418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Ha spottoltak, észre fogod venni abból is, hogy lőnek a "láthatatlan" tankok :) de azt, hogy ki, vagy honnan, továbbra is rejtély marad. Szvsz nem sokat fog érni.
  • bgabor
    Hát ki kell ábrándítsalak, prémiummal is pont ugyanannyit szív meg idegeskedik az ember mint prém nélkül. Annyi a különbség hogy jobban jön a pénz meg az XP, semmi más. Ugyanúgy vannak szar napok amikor lehetetlen győzni, meg mindig a létra aljára sorsolja az embert a gép.
  • Destydeme
    Hi.Van olyan film,h Ufok a III.Birodalomban,az is ilyesmi,de ha már felraktad majd elolvasom a cikket.
  • Renegade
    Napi náculós OFF

Most találtam a legendavadász blogon egy sok részes (az elsőt linkelem a többit mindenki kikeresi) náciufósantarktiszos igen hosszú "cikk" sorozatot. Bájós, de mivel sok itt a fiatal, így ők igen csak fentartásokkal olvassák, mert nem dokumentumesszé, max sörös-boros-beszélgetős éjszaka témavilága, bár ki tudja, hátha pont emiatt lesz innen valaki híres sarkkutató :-)

ufónácisizgibizgi
  • pointer4
    Ezért lesz jó az a skill, hogy szól a legénység, ha spottoltak :D
  • Destydeme
    Hi.Ez a 20mről stb nem lát azért van,mert nagy arányban azt emberek nem nézik a mini mapot.
    Csak azt látják,amit a"nagyképen".Ezért is ördögi a francia,mire észrevesz már 3-5lőszert beleküldtél.Sajnos bosszantó,h időnként ilyenen megy el a party,azt se tudja,honnan lőnek rá.
  • Murlo91
    igen tudom, azért is írtam hogy van rálátás, csak néha a füst miatt rohadt zavaró. szal akkor bug.

amúgy megvan mic, felvettelek , szal ha még mindig áll heroikus felajánlásod éjszaka tolhatunk egyet.
  • Renegade
    igen, szerencsére találatkor felvillan, egy idő után rááll a szeme az embernek :-)
  • lammaer
    "még az ajándék prémmel sem"

Miért tudnál attól győzni mert vmi prém? :)

Te is a "prémesek mindíg győznek" kultusz híve vagy?
  • lammaer
    Nem néha nem jelenik meg - szinte SOHASEM jelenik meg.

Ettől függetlenül ha a célkeresztedben nincs benne a roncs, simán lőhető a célpont. Én gyakran használom a csapattársak hulláit fedezéknek (igy legalább elmondhatom, hasznos társaim vannak) és jó ideje feltűnt ez a malőr.

De még1x: ha nincs is kontúr ilyenkor, minden további nélkül is ellőheted.
  • fodus
    Megint szép napra ébredtünk. Német tankkal, kb 1,5 órája nem sikerül győőznöm,még az ajándék prémmel sem. Hihetetlen.
  • lammaer
    Rég toltam PZ4-et vagy KV-t, de emlékeim szerint azok is hoznak bőven így.

És a KVnál legalább az XPt is fel tudod használni.... (lesz belőle csucsi kis S51 :) )
  • Murlo91
    Nem voltam eddig biztos benne, de most már direkt le is teszteltem. Ha roncs v másik játékos(?) mögül kukucskálok, néha nem jelenik meg a kontúrja az ellenséges tanknak annak ellenére hogy tiszta a rálátásom. Ismerős ez a probléma másnál is v. nálam van a hiba?
  • lammaer
    Hehe, ez a toronyforgatás scoutolásnál is remek indikátor arra, hogy tudd, fingja nincs a csávónak arról hogy spottolják :)

