418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tank készítés házilag. -
ilsalon #102082 Álcaháló +25% rejtőzés álló tankra.
Rejtőzködés: adott százalékos bónuszt ad a tank rejtőzködésére (mozgő és állóra is)
Szrintem nem nagyon éri meg kiegészítőt venni a jagdpz4-re, de ha mégis teszel, akkor venti, töltésgyorsító, gukker. -
kezdem megkedvelni a jagdpz4-et:) az első 100battle után kifejlesztettem fullra a tankot személyzetestül, és tier8as csatákban zsinorban victory-k és 1-2-3tank pusztítása is megy..
gyakorlatilag a fő erők összeakaszkodásakor a káoszt kihasználva oldalba támadom messsziről a nagyokat...
köpködnek is amikor a lecsupaszított tiger-ket és egyebeket befejezem:)
Kérdés!
Spall liner-t verjem le a tankról vagy a ventillátort? periszkópra gondoltam, annak kéne a hely.. (egyébként az tutira levehető mint az álcaháló)
100%os személyzetnél az adalék képzések.. azokat hogyan kell értelmezni? úgyértem az álcaháló +25% bónuszt ad.. namost ha a személyzet egyik tagja erre specializálódik akkor ez helyettesíti?
-
MuldR #102080 Lehet csak hasonlo volt. Par nyuszival mar osszefutottam a jatekban. :) -
kb annyi mint a 122-es a kv3-on meg talán az is-en.
majd átteszem rá a töltésgyorsítót, durván 1.5 mp mínusz
viszont abból jobb hogy átmegy és sebez is rendesen :) -
akkor nem tudom úgy rémlik ott láttam ezt a nevet:D -
lexlutor #102077 ..nekem alapvetoen az a bajom vele, h ehhez a tankhoz ez a reload time tul sok. mig egy maus, vagy mas nagy tier heavynel van olyan pancel, ami birja ezt a hosszu reloadot alatti vedtelenseget, de ez evvel a baromi nagy es vekony tiszta fuggoleges oldalaval mar keves. szerintem.
-
ugyan az ami a maus-on van, szerintem megteszi :)
úgy gondolom szemből az E-100 tornyán átmegy -
MuldR #102075 Nem, szazadba csak sajat nevvel es tier 8 vagy 10be.
De ritkan szazadozom. Ott a CW eleg az nekem. -
nyuszko "neveddel" nem szoktál T6 századozni?:D -
lexlutor #102073 ..ezzel az erzessel nem avgy egyedul. ep eppen negy nyolcast es ket kilencest huzok. most eppen megint le vagyok tiltva a csetrol 16ig :) -
agrarmacso #102072 Egyszerűen elegem van! Tegnap úgy örültem az egy napos prémnek, jó is volt meg minden,végre megtudtam venni az első T8as tankom, de olyan csapatokhoz rak tegnap délután óta... valami hihetetlen, T10 francia kretén szemből lövi a t95 öt, ahelyett hogy körbehugyozná, aztán megdöglik, de sebaj, mert ott is termett egy KT, hogy ő is elkezdje szemből lőni...A win ratem meg pereg lefele ezerrel, mert ha kilövök 3-at, vagy ha rögtön az elején kicsinál egy T10es, mert rontok, tökmindegy úgyis vereség lesz XD -
lexlutor #102071 ..azert csodat ne varj tole.. -
Musztafakebab #102070 Vki tudna adni egy angol infót az emberekhez választható skillekről? Nem rég tettek fel ruszki képet de sajna nem nagyon vágtam! :D -
de már csak pár ezer xp és a 10-es ágyúval már kellemesebb lesz :) -
lexlutor #102068 klasszikus: "Szar ez a fos!" -
1 kill 7 megsérült valamennyi felderült és -22.000 creditre jött ki a tier 9-es VK-val! Eddig ez a record! -
MuldR #102066 MuldR vagy nyuszko
Attol fugg sajattal vagy asszonyeval farmolok. -
Jaja :D Főleg amikor egy E75nek/Löwenek 1100 as sebzést viszel be :D -
azzal tényleg élvezet :) -
ilsalon #102063 Olyan mintha csúzliról átváltanál egy rakétavetőre. Kb ennyivel jobb a 107-es. -
Szerintem 152 akart lenni :) -
122-vel élvezni a KV-t?
