418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ja,és hajrá ZTE! -
Ennek kimondottan örülök! ;-)
Az is3-al még nem mentem,azon az ágon most az is-nél tartok de már várom a hármast mert kimondottan tetszik a frontja.Még kiskölök koromból emlékszem rá régi fekete-fehér fotókról,olyan jellegzetes az eleje. -
nemtudommivan #101561 Orosz.. Én állok a bokorban rajtam az álca a bi-teleszkop, ő jön felém rám lő, és csak akkor tűnik elő. Majd lövés után elkezd hátrálni és már el is tűnik. Na így tényleg lehet jó. -
Én a su85-től kezdve minden orosz TD-vel elégedett voltam.Jól rejtőznek,jók az ágyúik(bár nem olyan pontosak mint a németek)és gyorsak is.TD ágon nekem az amerikai volt nagy csalódás,szinte egyiket sem szerettem meg,bár még csak az T25AT-ig játszottam velük.A T28 már ki van fejlesztve de még nem vettem meg mert valahogy nem igazán érdekel.
-
A sima Shermanre a 76-ost vagy a 105-öst ajánljátok inkább? -
Mivel is3 az alapja,ezért még a az elnyelő réteget is megkapta:D Ez a rész végigfut az elejétől a végéig és mindent elnyel:P -
Ez kicsit vicces a franciáknál, de erős kávé + 1 croissont:D -
Destydeme #101556 Ok,thx.Milyen az orosz td-k rejtőzése?Mi a tapasztalatod? -
Tegnap én is ezt írtam. :-) A JP-t bűn a 105-el használni,annyira jó a hosszú 88.
Más...
Tegnap megvettem az object 704-et és azt kell mondanom hogy a játék eddigi legnagyobb pozitív csalódása.Csak ajánlani tudom minden TD rajongónak hogy ne adja fel addig míg ezzel nem játszott.A BL10 már az ISU152-n is fantasztikusan jól teljesített de így hogy már front páncélom is van....egyszerűen egy élmény a játék vele.Tier IX-ben prém nélkül lehet vele keresni és ezt azt hiszem nem sok tier IX-es tankról lehet elmondani.
Tökéletes ágyú,viszonylag jó sebesség,jó páncélzat és még szép is.(nem is tudom hogy a ruszkik ezt hogy tudták így megtervezni,külsőre inkább a német TD-k közé illene)
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek!
Néhány csata után egy átlagos játékos(az én vagyok :-))eredménye vele:
-
Attiska #101554 A franciáknál mi a legénység képességnövelője (mint a németeknél a csoki)? Rántott csiga? :) -
Destydeme #101553 Igaz ez kis td,de bejön amit csinálok.
Csata: Siegfried Line 2012. február 13. 16:48:33
Jármű: SU-76
Szerzett tapasztalat: 1 027
Szerzett kredit: 11 944
Csatában elért Achievement: Top Gun -
Destydeme #101552 Akkor marad az ahogy én használom.+személyes tapasztalatod majd.
Azon nem érdemes rágódni,h nagyok közé tesz be,ezzel mindenki így van.
Ha nem rohansz+álcaháló+periszkóp+nálam ventillátor volt és szeretsz leskelődni már fél sikered van. -
köszi, a FAQ+tippek már megvolt kötelezően;)
-
Bmsrt #101550 Köszi a választ!
Harcias(abb) scouttnak szánom mint a "Stuit"(nálam az is harcolgatott ha úgy hozta).
Valószínűleg kipróbálom vertical+coateddel oszt meglátjuk,de lehet jobb lenne háló,vertical helyett rá,mert a látótávja az jó neki ahogy nézem(top toronnyal),az álcázását meg nem ismerem...
