418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    commander is növeli a többi tag skilljét még
  • DDenes
    egy kis mgyarázást a 100% fölötti legénységről plz. tudom h a venti ad 5öt, de én még nem tapasztaltam, hogy más miatt 100fölé ment volna, vagy csak rossz helyen nézem?:D
  • Renegade
    most miért mondod? :-)
  • Ninju
    Azért olyan szempontból van, amit Renegade ír, de szerintem is kisebb a jelentősége, mint amit ő tulajdonít neki.

Rendszerben nézve van jelentősége. Önmagában nincs.
  • Renegade
    több ezer csatánál ki jön azért, rém egyszerű ez :-)

aki 5 körönként hoz egy plecsnit (rendeset, nem ilyen reaper, master gunner, etc) az valószínüleg nem a véletlen műve.
  • nemtudommivan
    Nehogy emiatt ne tudj aludni. Érdeklődtem mit takar.
    Nyugodj meg.
  • Sippie
    vagy plecsni vadász :D találkoztam már olyan leoval amelyik nem ment scoutolni hanem a bázison kempelt, hogy ha túléli a csatát kap valami plecsnit érte. Kúl
  • Destydeme
    Ez vmi irónia volt?
    Egyébként sztem 6k csata után a 62%hit rating kevés a 8k killhez mérve..RGo sztem gyengus,sima lesipuskás.
    Ezzel kezdtem a kérdésem:Mennyi a jó hit rating átlagban?
  • Renegade
    a magas plecsnsk szinte biztos, hogy jó-nagyon jó játékos
  • Renegade
    1 shot 1 kill, azok kapják akiknek magas az alphája, németekkel szöszölős, de pl KV-nál hamar meglehet a 7-es reaper
  • Sippie
    komoly érdem? Én az összes plecsnire szarok, úgyhogy nálam nem :D
  • nemtudommivan
    Aha .
    És a reaper az komoly érdem? Mert én olyat még nem kaptam de most megvesztem és berontottam a mozsárágyús TD-vel.
  • Sippie
    van. 100%-os kommander 10%-os bónuszt ad a többi tagnak, így 100+10%
  • Renegade
    ja, végül is mit számít 5*sok másodperc, értelmetlen kikukucskálás, meg +sok száz HP ajándék az ellenségnek ;)
  • Destydeme
    "Ja, nem veled történt az eset. "
    Ez mi?
  • nemtudommivan
    Olyan van hogy 110%-os ember?
  • lammaer
    A hitratenek szerintem azért nincs jelentősége, mert melyik hasznosabb:

Ellősz 10 skulót és betalál 5.
    Vagy ellősz 5 skulót és betalál 5.

Pedig az egyiknek a hitrateja 100%, a másiké meg 50%.
    De végeredményben ugyanaz, csak az egyiknek kicsit kevesebb a profitja. De mivel ez nem monopoly....
  • Bugi Misi
    T34-nek 83% a találati aránya abból kb a harmada lepattanó:)(105mm)
  • Renegade
    hát, az pont nem, hiszen pár csatából megugrod, nekem úgy van vele 69 csatám, hogy visszavettem bohóckodni, hidd el 1k+ csatánál már nem számít
  • lammaer
    Ja, nem veled történt az eset.

Figyu, ha valakit blokkolnak a lövésben, simán lehet jogos hogy szól. Persze, akár kerülgethetné is a csávót, de mondjuk van egy rakat pálya ahol ugye rá kell tapadni a sziklákra. Ilyenkor simán van olyan marharépa, aki beblokkolja az összes mögötte lévőt miközben tölt, te meg gurulj ki a francba hogy lőhess.

Én simán szoktam figyelni arra hogyha van mögöttem valaki ne zárjam el a lövés útját ha éppen töltök.

Statisztikából levonni következtetést hogy jogos volt az adott szituban a beszólás....
  • Ninju
    Az a baj, h a játék az ellőtt lőszer/találattal számol.
    Jobb statisztika lenne, ha nézné hogy mennyi a pattanó/átütő aránya.

Mondjuk én azért nem szoktam előre bontani, mert elárulhatja, hogy ott vagyok.

