418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wasp91
    Valaki nem indít tier8 századot
  • EmR3
    wotdb.info
  • Ry0K3N
    Van valami összesítő melyik eqipment melyik tankokra lehet jó? Wikin csak fel vannak sorolva de hogy melyik tankokra teheted fel arról nincs szó.
  • Ry0K3N
    "The more useful aspect of this equipment, which unfortunately does not appear on the ingame description, is the increase to suspension hitpoints, which makes your tank harder to track. "
    the fákk? +30% hp azért némely tankoknál nem mindegy hogy letrackelik e vagy sem
  • darki81
    hihetetlen hogy 2 TD-nk is afkolt, de csak lehoztam a kört KV-val :)
    Ez jó csata volt, az ilyeneket szeretem amikor már csak 2-3 ember marad a végére :)
    Mozi
  • Renegade
    Egyébként a hozzászólásom felett Szakesz belinkelte Pointer4 egyik hozzászólását, amiben tök jól leírja a telepítés menetét :-)
  • Pongyi
    Köszönöm szépen mindkettőtöknek:)
  • Pongyi
    Elnézést, igazad van:)
  • darki81
    sim kártyához?
  • stoppos
    Akkor nem csak én nem értem milyen kódot szeretne a kolléga. Pedig még priviben is írt pár napja, de a kérdésemre nem kaptam értékelhető választ akkor sem.
  • noname23
    FREEHUG xD
  • balintmed
    írjon priviben! vagy az e-mail om ra :[email protected]
  • EmR3
    Ide is beteszem, mert a piros szín azért csak jelent valamit.

http://kepkezelo.com/images/a6bmja1bto3sznea15yt.jpg
  • balintmed
    valakinek nincs kódja?!
  • noname23
    Na akkor dobj egy privit hogyan
  • Wasp91
    Nekem működik.
  • noname23
    Mi a helyzet ezzel az időjárás előrejelző készülékkel mert nekem egyik se működik valamiért.

Az alábbiak(#98556) szerint jártam el de semmit nem mutat sőt ez még a szerverrel se kommunikál mert WoT-with-Ratings.vbs-el próbálnám indítani de nem megy.

A másik #98537 http://forum.worldoftanks.eu elindul csak ez meg nem mutat semmit de úgy tűnik valamit csinál mert irkál ilyeneket read 1719bytes meg mg sok mindent a fekete dos ablakba.
  • MuldR
    WTF is TGF?
  • Uvilmos
    Sziasztok, újra TGF a -DOH- klánban, részletek ITT
  • doomguard
    Isunak ap oldalról, szembe ne nagyon nézz vele, mert problémás lesz.(hajlamos pattogni szemből, és ha ő odacsördít a BL10-el, akkor gond van)
    Az Objectet oldalról, vagy inkább hátulról, de ő nagyon hajlamos a pattogásra(illetve róla pattogsz,mindenhonnan), ráadásul nekem sokkal mobilisabbnak tűnt mint az ISU.

Még egyszer az alap: ha szemközt vagy velük, azonnal válts pozíciót, mert csúnya munkát képesek végezni.
    Oldalról rammelj bele(vagy lődd le a talpat), hogy ne tudjon mozogni, és közelről szedd szét.Ez amúgy igaz minden 8-9 tier TDre. Frontból nem szabad őket támadni.
  • davidbog
    Nekem nem egy képen vannak meg ezek a metszetek, sikerült is elrontanom.

