránéztem a fejlesztési lapjára, aztán sikítva becsuktam azt az ablakot. Semmi modulom nincs hozzá, kuporgatok a második US TD ágra inkább.
Egyébként meg akkor megyek Ferdivel meg JT-vel, amikor akarok. Tesómmal meg egy régi haverral még felosztottuk anno, ki mit tol, és bejárásunk van egymás accjára. -
Ry0K3N #100830 Én azért megtartottam volna, ferdinandod van többet ér az account x)
Meg ki tudja mikor unod meg a többi TD-t. -
lammaer #100829 Amúgy musztafa sem rossz játékos (gondoltam megtrollkodom) de ez a stílus bicskanyitogató volt ;) -
Oddball29 #100828 Napi duplákkal azért összejön majd egy év alatt. Kis tankokkal meg kredit miatt megyek sokat natúr user lévén.
*Sinenfutorepatolvaj -
Oddball29 #100827 Gondoltam, megveszem rá free xp-ből a Kwk43-at és jó lesz farmolni, de mivel nemsoká úgyis kapok T34-et, már tárgytalan. -
Nazarov77 #100826 Uhhh jó sokat játszottál egyes tankokkal, nekem a Löwe az egyetlen ami lassan eléri az 1000. kört ( és nem tudom megunni mert imádom :D ), a többi 300 körnél kezdődik, hogy nem unod őket? :D
Amúgy játékban milyen néven tolod? -
Oddball29 #100825 Egyébként elhiszem, hogy rendesen kifejlesztve jó a JP, csak van helyette már más ugyanazon a szinten. Ha egyszer eladom az accom, és valakinek olyan kell, legalább ki van fejlesztve. -
Ry0K3N #100824 És miért kellett eladni akkor Jagdpanthert? Azt ne mond nekem annyira megerőltető jagdpanzer után. -
Oddball29 #100823 Jpz van, semmi extra.
-
Ry0K3N #100822 Igen hozz jagdpanthert meg jagdpanzer statot :) -
lexlutor #100821 .. hat kisfiam ebben most nagyonbeleszaladtal a nagy szaddal :D -
Oddball29 #100820 Nekem csorogsz, kispatak?
Hozzak még TD statot...? -
lammaer #100819 Ezt a buzi szöveget.... -
Oddball29 #100818 Az a baj, hogy T25 után csak rosszabb lehet, az gyorsabb, rendes álcázása van, tudja a terepet használni fedezéknek. Free xp-t meg nem adok rá, mert gyűjtöm a 120mm AT T53-hoz. Most az a minimális páncél és ROF előny az magában lószar. -
ez egy minőségi játék XDXD
menjenek a..
a Typeos faszláma lehozta ellenem 1v1-ben :D yeeeeeeeee -
Musztafakebab #100816 Hát akkor fiacskám nem tudsz TD-vel játszani. Én a JP-t imádtam sok T8 szét szedtem vele, bár a ferdit is szeretem de mikor 3 bokor van köztem és az ellen között jah meg 450m a med felderíti én meglövöm a TigerII-est és már mindenki engem lő hát ez a TD szerelem csak 2 hegy esetén nem vesznek észre benne. -
stork13 #100815 Hát vártam a BL-10-et, meglett és kicsit frusztrált vagyok vele kapcsolatban, nagyon nyögve nyelős a játék vele. Aztán meglett a JP is (freeből a 88-as rá) és ÉLVEZEM a játékot vele. Persze a JpzIV után maga a megváltás, de tegnap úgy lett vele meg 9k xp, hogy fel sem tűnt. T25-tel nem tudom összehasonlítani mert nincs. Még... -
stork13 #100814 Egy kis "made my day":
Ebben a társaságban:
Ezzel az eredménnyel:
http://noob.hu/2012/02/10/shot_012.jpg
Nem erre számítottam, de vicces lett:
http://noob.hu/2012/02/10/shot_013.jpg
-
Oddball29 #100813 Na, két próbakör után el is adtam ezt a förtelem Jagdpanthert. Még jó, hogy kreditet nem buktam rajta, viszont kifejleszteni merő időpocsékolás volt. Túlélőképességben sehol nincs a T25-höz képest, ha folyton láthatatlan ellenfelek lövik úgy a fél hp-mat, mielőtt egyet is lőnék. -
lammaer #100812 Panther: 1300 HP, 15 lövés / perc, 135 damage
Jpanther: 850HP, 8 lövés / perc, 320 damage
A jpanthernek 4 lövés kell hogy megöljön, ez 30 sec.
A jpanther megöléséhez neked 7 lövés kell, ez 30 sec
állításod szerint két lövést adtál le mialatt megölt a Jpanther... ez alatt ő max 1et lőhetett beléd... hogy van ez? -
Killer85 #100811 Na ez mi a t***m....szép végig néztem még jó hogy nem tudott lőni most akkor ez felderített vagy valami hiba?? -
De csak mert ők HE-vel lőnek :D Akik AP-t használnak azok bizonyára tisztába vannak a kockázatával :D -
Musztafakebab #100809 Nem tudom ki szidta már a Tigrist de az első csatában TopGunt szerzek T9ben T7-el? Hát ez meg mi??? :) Más értelmezést kapott a hosszú 88 a Tigrisen. Eddig a VK4502PA-val is fostam az IS4től oldalról szemből shemmi esélyem nem volt, de most meg tudtam verni Tigrissel a végén.
-
lexlutor #100808 .. azert a masodik kicsit gyakrabban fordul elo mint az elobbi:) -
lammaer #100807 Nekem meg chafee-mről pattant le egy GWPanther... az ugyanez fordítva :)
Egyszer fenn, egyszer lenn :) -
magyargyerek #100806 Az előbb egy JagPanther olyan magabiztosan jött felém tudta hogy szívószál van nálam Pantherral voltam. 2-t belelőttem 2x135 ez vicc milyen keveset szedek le ezzel és még fél élete megmaradt engem meg hamar kinyírt. Szégyen gyalázat ezt a német tankot így hagyni ilyen kis damage-val pusztító löveggel hagyták elrontani. Az egész német vonalra jellemző hogy a lövegek elmaradottak. -
Hiszitek vagy sem, de az előbb pattantam le egy S-51-ről S70-es ágyúval. Mikor azt mondta, h rikosé, azt hittem lefordulok a székről. Nehogy már egy tier 10-es löveggel lepattanjak egy "ilyenről", de mégis megtörtént. Ha még1x azt mondja a parancsnok, h rikosé, biztos deportálom Auschwitz-Birkenauba
-
Lokker #100804 Mert a játék szerint túl sok jó köröd volt és most azt akarja hogy szívj egy kicsit.