A hitrate-nek is van jelentősége, csak nem önmagában.
    Meg aztán érdemes tankokra lebontva is megnézni, mert sztem neked is magasabb top tier tankokkal.
  • bardocz
    Sharpshooter 58, reaper 7, master gunner 27. Nem tudom ezek mit lehet lekövetkeztetni. Találati arányom 69%, és 4k meccs alatt 3k kill.
  • Bugi Misi
    2-4 Tier artyknak úgy 30-34% körüli a találat aránya afelett valamivel jobb(M41 nekem 38% a találati arányom)
  • Destydeme
    Mire gondolsz?
  • Attiska
    Talán a Reaper.
  • Destydeme
    Nem vita indítóként.Nálam az verte ki a biztosítékot,h az illető szólt,h tünés,mert ő lőni akar..

Nálam ez sok.
  • bardocz
    A pusztító medállal az a gondom, hogy destroyer medál az nincs, így nem tudom melyik az:D
  • lammaer
    Apropó: replay van? Kielemezzük hogy kinek volt igaza :)
  • Attiska
    Na igen, pl. a PzII gépágyúja nagyon le tudja vinni a taláti arányt, nehéz a mozgásban lévő célpontra úgy leadni egy rakasznyi lövést, hogy mind a hat találjon. és ha mondjuk 50 töltényből csak 25 talál, akkor az már 50% csak.

Az efficiency értékbe beleszámít a hit ratio? Merthogy a wot-news az átlagosan kilőtt hk-ból, átlag sebzésből, zászlóhúzásból és bázisvédésből, valamint az átlagosan észrevett ellenséges hk-kból számol.
  • Destydeme
    5/1 a mesterlövész/pusztító között.Sikerült ezt is elírnom.
  • lammaer
    Hát, most engem is lefikáztál.. sírva elkullogok :D
  • Destydeme
    Nem vita indítóként.Nálam az verte ki a biztosítékot,h az illető szólt,h tünés,mert ő lőni akar..
    A 6k csat/8k kill valóban nem rossz.Lenne..
    De a 62%hit sztem kevés.
    Nem akartam virtuál xy növelést kérdezni,mert pont nem érdekel,de visszatérve az illetőre sztem tré.
    Pl,nekem kb 5/1 az arányom a pusztító/mesterlövész között.Vagyis annyira nem érdekel a kilőtt tankok száma,annál inkább a kiosztott sebzés között.
    Van,h 20/15 a találati arány,van,rosszabb(talán a gépem tré és lövök akár a falba,holott tiszta célt jelez,vagy csak la bambinos vok)és mellé van 0-1-2 kill.
  • Master91
    Én is így vagyok, ha lehet, lövök.
  • lammaer
    Végre egy rokonlélek...

Konkrétan én is beleszarok a lőszerárba meg a hit ratióba is. Lövök én 4x is a bokorban láthatatlanná vált ellenfélbe, előre lebontom a házakat ahol az enemy bújhat, vagy éppen kikergetem onnan ha behúzódott vhova.

Az se érdekel ha 800 méterre van - ha tiszta célpont, lövöm.
    A hitrate bámulása sztem a legnagyobb statbuzulás.

És igen: 6700 meccsre van 8500 killem, a hitratem meg 65% és a wotrating szerint zöld vagyok. Innen is látszik, marha sokat jelent a hitrate.

• Renegade
    jóság :-)
  • Renegade
    egyszerűség kedvéért:

6k/8k = 1.33 kill/battle
    62% gondolom az all (amit ugye lehúznak az artyk)

nekem:

7k+ csata alapján
    1.5 kill/battle
    72% hitratio (all)

így tippre a srác 1200as effivel rendelkezik
  • bardocz
    62% tényleg nem egy nagy szám, nem mintha nekem sokkal jobb lenne, viszont a 6k csata 8k kill az kurvajó. Az átlag 1kill/csata alatt van egyszerű matematikai okokból.
  • Ninju
    Nálam is hasonlóak az arányok 5K csata, 6K kill.
    Viszont az én hit ratiom is csak 63%.

Viszont én simán bontok épületet még a 120-assal is. Ha azon múlik, h kinyírja a csapat az enemit, akkor simán lövök kerítésre, házra, teherautóra. A győzelem több xp-t hoz. :)
  • Destydeme
    Én a 6kcsata és 8k killet nem nevezném jónak,vagyis a 62%ot nem.
  • Destydeme
    Az artykat leírtam,de általánosságban ?csata és milyen szintől kezdve?
    Mert ha tier 1-3ban sokat játszottal,akkor az jelentős hátrány sztem.