418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• megakoko
    És mivel szankcionálják?Mi a büntetés?
  • Solten
    Termeszetesen, ezeket szankcionaljak:

- Advising the enemy of ally's location
    - AFK leechers, cheaters, and exploiters
    - Blocking/Ramming friendly tanks
    - Botting/Macroing
    - Complaints/Suggestions reguarding developers/moderators
    - Account hacking
    - Impersonating devs/mods
    - Inappropriate language or abbreviations
    - Insults or harassment
    - Prohibited nicknames
    - Promotion of Nazism
    - Racial, religious, ethnic slurs or language
    - SPAMing/Flooding
    - Team damage
    - Team-killing
  • Musztafakebab
    Erre azt szólom hogy haver is tök ugyan így járt. Dupla KV-t toltunk és jött szembe egy AMX 13 75 én, egy T6os meg még vki meglőtte maradt vagy 20 hpja. Minket kikerült de ránk figyelt így haveromat oldalba kapta és felrobbant. Haver meg mondja hogy milyen bugos a játék nem is lőtt és kiszedett vkit (sniper nézettben volt), mondom neki hogy te hülye észre sem vetted de beléd rohantak! :D
  • Yan
    fociban ekkora les-ért már szabadrúgás jár :) (azt hiszem)
    nem szép dolog lelőni az utolsó 1-2%ot úgy hogy egy cseppet sem harcoltál érte.
    (játékban már anyáznék) ;)
    ez főleg a 9-1x kill-ekkel itt saját magukat polírozókra vonatkozik
  • Zodiac
    Ezt is bünteti a support? Mert ilyenben párszor részem volt, de én nem lőttem ki, csak szépen álltam és vártam a csata végét, mivel haladni nem tudtam.
  • darki81
    A múltkorában egyedül maradtam, és az enemyben is egyedül volt azt hiszem egy is-3 vagy valami hasonló, védtem a zászlót Grille-el TD módban, ahogy megláttam belelőttem egyet és belekamikázéztam :D
    meg is halt, és nyertünk :) és még kamikaze kitüntetést is adott a Grille-re :)
    (kár hogy még akkor nem volt raplay)

#101156 Szerintem nem
  • Solten
    Ha ilyen idiotak szandekosan blokkolnak, ne lodd ki oket csak kuld el szepen a replayt a supportnak.
  • rahotep
    Ha bekapcsolom a visszajátszások rögzítésének engedélyezését az elvesz a rendszererőforrásokból?
  • rahotep
    ..és ahoz mit szóltok,(hogy dicsekedjek egy kicsit) Hetzerrel kaptam kamikaze kitüntetést! Azt hittem szétröhögöm az agyam...ráadásul véletlenül szaladtam bele egy rommá lőtt T-50-2-be.Ez milyen malac... :-)))
  • R3nton
    hát de ilyen impotens csapatban te mennyit csináltál volna prém nélkül? 1000ret? egyszerűen nem tudtam többet kész vége lehet béna vagyok akkor, de nem tudok egyedül lezúzni 15 tankot
  • rahotep
    Sziasztok!

Látom szép a termés szegény darki meg csak nyel...
    Én nem itéllek el! Van úgy hogy elgurul a gyógyszer...Jártam már úgy hogy TK lettem mert nem hagytam hogy egy M-5 blokkolja a T-29-et...az volt az egyetlen haevynk,de én nem kaptam bant.A T-29 nem merte kilőni maga elől pedig látszott,hogy szándékosan akadályozza ezt látva nekem is betelt a cérna,elfogyott a pohár és bumm! Még most is füstöl a kis maki!!! :-DDD Bekékültem és jól esett...3-4 kör után már nyoma sem volt a kéknek!
  • cs ky
    IS-3-ról nekem is nagyon sok pattan:D
  • Attiska
    Valamit csináltak az IS3-al? Az előbb 8,8 KwK 43/L71-el lőttem az oldalát, nyolc lövésből nyolc pattanó... Vagy csak benyomódott a szopóág kapcsoló?
  • darki81
    #101146 ja csak pont aznap értem rá egész nap, és haladni akartam. múltkor sikerült 80ezer xp prémmel is-el, most is erre vágytam volna :)

#101148 igaz, csak kicsit robbanékony vagyok és kitört belőlem a baromság :D

Köszönöm a válaszokat, téma lezárva! :)
    (legalább volt egy ilyen kis mókanap is a topikban) :D
  • darki81
    #101138 ez egy korrekt hozzászólás, köszönöm a tippet! :)

#101139 igen az idegességtől nem figyeltem a kiírást, azt hittem hogy a kis tank szedte le, de miután kilőttem nem bántam mert volt egy másik tank is ami leszorított. viszont most megnéztem a minimapon a mozgását, és ha jól láttam pont a másiknak adtam a jóból, ott jogos a büntetés a figyelmetlenségemért.
    utána a tiger2 aki lelőtte a lánctalpamat, segített megállítani az egyik idiótát és ő is tékázott egyet belőlük :)