hümmm. :D -
Én a 122-el is elégé élvezem de mindjárt kifejlesztem a 107-et
-
ilsalon #102059 B2 söfőrnyílást nagy eséllyel átviszi
B1 Én a 75mm ágyút lövöm rajta, szintem mindig átviszi
AMX40 a nyakát kell lőni
Lee torony, ezt bírom legkevésbé átlőni -
csoszi87 #102058 Kv-ra az 1etlen ágyú ami megéri.
És utána élvezet lesz a játék. -
ropi88 #102057 hogy a viharba ne érné meg kifejleszteni... -
KV-re érdemes kifejleszteni a 107mm-es ágyút 14ezer xp-ért? Most 122mm-es van rajta azzal is rombolok rendesen de a pontossággal komoly gondok vannak. -
A sofőr nyílása tényleg jó, komoly sebzésket lehet bevinni. Próbáljátok a torony tetejét a parancsnoki kémlelőt, ott is belet vinni 5-6 lövést. Többet nem lehet :/ -
Renegade #102054 na, akkor azt majd kipróbálom jól :-)
milyen nicken futsz ingame? felveszlek -
MuldR #102053 Ja amugy B2 sofornyilast 10 bol 8x belovom. pont a nyilast kell loni. picit melle megy mar nem jo.
Persze ha kozben "lokdosnek" az agyuval akkor nehez. Ezert csak 8. :) -
haflac #102052 Hozzád kell elmenni a kódokért,nem Te küldöd el azokat privibe? -
MuldR #102051 A Balinttank erdekel, mert azt csak hatulrol tudom. -
MuldR #102050 Mi a baj az IS-ekkel? Nem szeretsz nyerni?:) -
Renegade #102049 nyaklövést már nem használom, macerás, már ráálltam a következőre (Valentine-el is működik):
ha az oldalát mutatja a B1-B2: torony, ha tippelnem kéne ötből csak egy pattan.
B1 szemből: másodlagos ágyú vagy parancsnoki kupola (a Lee-ket is ott kel szemből)
B2 szemből: fura de az ágyú helyén lévő páncéllemez elég szívos, szóval kupola.
Az ilyen 51-55ös penü ágyúk nagyon ritkán viszik át a vezető nyílást
Ha valaki akar gyakorolni szívesen megmutatom neki training battleba, meg azt is, hogy hol kell kényelmesen ütni a Valentinet ilyen mókás pennel rendelkező ágyúkkal :-) -
csoszi87 #102048 A ruszkiknál a med vonal jó amúgy?
Ha végeztem a francia meddel, akkor áttérnék arra. Hagyom a francba az is-eket. -
MuldR #102047 A B2 nyaklovesrol tehetnel fol replayt. azt valahogy nem nagyon sikerul 1-1 bemegy de masszivan nem sikerul belonom ott. -
Renegade #102046 húh, az nagyon kevés ám, annak olyan 2,5-3 kill/csatának kellene lennie, ugyanis hiper agresszívan kell használni, keresek neked pár jó replayt.
-
VanDaal #102045 Scoutokkal annyira béne vagyok, hogy ez a lehetőség eszembe se jutott :D
De valóban, így már több létjogosultsága lesz :) -
168 csatám van, abból 90 kill...Már francia patch elött meg volt.
Egyszerűen csak nem tapasztaltam még ki a B1,AMX40eseket.
MarderII elől is elbújok, sunyiba lövöm, mert a legjobb ágyúja is komoly károkat csinál.
Hetzert kényszerítem oldalból, AMX40-et is így szoktam, oldalról vagy hátulról.
Hogy B1-B2őt sebzés nélkül hogy oldjátok meg kiváncsi vagyok :D Szemből a torony tetején a kis commander nyílást szoktam lőni, ott 5-6 lövést be tudok vinni sebzéssel, többet valahogy nem lehet, nem sebződik.
Akkor szoktam át térni a sofőr nyílására, és akkor kb. meg is halt.