Meglövöd, azt csak forog jobbra/balra, mintha az bármit is segítene. Ha legalább mereven bámulnaa lövés irányába, tán azt hinném éppen céloz. Általában így szoktam megtudni látnak e már - ha hirtelen pont rám kezd el nézni az áldozat, tudom, itt az idő beizztitani a motorokat :)
  • nemtudommivan
    De bírom mikor mindkét oldalon csak 1-2 ember marad és aki megmarad az ott áll a táborunknál és forgatja a tornyot jobbra balra, nézi a semmit, és mikor felbukkan mellette 20 méterrel az ellen ő még akkor is néz általában pont az ellenkező irányba nagy figyelemmel. Már bele is lőnek mire magához tér de látszik hogy akkor sem tudja milyen rendezvényen van.
    És a következőt már neméli túl....
  • Skill
    amúgy csak azokkal van gond. akik nem aznap jönnek a kódért. persze ok tudom , nem vagyok mindig a gépnél. paypalosokat és otpseket szeretem ők 5 perc alatt megvannak.
  • Skill
    amúgy én a következőre tippelek. emlékeztek pár hónapja rengeteg bankkártya adatot lenyúltak. wowban pl olcsón goldért hirdetnek mindenféle dolgot amit a blizzard storéból lehet megvenni pénzért. kifizetik bankkártyával meg is kapod, csakhogy mivel a kártya lopott a tulajnak egy idő után feltűnik, hogy bizony ő nem vásárolt olyat. szól a bankjának , azok visszavonják a fizetést aminek hatására blizzard morcos lesz és elveszi a mountot / petet akármit. az illető meg futhat a goldja után mert azt nem kapja vissza. (természetesen a csóka már rég eladta egy kínai oldalon az aranyat szóval már sok sok accounton túl van) wowban nincs ban csak elveszik a cuccot. szerintem hasonlóról lehet itt is szó.
  • VanDaal
    "húgy kis traktor" majdnem kiköptem a reggelimet
  • kerla
    Én is vettem skillnél pár kódot és frankón működött, megbízható a srác (csak mutatkozzatok be minden levél elején újból, mert felejtős :-))))))))
  • darki81
    de ugye mi 1500HUF-ban egyeztünk meg, szóval 1600-éret nem kell :D (többit privátban)
  • kerla
    Mondjuk azt nemigazán értem, hogy ha működik a kód, amit ott veszel, akkor miért nem lehet? Ha a cég engedi, érvényes a kód, akkor miért is tilos? Egyszerűen tiltsák le a kódokat, miért a felhasználót büntetik. Ráadásul egyszerű pista, aki nem tud angolul, látja, megörül, megveszi, működik, majd a hónapok óta fejlesztett accountját kibannolják? Hogyanis?
  • Skill
    sajnos azóta volt áremelés 1600ra. amúgy itt van pár boldog vevő kommentje :
    http://hardverapro.hu/apro/elado_regi_bontatlan_pc_guru_ujsag/hsz_1-50.html
  • darki81
    nem kex hanem key :D
    a húgy kis traktor meg az az tier 3-as sztyuárt :D
  • kerla
    Nem, de ne is vegyél, mert eltiltanak mint a sicc :-)
  • Skill
    volt aki azt mondta, hogy igen. viszont mivel már a wargaming fórumán is van lista amin ez az oldal rajta van így én inkább kihagyom. hivatalosan nem ajánlják mert lehet bannal honorálják. persze ki tudja.
  • darki81
    vegyél Skill-től aranyat, azt legalább megkapod! én majd most fogok venni 10 keyt, remélhetőleg ha meglesz rá a zseton :)
    1500 forint az első 1250 arany meg egy húgy kis traktor, és ha nem adod el akkor a következő kex beírásánál 2100 aranyat kapsz 1500 ft-ért :)
  • haflac
    Vett már ittitt valaki aranyat?
  • haflac
    Aki valentine tankot akar venni,vagy agyal rajta.
    1.Vereség
    Csata: Karelia 2012. február 15. 8:51:37
    Jármű: Valentine
    Szerzett tapasztalat: 483
    Szerzett kredit: 16 641

2.Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2012. február 15. 8:59:53
    Szerzett tapasztalat: 949
    Szerzett kredit: 22 653

3.Vereség
    Csata: Himmelsdorf 2012. február 15. 9:06:54
    Szerzett tapasztalat: 282
    Szerzett kredit: 10 338

4.Győzelem!
    Csata: Cliff 2012. február 15. 9:15:53
    Szerzett tapasztalat: 526
    Szerzett kredit: 19 266

Tegnap este,éjjel volt,hogy 30ezret is hozott.Prémiummal.
  • darki81
    ha már nem bírod cérnával, tedd le asztalra és nézd végig, illetve hallgasd meg, garantált a nyugalom!

nyugalom a hosszú élet ritka
  • SZU
    Nem tudjátok, hogy a tank roncs lánctalpai között át lehet-e lőni?

Mert az egyik dombos pályán pont volt rálátásom egy tigrisre egy kilőtt KV3-as roncs lánctalpai között, de csak egyszer tudtam rálőni és nem sebeztem meg. Szóval, vagy nem lehet átlőni, vagy csak mellé lőttem.

Viszont kiváló lőpozíció egy hull downos T29-esnek!
  • maniac78
    Vagy Skill? Jelenleg nem műxik a hotmail, szal nem tudom mit írtál.
  • nemtudommivan
    Nem igaz vazzeg hogy hogy némelyik tank annyival megy hátra mint én előre a TD-vel.
  • Skill
    olyan embert keresek , aki rövid időre cserélne néha velem accountot. részletekért pm. amúgy valaki platoon ? t7el mennék.
  • Thoryne
    Még mindig nem a II. világháborúról szól a játék. 30-as és 50-es évek közötti tanktermések. Kb.
  • Dorgal
    Nah,eddig csak a type-okat utáltam,de most ezeket a francia szutykok is.
    Méghogy revolvertár a második világháborúban.Olyan elkeserítő,hogy az oroszok,akik fél történelmüket háborúval töltötték,pénzért még az anyjukat is...meghamisítanák.Eh..
  • Thoryne
    Nemrég megvettem a Tigris II-t... Ez a tank egyszerűen a mennyország (a mezei Tigrishez képest mindenképp).
  • lammaer
    A fölső az egy arty... pföjj pföjj pföjj.... ráadásul dupla is :)

De a másik az pöpec. Gratz.
  • PLaci #101966
    A bálint napi termésem elég jóra sikeredett!

Egy kis válogatás:

Replay

Replay
  • lammaer
    Kötődve a tegnapi scout bemutatóhoz itt van ugyanez, csak itt már annyira lusta volt a team....

Amikor már az sem elég hogy mindent megmutatsz :)

Nagyon szépen demonstrálja, hogy:
    - aki leselkedős scoutolás közben nem bír magával azt pofánlövik :)
    - viszont ha ezek után is tudsz a nyugton ülni, valamiért az emberek nem lőnek tovább :)
  • Oddball29
    Én élesben eddig csak AP-vel lőttem vele.

Átvisz az mindent, csak tudni kell, hova mikor kell lőni. Arra pedig nem szabad számítani, hogy a nehezebb célpontokat 150 méternél nagyobb távolságon eltalálja a gyenge pontoknál.