418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hátul volt, a kis kemper :P -
stoppos #102522 Örülök, hogy segíthettem :) -
Madi92 #102521 Újabb részletek Joachim Scholl, Tigris tankparancsnok naplójából!
1943. augusztus 24.
"Az a hülye Foen már megint elsüllyesztette a Tigrisét, a jármű a lövegcső feléig elsüllyedt. A szerelők lecsupaszították a harckocsit, még mielőtt felrobbantották volna. Milyen pazarlás, mikor minden egyes hadrendben álló Tigrise szükségünk van. Az enyém jelenleg szerelés alatt áll, kisebb problémák voltak az üzemanyaggal. Nem fog sokáig tartani. Csevegtem egy fickóval, aki az új, Párducokkal ellátott századnál szolgál, és azt mondta, hogy a Párduc, ha jól működik, akkor legalább olyan jó, mint az én Tigrisem. Én egészen addig kinevettem, még el nem mondta, hogy közel száz orosz harckocsit lőtt már ki. Bertie és Uscha azt mondták, hogy csak nagyzolt, mert csak a Tigertruppe ért el ilyen eredményeket, és a hadseregből csak Carius és Knispel állnak közel ehhez a számhoz."
1943. augusztus 25.
"Nagy ütközet volt, elvesztettünk pár Panzer III-mat, de Tigrist egyet sem. Ismét hátul voltam. Talán nem pusztítok el annyi harckocsit, de legalább csak a géppuskák és a gyalogsági fegyverek tüzének vagyunk kitéve. Amikor a Tigris mozog, nem is hallani a lövedékek becspodását, csak a nyomjelzők csíkját látni. ahogy felénk rohannak. Pár sorozattal viszonoztuk a tüzet, de ennél többet nem is láttam. Azt gondolom, hogy az oroszok már félnek a Tigrisektől, mert valahányszor feltűnünk, ők elfutnak. Az élen haladó Tigrisek rengeteg rohamlöveget és Mikit lőttek ki. Uscha még pár dobozszerű KV-akármit is kilőtt. Azt mondja, nagyon könnyű célpontok, mert a magas felépítmény miatt kilométerekre látszódnak." -
VanDaal #102520 Ha valaki gold amozik, ott jön a sebzés is, de ennek az illetőnek az sem igen volt :)
Csak azt tudom elképzelni, hogy a csatái nagyrészét company-ban és CW-ben futotta, ami felvihette neki. -
VanDaal #102519 Ennek az illetőnek egyébként az eff-je közel sem volt olyan rossz, mint amilyen borzalmasan játszott. Tankkal lényegében hasznavehetetlen, de az arty-val futott körei feltornászták neki. -
Attiska #102518 Amúgy ha már a kiosztott sebzés szóbajött. Mennyi számít jónak alacsony-közepes-magas Tier-ben? -
stork13 #102517 Nos, ha valakit érdekel akkor így kell Tigrist készíteni otthon. -
Renegade #102516 hát a statisztika nem szent írás, hiszen %-os becslést ad :-)
meg ugye kell néha a háttér infó is, itt van pl miss gold ammo :-)
Lianna -
badnewz #102515 kill/battle negatív volt és plecsnik terén is elég gyatra stattal rendelkezett, viszont az átlag dmg egekben:) foglalni meg védeni mindenki tud bár utóbbi nem divat. -
volt haszna mint utólag kiderült -
badnewz #102513 az eff rating jobban megmutatja mit várhatsz tőle, bár láttunk haverral olyan arcot aki 2k-s effel bénázott mert a játék elején kifejlesztette t30-at és azóta csak azzal ment. -
missed helyett: "bounced off" :D -
VanDaal #102511 Nos lammaer kolléga, most ünnepélyesen vissza kell vonnom azt a véleményemet, miszerint a winrate bármit is számítana. Eddig úgy gondoltam, igen... de mégsem!
Láttam egy játékost, aki mindenre rácáfol. Sokkal kevesebb a killje a csatái számánál, a kiosztott sebzései is röhejesek és borzasztóan is játszik, volt szerencsém hozzá. És mégis 51% a győzelmi aránya.
Több mint 800 csatát ment Maussal és 1400 sebzés/csata átlagot hoz vele, mindehhez 57% winrate! Tier 9 tankokkal átlagosan 1300 sebzés csatánként, tier 8-akkal 1000 sebzés környékén. Tier 5-6-7 tankokkal 0,5-höz közelítő kill átlag. 7500 csata alatt 17 topgun, 0,77-es összesített kill átlag, pedig a csatái nagyrészét tier8 és afölötti tankokkal csinálta... Döbbenet! -
Renegade #102510 valóban, tehát a 3 állapot:
A: találat éri, nincsen robbanás, de a lasabb töltés már itt is jön
B1: van robbanás, de mivel a robbanás random HP-t sebez, ezért a tank túlélheti
B2: a random HP eléri vagy meghaladja a tank aktuális HP-ját, rip
így ok? :-) -
FosTalicskaa #102509 Sőt akkor már senkinek sincs igaza, hiszen nem az ammo rack szokott felrobbanni, hanem a benne tárolt lőszer. Ha üres, akkor nincs ami felrobbanjon... ;) -
balintmed #102508 Az EU szerveren gyertek a hun channelre, a jelszó mindig: hun
ez mi???? -
Felrobban az pukk, amikor csak megsérül akkor nincs pukk. Akkor "sárga", lassú a töltés, dupla idő? -
stoppos #102506 Elbeszéltek egymás mellett.
pointer azt mondja, hogy ha az ammo rack robban, robban a tank is.
te azt írtad, hogy az ammo rack nem feltétlenül robbantja a tankot.
ezt viszont lehet úgy is értelmezni, hogy az ammo rack találat, de úgy is, hogy az ammo rack robbanás.