A legalsó az 1946-os verzió. A középső az 1948-as. A legfelső nem tudom micsoda, olyan parancsnoki kupolával (gyakorlatilag nincs/nem látszik) nem készült IS-7.
  • noname23
    Köszi mester
  • Martens4466
    Ez így igaz. És az a legjobb amikor jó csapat van a túl oldalon is és nem csak agyatlan céltáblák.
  • darki81
    milyen jókat lehet játszani ha nincs sgp és jó a csapat :)
    mozi (IS-3)

megvan elsőre a dupla :P
  • davidbog
    Az első képen a legelső verzió van. Az 1946-os model. Arról mindössze csak 3 képet találtam ezen kívül.
    A második képen az 1948-as vertió van. Ez van a WoT-ban és szinte az összes IS-7-es kép erről az 1948-as modellról készült.
    A harmadik kép nem tudom micsoda. Olyan parancsnoki kupolával nem készült IS-7.
  • noname23
    Köszi!
    Ezek különböző tervezetek vagy az miért van hogy az alsón és felsőn teljesen V alakú a forma a középső meg kicsit ívesebb?
    Lehet hogy az alsó előröl van rajzolva a középső meg hátulról?
    de a harmadik viszont már másabb rajz.
  • Martens4466
    Nem tudom, valószínű, de eddig sose csinált ilyet.
  • Random work
    Nekem nem mindenkinek írja ki, ez egyedi hiba?
  • Random work
    Tegnap ráraktam a 88-ast a VK 30001 (P)-re. Tényleg jó, lehet vele aprítani. Az volt a jó mikor a scout haladt keresztbe előttem és odalőttem, ő meg kihalt mint a dinók. :)

Aztán valamiért rám rontott egy Wespe, de nem sokat élt, sajna utolsó lövéséből még lesebzett és az elég volt a Tigrisnek, hogy kivégezzen Campinovkán.
  • Martens4466
    Másnál is van kép hiba? Mikor forgatom a tornyot akkor a képet nem frissíti rendesen és kép a képben mozog kb. Valakinek hasonló jelenség?
  • nemtudommivan
    ISU 152-nek és Pbject 704-nek mit tárazzak? AP vagy HE?
    Mert az ISU 152-be beledurrantottam hármat a 105-ös kéménnyel
    200/244/60
    320/320/420
    és le se szarta. 3% maradt neki és szétlőtt. Ja egymás előtt álltunk tehát még csak mellé sem mehetett.
    Azzal a 90-es páncélzatával nem tudom hogy élte túl.
  • Martens4466
    Azt imádom amikor sok a kicsi és rohannak deríteni és sorba lövik ki őket
  • stoppos
    Ha megtanulok nem kapkodni, majd visszarakom.
  • EmR3
    Így sem rossz. [
  • stoppos
    :D
    "Hát öccsém, akkor nagyon tudhatsz, ha egy noob nyírt ki." :)
  • EmR3
    Én ilyenkor inkább óvatosan kivárok. Volt már hogy bejött.
    De volt olyan is amikor semmit nem számított a színezés, mert egész értelmes csata volt.

A legnagyobb probléma, hogy a max. 5-600 eff ratingal rendelkező T-7-8 tulajok játékát a mai napig nem tudom se kiszámítani se megjósolni.
    Ezért jobb szeretem ha előttem vannak, és látom őket.
  • Szakesz
    Múlt héten Steppes pályán betett ellenem egy 34% győzelmi aránnyal és 630 körüli hatékonysággal rendelkező KV-5-öt, meg az alatta lévők is mind gyenge játékosok voltak. Szóval rögtön kezdéskor átmentem a bázisukra, kilőttem a KV-5-öt, meg rajta kívül még 5 tankot, elfoglaltam a bázist, és megnyertük a csatát kevesebb, mint 5 perc alatt.

Ha nincs ez a program, biztos nem zavarom le ilyen gyorsan.
  • darki81
    erre kell azt írni, hogy: lehet noob vagyok, viszont én lelőttelek téged :D
    akkor ő mi? :D
  • Random work
    Jó tudni, hogy akit követsz az tudja mit csinál, vagy csak nooboskodk. :)
  • stoppos
    Én kapkodósabb lettem tőle, mert úgy éreztem nekem kell fordítani a meccsen. Így csak rosszabb lett. :)