418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #103003 Matekozd ki ráfér e, de szerintem így hogy rajta vannak a modulok nem fog. -
Renegade #103002 IS3-nál legelőször a BL9-et kell, utána a tornyot, láncot, rádiót, a motor meg már ugye megvan az IS-ből -
charlie0930 #103001 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az IS-3-ra felraktam a nagy tornyot nagy motort és a nagy rádiot fent van még rajta a töltésgyorsitó+venti+fejlesztet célzórendszer.DE a gun csak a nagy 122 mm d-25t van.Fejlesszem ki előbb a felfüggesztést vagy inkább a BL-9-et.Köszi előre is a választ.
-
stoppos #103000 Pont fordítva van. Amióta átálltam a német vonalra, egyre kúszik feljebb a winrate-m. A VK-val valami 61,7%. Elviszem asszony ebédelni valahova, aztán keresek visszajátszást. Alullévőset, meg felült is. Te meg küldhetsz oroszosat, mert én meg azokkal vagyok idegesítően béna. :) -
Murlo91 #102999 igen igazából pont ezek az útvonalak érdekelnének. maga a hulldown jól megy, már ha megfelelő helyet találok. sőt valójában elemezve saját hibáimat, a gyengeségem nagyrészt a rossz helyezkedés, nem megfelelő útvonal, végeredményben a pályák ismeretének hiánya okozza. de csak össze áll majd valamikor.:) -
Renegade #102998 hát sajna azokat én már eladtam, de igen csak parádésan lehet velük darálni, ugyanis a fejlesztők ha mást nem, pályát tervezni azt tudnak, hiszen jó pár lehetőség van kihasználni az amcsi hvyk adottságait :-) -
Faboo #102997 Alávaló, de hatásos taktika. -
Murlo91 #102996 köszi a repleyeket, meg a kezdeményezést ezek összegyűjtésére-rendezésére a FAQ-ban.
még le se irtam B2 igényem teljesült.:) Ami még most jól jönne hulldown repleyek. T-29, T-32. -
Renegade #102995 Semmi köze a szerencséhez, egyszerűen soha nem lőtt el sima lőszert, csak goldot. Bizony ennyire OP lesz egy átlagos/átlag-jó játékos, ha csak gold ammot használ. -
Renegade #102994 Nagy ROF-os, goldammos járművel akár még érthető is, egyszerűen olyan DPS-t kioszt 60 mp alatt, hogy nincsen az a támadóék ami kibírná, pláne, ha van mellette egy cimmbi, szintén golddal. Ráadásul mind a 3601, mind a Puffancs kellően gyors, tehát még az is játszik, hogy miután maradt az ellennek 5-8 sebzett tankja, szépen elindul és mindenkit kinyír. -
a szerencse gyermeke -
Faboo #102992 nyertünk -
Faboo #102991 Egyszer voltam vele egy csapatban, nem valami támadószellemű játékosnak ismertem meg a haverjaival, pontosítva masszívan kempeltek. Igaz nyerünk is. -
Faboo #102990 Úgy látom még mindig a 3601 a nyerő neki. -
Nazarov77 #102989 Ennek ellenére mikor találkoztam vele, a chaffeemmel durván bezúztam a kis T-50-2esét :D -
Nazarov77 #102988 Neki szerintem a gépe is aranyból van öntve. -
Renegade #102987 thx, de hát ez a legerősebb jármű a tierjébe, ha pedig nem számít a pénz, vagy WG-s vagy mint miss goldammo, akkor ezt lehet belőle kihozni:
-
Faboo #102986 Renegade nagyon kened a puffancsal, minden elismerésem. Én se tartom magam rossznak vele, de azért még mindig lehet tanulni. -
Nazarov77 #102985 De ha jól látom oroszok oldalára se tettek ki képet KV-4ről főoldalra, ez mondjuk nem jelenti azt hogy fórumjukon nincs fent, azt most nincs kedvem megnézni, de mind1 lényeg az hogy az új csapat nálunk csinál is valamit végre. -
virkir #102984 Szerintem nem egyről beszélünk.
Az In-game player ratings új verzióján nincs mit telepíteni, pár fájlt kell átmásolni és módosítani, hogy működjön. -
nemtudommivan #102983 Szerintem azért állították be a KV-t az oroszok ennyire jónak a játékban,mert a németek kiröhögték annak idején ezt a lánctalpas dobozt.
Messziről világított és kilehetett szedni. De ez csak egy felvetés. -
Renegade #102982 Megint csak FAQ-ba
Puffancs, Sztyeppe
Tegnap megtanultátok, hogyan kell Bálintkával csatát fordítani, hogyan kell kilőni a B1-B2es bunkereket, ebből a videóból pedig megleshető, hogy mit kell csinálni 2 db amx40-el ha szemből jönnek, illetve Bálintkát, hogyan kell kiszedni ha az elejét mutatja (hátulról, oldalról ugye nem nagy kaland, hiszen ahol bordás a tank, ott még egy hógolyó is átüti).
