418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
marchizor #102923
Ő lőtt ki a BatChatemből
-
Wow, milyen klassz kort mentel Balintkaval... :) A replayt majd otthon meglesem. -
lammaer #102921 A fórumon többféle verziója van a modnak., Töltsd le azt ami efficiency rating alapján coloroz (szándékosan írtam ilyen hülyén, hogy megtaláld melyik az :)
Asszem ez az:
wot-ratings-v001-flash-mirrored-name-colored-by-efficiency.zip -
lammaer #102920 Megnéztem, remek videó a valentináról - sőt, méginkább arról, hogyan kell a félelmetesen páncélozott tankok ellen harcolni gyenge pennel (jelen esetben a B1 weak spotjának kihasználása).
Az külön tetszett benne, hogy a hosszú utcában is próbálkoztál a weak spot lövésel (ellőni a B1 tetőkupoláját 300 méterről), de hát ugye tudjuk, egy dolog tudni hova kell lőni és a másik hogy el is találd. Több 100 méterről nem lehet, de a zászlónál tökéletesen ment.
Na, ilyesmik kellenek.
Ez megy is be Valentin prémtank + weak spot shooting demónak. -
Renegade #102919 lehet ezt valahogy állítgatni, mert nálam akkor zöld valaki, ha 51% a winrateje, tehát nem effit mutat. -
lammaer #102918 "ha a csapatars nagyon zold (ertsd 1500 feletti) ennek a a valoszinusege hatvanyozodik......."
+
enyem nagyon xar csekkolja le az enyemet,(asszem 1300 koruli)elmeletileg en is zooooood vagyok ....
=
Minden szentnek maga felé hajlik a keze :) -
Plata #102917 Hát a csapat ettől úgysem lesz jobb.Meg mostanában úgy is csak duplázni járok fel. -
Attiska #102916 Én is feltettem ez a player rating-et, de miután elindítom a kliensét, megfagyasztja a gépet. :( Valaki járt így vele? -
virkir #102915 Ettől -
Plata #102914 Egyébként mi a rossebtől ilyen színes a játékosok neve? -
Renegade #102913 na, pár száz -
Renegade #102912 egy jó matekos megmondja, így tippre 1:20-25K, mivel több mint 1 millió játékos van, ezért lesz párezer egyforma, te nagyon keresed ma az összeesküvéseket :-) -
atee73 #102911 Hat neha en csalodok( ezt ugy ertsd ha a csapatomban sok a zold mar fogom a fejem) ebben a stat dologban.....
nagyon soxor elofordul hogy a csapatarsak kozott a zoldek a ,mecs vegen
elobujnak es leoldosik a lesebzett ellent,de addigra vesztunk.... , ha a csapatars nagyon zold (ertsd 1500 feletti) ennek a a valoszinusege hatvanyozodik.......ha az ellen kozott sok a piros a zoldek elorerontanak...meghalnak es utana mindenkit jol lenoooboznak....
mielott vki azt mondana hogy azert sirok mert savanyu a szolo es az enyem nagyon xar csekkolja le az enyemet,(asszem 1300 koruli)elmeletileg en is zooooood vagyok .....de eleg soxor nem vagyok ra buszke
u.i:az ingame nevem ugyanez
-
marchizor #102910 hmmm, és annak mennyi az esélye, hogy két, egymás alatt lévő BatChat-nek tizedre pontosan azonos legyen az eff. ratingje? -
Plata #102909 I love T54. -
Oddball29 #102908 Na lezártuk a "kazánvasat", KV-S és KV-3 kifejlesztve, majd 7.3 előtt stock állapotban visszaveszem a KV-t és az utóbbit ingyenslotért.
Sebzésem nem lett sok, végig 122mm U-11 és 152mm M-10, átlag három-négy lövésre volt időm csatánként. Magasabb tierben kb. megyek előre ameddig tudok, az első dolgot ami elém kerül jól képen lövöm stílusban nyomtam.
-
Plata #102907 Nem szoktam csinálni,de tényleg jó heccvolt,a gyerek feje totál eldurrant. -
virkir #102906 Replay-t akarunk :D -
Plata #102905 Én most buktam egy csatát T54-el,de nem bántam,mert közben hihetetlenül fel idegesítettem egy csapattársam aki magyar volt,és az ő ki idegelésével jól el voltam.Minél jobban anyázott annál jobban szórakoztam.
-
Ugyan ugyan, nekem ilyen egy átlag csatám csak nálunk van a kevesebb zöld és sárga és a másik oldalon a több :D Bár sokszor elég az hálistennek, hogy csak 4-5 ember tudja a dolgát és úgy is meglehet nyerni, a többiek legalább elterelésnek jók :D -
marchizor #102903
nah, mi lett az eredmény?
ennyi pirosat egy rakáson még nem láttam -
lexlutor #102902 .. elkepeszto milyen statisztikaju csapatokba kerulok zsinorba a tier9es tanokkal.. mar a hatodikat bukom .. -
Oddball29 #102901 A WOT-ban bármilyen lövegpajzsról képes bármi lepattanni, KV-n kicsit nagyobb a felület, ennyi a történet. -
Renegade #102900 Na berakom ide, aztán megy pm Lammaer kollegának, hogy ilyesmire gondolt-e:
Mivel sokunk vett Valentine tankot, jó ha tudjátok, hogy szívós és gyilkos tank, ha az ember egy kicsit szerencsés és ért hozzá.
