418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #101763 Szovjet sajátosság, jobb ha megszokod, IS-7 még inkább ilyen elpukkanós fajta. -
Gunslinger #101762 Nem kell dramatizálni, valszeg hasonló történt: http://horobox.reager.org/u/Orkel_1329105334.jpg -
csoszi87 #101761 Kellet nekem siránkozni.
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. február 14. 11:09:34
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 251
Szerzett kredit: 62 808
Hozzátartozik, hogy óriási hibát követtem el és kilőttek. -
ilsalon #101760 Lepattant vazze. Én valamelyik nap meglőttem egy IS4-et és a mellette lévő AMX12t-t lőttem szét. Nézett mindenki, mint hal a szatyorban. -
haflac #101759 Prémiummal vagy nélküle? -
Martens4466 #101758 Meglőttem egy KV- tornyát és a lánstalpa eset le:S -
Skill #101757 pmben megírod , hogy hogyan menne? -
R3nton #101756 nagyon ritkán pattan le a HE, csak keveset sebez. Ja úgy érthető, mondjuk én csak full tier tankokra rakok kiegészítőket mivel nehezen jön a kredit prém nélül. -
hát, szerencsés gyerek volt hogy beadta neki a lőszer rekeszt szemből, mondjuk kicsit oldalasan álltam.
a HE akkor is sebez ha nem megy át?
(az álcaháló meg a periszkóp azért van bent, mert nincsen más) -
Musztafakebab #101754 Hát nem tom 0T3P hányszor de 2x vagy 3x mondták már században ha megverjük őket kapunk 1 nap prémet és senki nem kapott shemmi. :D Szal ideje lenne már vmit csinálni.
Skill te még játszol mert esetleg benne vagyok a platoonban. -
Amíg nincs meg a kredit új töltésgyorsítóra, ventire, meg stabilizátorra, addig én is ilyen cuccokat teszek heavyre. Amúgy is-3 tényleg a fent említett cuccokat igényli. -
csoszi87 #101752 :-D
ez jó! -
ilsalon #101751 Tegnap szembejött velem egy panther II a rövid 105-ös csővel. Úgy meglepődtem, meg röhögcséltem, hogy kinyírt. -
R3nton #101750 ott írja, hogy lőszerrekesz megsemmisült! 3-5db He lövedéket szerintem rakjál be! Jól jöhet ha foglalást kell megszakítani és mondjuk egy is-7es foglal. A periszkóp+álcaháló pedig nem heavy tankra való, de főleg nem az is-3asra szerintem. IS-3-al első sorban kell harcolni. -
csoszi87 #101749 Nem akarlak elkeseríteni, de amikor én megvettem a 0.7.1-b előtt, még 38-42-t adott 1 vesztes csatára. most még a győztesre is nehezen ad annyit. -
Esetleg valamelyik este 1v1 sg-kupa? Vagy valami hasonló?
-
mai 3-ik köröm, megölt az arty :)
(már nem sok creditem van :D) -
ilsalon #101746 Még csak fele píz van meg rá. Folyton az elszegényedés ellen küzdök ebben a játékban. -
Csináljunk "Ki utálja jobban az artykat" versenyt. Biztos dobogós lennék :D -
a mai 2-ik köröm! EZT nézzétek! ilyet nem látni minden nap! -.-
Kedves szakértők! Van erre magyarázat hogy az AMX50B hogy lő ki szemből 1 lövéssel úgy, hogy fullon voltam 1450hp-val? Vagy elől van az ammo rack?
raplay
Megnéztem lassítva, csak az a genny lőtt belém egyet, és game over! -.-
(én úgy tudtam hogy 515-nél nem sebezhet nagyobbat) -
Skill #101743 van még itt olyan ember . aki nem tud róla , hogy nálam lehet wot keyt kapni amiért goldot kap?
azon gondolkodom , csinálni kéne valami versenyt, az első 1-2 ember meg keyt kapna tőlem. -
Sir Charles #101742 Ma vettem egy KV-5-öt, hát azért nem semmi a prém tank.
Összehasonlítva a szintén T8 Királytigrissel:
Vereség
Jármű: KV-5
Szerzett tapasztalat: 458
Szerzett kredit: 28 900!!!!!
Csatában elért Achievement: Acélfal
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. február 14. 10:13:55
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 678 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 204!!!!
Csatában elért Achievement: Acélfal -
VanDaal #101741 Akkor jöhet az egér? -
ilsalon #101740 Na. VK45P befejezve. Folyton azt éreztem, hogy szétlőnek és sosem érek oda sehova, nem lett olyan rossza a vége.
-
ma az első köröm raplay
kb 2 percig tartott...