Szóval akkor az ammo rack találat nem robbantja feltétlenül a tankot, de ha robban, akkor végülis viszi a tankot is, vagy sem? :) -
Renegade #102505
ok, hogyan értelmezzem?
"Olyan nincs, hogy felrobban az ammorack, de a tank túléli." -
balintmed #102504 én úgy vagyok vele hogy mikor meglőnek azonnal kigyullad a motor :/ -
De én szerintem ezt nem is állítottam, mint ahogy motor találatnál nem biztos hogy megyullad. -
Renegade #102502 ne beszélj zöldeket, az ammo rack nem feltétlenül durrantja el a tankot -
SZU #102501 -
És tényleg, sebzett a KV. Az első lövéssel jött a ferdiével eggyüt, azért lett -900 hp-val kevesebb.
De szemmel nem ezt látni, csak fel raktam azt a módot, és ott írta hogy sebzett.
Szemmel úgy lehetett látni hogy be csapódik a ferdi, és olyan fél másodperc múlva a KV lövése, ami már nem változtatta a hp-mat ( 16x os lassítással)
Akkor van még meglepetése a wotnak számomra, hihetetlen.... -
stoppos #102499 Véletlenül rákattintottam az üzenetedre és most valami kis pipa van mellette. Ha leminuszoztam, akkor természetesen direkt volt, mert semmi értelme a hozzászólásodnak. Ha plusszoztam, az csak a véletlen műve lehetett. 
-
Tényleg, rakd fel a modot, amit linkeltem, úgy nézd meg a replayt. Akkor is működik, ha jól emléxem, max az időt rontja el. A sebzés értékét írja jól. -
Plata #102497 Nekem T28 van és nincs meg rá a jobb ágyú,de az Is3 általában ínyencfalat.Nem igazán pattogok róla. -
ha már megnézte belassítva akkor láthatta hogy leugrik a hp-ból vagy sem :) -
azt honnan tudod, hogy a KV nem sebzett? -
Csak 2 modulnak van ilyen tulajdonsága, a motor-váltó-üzemanyagtartály ha meggyullad, illetve az ammrocak, de akkor pukkan a tank. Olyan nincs, hogy felrobban az ammorack, de a tank túléli. -
Defeat
Battle: Mines 2012. február 16. 16:03:57
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 387
Credits received: 66 727
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal
Ilyenkor azért elgondolkozom hogy minek van mellettem 14 másik tank... -
lexlutor #102492 ..hat nem tudom, szemre nehez hagyatkozni. de ha arannyal lott, es ketszeris beadta neki a maxot, akkor lehet:
Max 613at sebezhet, ha nagyon nagyon kedves hozzá a játék. 788at, ha arany lőszerrel csinálta. -
Félre értettél, nem akartam támadó jellegű lenni, de te is beláthatod, ha 500-600 at sebez, nem lőhetett le belőled 1000et, egy lövéssel.
Gyanítom hogy nem használod, ajánlom hogy tedd fel ezt, tuti nem lesz többet ilyen gondod.
angol felirat hozzá -
stoppos #102490 Bug? -
Replayt meg néztem , 16x lassítással néztem hogy csapódik be a Ferdi lövése, és már megy is le az életem. 2. lövéssel jött egy kv lövés is, de az nem sebzett, a ferdi meg igen, így lett 66 hp-m. Semmi más nem sebzett/lőtt. -
badnewz #102488 heavy-t nem próbáltam de a med nagyon ütős:) gyors, kicsi 5-7-ig scoutolni is jó batchat-ről nem tudok nyilatkozni még nincs.. nekem az nem tetszene, h a nehéz tankkal is meg kell gondolni kinézel-e 3 6-7 körüli kis tankra mert minden átlő... med ágon meg 5-ös szinttől élvezhető 6-ot lő heavy-n meg 8-ig kell szenvedni -
stoppos #102487 Nem lehet, hogy valami berobbant? Első csatámban a tigrinccsel egy lövéssel kinyírt egy VK négyezervalamennyi. -
ez igaz!
sokszor látom, hogy egy tankot szinte egyszerre érnek találatok és csak a panelnek köszönhetően lehet elkülöníteni, egyébként nem lehet látni se a becsapódásokat -
lexlutor #102485 ..amugy tenyleg erdemes felrakni a damage panelt. sokszor segit kibogozni, h hany talalattol is pukkantam el.. -
fodus #102484 ugyan az az object a kt-val, simán lőve...( ugyanott)!!!!!!!!!!!!