418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Húsz esetből egyben nem megy szóval a dolog. Sajnos az átlag user azonnal az erőszakhoz nyúl, ha bármi problémája vagy nehézsége van.
  • bgabor
    Mostanában miért nem századozunk?
    Kimondhatatlanul elegem van már a random csapattársakból, akik nulla killel elhaláloznak az első három percben.
  • brasco84
    én a fórumot nézem mindig, hátha van vmi ingyen gold cucc, úgyis innen értesülök róla.. már lehetne, mert nem volt egy jó ideje :D
  • Yan
    van hogy néha nem sikerül szavakkal.
    kedden erlenbergen az északi hidat lezárta direkt egy t28 és ott heherészet, akkor sem lehetett megoldani szóval. pedig 5-ről visszaszámoltam neki :)

vagy
    ugyanaz nap a magyar gyerek, aki végig tk-zta a magyarokat,
    én szóltam mielött kilőttem ("normális vagy baz+?") :)
  • Yan
    a második motorral gyorsabb lesz néhány hevitől.
    és az L/71-es ágyúval már imádni fogod :)
  • lammaer
    Kell néha szünetet tartani. Én a béta kezdetétől tolom folyamatosan, csak van amikor tartok egy hónap szünetet.
    Van hogy még a fórumot is kiveszem a favoritok közül, gyorsabb a regeneráció :)
  • szabii98
    én is így vagyok.
  • Skill
    van még nálam 20 eladó key ha valakit érdekel pm.
  • pointer4
    Most tartok IS3 nál, szerintem még 0.7.2 előtt melgesz IS7, 0.7.3 ig még az AMX is :D
  • lammaer
    Ennyit tudok hozzátenni :)

Vak tyúk is talál szeget, gyökér játékos is lehet szerencsés v toptank :)
  • brasco84
    pf :D :D na azért meglesz az IS7, remélhetőleg még 7.3 előtt :D
  • Renegade
    sikeres nácik jellegű filmet szvsz még úgy 40-50 évg nem nagyon fogunk látni :-)
  • pointer4
    Csak te, én alig várom hogy véget érjen a meló, és rohanok haza csillagozni :D
  • brasco84
    csak én fásultam bele a játékba mostanában? totál elment a kedvem az egésztől.. az utóbbi 2 hétbe játszottam kb 10 meccset, még kéne 60k xp Is 7 hez.. hétvégén lenne időm tolni, de nem visz rá a lélek
  • Szakesz
    Csak azért a tigrisért mentem, mert bgabor911 volt a nickje. :)
  • kisdexter
    Sztem jó kör volt kis szerencsével több kill is összejöhetett volna,az meg ugye látszott hogy az ellenfél nem volt magasan képzett XD, a végén az E75-t viszont úgy közelítettem volna meg hogy nem megyek át a kezdő körön,de látszólag így sem nagyon érdekelte a dolog pedig számíthatott az érkezésedre :D
    Jah meg még nem a Tiger(P) fele mentem volna hanem a jagdpz4 fele(itt bevállalható 1-2 találat is ugye) mivel így az artyt is előbb spotoltad volna kis szerencsével és a tiger sakkban volt tartva.
    Egyébként minden elismerősem GG!!
  • Zegi Norbi HUN
    Szánalmas Náci zombik után megint egy ilyen hülyeség...:/
  • Zegi Norbi HUN
    Pont ez az:) Azért várom h kijöjjön,h végre megint játszhassak,mert akk aktiválom az uccsó havi prémet:( Ahogy olvasom lehet ebből húsvét lesz :D
  • Renegade
    akkor ritka béna lehet, mert nekem 8 csata után 3021 az effim IS3-al :-)
    ez persze majd leromlik, de azért beteg
  • Renegade
    kellően izgága :-)
  • kisdexter
    Egybe nézi tudtommal, nekem pl.:1507 és 54,2%-ot mutat, amikkel játszok mostanában tankok T32 meg franciák 58-60%-os statom van 300+csata után, de így is mutat az adott játékosról egy képet és ritkább lesz az hogy pozitívan csalódsz valakiben, mert annyival jobb mint amit a számok mutatnak..
  • Szakesz
    matyashun is csinált már top gunt. :)
  • bardocz
    És ez tankonként mutatja, vagy az egész játékot nézi? Csak mert okozhat meglepetést olyan játékos, akinek összességében 1000 körül van mondjuk, és egy T8-as tankjával meg 1400.
  • kisdexter
    Én úgy gondolom, hogy van értelme nézni az eff. ratinget nézni nagyon sok infót megtudhatunk belőle amit a javunkra fordíthatunk, hiszen ha azt látod hogy van egy Tier8 KV5 aki mondjuk 42%-al nyer és 600as az effje akkor nyugodt szívvel neki lehet menni akár kisebb tierű tankkal is, persze ha van olyan ágyúd rajta ami képes sebezni .
    Az artyknál az a benyomáson akik 50% feletti winrattel rendelkeznek tőlük lehet csak azt kérni hogy counterartyzzon és teljesítik is általában főleg ha megvan nekik mutatva honnan látszott a lövés.. Volt egy meccs kértem a Hummelt hogy counterartyzzon legyen szíves és mutattam neki az enemy arty pozicióját, de ő csak hajtogatta tovább hogy spotoljam(T32-vel meg sérült motorral) 45% körüli volt a statja így nem is tudom miért vártam a csodát...
    A -csúcs eddig egy grill volt 22%-os winrate!!!, és valami 210-es eff érték..
    Nyilván ezek a számok is útmutató jellegűek és néha vannak meglepetések, de aki 45% alatti ő nem fog forgolódni a tankkal sokszor még fedezékbe sem bújni.
    Illetve végjátékban is segíthet meghozni a jó döntést, hogy kérhetjük e tőle hogy menjen vissza a bázisra v. sem, de hosszasan lehetne még sorolni az előnyeit.
  • bgabor
    Szerintem szánalmas. Bár én 10/9 hollywoodi film trailerjét annak szoktam találni.
  • Szakesz
    Első top gun AMX 13 90-nel. Link.

