418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Az a 0.44 a vicces.
  • PetiPetiHUN
    Nekem az M5Stuart az egyik kedvenc tankom volt. Ha kilőtték a fő tankomat akkor amíg véget ért a csata mentem vele egy kört. Ha nem volt senki akit lőhettem volna akkor lemminget játszottam de ha volt legalább 5-6 akkor elég élvezetes csaták mentek habár legtöbbször azok is rövidek. A legjobb benne hogy nincs rajtad felelősség és nyugodtan szórakozhatsz vele mert nem kerül sokba a javítása és senki nem vár tőled semmit. Kedvenc szórakozásom volt hogy az ellenfél mögé álltam és nem tudott menekülni mire eltolt addigra szétlőtték - persze belehaltam. Olyan 59% lett vele a win rate-m mire kifejlesztettem a Chaffet.
  • stoppos
    Nem voltam egyedül, csak kicsit előrébb és épp nagyon rossz helyen kapott el. A heavykkel meg nem egyszerű tolatni sem.
  • hadtjuk
    Ne kívánd neki. Én KV-val a 42. csatában lőttem ki az első ellenfelet. (Már majdnem fel/eladtam a KV-t.) A gyilok csak azért sikerült mert megvettem a kályhacsövet. És ha már KV kérdésem a következő: Megvettem a trollgun-t és vettem bele 10 db vasmagos lőszert is. Van-e olyan eset, amikor érdemes ellőnöm az AP-t? Vagy ez egy bukó vétel volt?
  • MuldR
    A SU-152 mar alapon is vicces. Oneshot :)
  • Destydeme
    Az orosz Tdk-nél minden szinten az eleje szenvedős?
  • Destydeme
    Ok,köszi.akkor csak meg kéne venni.Tegnap free-ből megvettem a 85mm-s,mert az alap ágyú....
    Viszont idegesítő,h szinte egyik ágyú sem jó a köv td-re.Legalábbis itt su-85nél és felette.Németnél nem volt ilyen.
  • kisdexter
    Jó kis kör volt, de meglepődtem milyen kevés credit járt érte, pedig én is prém nélkül tolom, igaz még csak lorrival.
    Van egy két észrevételem, mi értelme van kilépni lövés után a snipernézetből majd újrarázoomolni? Szerintem is megért volna egy golyót az is7 1xx HP-jával egyrészt lehetőséged volt a seggét lőni míg a többiek a dombon a foglalásnál szemből kell hogy harcoljanak vele, így ez mindenképp a csapat érdekeit szolgálta volna+1 easy kill :)
    Honnan lehet leszedni ilyen nézetet hogy jobban kimehessünk a tank mögé mintha helikopterből szemlélnénk? Ez befolyásolja az FPS-t?
    Na nekem még kell 1,7millió credit a batmobilhoz, jöhetne már a patch és a prémium T34 :D
  • Mighty
    Hát, ha egyedül bóklászol, akkor valóban veszélyesek. Próbálj mindig valakivel együtt menni. A magányos tankok népszerű célpontok mindenkinek.
  • EmR3
    Hülyeség lenne kihagyni, az egyik legjobb td azzal a löveggel.
    Legutóbb olyan 60% körüli KT-t lőttem ki vele, 3-4 lövéssel.
    Sok német fan sírva fakadna ha olyan pennel rendelkező ágyú lenne a tankján.
  • VanDaal
    Nem tudok nyilatkozni, mert 1 kört sem mentem vele. Elég volt ránéznem az adatlapjára: scout tank 270 m-es látótávval? Mire pozícióba érnék, kilőnek, és még azt se venném észre, honnan... Nem akaródzott futni az 50 xp-s köröket :)
  • Destydeme
    Hi.
    Su-85-re a 107mm-es ágyú megéri,vagy inkább menjek a Su-100-ra egyből?Thx

