418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #101043 Ezzel maximálisan egyetértek, aki ezt a szót használja azt legszivesebben én is kalapácsal verném agyon. Nagyon haragszom én is az állandó noobozásért... -
nekem speciel tele van a tököm a "noob"-ozással. letiltanám ezt a szót, az idiot-al egyetemben... mindig akik meghaltak azok nyomják és mindig midnenki más a hibás, dedó. mondjuk mi más lenne, sok gyerek játszik, lehet én vagyok rossz helyen :-) -
lammaer #101041 Teljesen normális, a halál növeli a bölcsesség és taktikai érzék tulajdonságokat.
CSak mint ördög ügyvédje, ugye nem voltunk ott és nem tudjuk pontosan milyen volt a szitu. Irtad hogy ketten kihaltak mellőled, lehet hogy amig ők kihaltak azt az időt kellett volna kihasználni és azért voltak rád mérgesek.
Tipikus hiba, hogy az emberek szépen sorbaállnak, és egyesével jönnek levadásztatni magukat. Ezért jó a platoon, ahol tudod hogyha te kilépsz, a platoontársad is jönni fog (persze értelmes kilépésekről van szó).
Szóval megértem hogy jó idejönni elpityeregve magad hogy lenooboztak és igazságtalanul - tudod, messziről jött ember azt mond amit akar. És természetesen a fórumon jelenlévők sosem hülyék :) -
na de 1 v 1-ben? merthogy 2-en szépen kihaltak mellőlem, utána meg már ráértek szidni -
oldalról szét kellett volna kapnod :P -
lammaer #101038 Vegyél fel, én a T7-est tologatom. -
erősen agyalok hogy egy hátul kempelő leopárdot kilőjek a faszba campinovkán. -
Legyen szíves valaki magyarázza meg nekem hogy miért vagyok én noob, ha nem megyek neki egy Type 59-nek teljesen alapfelszereltségű M10-el? A fél csapat szidott, köztük 2-3 magyar is, csak én nem értem? Jobb ha megpusztulok, mert átütni nem tudok egy tier VIII tankot? -
Nazarov77 #101035 Csak 7.1.1, nem érdekes. Pontosan nem tudom mi van benne, valami kavarás a módokkal, hogy külön mappa lesz nekik vagy valami ilyesmi. -
Fel ne tedd a 105-öst a JP-re!!!
Nekem az egyik nagy kedvencem volt az a TD és a hosszú 88-as a tökéletes gun rá.A tűzgyorsaságot és az olcsó lőszert nem kompenzálja a nagyobb sebzés.Töltésgyorsítóval egy élmény az a 88,olyan gyorsan lehet lőni vele és még az átütése is jobb egy kicsit.
A Ferdit is azzal használtam míg meg nem lett a 128-as,ami szintén egy nagyon jó ágyú.A 105-öt még a KT-n is rühellem,olyan pattogós. :-( -
foxbat88fx #101033 Ott a link xD -
Szakesz #101032 Van tesztszerver? -
foxbat88fx #101031 srácok valaki megtudta csinálni a teszt szerót hogy elinduljon neki? :)
http://babelfish.yahoo.com/translate_url?trurl=http%3A%2F%2Fworldoftanks.ru%2F&lp=ru_en&.intl=us&fr=yfp-t-701 -
Lehet megpróbállom,még nem tudom.kell meg ra akármennyi tp. -
"szerk." a 1,5 aiming time is a nagyobb ágyú mellett szól. -
Hát én meg bizony a JP-vel teljes ferdi grindet ezzel a 10,5-össel csináltam meg.
A következő megfontolásból: A Jp szintjén még elég a 200-as pen, és a 320 dmg miatt jól jön credit és xp is, a gyakori átütés miatt.
Viszont, a ferdinándon, amit nemrég kezdtem, egyszerűen visszatettem a 88/71-est, mert már senkit nem ütök át a 10,5-össel (sem), de legalább 4x annyi credit a lőszer. Mióta az alap ágyú van, ismét keres, ezzel kell mennem a 12,8cm-esig.
na, várom az újabb (-) szavazatokat.
-
gertitorpe #101027 Hali!
Valaki francia meddel platoonozni? 75-ösöm van, de szívesen megyek nagyobbal is. -
sad1976 #101026 a lőszer maga többe került mint az adott cr. ez botrányos
.ha én ilyen kört futnék Kt vel minimum 80000crt adna.prémiummal persze.75000 ezüstös köröm volt már vele.de ott is csak 4et lőttem ki.meg vagy 5öt sebeztem
-
megakoko #101025
Győzelem!