Szóval, easy mód, Bálint tank, jobbára ügyetlen/kezdő (nem kívánt törlendő) játékosok ellen, egy olyan csapatban, ahol pl a top hvy felmegy hegyet mászni és percekig kerget egy scoutot harmadmagával.
Himmelsdorf, jó páncélzatú tankkal vár alatti út természetesen. Na de jön szembe 2 B1 aki látszólag (a végén kiderült, hogy tényleg csak látszólag) tudja használni a tankját. Tehát taktikai visszavonulás, úgy, hogy közben le is vadássza az ember a K-i oldal támadóit, mindezt azért, hogy csak egy irányból kapja az áldást, miközben próbálja védeni a bázist. Onnan meg már sétagalopp. Szerencsére a bázisunkon lebzselő !3! B1 nem ügyes, így a kivégzésük jó hangulatban megtörténik.
Itt halkan megjegyezném, hogy ugye egy nem túl parádés 51-es pennel rendelkező ágyú van a Bálinton. Természetesen, ha a B1-esek közül csak egy is értette volna a dolgát, akkor pik-pak kinyírnak.
Az hogy a végén a csapat egy-két tagja megtapsolta magát, nos, az csak hab a tortán.
replay
-
t28 proto
T25-2
-
Renegade #102898 szerintem csak nekem nem volt világos, megyek iszom egy felest, hogy legyen mire fogni :-) -
lammaer #102897 Olyan szépen leírtam, ne keseríts el hogy nem volt világos... :)
Lehet a demonstrál szó zavart meg :) -
Hát jah ezek frankón valami varázsdobozok lettek itt a játékban. -
Renegade #102895 jaaaa -
lammaer #102894 Nem tesztelni kell, real videók hogy gyakorlatban látszódjon. Játszol, és kijön vmi marha jó belőle (pl puffancs demó hogy a túloldali puffancsot hol lövöd szét).
Vagy mondjuk KTvel himmelen feltartod az egyik utcában az ellent, mert ügyesen beforgatod a frontot stb. -
Renegade #102893 ja meg egy stock T34, de az gondolom lényegtelen :-) -
Renegade #102892 az elmúlt évtized háborúiban volt jó pár T-54 :-) -
Renegade #102891 ja meg valami amx75, azt hiszem :-) -
Renegade #102890 cool, benne vagyok, most a köv tankokat tudom vinni, ha valaki akar tesztelni, szóljon:
Micro
Tetris
T-127
Bálint
Puffancs
Prémes sherman
PZIV/V
IS3
KT
E50
E100
Egér
-
davidbog #102889 A löveg annyira lesz howitzer mint amennyire a képen annak tűnik. Semennyire. Valószínűleg a 130 mm B-13 löveg lesz az a 130 mm-es amit top lövegnek írtak. Az SU-100Y-ba akarták beépíteni. Haditengerészeti löveg, páncélátütésre nem találtam adatot. A lövedék tömege és sebessége se rossz, biztos nem lesz gyenge.
Spaced armor nélkül elég gyenge lenne a védelme. Természetesen IRL nem rendelkezett ilyen páncélzattal. A torony se tűnik valami áttörhetetlennek, az alsó sáv kifejezetten sebezhetőnek néz ki. -
lammaer #102888 Mert már igy is pummognak az emberek ha 1945 utáni tank győzi le őket.
Meg hát azért tényleg szar lenne ha 2.vhs technikával kéne Abramsok ellen menni. -
SzocsA #102887 miért nem csinálták meg a manapság használt tankokig a játékot? -
DDenes #102886 jaja, zsír lenne -
twi452 #102885 ez jó ötlet, ilyen real life "oktató videókat" én is megnéznék biztos lenne még mit ellesnem :) -
lammaer #102884 Srácok,
Ha vkinek akadnak jó replay-ei amelyekben demonstrál valami speciális dolgot / trükköt egy-egy tank használatával kapcsolatban ami hasznos lehet a FAQ-ba, az dobjon privit egy linkkel a replayra, és 1 mondatban hogy mire jó az adott replay.
Példaként mire gondolok:
- Tiger P beforgatás demó a gyakorlatban
- T29 hulldown demo
- helyes csiki-csuki heavyvel (pl az IS4 lánctalpas trükk)
- kedvenc spotok, nevezetes pontok kihasználása egy-egy pályán
- scoutolási praktikák
- platoon csapatmunka demo
- kedvenc taktika XY pályán
stb stb.
Mindenképpen legyen vmi rövid-tömör comment hogy mire is szánjátok (tehát ha a FAQ olvasók nézik akkor tudják hiogy mire figyeljenek), és légyszi olyat ne hogy "ez egy jó csata" v "húdesok XPt kaptam, tanuljatok belőle"