AMX-es résznél azt érdemes nézni, hogy mennyire bugos a vezető nyílás, illetve, hogy több-kevesebb sikerrel próbálom trackkelni őket, ezzel is megkönnyítve az artynk dolgát.
Még egy apróság, amit nem győzök hangsúlyozni: mozogni- mozogni-mozogni, low tierben ez többet ér bármilyen páncélnál, mert itt még a játékosok nagy része szinte képtelen eltalálni egy 30-al lődörgő járművet. Arról az apróságról ne is beszéljünk, hogy bármilyen meglepő, de általában a camper team veszít.
replay -
Nazarov77 #102981 Tetszik ez az új community csapat az EUn, az amcsik oldalára nem tettek ki képeket KV-4ről, meg a múltkori T-10 és Süt-i is késett :D
Viszont náluk van "you ask we reply..." 11:
link -
balintmed #102980 [email protected] :) -
Plata #102979 ???? -
balintmed #102978 valaki átküldi e-mailban a VIRTUAGIRL-t ?! (a linkjét a full nak és a crack-nak és a hack-nak) kössz előre is ! -
jocyd #102977 sziasztok
en is hasonlo cipöben järok, a nemeteket a maus-on kivül mind megvannak es gondoltam az oroszokat kiprobälom. KV,KV3 sajät tierben OP tankok,aztän az IS nekem csalodäs volt de most mär az IS3 megerte a szenvedest. Szoval nekem is ugy tünik hogy az orosz tankok jobbak mind a nemetek( talän az Is4 nincs olyan jo mind az E75), az IS3 a KT-hez kepes easy mod:-).
ha most kezdenem a jätekot akkor az orosz heavy ägat tollnäm.
-
Plata #102976 Tedd fel a youtube-ra és megnézem. 
Lusta vagyok. -
Na ezt a raplayt érdemes megnézni :D
a maus-al lefogtuk a felét, de nálunk a többi meg szétszéledt meghalni :D
majd nem sikerült, majd nem :)
(azt hittem tovább bírja szerencsétlen kisegér) :S -
nemtudommivan #102974 Telepítettem és kész. Semmi extra. -
virkir #102973 Akkor leírhatnád hogyan üzemelted be lépésről lépésre. -
nemtudommivan #102972 Nekem a D-re van és működik. -
virkir #102971 + Skill
Próbálgattam átírtam amit kell elvileg de nekem se megy.
A fórumon olvasta, hogy lehet olyan hibája ha nem a c:\-re van telepítve a játék akkor nem működik.
Olyan valaki kéne akinek nem oda van telepítve és működik. -
nemtudommivan #102970 Oké csak alapból megalázóan szar ágyú van rajta. Olvasgattam hogy jó farmgép ez is meg a su85 is, viszont ez ugyanazt az ágyút kapja meg mint a su, jóval páncélozottabb is, nem tudják szétszedni a kis bolhák azzal hogy mögé mennek, ezért szerintem ez sokkal használhatóbb. -
Plata #102969 Vedd meg a 152-t és azzal farmold ki a 107-est.De vigyázz fél perc a töltési ideje.Viszont ha talál az nagyon szép sebzést okoz. -
Plata #102968 T 54 ma megint kurva nagyot produkált nekem,full gázzal kanyarodás közben kb négy mezőről rendes célzás nélkül oneshotoltam egy amx 13 75-öt.testvére amx m4 kb ugyanígy járt de csak olyan két kocka távolságra volt,robogás közben eresztettem belé a lőszert.Minden lövésem talált,Még egy pattont is sikerült meg táncoltatni,de azt már közelről.100%.os találati arányom lett. -
Plata #102967 Szerintem kurva jó tier 5-ben.Ma nekem hét csatából öt Tier 5 csata volt.Egyedül a kv a gond,de ha nem nyíltan támadod,hanem sunnyogva aljasul simán szétkapható.Franciák meg hozzá se tudnak érni szinte.Cliffen mikor odamentem az ellenség bázisára még volt ott pár tank,köztük egy bison,meg eresztett rám pár lövést de még csak a helye sem látszott. -
nemtudommivan #102966 Alapból mekkora retek ez a KV! Persze mind az alapszinten, de ez valahogy különösen. Kénytelen voltam megvenni farmolás céljából. Keserves lesz eljutni a 107esig -
NH3CL #102965 Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkező magyar klánba.
Feltételek:
- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelő topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás
Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company
Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.
-
lexlutor #102964 ..probalom forgatni persze. mondjuka vk-t forgathatom, akkor meg az oldalat lovik :)
igazabol, az a kiabrandito a mai elso duplaban is a vk-val, h ezt ugyis megnyertek volna, ha semmit nem csinalok vele. nem erzem ugy h sikerulne veluk barmi igazan hasznosat hozzaadni.