418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Ami volt elmúlt. Én a jelenről beszélek.

Most őszintén: ha T54 nerfet akarsz, az nem ugyanaz mintha a többit buffolják? A T54-et nem buffolták, a németek megkapták az OP tankjaikat, tehát nem kell jönni az OP oroszok szöveggel többé.
  • lammaer
    Egybiztos... nem az E50 az :) És biztos nem a Batchat :D

Lehet a patton gyengébb, sajnos belőlük nem látok sokat, de a csótányoktól már rég nincs meglepődve senki.
  • Plata
    Érdekesek ezek a ruszkik,a kommunisták több embert öltek meg,még sincs büntetés ha valakinek sztálin a neve.
    Pár éve Wowban a klánt törölték mert a rangok közt volt egy német,nagyon jó kis klán volt,de csupa poén rang volt,hordáscsirke meg hasonlók.De az officer rangok közt volt olyan hogy zweiteführer.És törölték a klánt.Igaz azóta újra él a klán ugyanezekkel a rangokkal.
  • Nazarov77
    IS-7re ráférne. Meg amúgy mikor pershing és Panther II volt T9 a T-54 mellé, akkor egyértelműen a T-54 volt a legerősebb mégse nerfelték.
  • lammaer
    Egyszerűen csak az zavar, hogy mindig tolja valaki ezt a hűde OP orosz tankok dumát, meg sajnáltatja hogy bezzek a németeket szénné nerfelik. De ha megnézzük hogy jelenleg kinek áll a zászló, nem hiszen hogy egy becsületes játékos azt mondhatná hogy az orosz tankoknak.

Igen, vannak OP orosztankok (pl KV, talán az IS4 is, bár sztem az E75 van olyan jó), de ugyanúgy van nem kevés német is, és a high tierben sztem a német az úr.

Nem vagyok se oroszbarát, se németbarát, se amerikaibarát - minden tankot tolok.
  • lammaer
    Figyelj, nerfelni akkor kell valami ha erősebb mint a többi. Vegyük a high tier tankokat, és nézzük meg kell e vajon nerfelni az oroszokat...

Igy kapcsolódik a válaszom hozzád.

E75, E100, E50, KT, Maus, Jtiger... vedd az orosz párjukat. Kell az oroszt nerfelni?
  • Solten
    Oh, really? Ugy is hogy a T-54 kapott ammo rack erositest? Amugy se ez volt a kerdes.
  • Solten
    Kuldenek viragot...
  • Wasp91
    A patton a leggyengébb nem?
  • lammaer
    Igen, nem véletlen hogy a T54 manapság a leggyengébb Tier9 med....
  • Solten
    Olyasmi feltehetoleg nem fog elofordulni valaha is hogy szovjet jarmuvet nerfeljenek :) Eddigi peccseket atbongeszve jenki, de foleg german tankokat butitottak.
  • Sunsetjoy
    Nem csúcsszuper, de egész jó kis TigerP-s csata, amikor medként használtam, és kvázi egybemaradva harapdálta a tankokat, plusz a mai nap harmadik megszálló hős kitüntetését gyűjtöttem be :D

replay
  • rahotep
    Mai első győzelem!Szeretem ezt a tankot!
    [IMG][/IMG]
  • darki81
    lesz majd olyan is, csak kitartás! ;)
    főleg TD ágon
  • nemtudommivan
    Megértelek, csak tudod nekem már k@rára elegem van a derítgetésből. Szeretnék végre egy olyan jószágot amivel oda lehet durrantani. Úgy néz ki ez az lesz.
  • bardocz
    Valaki írta még pár napja, hogy biztos visszavették a kreditet meg xp-t, mert top gunnal alig kapott valamit.

Csak sebezni kell, sokat.
  • lammaer
    "a sebzésért járó jutalom (TP meg credit) neked is meglesz."

50%a na :)
  • lammaer
    Tier5ös TDvel remekül lehet például spottolni.

Nyilván ilyenkor nem a sebzésre kell utazni hanem arra, hogy elfoglalj vmi bokrot az ellenfél várható érkezési irányaiban, mutasd a bejövő ellent a többieknek.

