418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Merőlegesen álltam. És csak ő lőhetett. Mindegy, offoljuk is a témát, végén még meg köveznek >.> -
Skill #102482 szerintetek francia medet vagy heavyt kezdjek ? utóbbi oldalán szinte semmi nem szól. -
Kb bármi átlövi az elejét, ahogy észrevettem. Ha sarkon van csikicsuki, akkor még a tigris is veszélyes, minden lövése sebez. -
Bocsánat hogy írni merek a fórumra, és Ő méltóságát meg zavartam a nyugodt harmonikus perceibe.
Sajnálom hogy nem értettem, hogy a picsába tud 2 lövésből elintézni egy ferdinand, mikor eddig alig alig lőtt bele ugyan ilyen csővel más tankjaimba. -
lexlutor #102479 ..bocs.. kiuottem.. -
lexlutor #102478 ha nem merolegesen altal ra, hanem szogben, nem olyan nehez atloni az is3at. meg kv5el is sikerulni szokott ha megfelelo szogben allok - -
Akkor tuti nem csak ő lőtt, miért nem használod a Damage Panelt, és megkímélsz minket ettől ? -
Hát első lövéssel 1500 ból lett olyan 580 életem. Velem egyszintű TD....fogadok hogyha nekem lesz meg a Ferdinand, pattogni fogok még a seggéről is egy IS3masnak... -
Max 613at sebezhet, ha nagyon nagyon kedves hozzá a játék. 788at, ha arany lőszerrel csinálta. Jó matekozást :D -
fodus #102474 löwével 3x pattanni egymás után object-ről lehetséges??? -
Hárommal? -
lexlutor #102472 ja h az a harom ketto :D
akkor nem :9 -
lexlutor #102471 siman.
nagy tornnyal is3:1500hp
ferdi nagy agyu: atlagsebzes: 490
szorzd be harommal. -
Ferdinand szemből 2 lövéssel levitte Is-3masomat 66 Hp-ra. Semmi modult nem sérült.
Lehetséges ???? -
Sir Charles #102469 Valószínű szeretni fogom az Objektet.
Az első és egyetlen meccs(tier 10 csatában):
3 kill
1950 xp (duplázva)
52000 credit
Acélfal plecsni.
Szerintem elég jó kezdés. -
fodus #102468 Ezt egyszerűen nem hiszem el! ( barom lerohanja az ellenséges zászlót, amit 3-an védenek. Maradok védekezni két artyval. Az ökrök addig baszakodtak, amíg minden egyes ellen beért a bázisunkra, hiába irtottam persze őket egy idő után kinyírtak. Erre a csapat többi része, a foglalás helyett egyesével igyekszik visszajönni védekezni??????????????????
-
Mas a playstile az IS4-el meg az E75-el ennyi kb. -
Akkor megnyugodtam. Mert így az 530-as átlagxp-m IS-3-ban nem olyan gáz. -
E-75-tel 31 steel wall, Is-4-gyel 20 darab :) De ez sokat nem jelent, max. annyit hogy az E-75-tel sokszor faltörő kost játszottam és mentem előre megállíthatatlanul, Is-4-gyel meg nem lehet így, mert a frontpáncélja gyengébb. -
lexlutor #102464 ..a nagyobb torony viccesen pattogos volt anno. -
És melyikkel van több acélfalad? :D
102459: naná :D -
Igen.
darki81: igen és szerintem kb. ez a magyarázat a minimális különbségre...a két tank egyformán jó, bár magas tier-ű csatákba inkább az E-75-öst vinném, ha meg egyedüli Tier 9-es vagyok akkor inkább az Is-4-est. (páncélzat különbsége miatt) -
Nagyvasak között próbálok csipegetni falatokat, míg egymással harcolnak.
Ha látom, hogy fordul a torony felém, akkor eltűnök. :D Egyébként fürge kis jószág ez a VK 3001 (H), de még csak pár köröm volt kistoronnyal. Aztán felidegelt és free XP-ből megvettem a nagy tornyot, így talán jobb lesz.