(Első körben stockal(top rádió az egyetlen felrakott cucc),csak venti 5 kill leesett:) -
Elveszted azt az xp-t. -
nemtudommivan #101548 A jagdpantheren a 10,5-es csak arra jó hogy ellövöldözd a pénzed. Pattan minden normális tankról. -
nemtudommivan #101547 Igaz, de attól függetlenül még én vagyok megsértődve! :) -
sztem újraindul, bár én nem próbáltam -
Ha megnyomom a képesség törlése gombot valamelyik jómadár paneljén, akkor választhatok másikat és utána ugyanannyi százalékon marad a képesség? Vagy újraindul a nulláról? -
Renegade #101544 hujujuj
jaj de félreértetted, no sebaj, megesik néha -
Simulacrum #101543 Nálam venti, coated optics, vertical stab. De lehet a vertical helyett a binocular telescope a jobb választás, ha csak scout szerepre használnád. Elég jó az ágyúja menet közben a vertical nélkül is amúgy. -
SZU #101542 Nekem jobban bejön, mint a VK-3001P. De tényleg minden átlövi, ami egy PZIV-et (fejlesztett tornyonnyal) leküzd. (mondjuk a 3001P-hez sem kell sokkal komolyabb löveg a leküzdéshez...) -
nemtudommivan #101541 Okostojás nem arról van szó hogy melyik a keményebb. Hatszor körbehugyoz míg te egyet fordulsz erről van szó. -
Destydeme #101540 Ami tanácsot tudok írni az nálam az összes td-re alkalmazva van.
Szal,nálam támogató a szerepkörük,ami azt jelenti,h 2.-3.vonalban megyek velük.Támogatom a nagyokat(130-140pen erre tökéletes),vagy akinek szüksége van rá(ha pl.vkit támadnak a kissebbek pl t-50)Nem a te dolgod a felderítés szal ne rohanj előre.Már csak azért sem,mert kevés az armorja.Sokszor látom,h rohannak előre,felesleges,gyakorlatilag csemege az ellennek.
A FAQ-ban van olyan,h mit csináljak a kis tankommal a nagyok között,vagy vmi ilyesmi,azt olvasd el.+külön összeszedtek Lammaerék jó pár gondolatot a TD-el kapcsolatban.Javaslom ezeket olvasd el. -
badnewz #101539 ne menj egyedül ha sok van belőlük, csak a tornyod dugd ki ha teheted az vicces mikor azt is megpróbálják átlőni, ha meglátsz egyet egy ház mögött bújni tarts tisztes távot mert messzire szórnak rendesen és a testedet is alig találják el + szemből elég sokat pattognak de ha megkerül vagy oldalba kap akkor már csak a többiek játékát nézheted. -
Én azt nem értem abban a tankban, hogy kiosztok vele 800 sebzést, vesztes kör, és kapok 160xp-t. Így sose lesz meg a JPanther. KV-val egyet lövök, és több xp-t kapok, hiába nem csináltam semmi mást. -
Renegade #101537 menj a medek után, bázis campre nem alkalmas -
Renegade #101536 ajándék volt a bétásoknak -
"Bár nekem nagyon bejött a JagdPz4"
pofás tank.. nekem is tetszik, bár egy pár taktikai jótanácsot szívesen vennék..
mostanság állandóan olyan meccsekre rak be ahol én vagyok legalul.. így totál ráfizetés néha:(
visszasírom most már a hetzer-t.. sokkal jobb volt a lassúsága ellenére is
-
petszol #101534 M4A2E4-et mikor hol lehetett megvenni? Eu-n nem látom a boltban. :( -
Renegade #101533 akkor nagyon bénák lehettek, mert 1vs1-ben nyílt terepen egy t50-2 kinyír egy T29-et is :-) -
petszol #101532
-
Hehe, vicces kis tank. Múltkor Pantherrel mentem védeni a bázist, mert 3, azaz három T-50-es (2db kettes, 1db 1-es) cikázott a körben. Mire kinyírtam mind a hármat, 10%-ea leszedtek, egyszerűen nem tudtam követni őket, úgy cikáztak körülöttem! Persze akkor ezt nem ilyen vidáman viseltem :-) -
lammaer #101530 Jaja, szeressük azt a járművet nagyon :) -
lammaer #101529 A typeokon van egy extra modul, azthiszem laggenerator néven fut :) -
nemtudommivan #101528 Ahogy ez a T-50-2 mozog az egy nevetséges röhej,. A fecske nem mozog így gyorsított felvételen. -
pirdi #101527 Ez nem normális. Ahogy egy type tiszta célpont, a ping felugrik és mire újra kezelhető a cucc, szénné égve ülök a vasban. Nem először fordul elő. -
Nem tudok rákattintani, mert nem vettem még meg, ezért kérdem. -
pedig itt a fórumon is agyon van dícsérve a T34 ágyúja hogy milyen csodás, hát lehet pont azért nyomult arra valaki :P
-
Renegade #101524 hopp most látom, hogy hülyeségeket beszélek, mert a puffancs penje 55, nem 49 :-)