418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Nem igaz b@szd meg hogy zsinórban 30-adjára is vesztünk. Ez ellentmond minden földi törvénynek. Ilyen nincs.
  • Trabant93
    Igen,a kulcspont foglalást mindig elkezdem.Köszönöm mindenkinek a tanácsát,remélem ettől kezdve jobban tudom magam hasznosítani :)
  • Renegade
    na jó nem bírom ki, tehát remek tanácsokat kaptál, de:

a medek dolga, hogy a játék elején elfoglaják a térkép kulcspontjait és addig kitartsanak amíg megjönnek a hvyk. Tehát bizony sokszor először kell odaérni, hidd el, kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor azt látod, hogy a medek campelnek vagy együtt mozognak a hvykkel.
  • Sippie
    körbe kell rohangálni a heavyket, ha 1v1 van akkor bármelyiket meg lehet alázni. Persze ez sokszor nem jön össze, de én előrerohanok általában akit tudok felderítek, sebzek, aztán halok, ha kikapunk is pozitívba jön ki creditileg
  • pointer4
    Az első igazi med, ahol meg kell tanulni med-ként játszani, az majd Tier8tól lesz. Addig csak papír vékony mozgékony támogató tank szerep jut. Nehéz okosat mondani rá, de tényleg a sose te menj legelöl, egyedül, ez a legjobb tanács.
  • Trabant93
    Azt értem,hogy a heavy-ket kell támogatni,nem eszetlen módon lemmingelni,csak még ez az első igazi med,amivel játszok
  • petszol
    Nekem az M4A3E8 nagyon bejön. A sima M4 is jó,de van különbség.
    Konkrétumot nemtok mondani. :)
  • Trabant93
    Valaki elmondaná,hogy hogyan is kellene konkrétan medezni?Most nyomtam ki fullra az m4-et,és van,hogy elég magas szintekbe basz be.Szóval ha van egy tapasztalt szakértő köztetek,nagyon megköszönném a segítséget:)
  • bardocz
    Naja, nem egy nagy szám, IS-3 sokkal jobb. Pénzframolás most nekem a T-34-el megy, egész jó köröket lehet vele futni, KV-val elfelejtettem játszani az utóbbi időkben:D
  • petszol
    Csak egyszer jussak túl ezen az M6-on.
  • petszol
    én az IS-t egyből eladtam amikor kifejlesztettem az IS-3-at. Sokkal jobb mint az IS volt.
  • pointer4
    Sajna az összes 5ös 7es 9es tank kicsit értelmét vesztette a 4-6-8-as tankok mellett. Hacsak nem imádsz vele menni, vagy jó pénz farmoló (avagy ha nem rendhagyó, 9esmed vagy 5ös scout).
    Ugye a 4-6-8-ast a századozás miatt említem, a top tier meg egyértelmű miért.
  • Renegade
    az is igaz :-)
  • Bugi Misi
    2-3x jártam rajta azt hiszem:D
  • bardocz
    IS-t van értelme megtartani? Ez a valentin olyan szempontból jónak tűnik, hogy csak T4-es meccsekbe kerülhet, és nem tudom mi mást adhatnék el a garázsból.
  • brasco84
    azért, mert nekik 50% uk med volt, és 100% ig biztos voltam h arra fognak rusholni.. igazam is lett. de a lényeg akkor sem ez, ha nem arra megyek, akkor 2 perc alatt befoglalnak és még ennyit se kapok :D
  • Renegade
    egy top hvy miért megy med úton?
  • brasco84
    szerintem mára befejezem ezt a szardarabot, egyedül nehéz....
  • petszol
    Az amcsi az egy papírhajó a kv-hoz képest.
  • bardocz
    Volt, hogy egy T1 az oldalát mutatta, KV 107-es ágyújával minden lövésem átütötte, és sebezte, de annyira gyors volt az ágyúja, hogy simán kinyírt, pedig én a tank elejét mutattam neki, kicsit fogatva.
  • Thoryne
    Hmm, anno nem játszottál CoD4 multit a "911 Crash" only szerveren? Olyan fenemód ismerős a neved :D
  • Bugi Misi
    segge:D
  • hitman090
    Valaki elárulná hogy miért van az hogy én T1-el megyek meglövöm a KV-t és semmit nem kap 0 DMG de ő belém lő egyet és egyből meghalok de sokszor van ilyen hogy meg se sebzem ő meg 1 hitel és ki múlok.Van egyátalán gyenge pontja a KV-nek?
  • pointer4
    Na várjál, ha eljutsz a T29ig a nagy csővel, már tetszeni fog.
  • bardocz
    0,66*amit prémiummal hoz.
  • petszol
    Ez az amcsi heavy vonal egy kalap... az oroszhoz képest.
  • petszol
    Kíváncsi lennék,hogy a Valentine tank prémium nélkül mennyit hoz.
  • stoppos
    Nem várok én ettől semmit. Valami 39% a győzelmi arány vele. A VK-val ugyanez 58%, a Pz4-gyel 59%.
    Vagy nem való nekem a nehéz tank, vagy ez egy fos.
  • zserrbo
    AMX tankkal sztem nem nagy cucc jól jáccani tier 5-től kb. Ok taktikázni kell, hogy mikor tölt újra, de utána seperc alatt ki tudsz lőni szinte bármit. SZVSZ gusztustalanok és unfair a többi korai tankkal szemben. KB minta tpye ami 1958-as fejlesztésű. Az AMX-ek meg kb 50-es évek első fele asszem.
  • Renegade
    ja, az utolsó tankot, az utolsó skulóval lőttem ki :-)

replay

• pirdi
    Tegnap a type-k miatt laggoltam. Ma minden bekapott lövés felgyújt. Minden napra van valami szivatás, vagy csak az a baj, hogy dohányzom meccs közben? Ja ez nem egy tankra, hanem PZ4,tigrincs, KV, Stug3.
  • brasco84
    a tegnapira nem válaszolt senki, szóval mégegyszer :) az AMX mennyire jó T10 ben a többihez képest? hamarosan meglesz az IS7, meg ugye IS 4 ből is T10 lesz (előbb utóbb) ezért gondolkozom a francián.. de lehet h változatosság kedvéért inkább light/medezzek?
  • ilsalon
    30 körüli, de túl sokat ne várj, csak akkor jön be, ha top közelépen vagy.
  • Renegade
    ilyen a Valentine jó köre szar legénységgel:

Victory!
    Battle: Abbey 2012. február 14. 16:19:34
    Vehicle: Valentine
    Experience received: 1 794
    Credits received: 37 278
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun
  • stoppos
    Nem ventilátor, tigris tank.
  • Madi92
    Az oldal alján találhatóba! :) (Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra)
    Az közvetlenül a topikon belül keres rá a dolgokra. Oda írd be, és voálá!
  • SZU
    360°
  • Thoryne
    Őszintén megmondom pár pillanat múlva engem is kilőttek egy ugyanolyan tankból :P
  • stoppos
    A tigrincset hány fokba forgassam, hogy ne kapjak idegbajt?
  • Tuvok #101844
    Kösz