FAQban is írva vagyon, ha úgy sebez vki célpontot hogy te mutatod neki, a sebzésért járó jutalom (TP meg credit) neked is meglesz.

Na most képzeld el amikor mondjuk egy Tier9-est te mutatsz a népnek és azok kilövik. Tier5ösként brutális XPt kapsz érte.

Itt egy példa hogy nem a levegőbe beszélek....
    nézd meg hányat lőttem és mennyi lett az XP :)

Mindezt egy Tier8-asban, ha alacsonyabb tierrel csinálom, sztem tuti többet adott volna.
  • Veatta
    Sziasztok!

Régen jártam erre, jól megszaporodtak a hszek!
  • darki81
    pedig 5-ös tankkal is lehet vizet zavarni, főleg ha kv. (tier9-ben)
    volt hogy összejött 4 kill is, meg prém nélkül 27ezer credit pluszban.
    ha meg gyors a tank, akkor felderíteni sem egy hátrány.
    amúgy nekem is volt már ilyen meg láttam is, pl múltkor 1 t1ht meg egy m6 el sem indult a nagyok közé, gondolom lerakták addig asztalra és fészbúkoztak :D
    valamikor érthető :)
  • nemtudommivan
    TD-vel voltam. Alig volt kreditem.
  • Skill
    kis tankkal is lehet segíteni a csapatot . persze aki nem prémmel játszik / nincs prém tankja annak sokat számíthat pár ezer javítási költség.
  • nemtudommivan
    Amikor engem v-össel berakott VIII-IX-esek közé akkor fogtam magam kiálltam a sarokba vagy egy eldugott helyre és kimentem kávézni.
    Ha nyertünk ha vesztettünk kaptam pénzt amit nem kellett javításra költeni.
    Sok vizet úgysem zavartam volna.
  • darki81
    tegnap előtt ugyan ez volt nekem is, csak tier9-el voltam és nem akartam már ott hagyni :D
    már vártam hogy lőjön már ki az spg most kilőhet most nem akarok játszani, erre nyugodtan bemehettünk a bázisra és még lőttem is párat útközben :D
    utána egyből sprinteltem ki nehogy kihúzza a gravitáció XD
  • R3nton
    a 4ből 1 volt olyan ami 3%on volt a másik 3ba szépen lőttem én is. Azért is adott ilyen kevés xp-t mert eleve a csapat keveset sebzett, az is beleszámít, de a lényeg az, hogy nagyon szar volt a csapat, és nem az, hogy nem éppen a legjobb köröm volt.
  • charlie0930
    Nem is tudtam hogy ha nem csinálsz semmit akkor is kapsz pénzt és tp.Az elöbb pont elkezdtem a játékot amikor elkapot a has mars na éppen hogy be tudtam irni hogy sorry afk és mire végeztem lement a game.Na mondom ez egy buko menet nem lőttem egyet sem nem mentem egy métert sem biztos ki is löttek ,nézem nyertűnk 367 tp 10851 pénz IS-el néha ha végig játszom a kört és van egy pár kill a végelszámolásnál kevesebb jön ki.Na ilyen könnyen sem szereztem pénzt ebben a játékban. LOL
  • Gunslinger
    A lövések közti cooldown az én tippem, de ez tűnik kézenfekvőnek. 6-ról 5-re, pláne 4-ről 3-ra tárat csökkenteni nem logikus, 6-ról 5 annyira nem is nagy érvágás, néhány tanknál meg sem éreznéd, de AMX-50B esetében az -400 sebzés lenne táranként, el lenne vágva az a tank ezzel és így sem valami über. A 100mm-est sem fogják elvenni a Lóritól, elvileg.
  • Desmodromic
    Azért a T32-nek jóval erősebb a testpáncélja a T29, T34-nél szerintem.

Az AMX M4 buff örömteli hír! A heavy-t kezdtem el, mert a francia medekhez már túl öreg vagyok, nem tudnék lépést tartani magammal!
  • lammaer
    Köszi.

