418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Skill #101723 valaki t7 platoon? -
Szép jo reggelt!Hogyan lehet igenyelni a Valentin napi kódot-az istenert sem találom az wot oldalan-lehet csak en vagyok figyelmetlen.Köszi -
Destydeme #101721 Szia.Azt már nem is figyeltem,h"zöldek".Jól csináltad,s ez a lényeg.
Illusztrálásnak 100%os volt.Grat. -
SZU #101720 Vagy éppenséggel neki nincs körbekeretezve a tankok körvonala, mint nálam.
Így elég necces harcolni a bozótosban, mikor nem látod, hogy kilóg-e a fedezékből, vagy nem.
Nekem is csak 63% a találati arányom összességében. Nyílt terepen kb. 80-100%-os arányom van és a sniper medál szinte garantált, bozótosban meg rontom az eredményeimet. -
petszol #101719 Valentin nap -
petszol #101718 Van egy kód és ha beírod kapsz 1 nap prémiumot. -
nivre #101717 mivan evel a valentin napi zagyvasagal? -
[sohaj] -
Killer85 #101715 Ez nagyon nagy :)))) -
Anno tatva maradt a szam hogy lepattant a kis csigaevomrol a T-28 TD lovese... :D
-
lammaer #101713 Sajnos én olyan tankkal nem megyek ahol nincs mire fordítani az XP-t. Egyszerűen olyankor előveszek vmi mást ahol van helye az XPnek. Zavarna ha csak úgy állna ott az XP a semmiben :) -
marchizor #101712 Rageltem én is nemrég egy egészségeset, de muszáj húznunk a haverom, hogy meg legyen neki a T34, ketten élvezetesebb a játék, mint egyedül :D -
marchizor #101711 Lorraine egy plecsnigyü'jtő tank lesz :)
Talán még tierjében erősebb, mint a BatChat / amx 13 90 a sajátjában. -
lammaer #101710 Öröm látni hogy nemcsak sírósok vannak ;) -
virkir #101709 Az miért baj?
Nálam állandó helye lesz a garázsban annyira tetszik de kíváncsi vagyok az ág végére. Csak nehogy pofáraessek mint az E-75 után. :)
Az ARL-t legszívesebben bottal se piszkálnám de ott meg már csak 4k kell, hogy elfelejthessem az meg összeszorított fogakkal is meglesz pár nap alatt, de tartok az M4-től, az se lesz sokkal jobb. -
marchizor #101708 Mi platoonozunk T8-ban ketten (Pershing,T32) és 28-0-5-el állunk, de mára vége a mókának, így hamar meg lesz badnewznek a T34 prem nélkül is:D -
lammaer #101707 Hát, olyan 30k hiányzik nekem is a lórihoz, ma inkább az ARLt tologattam :)
Túl hamar át fogok menni ezen az AMXen :( -
virkir #101706 Tulajdonképpen nem panaszkodom ezek kivételek voltak és nélkülük is megvoltak a körök kivéve az első Löwe júzerrel.
A 13 90-el átlagos nap sikeredett már nem sok kéne a lóri-hoz.
-
lammaer #101705 Lemaradt a dal :) -
lammaer #101704 Hát nekem ma marha jó napom van.... 15 victory, 1 draw, 2 defeat, átlag bevétel 1000XP felett (triplák nincsenek, azt hajnalban már letoltam) :)
A szopóágon lévőknek küldeném a következő számot.... :) -
Renegade #101703 nekem csak egy ötletem van, ezekkel az accokkal vagy max 6 évesek, vagy fogyatékkal élők játszanak -
virkir #101702 Behunyt szemmel. -
Hogyan lehet ilyen fos találati arányt összehozni ebben a játékban? -
lammaer #101700 Mit akarsz, akkor az átlag heavys játékstílust már elsajátitotta :)
-
virkir #101699 
Csak azt nem értem mi élvezetet nyújt neki így a játék. -
virkir #101698 Sajnos nem is egy. A másik ilyen ma egy T34 volt.
Végig kempelte az egész kört egy sarokban még akkor sem mozdult mikor egy E-50 már az arty-kat nyírta én meg lelőttem 1%-ra mielőtt kiszedtek.
Még egy mai termés.
Aztán csodálkozik az emberfia ha nem megy a nyerés.
-
Renegade #101697 jaaa, 5 invincible medal, valószínüleg nem abból áll neki a játék, hogy elmegy A0-ba rettegni. -
lammaer #101696 Istenem, hát kezdő még... -
Renegade #101695 ez photoshop, ilyen nincs o0 -
virkir #101694 Nem tudom volt-e már ez a díszfasz.
Csak prémium tank van a garázsában, 40% win, 400-as efficiency-vel éppencsak nem 5 körönként egy kill.
És akkor ő a top tank.
Anyám.
-
Oddball29 #101693 2 vicces IS-7 az ellennél -
Gunslinger #101692 Nem kapsz garázs slotot prémiummal, hanem máshogy fog kinézni a garázsod. -
SzocsA #101691 hát a honlapon van fent egy ilyen akció valentin nap alkalmából! csak meg kell adni a kódot! 14-től 22ig lehet beváltani
ugye prémium accra adnak + egy garázst! az végleges? vagy ha lejár a prémium, elveszik a garázst? és ha van benne tankod úgy hogy nincs több szabad garázsod akkor mi lesz?
csak rövid akartam lenni! -
lammaer #101690 Sztem csak kérdezni akart :) -
petszol #101689 Ezt kinek írtad?
Kicsit zagyva lett. -
SzocsA #101688 1 napra lehet prémiumos van egy ilyen akció!
úgye kapok egy szabad garázst is! ha lejár a prémium megmarad a garázs? és ha van benne tank és nincs több helyed?
amúgy vannak még kódok? -
VerPatak #101687 Szeretem ezt a Joszif Sztálint.
Győzelem!
Csata Karelia 2012. február 13. 22:46:29
Jármű IS
Szerzett tapasztalat: 1 102
Szerzett kredit: 29 638
Csatában elért Achievement: Acélfal -
lammaer #101686 Miért, te ott az IS4 meg az E75 helyébe el tudnád képzelni, hogy tőled kevesebb nagyjából 100 méterre ott van egy scout? Láthatod, zöldek, még csak nem is hülyegyerekek :)
De csak példának hoztam fel, illusztrálni miért tartom fontosabbnak egy scouton (ami ugye ölni is tud) a camo-t mit célzásgyorsítót :)
Ez tuti működik, nem véletlen volt nagy a pofám már az elején. Tegnap ugyanezt eljátszottam, ugyanitt, ugyanúgy.
Az emberek sírnak hogy sok a hülye a játékban, én meg örülök neki, ki lehet használni. -
csoszi87 #101685 De az a poén, hogy általában ha top vagyok bejelentem merre megyek, gondolván, hogy akkor az alattam lévő top megy a másik irányba. DE NEEEEEM!
MINDENKI JÖN VELEM! Tudom hogy tökéletes védőfal a kv-5, de akkor is. -
csoszi87 #101684 Tudom. azért írtam a végére.
Ez viszont tetszett:
amx 12. meglátok 1 su 85-öt, rálövök 1-2-t(leszedem félig, kifogyok) beülök az oldalába újratárazni.
Szerencsétlen kicsit idegeskedhetett: a bal oldalában én nyugodtan tárazok, nem tud miattam mozogni, a jobb oldalában meg a saját két artyja céloz be engem, és velem 1ütt őt is.
ilyenkor sajnálom, hogy nem készítek vidit. képernyőn keresztül láttam, hogy veri a gépét otthon.