én nem is értem ezt az emberi gondolkodást, vajon miért vesztettünk :D -
VanDaal #101738 Én is kevertem a Matildával :D Aztán nézem, tier4 light... na attól mentsen meg az ég :D -
lammaer #101737 Ja, csak ugye ahhoz hogy az a szorzó valamit csináljon, kell alakítani vmit a játékban amit aztán meg lehet szorozni vele :D
-
virkir #101736 Az hogy nincs meg a keret kizárólag a te géped és lustaságod eredménye.
Már igen sokszor le lett írva, hogy ez ATI kártyáknál driver beállítási hiba. Szvsz 5 perc kuglizással megoldható lenne. -
Ja amugy meg keverem a Matildaval...
A Valentine-on II-es agyu van.. Hohho, visszaszivtam.. Ambator a kredit-szorzoja gyonyoru...
-
VanDaal #101734 Ennél már csak egy jobb van: amikor az ilyen szobanövények platoonban jönnek hasonlóan jóképességűekkel, és olyankor ők lesznek a csapat top tankjai...
Volt, hogy 2 Type jött ilyen noob platoonban. Kettejüknek összesen volt kb 600as eff-je. Az egyik végigkempelte az egészet, a másik meg 1v1-ben nem tudott kilőni egy VK 3001 P-t. Aztán ha a lepattanóknak, a szar MM-nek meg a kredit nerfnek még nem sikerült, akkor majd az ilyen "top"tankok tuti elveszik az ember maradék kedvét is a lowtier farmolástól. -
Nem szivok semmit. :) csak meg reggel van és a kislányom is itt szaladgal körülöttem meg hat az angol sem az erössegem. -
Tobbnyire a Tier 5-os tankoknak van a legnagyobb kredit-szorzoja, a premiumnak egy hangyanyival tobb. 300 goldot szvsz lazan meger a Valentine. Szervizkoltsege se magas. -
Skill #101731 geci dolog :)
valaki platoon t7el?
olyan embert keresek aki pár órákra cserélne accot.
tolná a heavy tankjaimmal én meg tolnám a medjét , artyját ,tdjét.
unom a heavyket de mást meg nem akarok húzni. -
lammaer #101730 És ahogy látom eljött az update ideje... (type :D ) -
lammaer #101729 FAQ
"Premium tankok: aranyért vehető, nevükből következően extrának látszó tankok (pl Churchill, Valentine). Tipikusan nem igazán erősek, összehasonlítva a velük egy szinten lévő, nem prémium tankokkal, fejleszteni sem lehet rajtuk semmit, viszont – elvben – jobban hozzák a pénzt. Mostanában favorit a Tier8-as (8. szintű) Lőve és KV5, amivel állítólag egy vesztes meccsért is 40.000 crediteket lehet kapni prémium accounttal. Az áruk elég “kellemes”, de befektetésnek jó lehet ha vki úgy gondolja megér neki ennyit.A többi, olcsóbb prémium tankot nem érdemes forszírozni (ezeket próbáltam még béta idején, nem öröm játszani velük és nem hoznak jelentősen többet mint egy Tier5/6os normál tank)." -
lammaer #101728 Akármit is szívsz tedd félre, elég feltünő a hirdetés amikor bemész a http://worldoftanks.eu/ -ra :)
És akkor még nem is beszéltünk arról hogy ott volt 2-vel alattad a link a hozzászólásban :) -
haflac #101727 A most 300 aranyba kerülő valentine tankal mennyi creditet lehet összehozni? -
lammaer #101726 Na ezér mentem én ki inkább inni meg csobogni :)
Érted, amikor ott táncol előttem egy 50%-os E75, a szaftos oldalát mutatva, igen nehéz megállni hogy ne eresszem bele a 6os tárat és villogjak hogy van egy T9 killem egy T7ben :)
Ha már nagyon nem bírok magammal, akkor ilyenkor trollkodni szoktam, túráztatom az ellenséget a buzi szövegemmel hogy "szar hogy láthatatlan tankok lőnek, igaz e?" meg hogy "olyan közel vagyok hozzád, akár meg is érinthetnélek" :) Névre szólóan persze.
Pszichikai hadviselés néha bejön, ráadásul amig gépel addig se a játékra figyel :)
Persze megvan a nagy koppanás esélye is, mert ha a végén leszednek (mint most ugye az SPG majdnem), akkor hiába 5 perce halott már a gyökér, nagyon tud örülni :) -
Megvan!-hat en voltam figyelmetlen. -
Itt szerintem is jó megoldást ha berongyolsz egy bokorba és ott bújsz. Te spotolsz a többieknek szépen.
Tegnap ugyanezt játszottam el, csak eljárt a kezem és meglőttem a Tiger P-t mire mindenki rámrontott.