418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Skill
    valaki t7 platoon?
  • vinki1
    Szép jo reggelt!Hogyan lehet igenyelni a Valentin napi kódot-az istenert sem találom az wot oldalan-lehet csak en vagyok figyelmetlen.Köszi
  • Destydeme
    Szia.Azt már nem is figyeltem,h"zöldek".Jól csináltad,s ez a lényeg.
    Illusztrálásnak 100%os volt.Grat.
  • SZU
    Vagy éppenséggel neki nincs körbekeretezve a tankok körvonala, mint nálam.

Így elég necces harcolni a bozótosban, mikor nem látod, hogy kilóg-e a fedezékből, vagy nem.

Nekem is csak 63% a találati arányom összességében. Nyílt terepen kb. 80-100%-os arányom van és a sniper medál szinte garantált, bozótosban meg rontom az eredményeimet.
  • petszol
    Valentin nap
  • petszol
    Van egy kód és ha beírod kapsz 1 nap prémiumot.
  • nivre
    mivan evel a valentin napi zagyvasagal?
  • Solten

[sohaj]
  • Killer85
    Ez nagyon nagy :))))
  • Solten
    Anno tatva maradt a szam hogy lepattant a kis csigaevomrol a T-28 TD lovese... :D

• lammaer
    Sajnos én olyan tankkal nem megyek ahol nincs mire fordítani az XP-t. Egyszerűen olyankor előveszek vmi mást ahol van helye az XPnek. Zavarna ha csak úgy állna ott az XP a semmiben :)
  • marchizor
    Rageltem én is nemrég egy egészségeset, de muszáj húznunk a haverom, hogy meg legyen neki a T34, ketten élvezetesebb a játék, mint egyedül :D
  • marchizor
    Lorraine egy plecsnigyü'jtő tank lesz :)

Talán még tierjében erősebb, mint a BatChat / amx 13 90 a sajátjában.
  • lammaer
    Öröm látni hogy nemcsak sírósok vannak ;)
  • virkir
    Az miért baj?
    Nálam állandó helye lesz a garázsban annyira tetszik de kíváncsi vagyok az ág végére. Csak nehogy pofáraessek mint az E-75 után. :)
    Az ARL-t legszívesebben bottal se piszkálnám de ott meg már csak 4k kell, hogy elfelejthessem az meg összeszorított fogakkal is meglesz pár nap alatt, de tartok az M4-től, az se lesz sokkal jobb.
  • marchizor
    Mi platoonozunk T8-ban ketten (Pershing,T32) és 28-0-5-el állunk, de mára vége a mókának, így hamar meg lesz badnewznek a T34 prem nélkül is:D
  • lammaer
    Hát, olyan 30k hiányzik nekem is a lórihoz, ma inkább az ARLt tologattam :)

Túl hamar át fogok menni ezen az AMXen :(
  • virkir
    Tulajdonképpen nem panaszkodom ezek kivételek voltak és nélkülük is megvoltak a körök kivéve az első Löwe júzerrel.
    A 13 90-el átlagos nap sikeredett már nem sok kéne a lóri-hoz.
  • lammaer
    Lemaradt a dal :)
  • lammaer
    Hát nekem ma marha jó napom van.... 15 victory, 1 draw, 2 defeat, átlag bevétel 1000XP felett (triplák nincsenek, azt hajnalban már letoltam) :)

A szopóágon lévőknek küldeném a következő számot.... :)
  • Renegade
    nekem csak egy ötletem van, ezekkel az accokkal vagy max 6 évesek, vagy fogyatékkal élők játszanak
  • virkir
    Behunyt szemmel.
  • bardocz
    Hogyan lehet ilyen fos találati arányt összehozni ebben a játékban?
  • lammaer
    Mit akarsz, akkor az átlag heavys játékstílust már elsajátitotta :)
  • virkir

Csak azt nem értem mi élvezetet nyújt neki így a játék.
  • virkir
    Sajnos nem is egy. A másik ilyen ma egy T34 volt.
    Végig kempelte az egész kört egy sarokban még akkor sem mozdult mikor egy E-50 már az arty-kat nyírta én meg lelőttem 1%-ra mielőtt kiszedtek.

Még egy mai termés.

Aztán csodálkozik az emberfia ha nem megy a nyerés.

• Renegade
    jaaa, 5 invincible medal, valószínüleg nem abból áll neki a játék, hogy elmegy A0-ba rettegni.
  • lammaer
    Istenem, hát kezdő még...
  • Renegade
    ez photoshop, ilyen nincs o0
  • virkir
    Nem tudom volt-e már ez a díszfasz.
    Csak prémium tank van a garázsában, 40% win, 400-as efficiency-vel éppencsak nem 5 körönként egy kill.
    És akkor ő a top tank.
    Anyám.

• Oddball29
    2 vicces IS-7 az ellennél
  • Gunslinger
    Nem kapsz garázs slotot prémiummal, hanem máshogy fog kinézni a garázsod.
  • SzocsA
    hát a honlapon van fent egy ilyen akció valentin nap alkalmából! csak meg kell adni a kódot! 14-től 22ig lehet beváltani
    ugye prémium accra adnak + egy garázst! az végleges? vagy ha lejár a prémium, elveszik a garázst? és ha van benne tankod úgy hogy nincs több szabad garázsod akkor mi lesz?

csak rövid akartam lenni!
  • lammaer
    Sztem csak kérdezni akart :)
  • petszol
    Ezt kinek írtad?
    Kicsit zagyva lett.
  • SzocsA
    1 napra lehet prémiumos van egy ilyen akció!
    úgye kapok egy szabad garázst is! ha lejár a prémium megmarad a garázs? és ha van benne tank és nincs több helyed?

amúgy vannak még kódok?
  • VerPatak
    Szeretem ezt a Joszif Sztálint.

Győzelem!
    Csata Karelia 2012. február 13. 22:46:29
    Jármű IS
    Szerzett tapasztalat: 1 102
    Szerzett kredit: 29 638
    Csatában elért Achievement: Acélfal
  • lammaer
    Miért, te ott az IS4 meg az E75 helyébe el tudnád képzelni, hogy tőled kevesebb nagyjából 100 méterre ott van egy scout? Láthatod, zöldek, még csak nem is hülyegyerekek :)

De csak példának hoztam fel, illusztrálni miért tartom fontosabbnak egy scouton (ami ugye ölni is tud) a camo-t mit célzásgyorsítót :)

Ez tuti működik, nem véletlen volt nagy a pofám már az elején. Tegnap ugyanezt eljátszottam, ugyanitt, ugyanúgy.

Az emberek sírnak hogy sok a hülye a játékban, én meg örülök neki, ki lehet használni.
  • csoszi87
    De az a poén, hogy általában ha top vagyok bejelentem merre megyek, gondolván, hogy akkor az alattam lévő top megy a másik irányba. DE NEEEEEM!
    MINDENKI JÖN VELEM! Tudom hogy tökéletes védőfal a kv-5, de akkor is.
  • csoszi87
    Tudom. azért írtam a végére.
    Ez viszont tetszett:
    amx 12. meglátok 1 su 85-öt, rálövök 1-2-t(leszedem félig, kifogyok) beülök az oldalába újratárazni.
    Szerencsétlen kicsit idegeskedhetett: a bal oldalában én nyugodtan tárazok, nem tud miattam mozogni, a jobb oldalában meg a saját két artyja céloz be engem, és velem 1ütt őt is.
    ilyenkor sajnálom, hogy nem készítek vidit. képernyőn keresztül láttam, hogy veri a gépét otthon.