Csata: Komarin 2012. február 11. 21:12:24
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 875
Szerzett kredit: 22 466
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
Eddig is sejtettem hogy vissza vették a kreditet de most már teljesen biztos vagyok benne.Ez igy nagyon kevés. -
Hát ez szinte biztos:-) -
Oddball29 #101023 Van benne ráció, kisebb a hp-d, mint a hasonló szintű tankoknak ,ezért kell a stoppolóerő. -
R3nton #101022 köszi -
lammaer #101021 Az is vagy, ezzel a tankkal ölni kell nem derítgetni ;)
Ha egy stuart rakna be ilyet rendben lenne.... :D -
Köszi!! -
lammaer #101019 Sztem nem eri meg... nem ad penetrationt, a damage vmivel ugyan nagyobb de a kisebb ROF ezt kompenzálja is. Cserébe 3-4x annyi a lőszer.
Sztem felesleges a JPre felrakni. -
Szerintetek milyen a Jgpanther 10,5 lövege?Máma legalabb 6 csatan láttam evvel a löveggel. -
Renton ez igen!!-közel az egéssz bagázst fel fedted.Szép!!
-
Elég szépen derítettél,érthetetlen,miért mondta,hogy noob vagy:) -
R3nton #101015
10 percig spotoltam az ellent közbe előre mentem kiszedtem egy artyt vissza is jöttem, ferdi szerint noob vagyok:D -
MuldR #101014 SZU:
meg a supertesten sincs font. Szvsz meg 1 honap van, de minimum 3 het.
Addigra a T30 is meglesz :) -
lammaer #101013 Lődd a Tier7-eseket. Meg a Tier6osokat. Tuti hogy azokon a meccseken nem csak Tier9-esek vannak :)
Mindemellett az amx12-nek kevés a penje még néha azokhoz is, ezért a lopakodós scoutolást javaslom. -
SZU #101012 No kifejlesztettem a T34-et. Már csak 1.5 misi kell, hogy megvegyem.
Mikorra várható a patch, ami lecseréli? -
Bújj el és lődd seggbe őket, vagy inkább scoutolj, ha már light tank.. -
messerharcos #101010 Sziasztok! Valaki tud adni tippeket mi jót csináljak a tier 9-esek közt az amx 12-vel? -
Bmsrt #101009 Mesterlövész a Stuart kis Derpjével 
Ezeket kaptam el
Amúgy bírom a "kiscsávót" nagyon jó spottoló tank,és saját mezőnyében 5-6 kill is összejön,csak az a baja hogy általában a csapat az olyan pályákon mint komarin vagy murovanka rittig a nekem kevésbé megfelelő irányba orientálódik és világíthatok ha senki nem figyel. -
bgabor #101008 Na szép, én észre se vettelek, hogy te vagy az.
Sok esélyem mondjuk nem volt a két medium tank ellen egyedül, gyakorlatilag egyedül védtem a déli részt, a domb tetején kempelő JgPanzer semmit se tett hozzá a témához, nem fedezett, hogy ne tudjanak flankelni. -
bgabor #101007 Miért, az hogy szóban megkéri a csapattársát, hogy ugyan álljon már arrébb, az nem jobb megoldás mint a TK? -
VanDaal #101006 Jajj, de látszik, hogy hétvége van...
Prokhorovkán tier9 csatában vagyok... BDR-rel :) E75-ünk megindul a falucska felé. Egész odáig nem jut eszébe, hogy ránézzen a minimapra, amiről észrevehetné, hogy nem ment vele senki. Ott szembetalálkozik az ellen főerejével, amiből ő kipécéz magának egy Pz38-at, akit sikeresen át is küld a másvilágra. Majd mielőtt újra betölthetett volna, már ki is szedte a túlerő. Mindeközben az IS-4-ünknek forradalmi ötlete támadt! Rájött, hogy neki létfontosságú megmásznia a dombot :D. Mire felért, nálunk lényegében elfogyott a csapat. A dombtetőn hősies küzdelemben lenyomott egy M6-ot, majd végül ő is átadta magát az enyészetnek.
Tanulság: a játékosok egy jelentékeny részének semmiféle kihívást nem jelent, hogy a top tier tankokig való rögös utazásuk során sikerrel megőrizzék eredendő fogalmatlanságukat a játék szinte minden fontos mozzanatáról.
Köszöntem a figyelmet :) -
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 11. 18:13:06
Jármű: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 3 246 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 355
-
lammaer #101004 "Sajnos az átlag user azonnal az erőszakhoz nyúl"
Háborús/tankos játékról beszélünk. Adjon be diplomáciai ultimátumot, esetleg dobálja meg hógolyóval? :)