418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• marchizor

Ő lőtt ki a BatChatemből
  • Solten
    Wow, milyen klassz kort mentel Balintkaval... :) A replayt majd otthon meglesem.
  • lammaer
    A fórumon többféle verziója van a modnak., Töltsd le azt ami efficiency rating alapján coloroz (szándékosan írtam ilyen hülyén, hogy megtaláld melyik az :)

Asszem ez az:

wot-ratings-v001-flash-mirrored-name-colored-by-efficiency.zip
  • lammaer
    Megnéztem, remek videó a valentináról - sőt, méginkább arról, hogyan kell a félelmetesen páncélozott tankok ellen harcolni gyenge pennel (jelen esetben a B1 weak spotjának kihasználása).

Az külön tetszett benne, hogy a hosszú utcában is próbálkoztál a weak spot lövésel (ellőni a B1 tetőkupoláját 300 méterről), de hát ugye tudjuk, egy dolog tudni hova kell lőni és a másik hogy el is találd. Több 100 méterről nem lehet, de a zászlónál tökéletesen ment.

Na, ilyesmik kellenek.

Ez megy is be Valentin prémtank + weak spot shooting demónak.
  • Renegade
    lehet ezt valahogy állítgatni, mert nálam akkor zöld valaki, ha 51% a winrateje, tehát nem effit mutat.
  • lammaer
    "ha a csapatars nagyon zold (ertsd 1500 feletti) ennek a a valoszinusege hatvanyozodik......."

+

enyem nagyon xar csekkolja le az enyemet,(asszem 1300 koruli)elmeletileg en is zooooood vagyok ....

=

Minden szentnek maga felé hajlik a keze :)
  • Plata
    Hát a csapat ettől úgysem lesz jobb.Meg mostanában úgy is csak duplázni járok fel.
  • Attiska
    Én is feltettem ez a player rating-et, de miután elindítom a kliensét, megfagyasztja a gépet. :( Valaki járt így vele?
  • virkir
    Ettől
  • Plata
    Egyébként mi a rossebtől ilyen színes a játékosok neve?
  • Renegade
    na, pár száz
  • Renegade
    egy jó matekos megmondja, így tippre 1:20-25K, mivel több mint 1 millió játékos van, ezért lesz párezer egyforma, te nagyon keresed ma az összeesküvéseket :-)
  • atee73
    Hat neha en csalodok( ezt ugy ertsd ha a csapatomban sok a zold mar fogom a fejem) ebben a stat dologban.....
    nagyon soxor elofordul hogy a csapatarsak kozott a zoldek a ,mecs vegen
    elobujnak es leoldosik a lesebzett ellent,de addigra vesztunk.... , ha a csapatars nagyon zold (ertsd 1500 feletti) ennek a a valoszinusege hatvanyozodik.......ha az ellen kozott sok a piros a zoldek elorerontanak...meghalnak es utana mindenkit jol lenoooboznak....
    mielott vki azt mondana hogy azert sirok mert savanyu a szolo es az enyem nagyon xar csekkolja le az enyemet,(asszem 1300 koruli)elmeletileg en is zooooood vagyok .....de eleg soxor nem vagyok ra buszke

u.i:az ingame nevem ugyanez
  • marchizor
    hmmm, és annak mennyi az esélye, hogy két, egymás alatt lévő BatChat-nek tizedre pontosan azonos legyen az eff. ratingje?
  • Plata
    I love T54.
  • Oddball29
    Na lezártuk a "kazánvasat", KV-S és KV-3 kifejlesztve, majd 7.3 előtt stock állapotban visszaveszem a KV-t és az utóbbit ingyenslotért.

Sebzésem nem lett sok, végig 122mm U-11 és 152mm M-10, átlag három-négy lövésre volt időm csatánként. Magasabb tierben kb. megyek előre ameddig tudok, az első dolgot ami elém kerül jól képen lövöm stílusban nyomtam.

• Plata
    Nem szoktam csinálni,de tényleg jó heccvolt,a gyerek feje totál eldurrant.
  • virkir
    Replay-t akarunk :D
  • Plata
    Én most buktam egy csatát T54-el,de nem bántam,mert közben hihetetlenül fel idegesítettem egy csapattársam aki magyar volt,és az ő ki idegelésével jól el voltam.Minél jobban anyázott annál jobban szórakoztam.
  • Metalmilitiakid
    Ugyan ugyan, nekem ilyen egy átlag csatám csak nálunk van a kevesebb zöld és sárga és a másik oldalon a több :D Bár sokszor elég az hálistennek, hogy csak 4-5 ember tudja a dolgát és úgy is meglehet nyerni, a többiek legalább elterelésnek jók :D
  • marchizor

nah, mi lett az eredmény?

ennyi pirosat egy rakáson még nem láttam
  • lexlutor
    .. elkepeszto milyen statisztikaju csapatokba kerulok zsinorba a tier9es tanokkal.. mar a hatodikat bukom ..
  • Oddball29
    A WOT-ban bármilyen lövegpajzsról képes bármi lepattanni, KV-n kicsit nagyobb a felület, ennyi a történet.
  • Renegade
    Na berakom ide, aztán megy pm Lammaer kollegának, hogy ilyesmire gondolt-e:

Mivel sokunk vett Valentine tankot, jó ha tudjátok, hogy szívós és gyilkos tank, ha az ember egy kicsit szerencsés és ért hozzá.

