418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Nálam az arty kiesik,az inkább levezetésnek jó,h felvidulj,ha mondjuk már unod,h többször buksz.
    Az arty sztem a legjobb arra,h rontsd az arányod.De annyira nem vok képben arty terén,de ott van a célzás idő+eltűnik az ellen mire lőnél,meg amúgy is tré hit ratingban sztem.
  • Renegade
    *megválasztásánál, na
  • Renegade
    nekem 79-81% között mozog, kivéve pár nagyon pontatlan ágyúval, amivel 74-76%

elméletileg azért mindegy,hogy mivel lösz, hiszen az optimális lőtávra törekszel a pozició megválasztással :-)

meg ugye vannak az artyk amivel úgy 50%, de gondolom annál azért illik jobbat összehozni :-)
  • bardocz
    Minden, ami nem arty.
  • Destydeme
    Csak mert vki 1-2 órája belinkelt 1 klántagot 6k csatával,8k killel ,62%hit ratioval.Ami nem bántásképp,de sztem gyatra,sőt vmi killhunter ugrott be nálam,mivel pont emiatt ment a műsor,vagyis ezért lett belinkelve az illető.(Mondván ő lőni akar és ne álljanak az útjába).
    A 80% ? csata alapján,mert ugye nem mindegy mivel lősz!
  • Renegade
    hit ratio? 80%+
  • lammaer
    Na mindjárt meg is nézem, lehet velük trollkodni ha mindíg top vagy :)

Mázlista, inkább örülnél..
  • Solten
    Gondoltam hogy korai meg a nyavajgas, kezdek raerezni a kis szemetladara:

Poen klassz kis tank.
  • Destydeme
    Kb mi számít jó hit ratingnek?
  • Attiska
    Beteg. :)
  • Eagle16
    Nem tudom mit műveltek a T5 felderítőkkel, de folyamatosan Tier 7-8-as csatákba pakol be...hát én nem ezért vettem meg őket meg fejlesztettem ki őket, hogy Priest-re meg Grille-re vadásszak...régebben szinte minden csata Tier 9-10 volt, most meg már szinte berak top tanknak lassan...nem jó ez így. Sokat sírtak a T7-8 SPG-sek vagy mi?
  • Master91
    Nem akar igazán működni. Töltés közbe látom a cuccokat, csak nem színes. Játékba meg a nevek színesek, és csak akkor látom az effecy-ket, mikor Tabot nyomok...mit szúrtam el?
  • Ninju
    Fejlődés:

• NH3CL
    Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkező magyar klánba.

Feltételek:

- 18. év
    - TS 3 használat
    - T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
    - Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelő topicban pár sort írni magadról
    - Játszani akarás

Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
    a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
    b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company

Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.
  • DDenes
    igaz prém, de akkor is jó volt:)
    Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2012. február 15. 21:44:16
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 1 561
    Szerzett kredit: 42 882
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • Bugi Misi
    Kifejlesztve:
    A következő modul kifejlesztve: Löveg '120 mm Gun T53'. Elköltött XP: 60 000. Elköltött szabad XP: 0.

Megvásárolva:
    Modul Löveg '120 mm Gun T53' (1 item(s)) sikeresen megvásárolva. Elköltöttél kredit: 302 000.

• popey8
    Nem tudom hallottatok-e már a WoT Assistant-ról. Elvileg almás program mobilra, tabletre. Van androidra is, csakhogy orosz nyelven. Angolul esetleg megtalálható valahol? Néztem marketen, de ott nincs.
  • Master91
    Akkor le is töltöm. Köszi még egyszer.
  • csoszi87
    Skill: nekem kell 5 db.
    Ez 100%. Pénzem is van rá.
    Írj rám: [email protected]
  • lammaer
    Maus gyakorlatilag átüthetetlen T8 és alatta, az E100 némileg kevésbá páncélozott de cserébe tud mozogni.
  • Metalmilitiakid
    Igen mutat mindent ahogy kell, csak ki van színezve
  • Skill
    emberek rossz hírem van!
    úgy néz ki az utolsó adag keyt hozom el pénteken!
    aki előre kifizeti annak tuti fogok tudni hozni a többiek meg lekésték.
  • darki81
    nekem még egyik sincs, de már közel vagyok a maus-hoz, nem jobb mint az E-100 de szerintem nem is rosszabb !

viszont az IS-7-et már könnyebben sebzik a kisebb tankok, a T30-at meg a legtöbben :)

E-100 vagy Maus én szerintem ami elég brutál, válaszd azt amelyik jobban tetszik kinézetre és jól van :D
  • Solten
    NYERTUNK!!! Ez hihetetlen...
  • Master91
    Köszi! De látod rendesen a nevét az illetőnek ,vagy ki takarja mint lentebb a képeknél? Örülnék ha közbe látni lehetne a neveket is...
  • csoszi87
    Amúgy én se tudom mi van ma. 1ik pillanatban topgun, aztán 4 olyan meccs, hogy 2 percet sem élek túl. a következő pillanaban 3 kill, 3 sebzés, 4 spot.
  • hellokitty92
    Is-7.
  • nemtudommivan
    Maus vagy E100? Melyik a jobb?
    Mert láttam a Maust csatában egyet rálőtt egy VIII-as szintü aztán nem is foglalkozott vele tovább inkább elhuzott. Most meg az E100-at darálják 4-en és csak 9% ment le belőle
  • Metalmilitiakid
    Tessék
  • bgabor
    Érdemes legalább öt csatát lenyomni egyhuzamban ugyanazzal a tankal, sokkal hatékonyabb leszel. Ha folyton váltogatsz, nem tudsz hozzászokni a tankhoz.
  • Solten
    Sorry, keverem a szezont (hajnalban bukkantam ra a jenki forum nezegetese mellett, felhalottan, lazasan - ezert tevesztett meg, rosszul emlekeztem); Azonban az ertekebol mit se von le, van meg valasz ami classic: link
  • lammaer
    .... vagy tedd fel a rating modot és láss :)

Ez olyan mint a mátrixban amikor Neonak adják a kapszulát :)
  • Master91
    Hmm az a mód érdekelne... tudsz linket adni ?
  • Solten
    Azert hisztizek mert velem eloszor fordul elo... Vagom mar miert, csatankent ugralok altalaban mas-mas tankba, nagy ritkan nyomok 3-at zsinorban egyel.
  • Metalmilitiakid
    Én tudom, hogy hülye vagyok mélyen belül ezzel nincs bajom :D
  • Metalmilitiakid
    Nem, ma kivételesen szeretett, kb 5x vágtam ki magam az M6 al olyan helyzetből, hogy azthittem már rajtnál meghalok :D
  • megakoko
    Ez mindenkivel elő fordul van hogy napjában többször is.Ez van nem tudsz tenni ellene semmit max ki lépsz a játékból.
  • csoszi87
    Ha az egész világ hülye körülötted állj meg, és nézz mélyen önmagadba, mert lehet, hogy igazából te vagy az.
  • lammaer
    Akkor miről van szó? Megint ugyanazt mondod, más szavakkal :)
  • Solten
    Qrvara nem errol van szo, de hogy haromszor egymas utan ~5 perc alatt elpusztulnak korulotted az mar gyanus...