Standard accounttal játszok, ezért olyan kevés a kapott EXP mennyisége. Vélemények?
  • kerla
    Yeah! azaz: Jawohl!!!
  • Renegade
    OFF

egy kis náculás, van új trailer, ez is pofás :-)

• Eagle16
    Azt nem tudom, de én inkább rajtahagynám.
  • kerla
    Szeretem az E-75-öt, legalábbis ilyen körök után:

• bgabor
    Először is bocs, de borzalmas az angolod. Másodszor, az, hogy az utadba áltak, nem jogosít fel arra hogy belelőj az illetőbe. Sem az hogy valamire valamiért team killel akarsz válaszolni. Szerintem teljes joggal függesztették fel az accountod, jó látni hogy valóban működik a feljelentő rendszer. Természetesen a leveled hatására még nem fogják feloldani a zárolást.

Jó hír viszont, hogy a felfüggesztés csak ideiglenes. Legközelebb javaslom hogy teamkill helyett szavakkal próbáld meg megoldani a problémákat.
  • davidbog
    Csak kinézet alapján írtam. A védettséget, fordulékonyságot nem vettem figyelembe.

A kompenzáció miatt a játékban sok olyan felület van ami könnyen átlőhető. Ilyen a pike nose is. De például az IS-4 homlokpáncélja is, a valóságban a '60-as évek első feléig nem tudták volna átlőni semmilyen AP-vel, maximum HEAT lőszerrel. Vagy akár a KT homlokpáncélja, E-100 teknőjének a frontja és még sokáig lehetne sorolni.

A pike nose-os harckocsiknál figyelni kell, hogy ne forgasd be. Csiki-csukinál pedig a hátratolatós módszert kell alkalmazni. Feltéve, hogy van elég hely vagy nem áll be mögéd egy csapattárs.
    Ha mégis valamilyen oldalirányból lövik át ezt a fajta front részt, akkor vígasztaljon az, hogy más harckocsinál a felépítmény oldalát találta volna el (KT és társai, T-34, T29 és társai, AMX-50-100 stb) és ugyanugy átvitte volna azok oldalát. :)
  • TDantes
    eff rating..ellenfélnél 872 eff rating-os IS3 csinált 5 kill-t. Igaz, valami oknál fogva( random anyád bazd meg! véletlenül se találtam el, ha mégis akkor meg pattant, meg critical...következtetésem, az hogy ez a szám továbbra se mutat semmit.

• stoppos
    Tudjátok, hogy a WoT Clan Info link egy FBI-os seggbekúrunk rohadt tolvaj-kalóz-rosszabbvagymintaholokauszt oldalra visz?
  • wmisi
    szerintem jo lesz....
    ha elolvassak jo..ha meg nem akkor sem vesztettel semmit te megtetted amit lehet...
  • Martens4466
    Sikerült megvennem a Tiger (P)-t és 4 csatából máris szereztem 3 kitüntetést vele.:) Bár nem lesz a kedvenc mert elég lomha még, de egyenlőre használhatónak látszik.
  • darki81
    ezt írtam nekik, és betallóztam a raplayt rarba!
    Suspended for team kill
    Dear Wargaming.net my account had been suspended for team killing whilst I'm having a premium account. I acknowledge my first team kill happend for a reason, a player named BobBlack blocked my way and stopped me, so he had it coming. The second was an accidental team kill and the third was an answer. I have never teamkilled for a reason in this game and I don't intend to again. Please remove my ban, thank you.
    P.S: I enclosed my replay file

Csak az a baj hogy holnap már nem érek rá :S
  • Axon
    Ha veszek egy javító egységet (toolbox) a tankra az magától javítja a tankot ha sérül?
  • wmisi
    egyebbkent a premed megmarad...az nem ketyeg a BAN alatt...
  • wmisi
    veszthetsz valamit?
    ird meg nekik hogy kaptal egy auto BAN-t miattuk