418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Merőlegesen álltam. És csak ő lőhetett. Mindegy, offoljuk is a témát, végén még meg köveznek >.>
  • Skill
    szerintetek francia medet vagy heavyt kezdjek ? utóbbi oldalán szinte semmi nem szól.
  • bardocz
    Kb bármi átlövi az elejét, ahogy észrevettem. Ha sarkon van csikicsuki, akkor még a tigris is veszélyes, minden lövése sebez.
  • Master91
    Bocsánat hogy írni merek a fórumra, és Ő méltóságát meg zavartam a nyugodt harmonikus perceibe.

Sajnálom hogy nem értettem, hogy a picsába tud 2 lövésből elintézni egy ferdinand, mikor eddig alig alig lőtt bele ugyan ilyen csővel más tankjaimba.
  • lexlutor
    ..bocs.. kiuottem..
  • lexlutor
    ha nem merolegesen altal ra, hanem szogben, nem olyan nehez atloni az is3at. meg kv5el is sikerulni szokott ha megfelelo szogben allok -
  • pointer4
    Akkor tuti nem csak ő lőtt, miért nem használod a Damage Panelt, és megkímélsz minket ettől ?
  • Master91
    Hát első lövéssel 1500 ból lett olyan 580 életem. Velem egyszintű TD....fogadok hogyha nekem lesz meg a Ferdinand, pattogni fogok még a seggéről is egy IS3masnak...
  • pointer4
    Max 613at sebezhet, ha nagyon nagyon kedves hozzá a játék. 788at, ha arany lőszerrel csinálta. Jó matekozást :D
  • fodus
    löwével 3x pattanni egymás után object-ről lehetséges???
  • Master91
    Hárommal?
  • lexlutor
    ja h az a harom ketto :D

akkor nem :9
  • lexlutor
    siman.
    nagy tornnyal is3:1500hp
    ferdi nagy agyu: atlagsebzes: 490

szorzd be harommal.
  • Master91
    Ferdinand szemből 2 lövéssel levitte Is-3masomat 66 Hp-ra. Semmi modult nem sérült.

Lehetséges ????
  • Sir Charles
    Valószínű szeretni fogom az Objektet.
    Az első és egyetlen meccs(tier 10 csatában):
    3 kill
    1950 xp (duplázva)
    52000 credit
    Acélfal plecsni.
    Szerintem elég jó kezdés.
  • fodus
    Ezt egyszerűen nem hiszem el! ( barom lerohanja az ellenséges zászlót, amit 3-an védenek. Maradok védekezni két artyval. Az ökrök addig baszakodtak, amíg minden egyes ellen beért a bázisunkra, hiába irtottam persze őket egy idő után kinyírtak. Erre a csapat többi része, a foglalás helyett egyesével igyekszik visszajönni védekezni??????????????????
  • nandorb
    Mas a playstile az IS4-el meg az E75-el ennyi kb.
  • bardocz
    Akkor megnyugodtam. Mert így az 530-as átlagxp-m IS-3-ban nem olyan gáz.
  • Eagle16
    E-75-tel 31 steel wall, Is-4-gyel 20 darab :) De ez sokat nem jelent, max. annyit hogy az E-75-tel sokszor faltörő kost játszottam és mentem előre megállíthatatlanul, Is-4-gyel meg nem lehet így, mert a frontpáncélja gyengébb.
  • lexlutor
    ..a nagyobb torony viccesen pattogos volt anno.
  • pointer4
    És melyikkel van több acélfalad? :D

102459: naná :D
  • Eagle16
    Igen.

darki81: igen és szerintem kb. ez a magyarázat a minimális különbségre...a két tank egyformán jó, bár magas tier-ű csatákba inkább az E-75-öst vinném, ha meg egyedüli Tier 9-es vagyok akkor inkább az Is-4-est. (páncélzat különbsége miatt)
  • Random work
    Nagyvasak között próbálok csipegetni falatokat, míg egymással harcolnak.

Ha látom, hogy fordul a torony felém, akkor eltűnök. :D Egyébként fürge kis jószág ez a VK 3001 (H), de még csak pár köröm volt kistoronnyal. Aztán felidegelt és free XP-ből megvettem a nagy tornyot, így talán jobb lesz.

