418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi.Sztem elnézted a hsz sorszámát kolléga:)
    102297 és 102397 hsz.
  • lammaer
    Emlékeim szerint az IS sosem volt farmgép, főleg nem 122-essel.

Mivel senki nem tudja hogy számolódik a credit (sztem még a devek se), nem hiszem hogy bárki bármit tudna mondani.
  • lammaer
    Te most miről beszélsz? :) Nézd meg mire válaszolt stoppos :D
  • Redmaster
    Az IS-nek mikor vették le a szorzóját? Mert vagy 2-3 hét most kimaradt de szerintem ez egy kicsit bunkóság:

Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2012. február 16. 12:34:56
    Jármű: IS
    Szerzett tapasztalat: 1 862 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 25 549
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

Javítás:
    IS jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 5 942
    A lőszerek IS járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 12 300

Rendben van hogy prémium nélkül játszok de azért 12 lövésből 12 talált és 7 killel azért ez egy kicsit sovány szerintem.
  • polluxware
    úú tetszik;)

bocsánat a tudatlanságért, de ezek valamik helyett lesznek? avagy mellé téve és milyen tier?
  • lammaer
    Dettó, a harmadik zseniális volt. Sok tank, nyami :)
  • stoppos
    Ó a harmadik volt a nagy kedvencem. Ha jó helyre telepítetted a nyócvannyócast, kiszedted az összes orosz harckocsit, veszteség nélkül.
  • magyargyerek
    ÉN még játszottam a Close Combat nevű stratégiai játékkal a 1998-2000 környékén azon volt felülnézetes kép. 5 része volt ennek a játéknak én szerettem.
  • lammaer
    De most komolyan, írtad hogy a jó lövész úgyis talál, minek aggódjon?

A találatnak csak az egyik része az hogy elétartasz vminek ha mozog.
    De amikor egy álló célpontot se lehet biztosan eltalálni a kockadobálás miatt, akkor szerintem a játékos előretartási képessége a legkisebb komponens abban, hogy eltalálsz e valamit vagy sem.

A harcok többségében álló vagy csak nagyon lassan mozgó célpontra lövünk, ahhol aztán vajmi kevés jelentősége van annak hogy mennyire tartasz előre. A szerencsének annál inkább.
  • badnewz
    jaj és persze idegesítő mikor nincs normális scout és megöli az spg a játékélményt plussz jönnek a 10mines csaták
  • stoppos
    Volt egy ismerős, aki a tier4-ben fedezte fel, hogy az artynak van felülnézete. Nem sokkal később le is tette, mert uncsi lett. :)
  • badnewz
    az spg tényleg elég nevetséges ezzel a satelite nézettel. ha pl csak minimapon látnák az ellent és nem lenne felső nézet csak a távolságot tudná belőni gyakorlással és érzéssel az irányt visszavenném az eladott spgm:) így unalmas és bárki elboldogul vele.
  • patchaou
    Dehogynem, csak teljesen másképp kéne játszani. Tudom hogy ilyen változtatások soha nem lesznek, abban bízom hogy előbb-utóbb jön egy másik tankos játék, ami jobban tetszik majd.
  • nemtudommivan
    Na megkezdtem kínszenvedésemet a Pzkpfw salalával.
  • Renegade
    kiragadva egy mondatot a szövegkörnyezetből, ugyanmár, tudsz te ennél jobban vitázni :-)
  • Master91
    Fúúú de utáljuk a dezertálósakat.
  • patchaou
    A fog of war nem zavar, bár sok cw-n még nem voltam mivel csak is-4-em van.
    Ha majd lesz egy játék, amiben nem lesz ilyen kontúros baromság, akkor áttérek arra. Sajna nincs alternatíva. Jobban szeretném ha valami olyasmi lenne, hogy ha látom az ellent akkor látom és lövöm, ha 30 bokor van köztünk akkor hiába lenne spottolás, max a a minimapon lenne egy jel, hogy ott bizony van egy ellen, ilyen vagy olyan tankkal. De hogy több száz méterről 20 bokron keresztül lehet figyelni hogy épp merre fordul a tornya a tanknak az nekem már nem tetszik.
  • nemtudommivan
    Két kis görénnyel nem bírok. Az egyik az AMX 13 azt hiszem a másik meg a T50. Az utóbbit még soha nem sikerült menet közben elkapni TD-vel úgy hogy kivégezzem. Max a láncot vettem le. Pedig baromira el tudom csípni a felderítőket de ez olyan gyorsan mozog hogy nem tudom követni.Folyton tekergetni kell a gépet.
    Ha az AMX13 jön , akkor ránézek a kis térképre és ha nincs mellettem valamelyik tesó akkor már lépek is ki.
    Felesleges felhúznom magam,mert ugy sem bírok utána forogni,meg úgyis leveszi a láncot, vagy kiüti a motort, vagy kilövi a sofőrt vagy.....
    Fúúú de utálom azt a kis csótányt.
  • stoppos
    A Hetzer ugyanakkor bukkanna fel, mint a KV? Senki nem menne TD-vel onantól.
  • lammaer
    Semmi fog of war? Na az aztán szép lenne, amikor a két zászlótól lődöznék egymást az emberek. Mekkora kempfeszt lenne az egész. Meg CWn, semmi lehetőség taktikázásra, sima adok kapok az egész.

