418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #101483 mit kell rosszmájuskodnod?? Mikor már lassan 1 éve meg lett ígérve az, hogy a t34et megkapják a tulajok prémiumnak, komolyan mondom nem értelek. Inkább örülnétek kaptok valamit, amiért meg is kellett dolgozni. -
Renegade #101482 4-el jobb a penje mint a puffancsnak és azzal ütöm a valentint :-)
egy baja van, hogy t5-be is kerül, szvsz t4-ben nagyobb szörnyeteg lehet mint a puffancs -
csoszi87 #101481 Köszi!
De ha nem figyelmesen olvasom, akkor elrontom. Elfelejtettem, hogy még csak 13-a van. -
azért nem feltétlen. Ha valaki elindult a T34 felé, azért tette mert megtetszett neki mondjuk az ágyú, vagy a toronypáncél, és ha az M103-on ezek butítva lesznek, akkor jogosan lehet mérges hogy kapott egy olyan tankot amit rohadtul nem akart, azt amit meg akart elvették tőle. -
Renegade #101479 végre, mióta várok rá :-)))) -
petszol #101478 Köszke. -
lammaer #101477 "The T34 case is not for making another Premium vehicle, but to compensate efforts in grinding for those who have already own this tank for a long period of time"
Ez igy meg azért hülyeség, mert az simán elég lenne kompenzációnak, ha az emberek az M103 behozatalakor simán csak megkapnák az T34 helyébe azt.
Én így csinálnám, senki se szólhatna egy szót se - vot egy T34-ed, kaptál helyette M103-at.. csocsi. -
Gunslinger #101476 Még 50 aranyért sem biztos, hogy megvenném. Nagyon gyenge ágyúja van, két Valentine nem tudja egymást átlőni. Négyes szintű tankon kettes szintű ágyú. -
Bmsrt #101475 Megvásárolva:
M24 Chaffee' vettél. Elköltöttél kredit: 537 550.
Akinek volt már,vagy van:
Mivel lesz érdemes ventin kívül felszerelnem? -
lammaer #101474 Miért ne lenne megvásárolható? Azért csinálnák csak meg, hogy odaadhassák ingyen azoknak akiknek már van T34-e? :)
A referált angol szöveg: "It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits."
E két mondatból nekem az következik, hogy overlordék nagyjából arra számítanak, hogy akik eddig nem szerezték meg a T34-et (pl új játékosok) azoknak már nincs idejük hogy beszerezzék - kivéve persze azokat akik vmilyen úton módon pl free XPt váltanak (bár logikailag ez itt bakis, hiszen honnan lenne beváltható free XPjük).
Az utolsó mondat meg egyértelműen egy nyitott gondolat hogy talán megjelenik majd special offer keretén belül.. talán... persze :)
Úgy betolják majd 12.500-as prémium tanknak mint a fene. Vagy ha job lesz mint a lőwe, lesz abból még drágább is.
-
petszol #101473 Valentin napi kód. -
petszol #101472 Valentine tank elvileg 300 gold lessz.Megéri? -
R3nton #101471 max tier8al kerül szembe, de elég sokat van tier5-6ban is. Tierben nagyon jó tank fullos legénységgel modulokkal, felér simán egy panzer4el. Én nem bántam meg, hogy megvettem, de ezzel volt a leghosszabb tanulási időm. Kb 50-60 csata alatt meg lehet szokni egy fullos tankot. Ezt a tankot igazából 500 csata után kezdtem érezni igazán, vagyis úgy mondom inkább, hogy 500 csata után kezdtem el élvezni a játékot. Én jelenleg ezzel tartom el a CW tankjaimat. -
megakoko #101470 Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 13. 13:54:00
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 995
Szerzett kredit: 24 775 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 60)
Csatában elért Achievement: Pusztító
Ha normális tierbe rak akkor jó a tigris. Csak ezt a büntetést nem értem egész végig a közelembe se volt csapattárs. -
Zodiac #101469 the code is FREEHUGS
Dont enter code now, pls. Doesnt work now. This is reason, why is deleted from ofic. site. Enter code tomorrow, not yet. You risk to loose one day premium. -
petszol #101468 Francba. Erről lemaradtam.
-
Gunslinger #101467 Én is láttam, aztán egyből kitették a support karbantartás hírt. -
Renegade #101466 A B2 borzasztóan tápos, azért :-)
2 körönként egy plecsni, illetve 3kill/kör átlaggal működik, ráadásul még sok pénzt is hozz mellé, ja meg nehéz kilőni, csak top tank lehetett, stb.
viszont egy évig kapható volt, szóval aki akart azt vett ilyet -
bacon #101465 A worldoftanks.eun az előbb, mikor felléptem, látható volt egy Valentin's day code banner...lecsaptam rá, mint a sas, de a hiba a lap megnyitásakor üzenet fogadott, viszont azóta nem is látom kitéve....