Hát, ha feltolják a töltési időt a lövések között az nem gáz, eleve várni kell 3 secet amig a kör megint összeszűkül, ha addig tölt legalább nem fogom ellőni a vakvilágba a skulókat mint manapság amikor rátapadok a balgombra amig ki nem ürül a tár :D

A heavyket csak nerfeljék, még csak ARLnél járok :)
  • kisdexter
    Pedig sztem is az egyik legjobb tier8 heavy a T32, a legtöbb pályán kilehet használni a hulldownt, városi pályákon meg hátrafele az oldalát seggét kitolva kell menni, mint a többször linkelt Is4-es videóban, ez szintén rengeteg pályán alkalmazható és így felveszi a harcot az azonos tierű tankokkal szemben, nem egyszer fullhp-val mentem tovább ezt a taktikot használva T28-Tiger2-vel való ütközet után. Én komolyan beáldoznék még 30mm frontpálcélt is +20penért, mert a fegyver elég gyatra sokat pattog sajnos...
  • Gunslinger
    Ez tuti kamu hír. A heavykhez annyiban fognak hozzányúlni, hogy az AMX M4-et buffolják, mert jelenleg a leggyengébb t7 heavy, a többi heavyhez nem nyúlnak, pláne nem fogják az AMX-50B 4-es tárját 3-ra redukálni, mikor így is elég szánalmas tier 10-ek között.
    Lightoknál már valszeg komoly nerfek lehetnek, de inkább a lövések közti 2.5 másodperces idő növelésével fognak rajtuk nerfelni véleményem szerint. Ha több ideig kell célozgatniuk egy célpontra akkor csökken a hatékonyságuk. Eredetileg a 120-as ágyúnak is 4 sec volt a cooldown ideje.
  • bardocz
    Annyira, de annyira jó érzés egy francia heavy-t kinyírni miközben egy IS-3 meg Pz3/4 is lő közben, mégha a végén szét is szedtek Alig ütköztem bele, de mégis lejött a lánctalpa.
  • Gunslinger
    Tier 8-ban még bőven megfelelő az a frontpáncél, mert elég jól döntött, D-10T is gyakran lepattog az új kompenzációs rendszer miatt.
  • marchizor
    bgabor vs. lammaer 1on1-et a népnek! Replayt töltsétek majd.
  • lammaer
    -1-
    Mi bajod van a T32 127-es frontpáncéljával? Csak szólok hogy a VK4502-é is csak 120as, és neki nincs 298as turretje mellé :D
    A KTjé is csak 23 mm-el vastagabb, miközben mindkettő elég jól döntött.

-2-
    Ha a T32 megengedi hogy a testét lőjék akkor az nem egy megfelelően használt T32.

A 3 városi pálya kivételével a T32 mindenhol meg tudja oldani hogy csak a tornyát lőjék. Nyilván macerásabb és jobban nézni kell mikor hova megy az ember...

• bardocz
    És a Ferdinand milyen? Esélytelennek látom, hogy én eljussak az E-50-ig med ágon, úgyhogy lehet inkább eladom a Párducot, és veszek helyette JPz4-et, és ráhajtok arra.
  • bgabor
    Ugyanmár! 127-es frontpáncéllal Tier8-ban? Még hogy a legjobb! Láttad te már a Tiger II-őt? Szerintem még a VK4502 Ausf A. is jobb a T32-nél. T32-nek az erős toronypáncélon kívül semmi előnye sincs, semmiben sem kimagasló. T29től fölfelé pedig senki se lövi a tornyukon az amerikai heavyket, mindeki a testet célozza, nem véletlenül.
  • malystryx
    :)
    Nálam nem lett volna okod rá, amikor nyertes csata volt, mindig 1000 körüli tp-t kaptam, az egy állat tank. A 122-nek sem jobb az átütése, a 100-as meg pontosabb, gyorsabb, nekem jobban bejött.
  • lammaer
    Mondjuk annyi, hogy a francia tankokat agressziven rohangálva kell használni, a beállok a szikla mögé azt lövöldözök az nem hozzájuk való. Szóval lehet hogy kezdőként először javasolnám valamelyik tradicionális ágat (német/orosz), amíg kiismered a pályákat, a tankok előnyeit gyengeségeit.
  • nemtudommivan
    De szép dallamokat játszottak rajta a lepattanó lövedékek! Plam plum plam... 10-et rám lőttek és 100-as HP. Persze addig míg valami komolyabb nem jött......