Szóval, easy mód, Bálint tank, jobbára ügyetlen/kezdő (nem kívánt törlendő) játékosok ellen, egy olyan csapatban, ahol pl a top hvy felmegy hegyet mászni és percekig kerget egy scoutot harmadmagával.

Himmelsdorf, jó páncélzatú tankkal vár alatti út természetesen. Na de jön szembe 2 B1 aki látszólag (a végén kiderült, hogy tényleg csak látszólag) tudja használni a tankját. Tehát taktikai visszavonulás, úgy, hogy közben le is vadássza az ember a K-i oldal támadóit, mindezt azért, hogy csak egy irányból kapja az áldást, miközben próbálja védeni a bázist. Onnan meg már sétagalopp. Szerencsére a bázisunkon lebzselő !3! B1 nem ügyes, így a kivégzésük jó hangulatban megtörténik.
    Itt halkan megjegyezném, hogy ugye egy nem túl parádés 51-es pennel rendelkező ágyú van a Bálinton. Természetesen, ha a B1-esek közül csak egy is értette volna a dolgát, akkor pik-pak kinyírnak.
    Az hogy a végén a csapat egy-két tagja megtapsolta magát, nos, az csak hab a tortán.

replay

• szabii98
    t28 proto

T25-2

• Renegade
    szerintem csak nekem nem volt világos, megyek iszom egy felest, hogy legyen mire fogni :-)
  • lammaer
    Olyan szépen leírtam, ne keseríts el hogy nem volt világos... :)

Lehet a demonstrál szó zavart meg :)
  • noname23
    Hát jah ezek frankón valami varázsdobozok lettek itt a játékban.
  • Renegade
    jaaaa
  • lammaer
    Nem tesztelni kell, real videók hogy gyakorlatban látszódjon. Játszol, és kijön vmi marha jó belőle (pl puffancs demó hogy a túloldali puffancsot hol lövöd szét).

Vagy mondjuk KTvel himmelen feltartod az egyik utcában az ellent, mert ügyesen beforgatod a frontot stb.
  • Renegade
    ja meg egy stock T34, de az gondolom lényegtelen :-)
  • Renegade
    az elmúlt évtized háborúiban volt jó pár T-54 :-)
  • Renegade
    ja meg valami amx75, azt hiszem :-)
  • Renegade
    cool, benne vagyok, most a köv tankokat tudom vinni, ha valaki akar tesztelni, szóljon:

Micro
    Tetris
    T-127
    Bálint
    Puffancs
    Prémes sherman
    PZIV/V
    IS3
    KT
    E50
    E100
    Egér
  • davidbog
    A löveg annyira lesz howitzer mint amennyire a képen annak tűnik. Semennyire. Valószínűleg a 130 mm B-13 löveg lesz az a 130 mm-es amit top lövegnek írtak. Az SU-100Y-ba akarták beépíteni. Haditengerészeti löveg, páncélátütésre nem találtam adatot. A lövedék tömege és sebessége se rossz, biztos nem lesz gyenge.

Spaced armor nélkül elég gyenge lenne a védelme. Természetesen IRL nem rendelkezett ilyen páncélzattal. A torony se tűnik valami áttörhetetlennek, az alsó sáv kifejezetten sebezhetőnek néz ki.
  • lammaer
    Mert már igy is pummognak az emberek ha 1945 utáni tank győzi le őket.

Meg hát azért tényleg szar lenne ha 2.vhs technikával kéne Abramsok ellen menni.
  • SzocsA
    miért nem csinálták meg a manapság használt tankokig a játékot?
  • DDenes
    jaja, zsír lenne
  • twi452
    ez jó ötlet, ilyen real life "oktató videókat" én is megnéznék biztos lenne még mit ellesnem :)
  • lammaer
    Srácok,

Ha vkinek akadnak jó replay-ei amelyekben demonstrál valami speciális dolgot / trükköt egy-egy tank használatával kapcsolatban ami hasznos lehet a FAQ-ba, az dobjon privit egy linkkel a replayra, és 1 mondatban hogy mire jó az adott replay.

Példaként mire gondolok:
    - Tiger P beforgatás demó a gyakorlatban
    - T29 hulldown demo
    - helyes csiki-csuki heavyvel (pl az IS4 lánctalpas trükk)
    - kedvenc spotok, nevezetes pontok kihasználása egy-egy pályán
    - scoutolási praktikák
    - platoon csapatmunka demo
    - kedvenc taktika XY pályán

stb stb.

Mindenképpen legyen vmi rövid-tömör comment hogy mire is szánjátok (tehát ha a FAQ olvasók nézik akkor tudják hiogy mire figyeljenek), és légyszi olyat ne hogy "ez egy jó csata" v "húdesok XPt kaptam, tanuljatok belőle"