#101140 ez igaz, legközelebb inkább lerakom asztalra amíg kiszórakozzák magukat, jobb lesz az úgy.
    vagy nyitok még egy sert :D
  • Ry0K3N
    A T-50 kilövése jogos volt de az anyázás amit lenyomtál azt nem kellett volna mert onnan csak azt szűrte le a többi csapattársad akik nem látták az esetet hogy te vagy a retardált TK-zó.
  • Musztafakebab
    Szerintem örülj hogy még csak 4, amikor 9-et lősz ki és kikaptok nah az a szép!
  • Trabant93
    Ahogy előttem is írták ,jogos volt a bann.Ennyin felhúzni magad,hogy eléd áll egy t-50?Nekem is volt ilyen,kv-val, mikor még alap volt,két td blokkolt,hiába kértem őket,hogy húzzanak el,közrefogtak,aztán szépen kilőttem őket.Kaptam 1 nap bannt,azon meg jót röhögtem :D
  • Wasp91
  • iLoveSmileyz
    Nem csak a kill számít, többet nyom a kiosztott sebzés. 302 Tp az meg nem sok 4 kill mellé, még ha premium nélkül lőtted is elég karcsú.
  • R3nton

4 kill csapatnak mind az enyém, ügyesek voltak megint, hihetetlen rossz a győzelmi arányom batchattel, pedig a killek jönnek, nem értem...
  • bardocz
    Akkor nem fogok vele lelkesen elkezdeni xp-t gyűjteni azt hiszem. Köszi!
  • Gunslinger
    Nem megy fel az xp t7-be, a T-150-en lesz rajta.
  • Plata
    Kár volt berakni a videót,így mindenki láthatta hogy jogosan bannoltak.Úgy viselkedtél mint egy hülye.Fölöslegesen lőtted le a kicsiket.Ha csata közben szándékosan seggbe lőnek még megértem.De azért mert kicsit betart neked még nem kell lelődözni.Főleg nem a körön belül.Körön belül ha meglőnek inkább hagyom magam lelövetni és utána feljelentem.
  • Sippie
    kicsit túlzásba vitted, az első mondjuk jogos volt, ha már blokkol, de utána a KT lőtte el a lánctalpad erre kilövöd a PZ38-at? azt ugyan minek bántottad?
  • pointer4
    Máskor, ha ilyen van, ne a körben lődd le, akkor nem kékülsz be (legalább is egytől tuti nem)
    Se te, se ő ne legyen körön belül.
  • darki81
    na, elélveztetek? :D most éljétek ki magatokat, így neten keresztül van ám nagy siker :D
    múltkor nem tkztam amikor 5 percig lőtt a gyerek meg nekem jött, most meg nem hagytam magam :)
    néhány hülyegyerek véleményére meg teszek, mert sokak szerint jogos volt mert megérdemelték, és az a kis tank is csesztetett és az is megérdemelte :)
    :D
    bazzeg tipikus emberi viselkedés, 1 beszól szóljon be több is mert ő az erősebb ő támad :D
    az hogy védd meg a gyengébbet az itt nem működik az ilyen emberfajtáknál :D

(erre van az sg, itt a troll mennyország :D)

ui.: kinek nem inge..
  • bardocz
    Ha a KV-3-al most elkezdek XP-t gyűjteni, akkor ugye az megmarad, amikor átkerül T7-be, és hamarabb lesz meg így a KV-4? És jól emlékszem, hogy ezek a változások csak 7.3-ban jönnek, nem pedig 7.2-ben.
  • Plata
    T34-el.Elég szar csata volt,de sikerült megfordítani,az összes ellenség egy oldalt támadott,én meg a hátukba mentem,kinyírtam artyt meg akik védték a bázist.
  • Plata
    Én most öltem meg csapattárs Pz38-at.Vesztésre állítunk erre hátulról belém lő,mert nem arra mentem amerre ő akarta.Torony megfordít és bumm.Utána becsalinkáztam az ellenség mögé kinyírtam négyet és elfoglaltam a bázist.
  • foxbat88fx
    xDDD am ja.... yot röhögtem rajta :D és még meglepődik amikor az IS-3 belelő egyet XD
  • cs ky
    És ezek után még a többieket hibáztatja és kirakja a videót, hogy mindenki kiröhögje. :D Micsoda agykoponya...
  • bardocz
    Miután lelövi a Kt a lánctalapd, kilövöd a Pz38-at, majd -2-vel beírod, hogy teamkiller noobs.
  • foxbat88fx
    jajaja ez is igaz hogy hogy kékül be, de most a szándékos TK-sokra gondoltam :)
  • cs ky
    Helyébe nagyon örülnék, hogy csak 1 nap bannt kapott. :D
  • lammaer
    Én ikább a pirosat, a kékért nem ját semi, plusz volt már olyan hogy ártatlanul én is kék lettem (amikor beleugrik vki, vagy amikor tényleg véletlenül eltalálsz vkit). Ilyenkor sok idióta kékvadász egyből rohan, pedig azt sem tudja mi volt.
  • cs ky
    Jó kérdés :D
  • Plata
    Vagy t9
  • Plata
    Szerintem az volt a noob aki ki lőtte a csapattársait.Úristen ilyen dinnyének hogy lett t8 tankja?
  • foxbat88fx
    Kár, hogy én nem voltam ott :) Szeretem a kékeket vadászni :D