• stoppos
    A A-20-szal régebben bejött a két percet vár, majd ROHAAAAAAAM. Mostanában működik még, vagy az MM miatt fosba mindig.
  • VanDaal
    Stuart az, amihez még akkor se nyúlnék, ha a Chaffe a leg OP-abb tank lenne a játékban :) Scoutok nekem nem fekszenek... A-20-at átugrottam free-ből, AMX 12t-vel sem sikerült egy értelmes kört se összehozni. Ezeken kívül csak a B1 volt még, ami ki tudta verni nálam a biztosítékot, de az nagyon :D
  • MuldR
    He???
    T-34, T-34-85 nagyon jo kis tankok!
    Vetek kihagyni oket, bar a T-34-85 az MM miatt tud csunya szopoagra kerulni :(
  • NH3CL
    Pontosabban: A bizonyos területre érkező HE lövedékek 20%-al kevesebb alkalommal pattannak le.
  • stoppos
    Tudok várni. Inkább gyűjtögetem a pénzt, minthogy idegbajt kapjak. Ott a PzIV, a VK, meg lassan vennem kéne egy T-34-85-öt. Max majd néha megyek egy duplázót a nagyobbakkal.
  • MuldR
    Valojaban nem HE buff lesz, mert az ertek nem lesz megnovelve, hanem a tankok "robbanaselnyelo kepessege" lesz 20%al csokkentve. Vagyis a HE sebzest 20%al jobban megerzik.
  • NH3CL
    Engem már rég nem érdekel a statisztika. Az élvezet miatt játszom és nem azért hogy legyen egy 10k meccs / 20k kill arányom. Elég nekem a 7500/3800
  • EmR3
    Detto ugyanígy vagyok SU85-el.
    Amint meglenne az 59%-os win rate, egyből olyan bukó csatáim lesznek hogy szinte sírva fakadok. Én mondjuk egyik géppel sem megyek zsinórban 3 bukott körnél többet, mert minek hugyozzak széllel szemeben.
  • MuldR
    7.2-re igertek a francia "adjust"-ot :)
    7.1.1 ben nem lesz.
  • stoppos
    Azt hiszem, amíg nem nerfelik a franciákat, nem játszok tier 6 felett. Egyszerűen egy vicc, hogy egy 7-es light megesz egy 8-as heavyt egy-egyben.
  • Sir Charles
    Csak hogy újabb összeesküvés elméletet gyártsak, érdekes dolgot figyeltem meg ma reggel. KV-5 és Amx-40 tankokkal próbáltam duplázni, mindkét tankkal 55-60% volt a győzelmi arányom(kevés meccsel)
    Mindkettővel lejátszottam 5-6 meccset, mindet buktuk 15-3 -ra és hasonló eredményekkel.
    Amint lement a győzelmi arány 50% alá, azonnal zsinórban nyertem mindkét tankkal 2-3 meccset hasonló arányban.
    Valószínű csak nem volt szerencsém, mindenesetre érdekes volt.
  • darki81
    nekem eddig a legborzasztóbb az M5 Stuart volt, azzal csak vesztettem és a tier 3-as ágyú az 0 volt a 9-es tankok ellen :D
    mentem vele asszem 18 csatát, felderítgettem meg a 18 csata alatt összeszedtem kb 2 killt :D
    de annyira szerencsétlen voltam azzal a tankkal, hogy 18 csatából 14 vesztés :D
    pedig én szerintem megtettem amit tudtam azzal a húgy tankkal!!! :D:D
    (eladtam a picsába) nem szenvedek 50k xp-t az m24-ig egy ilyennel :D
  • Martens4466
    Ha leveszem engedi:)
  • Martens4466
    A másik, hogy ki van fejlesztve szintén egy motor és azt újra ki kell fejlesztenem pedig már egyszer kifejlesztettem?!!!!
  • VanDaal
    Tegnap én is belenyomtam majdnem 35k-t a T29-be, pedig fél nap barátnőztem meg mentem más tankkal is :) Jó tankokkal könnyen gyűlik.
  • NH3CL

Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkező magyar klánba.

Feltételek:

- 18. év
    - TS 3 használat
    - T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
    - Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelő topicban pár sort írni magadról
    - Játszani akarás

Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
    a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
    b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company

Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.
  • bardocz
    Premet azt biztosan nem fogok venni. 500As atlag xp-vel viszonylag hamar meglehet, csak nem tudom, hogy kb mikorra kell megszereznem, de ezt ha jol sejtem akkor a wg-nel sem tudjak :D
  • EmR3
    És ha leszereled a vk-ról akkor is?
  • darki81
    mert fel van szerelve más tankra?
  • Martens4466
    Miért van az hogy tegyük fel ki van fejlesztve a VK3601H-n a Flug-12-es rádió,ami jó a Pantherhez is és ott újra meg kell veni?
  • darki81
    nyomj be 24h prémet, és nyomasd egyfolytában mint egy megszállott! :D
    IS nekem 20h alatt 80k xp, akkor neked IS-3al meg lesz a 100k xp ;)
    plusz olyan durván 1milla credit is bejöhet kb
  • patchaou
    Szerintem simán van időd.
  • EmR3
    Ha így haladnak a fiúk a fejlesztéssel, még az IS7-is meglesz addig.

info:

http://wot.hadjarat.hu/2012/01/miket-igertek-nekunk-anno/
  • bardocz
    IS-4-et meg van ido kifarmolni, nem? Kb 100k xp kell meg, meg vagy 2,5milla... Valoszinu ez lesz a nehezebb.
  • Destydeme
    HI kolléga:)
    A következő tank kifejlesztve: AMX 13 90. Elköltött XP: 66 810. Elköltött szabad XP: 0.
    AMX 13 90' vettél. Elköltöttél kredit: 672 500.
  • SirArcheer
    Lesz He buff? ;)
  • Renegade
    na basszus, akkor a HE buff után visszaveszem :-)
  • Renegade
    hát, legkönnyebben úgy tudunk pontott tenni a van-e "B1-B2" robbanás témára, hogy valaki rákérdez hivatalos fórumon. :-)

Mert nekem is rémlik pár olyan kör, mint Nonamenek: Hé, hova tünt x100HP-m? Ja, ammo rack...