Tegnap mákom volt, mert prém utolsó perceiben még behúztam pár duplázót. Valahogy sikerült topnak is lennem. A játék este későn kezd szopóág lenni. Kora este még egész jókat lehet harcolni.
  • darki81
    több szerencsés köröd volt E-75-el, kb ennyi :)
  • bardocz
    Ez az xp prémmel van?
  • Eagle16
    Na most hogy így ugyanannyi csatát mentem Is-4-gyel és E-75-tel, íme egy kis összehasonlítás:

• darki81
    hányszor átéltem ezt te jó isten :D
    de ha jól megy a helyezkedés és a szerencse is mellettünk áll meg a csapatunk is, akkor be lehet vinni ide oda néhány sebzést :)
  • SZU
    Nagyvasak között így is-úgy is csak felderíteni fogsz, kicsik között meg a 88-as jobban bejött nekem.
  • lexlutor
    ..en 193 meccset mentem vele, es ahogy lehetett en a legnagyobb agyut L/56 hasznaltam. nekem bevalt.

ha nem fekszik probald a masikkal. de a tuzgyorsasagban annyira nem nagy a kulonseg igazabol. a sebzesben viszont jelentos. ha nem emgy en eroltesd. en a slugger legnagyobb agyujaval szenvedtem. sehogy nem fekudt. vegul a sherman gyorstuzelojet raktam ra vissza, es mingyart jobban ereztem magam. jottek az eredmenyek.

• Random work
    jaj egy kérdés!

Szereztem egy VK 3001 (H)-t.
    Milyen löveget ajánlotok rá? Tegnap rátettem egy 7,5 cm KwK 42 L/70 löveget. Valahogy a 8,8 cm KwK 36 L/56 nem igazán jön be a VK 3601 (H)-n se igazán.

Persze a nagyobb sebzés a 8,8 oldalán áll, de a tűzgyorsaság meg a 7,5-nek jobb.
  • SZU
    Defeat
    Battle: Ensk 2012. február 16. 14:59:34
    Vehicle: PzKpfw VI Tiger
    Experience received: 124
    Credits received: 4 055
    Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper

Ó je, TierX-es csatában legalul lenni rövid 88-as pukkantóval, az élmény megfizethetetlen...
  • Random work
    Hit ratio semmit se ér, egyfelől alsó tier-ben ott a sok kiskaliberű páncéltörő ami szór rendesen.

Arty is eléggé lerontja a hit ratiot.

Van amikor eltűnő tankokra lövök még 2-3 alkalommal és a franc tudja megéri-e, olykor bejön, de sokszor csak a földet lövöm.

Én ne spórolok a lőszerrel, olyan célra is lövök ahol csak a torony teteje, a kupola látszik. Meglepően nagy százalékban betalálok!
  • pointer4
    A Hitratio szerintem sem mutat sokat, 12 ből 2 talált, mégis 7 tankot artyztam ki, 4800 sebzéssel
  • badnewz
    a hit ratio meg sokat nem mutat max azt mennyire sajnálja az illető a skulót a távoli célpontokra esetleg bontásra stb plussz a tank ágyújának szórását talán meg lehet belőle becsülni:)
  • stoppos
    Azaz.
  • badnewz
    a skill fontosabb véleményem szerint mivel ha nem tudja megbecsülni mennyivel kell elé lőni milyen távolságnál akkor a többivel sokra nem megy és a random faktort is jobban beüt ha legalább jókor ér oda a lövedék ahova a tank :D utána pontosság, célzóbácsi és random szórás (de ez sem ér sokat ha sajnálja ellőni az 1k-s lövedékeket az illető)
  • Desmodromic
    Ne kezdjük el egymás ...... ......?
  • Renegade
    sejtem ám melyikre gondolsz :-)
  • SirArcheer
    Mindig a negatív hullámok, Moriarty!
  • stoppos
    Mr Wolf örökbecsű mondata jutott eszembe a beszélgetésetek láttán, a Ponyvaregényből.