SPGről ne is beszéljünk (tudom: SPG se legyen).

Minden hibájával együtt szerintem a láthatósági rendszer muszáj hogy legyen.
  • lammaer
    Nyilván kiszedhető, annyira azért nem OP hogy ne lehessen megölni.
    A kérdés milyen áron. :)

Manapság pl én már a francia tankokat előrébb prirotizálom a veszélylistámon (Heavy T8+ Light T6+) mint a többit.

Pl ha jön egy Type és egy revolveres AMX 13-90, az utóbbi a fő célpont mert AZ a veszélyesebb. Pedig egy tierrel kisebb a félelmetesen op Typenél.
  • patchaou
    Egy nem teljesen átgondolt, kósza ötlet volt a kávé elfogyasztása előtt :) Szívem szerint jobban örülnék annak ha egyáltalán nem lenne láthatósági rendszer. És bonyolítanék még annyit a játékon, hogy lecserélném a szellemágyúkat és beakadnának mindenbe amiben meg kell akadniuk.
  • MuldR
    Konkretat nem tudok, de Ovi szajabol elhangzott az "adjust" szo. Ez oroszul nerfet jelent :)
  • nemtudommivan
    A franciákat még én is simán kiszedem. Kivéve a kis sáskákat. Azok kivégeznek.
  • lammaer
    Addigra már kijátszom őket. Nem véletlen ugrottam rá egyből a franciákra, addig fun amíg OP.

Br jelenleg úgy tudom annyi nerfet terveznek, hogy kicsit több idő fog eltelni két lövés közt.
  • VanDaal
    xD
  • lammaer
    T betű.

És nagyon hasznos dolog, mert így pl lehet fókuszálni a tüzet. Inkább mint az, hogy olvasgassam a team chaten hogy noob team.

Külön öröm amikor az arty is megtanulja használni, és mondjuk amikor éppen öldösöt közelharcban a célpontot előtte jelzi hogy mindjárt oda fög böfőgni egy 1500-as területsebző skulót.
  • MuldR
    Nembaj, kapjak a nerfet nemsoka :)
  • MuldR
    Irnak ertelmeset? Te melyik jatekkal jatszol?:)
  • lammaer
    Franciának nem kell páncél. Mert van neki:

- HP.
    - sebesség és mozgékonyság.
    - brutális alfa sebzés.

Ez a három bőven elég, nehogy már még páncélt is akarj rá :)
  • nemtudommivan
    Az mi a picsa mikor villog hogy ki támad kit? És mikor írnak valami értelmeset azt meg nem lehet látni tőle.
  • Oddball29
    Gravity, you heartless bitch...
  • lammaer
    Azért írtam 300-at, mert általában az az alaphelyzet tűzpárbalyra a legtöbbpályán.

Lényeg az, hogy lehet bárki bármilyen nagy lövész, kívülról tudhatja hogy melyik csavart kell célozni az E100 oldalán hogy átvigye, ha egyszer haranggörbe szerint oszlik el hova csapódik be a skuló.
    Ezért röhögök mindig azokon akik írják "gyökér vagy mert nemtod hova kell célozni".

Célozhatok én tökéletesen elé a t50-nek, ha a randomgenerátor nem akarja, nem fogom eltalálni.

• lammaer
    "Egy olyan skillnek viszont örülnék ami bevilágítaná azt aki engem spottolt."

Lapáttal kéne agyonverni az olyat akinek ez eszébe jut. Semmi személyes, de tegyük még hülyebarátabbá a játékot?
  • nemtudommivan
    300 méter? Nekem 100 méterről is mellé lő 100%-os emberrel. Vagy rohadtul nem oda megy ahová akarom. Ez az egyik ok hogy a medekkel megyek.
  • darki81
    ez jogos :D
    nézni kell az oldalszél erősséget is :D
  • nemtudommivan
    Francián is gondolkodtam, de ott megint csak egy páncél nélküli gépem lenne. Ahogy nézegetem mások csatáit az azt mutatja hogy a revolvertár nem elég...
  • darki81
    a maus vonalában az 5-ös tanktól már mind jó!
    (főleg ha fullos)
  • lammaer
    "már bocs, de egy jó lövész pont leszarja, az 1000 cr/skoló árat, hiszen jó lövész, minek stresszeljen ezen úgy is talál."

Aha. Ott van 300 méterre az ÁLLÓ célpont, kb a kör nagyobb mint az. Legénység 110%, megvárod hogy maximálisan beszűküljön a kör.
    Lősz.
    Nem talál.
    Szar lövész vagy?
  • stoppos
    A Pz4 szinte egy álom utána. Mondjuk nem frontális rohamra az sem.