Tegnap mákom volt, mert prém utolsó perceiben még behúztam pár duplázót. Valahogy sikerült topnak is lennem. A játék este későn kezd szopóág lenni. Kora este még egész jókat lehet harcolni. -
több szerencsés köröd volt E-75-el, kb ennyi :) -
Ez az xp prémmel van? -
Na most hogy így ugyanannyi csatát mentem Is-4-gyel és E-75-tel, íme egy kis összehasonlítás:
-
hányszor átéltem ezt te jó isten :D
de ha jól megy a helyezkedés és a szerencse is mellettünk áll meg a csapatunk is, akkor be lehet vinni ide oda néhány sebzést :) -
SZU #102456 Nagyvasak között így is-úgy is csak felderíteni fogsz, kicsik között meg a 88-as jobban bejött nekem. -
lexlutor #102455 ..en 193 meccset mentem vele, es ahogy lehetett en a legnagyobb agyut L/56 hasznaltam. nekem bevalt.
ha nem fekszik probald a masikkal. de a tuzgyorsasagban annyira nem nagy a kulonseg igazabol. a sebzesben viszont jelentos. ha nem emgy en eroltesd. en a slugger legnagyobb agyujaval szenvedtem. sehogy nem fekudt. vegul a sherman gyorstuzelojet raktam ra vissza, es mingyart jobban ereztem magam. jottek az eredmenyek.
-
jaj egy kérdés!
Szereztem egy VK 3001 (H)-t.
Milyen löveget ajánlotok rá? Tegnap rátettem egy 7,5 cm KwK 42 L/70 löveget. Valahogy a 8,8 cm KwK 36 L/56 nem igazán jön be a VK 3601 (H)-n se igazán.
Persze a nagyobb sebzés a 8,8 oldalán áll, de a tűzgyorsaság meg a 7,5-nek jobb. -
SZU #102453 Defeat
Battle: Ensk 2012. február 16. 14:59:34
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 124
Credits received: 4 055
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper
Ó je, TierX-es csatában legalul lenni rövid 88-as pukkantóval, az élmény megfizethetetlen... -
Hit ratio semmit se ér, egyfelől alsó tier-ben ott a sok kiskaliberű páncéltörő ami szór rendesen.
Arty is eléggé lerontja a hit ratiot.
Van amikor eltűnő tankokra lövök még 2-3 alkalommal és a franc tudja megéri-e, olykor bejön, de sokszor csak a földet lövöm.
Én ne spórolok a lőszerrel, olyan célra is lövök ahol csak a torony teteje, a kupola látszik. Meglepően nagy százalékban betalálok! -
A Hitratio szerintem sem mutat sokat, 12 ből 2 talált, mégis 7 tankot artyztam ki, 4800 sebzéssel 

-
badnewz #102450 a hit ratio meg sokat nem mutat max azt mennyire sajnálja az illető a skulót a távoli célpontokra esetleg bontásra stb plussz a tank ágyújának szórását talán meg lehet belőle becsülni:) -
stoppos #102449 Azaz.
-
badnewz #102448 a skill fontosabb véleményem szerint mivel ha nem tudja megbecsülni mennyivel kell elé lőni milyen távolságnál akkor a többivel sokra nem megy és a random faktort is jobban beüt ha legalább jókor ér oda a lövedék ahova a tank :D utána pontosság, célzóbácsi és random szórás (de ez sem ér sokat ha sajnálja ellőni az 1k-s lövedékeket az illető) -
Desmodromic #102447 Ne kezdjük el egymás ...... ......?
-
Renegade #102446 sejtem ám melyikre gondolsz :-) -
SirArcheer #102445 Mindig a negatív hullámok, Moriarty! -
stoppos #102444 Mr Wolf örökbecsű mondata jutott eszembe a beszélgetésetek láttán, a Ponyvaregényből.