Valaki esetleg látta rajtam kívúűl, vagy sok kávét ittam? Lehet, hogy meglepnek valamivel bennünket? -
petszol #101464 T-25-öt milyen összetételű csatákba szokta berakni mostanában? Nagyon nagyokkal kerül szembe? Erősen gondolkodom rajta ,hogy veszek 1-et. Bocs a sok kérdésért.
-
Hát megvan mind a 4 Tier8 med, szerintem inkább az dönti el, hogy melyiket vezeti ostobább ember. Type-nak a legsatnyább a lövege, 170-es sebzést sokszor dobál. Mindegyik jó, csak másban.
T30-ig a Grindet én pozitívan értékelném, szerintem nagyon jól játszható tankok. -
petszol #101462 Annyira jó volt ,hogy ki kellett venni a boltból? Nehogy elterjedjen mint a type? Mi értelme van prémium tankokat megvásárolhatatlanná tenni? :( -
Valami fordítás esetleg? :) -
Renegade #101460 B2 -
kúúúl. és még a T30-am is meg lesz remélhetőleg a patch előtt, 2-ből 4 tank :D -
petszol #101458 Melyik volt a puffancs? :D -
R3nton #101457 azért tier8as companyba a klánnal jól fog ez hozni:D -
Oddball29 #101456 Erre meg OV azt írta utoljára, hogy a kreditszorzója egyenlő lesz a Löwével.
A T32-nél pedig nem lesz jobb így sem, gyengébb páncél (motor ugyanaz lesz +5 tonna), lomhább, magasabb, kisebb látómezejű. Löwéhez képest jobb ágyú, de gyengébb védelem, ennyi. Ki van ez balancolva. -
R3nton #101455 figy a type is messze a legerősebb tier8 med szóval, lehet ezzel kárpótolják a sok csúszást meg a nyomorult t34 grindet. Amúgy személy szerint nekem már kb tavaly július óta bent áll a garázsban. -
Oddball29 #101454 Amcsi fórumos Q&A-ben azóta az írták a napokban, hogy megvásárolható lesz. Ezen lehet még agyalnak.
Ha tényleg jó lesz, hülyék lesznek majd nem árulni. Az M6A2E1-et is majdnem giftshopba tették, csak a közfelháborodás miatt tettek le róla. -
Bmsrt #101453 Arra meg tegnap(vagy tegnap előtt?) mondta hogy lővés lesz,előkeressem azt is?:-)
(mondjuk még attól kamuzhat...) -
Elfogadom! Ház akkor reméljük a legjobbakat!
De a T32nél elvileg ugye, sajnos nem lehetne jobb a tank. T30 stílusban játszani majd T34el érdekes lesz. Pont a 8-seces töltésidő tette naggyá a T34et. :( -
az úgy bivaly lenne T8-ban. Mondjuk így hogy nem sima megvásárolható prémium tank lesz, kicsit tartok attól hogy a credit szorzója viszont nem lesz prémtankos. -
R3nton #101450 így is durva lesz ez a prém tank tier8ban, jobb átütése van mint a maus ágyúnak, szóval...:D:D jó kis tank lesz ez szerintem:D -
VanDaal #101449 Jaj de utálom ezt a pályát... Camper paradicsom.
Vereség
Csata: Swamp 2012. február 13. 13:06:19
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 745
Szerzett kredit: 44 334
Ellen tele top tier TD-vel, akik sajnos még játszani is tudtak. -
Bmsrt #101448 Ha már T34:
Overlord Q/A topicjából Today, 10:16 AM:Egy kérdező kérdése és rá a válasz:
3. T53 gun on T34 will have the same stats as now, expect ROF reduction, right?
Overlord VÁLASZA:
3. Same penetration, same damage, same accuracy.
(Na tehát marad a Rof csökkentés mint lehetőség)
-
Desmodromic #101447 Nekem új, köszönöm!
Egy komrad igazán lefordíthatná! -
csoszi87 #101446 Hát ezen mi jót nevettem: megkergettem 1 T6-os arty-t egy AMX 12-vel mielőtt kiszedtem.
Kezdenek tetszeni a franciák, csak még nem tudok játszani velük. -
MuldR #101445 Puffancsot kiszedtek a boltbol. szal mar nem :)
KV-220 ugy kerulhet az EU szerverre, hogy az orosz szerverrol mozgattak ide accountot.
-
R3nton #101444 Én inkább úgy mondom, hogy vannak akik napi szinten követik/követték az overlord blogját a wot honplaját a különböző fórumokat, köztük ezt is. Viszont vannak akik egyszer-egyszer néznek fel a fórumokra. Csak akkor szvsz hidd el azoknak a dolgokat akik napi szinten követik az eseményeket. Overlord erre tett utalásokat, hogy meg tartja majd a 120ast nem tudnám előkeresni neked, mert már fogalmam nincs mikor olvastam, de többször is az a lényeg.