418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #102043 ..minap en is belfutottam b2vel egy rutinos b1 pilotaba. a nagy harcban egymasmellefaroultunk es osszeakadva mentunk. o valahogy tudott sebezni, en viszotn nem. es nem nagyon tudom hol lohetett. a tobbiek befoglaltak kozbe, igy nem tudom megnezni, hol ment at. otlet? -
Renegade #102042 -elpirul- :-) -
Szét kapom a B1-et, csak ha a legjobb ágyúja van, akkor sajnos ő győz...AMX40-et meg néha néha tudom sebezni, nem nagyon jöttem még rá hogy hol kéne lőni.
Renegade replayeket hol találom ? Ide linkelgetett esetleg? -
Renegade #102040 akkor még nem vagy rutinos puffancs pilóta, ugyanis egyetlen egy tank elől kell futni (kivéve ha nagyon közel van) az a Hetzi.
B1-et, B2-őt simán ki lehet szedni sebződés nélkül. Amx40-et meg közelharcra kell kényszeríteni, mögé fordulsz és vége (hátul 70%-a bemegy). -
lexlutor #102039 nice :) -
Jah, nem, Acélfal visszavonva. :D de jó kör volt. Majd rakok replayt később. -
MuldR #102037 Dehogy kell. Nezz Renegade replayeket.
AMX40 es B1 is csemege. 30 sec alatt szet lehet kapni. :)
En a mestertol tanulok :D -
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. február 15. 11:05:40
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 1 374
Szerzett kredit: 30 813
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov Kitüntetés, Védő + egy Acélfal. :)) -
B2-vel meg mindig első 3-ba vagy. Azért még B1,AMX40-től futni kell.
Artytól max bison-stumpanzerII ami fosatós. Az amcsi II-es löveg elszokott pattogni a kis B2-esemről
-
ilsalon #102034 Egyetértek. Ráadásul 5 perc egy kör, ritkán tart tovább.
Egy-két ellenfeled van, akiktől kell félni, a többit lepufogtatod szépen nyugodtan. Hetzi, T28, Lee, Su76 és 85b, valamint a Marder II tud bántani. Ha van arty, akkor az is. -
NH3CL #102033 Klánba hol lehet szabadon toborozni? Csak mert tudom, hogy ingame nem igazán szabályos. Itt esetleg? -
Renegade #102032 a másik út (bár már egy része elavult):
B2+Valentine együtt 950 gold
nincsenek ügyes artysták, prém nélkül 15-25K Cr/kör
az esetek 70%-ban kényelmes, könnyed győzelem
izlések és pofonok, de nekem ez az út jobban bejött, mint a méreg drága arty csemegék :-) -
ladista #102031 tudom, ezt mondtam én is :) -
Skill #102030 egy kis gondolatébresztő :
kv5 tier 8 tank . tier 7 ágyúval . 7500gold
löwe tier 8 tank . tier 9! ágyúval. 12500gold
ebből kiindulva inkább az a kérdés menyit szánsz prémium tankra.
szerintem az lesz a prémium t34el mint a löwével.
15k gold lesz aztán 2-3hónap alatt nerfelik.
még 1-2 hónap és lejjebb viszik az árát.
én csóró vagyok szóval én szívroham nélkül megvettem a kv5öt.
30-70k közt hoz kb . persze lehet linkelni a 120ks kört, de volt olyan hogy pár 1000et hozott csak. mióta megvan gondolkodás nélkül tolom a javítást és medikitet is . => gyorsabban fejlődöm más tankokkal mert még 1-2 lövést le tudok adni jó esetben. -
stoppos #102029 Hidd el nem növel semmilyen teljesítményt. Nemrég lejárt a prémiumom és nem is tervezek mostanában venni. Ugyanúgy megy, csak kevesebb XP-t és pénzt hoz. -
Hát igen, olyan a battletierje, mint a typenak volt.
És hát a KV 107es csöve van rajta kb :D -
Skill #102027 1 hete vettem kv5öt . nem egy type de legalább nem kerül annyiba mint a löwe.az ágyúja ritka gyenge 167 pen vagy menyi . szemből t8nak nem megyek neki mert könnyen megjárhatom. lehet csak mákom van de 95%ban top tank vagyok. amúgy ha ki akarod próbálni írj pmet. -
lexlutor #102026 ..a kov pecsben jon a t34. szerintem erdemes lenne megvarnia. ha marad az agyuja, vagy kicsit valtozik is, baromi jol sebzo gep lesz, es avval dolni fog a le. szerintem.
sot, ha egy kicist jobban nekifekszik az amerikai agnak, igyen ki is lehet fejleszteni. -
Dehogy, scout tankra szánom nem MAUS-ra :D
Amikor ott lapítok 10 tank előtt a bokorba, és nem látnak 70m-ről sem, akkor jól tud majd jönni, hogy mikor tapossak a gázra. -
csoszi87 #102024 Nem a teljesítményt növeli, hanem az arra kapott creditet. -
csoszi87 #102023 Változó.
A nagyon rossz a kör akkor szokott -1000 creditre kijönni (semmi javítókészlet, poroltó), viszont nagyon ritka az ilyen. Rosszabb esetben is szokott hozni 1 7-11000-et pluszba.
Amúgy nyugodtan vedd meg, szerintem sokkal jobb, mint a Löwe. Annyi Löwét gyújtottam már fel vele, hogy ha meglátom, hogy az ellenfélnél van 1, rögtön elkezdem énekelni azt, hogy Trololololololololooooo... -
lexlutor #102022 .. ha nem surgos , en a helyedben megvarnam a kov premium tank kiadast..
de amugy attol fugg mennyit sebzel. 40k-s koroket lehet vele siman menni. monjuk egyszer a cirka 400 meccsbol, sikerult minuszost is :D -
ladista #102021 ahh...ott a pont.
Sorry :)
De a teljesítménynövelős dolgot továbbra is fent tartom :P -
stoppos #102020 Nem. 0*1.5=0 :) -
ladista #102019 bgabor írta helyesen.A prémium acc hogyan tudja növelni a csapat ill. a te teljesítményedet? :)
Ha van ilyen mód, szólj kérlek, befizetek rá :D
(régen tanultam matekot, de úgy emlékszem, hogy 0+50 = 50) -
haflac #102018 Pont egy KV-5 vásárlásán gondolkozom,mert a Löwe rohadt drága,typot meg kivették.Vesztes csatára mennyit ad a KV5? -
stoppos #102017 Ráadásul milyen király egyenruhájuk van mindig.
Béna UFO-k helyett, feketébe öltözött (szigorúan mindegyik vaskereszttel) őrülteket fognak ölni a demokrácia és az általános JÓ felett őrködő amerikai hősök.
Már alig várom. -
csoszi87 #102016 Én nem tudom. Én szerettem top lenni, de nem voltam ügyes. Sokszor úgy próbáltam meg játszani KV-5el, IS-el, mint 1 med. Mondjuk a Kv-5el minden 10. meccs acélfallal végződött.
-
Kis OFF, de vicces:
vidám pillanatok -
haflac #102014 Én egyébként nem mindig szeretek top tier lenni,mert pl.,ha IS-3 al megyek(fullos)akkor szinte elvárják,hogy te építsed le az ellen első 3 tankját.Kellő háttértámogatás nem mindig van,a scoutról meg nem is beszélve,pl. prokhorovkán ott a bokros útnál. -
R3nton #102013 Vereség
Csata: Abbey 2012. február 15. 10:42:44
Jármű: T30
Szerzett tapasztalat: 1 114
Szerzett kredit: 110 290
ezek után mondja valaki, hogy a t30 szar:D -
lexlutor #102012 tetszene :D a zombik, meg vampirok most ugyis mar kifutoban vannak.
-
Renegade #102011 jaja, kiváncsi vagyok, hogy miután bemutatják az Iron Skyt, mennyire lesz újra széthypolva a téma, lehet a jövőévi bluckbuster szezonba kapunk egy highend költségvetésű nácidarálós filmet, ahol a veterán tengerész (mondjuk Bruce) meg a macsó gammaforce parancsnok (természetesen Will Smith)felszámólják a komplett antarktiszi kócerájt. :-) -
csoszi87 #102010 A prénium nem azt jelenti itt, hogy isten leszel, hanem hogy +50%ot ad a saját magad és a csapatod teljesítményének az értékéhez, ezáltal !segít! a fejlődésben. Tehát ha a csapatod 0, akkor 0 + 50% = 0
Ez nem kioktatás, hanem az ő gondolkodásmódjuk.
Ám az sem igaz, hogy préniummal többször leszünk top tierek. -
fodus #102009 Nem. Egyszerűen csak megáll az eszem, hogy milyen barmokkal rak össze. Az azóta lejátdzott 6 csata is győzelem nélküli volt. Most már idegesít. -
lexlutor #102008 .. igen kemeny scifi :) -
haflac #102007 Hát ezzel tökéletesen 1-et értek.az igazi az amikor prémium mellett is mínuszos az adott csata.Na az tud csak igazán bosszantó lenni,hogy fizetsz és még így is "ráfizetsz".:) -
Köszi, ez a zene elvarázsol. :) -
csoszi87 #102005 Ahogy bejön rakom rá a pici AMX-re! 
-
Renegade #102004 épp most olvasom az "antarktiszi csata" részt, regényt kéne írniuk :-)