418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MuldR #103325 Valamit elneztel. Az lehet csak 1 adott tankra vonatkozik. -
kecskekucsma #103324 Hülye dologez az effi. calculator
2232.66 efficieny és piros név :D -
badnewz #103323 linkelitek folyton a prémiumos crediteket, pedig ha valaki előfizet nem kell figyelnie a szorzókat. elég sokan vagyunk szerintem akik még nem tisztelték meg a készítőket azzal, h támogatjuk őket :D jobban szeretem ha nem azt érzem, hogy a matchmaker és egyéb szorzók állítgatásával arra akarnak kényszeríteni fizessééé közben meg marketing részen dominál a játék ingyenessége :D szubjektív vélemény de ezt sunyiságnak érzem, jobban tetszett volna ha azt mondják vedd meg a játékot 15k-ért a boltban és kapsz egy fasza mm-et + no gold ammo azonos feltételek stb.. így sokkal többet keresnek rajta és mindig lehúznak újabb bőrt a játékosokról. így, h ingyen játszom nem basz fel a dolog. de aki most kezdi és kis tankokkal belendül majd a nagyokig jutva tapasztalja az árnyoldalát a dolognak az lehet úgy érzi kiszúrtak vele. -
MuldR #103322 KV-3 mert:
1. a 7.3 patchben ingyen slotot kapsz erte
2. es felkerul tier7be -
KV-3 -
Newreg345 #103320 Ti mit ajánlotok a KV-ból kifejleszteni? A KV-S1 olcsóbb de kezdetben nincs jó ágyúja a KV-3 meg drága jó az ágyúja a páncélja is. Szerintetek melyikkel lehet hamarabb elérni az IS-ig? Úgy látom mind kettő kifejlesztése ugyan annyi. -
balintmed #103319 és az mi?
és még be lehet váltani??????????? -
rahotep #103318 A pontosságot én nem éreztem,de az átütőerő és a tűzgyorsaság érezhetően jobb lett! -
Csempesz77 #103317 Sziasztok!
Új vagyok köztetek, sőt, viszonylag a játékban is. Nagyon hasznosnak bizonyult ez a fórum, jónak tűnik a társaság, ezért regisztráltam ide.
Most sikerült megvennem a Hetzert, ami még elég alap, egyenlőre csak a sebességén sikerült javítanom. A két 75-ös ágyú között mi a leglényegesebb különbség? Remélem a pontosság. :) -
Pongyi #103316 Iyen szituban volt h beírtam h csináljunk top gunt a T29-ből mert megérdemli, hisz 5-öt kinyírt, már alig élt és láss csodát visszaírtak h ok és meghagyták neki az utolsót. De ellenkezője is volt, beírtam ugyanezt, erre a végén az utolsó szál Grillére mint az őrült repült rá az AMX M4 ami végigkempelte a meccset egy ház oldalában... -
badnewz #103315 1 napos valentin premmel még most is lehetett vele keresni szépen, de prem nélkül a drága lőszer miatt csak csordogált plusszba a credit úgy, h 2000-es effem volt vele. kicsi pen+drága lőszer. -
ladista #103314 Nálam a KT is kb ugyanennyi manit adott.
Halkan, zárójelben fűzném hozzá (mert tudom, ez kb az anyagyilkossággal egyenlő :D), hogy -szerintem- a type szorzóját csavarták le sunyiban az 5% emelés ellenére.
Az összesre vonatkozóan nem tudok nyilatkozni, de nincs kredit-problémám most sem. -
Nem lett volna az rossz szép kis csapdát lehetett volna felállítani ha C8 vagy C9-re beállnak páran és J0-ra is több ember kell. -
Vagy nem :D
Bétában is sok kreditet adott a T32, most is sokat ad.
Összehasonlításként Is-3:
Ez is adja, csak nagyon jól kell vele menni. -
rahotep #103311 Nézd! Én bármit elhiszek(amit látok).A tény az,hogy valami miatt én a friccekkel rosszul keresek kivétel a hetzer és a stugIII.Az is igaz,hogy magasabb tierben(T7-nél) nincs tapasztalatom.Ami tény,hogy a VK3601H-t is eladtam mert nagyon gyengén muzsikáltam vele.Lehet,hogy én nem tudom jól kihasználni a németek adottságait,de ez van.Jelenlegi tankjaim:KV-13(minimum 5000kredit+/kör),KV(min.10000kredit+/kör,T-34-85(min. 6000kredit+/kör),su-5 (min.5000kredit+/kör),T-28(min.5000kredit+/kör),StugIII (min. 8000kredit+/kör).A zárójelben lévő kredit adatok győztes csatára és 4-5 jó találatra vonatkoznak,de vesztes csatában kilőve is csak 1-200+Lőszer a minusz.Ezzel szemben a német ágon nem volt ritka a 2-3000 mínusz+Lőszer. -
Pongyi #103310 Megint egy fair MM... Kitalálhatjátok mi lett a vége.[IMG] [/IMG]
-
lammaer #103309 Amúgy a T32 nekem gyanúsan sok creditet adott annó. Sajnos vele kapcsolatos adataim csak régről, a patch előttről vannak, és azóta ha jól tudom mindenki egyetért abban hogy igencsak lecsavarták az ÖSSZES tanknál a credit bevételt. Vagy nem? -
lammaer #103308 Én KTben is közelharcolok :)
Őszintén, ha így is van és tényleg ez okozhat ilyen szignifikáns különbségeket, akkor én ennek kimondottan örülök - teljesen korrekt az, hogy aki a vérét ontja a sikerért többet kap mint az aki a hátsó sorokból lesipuskázik. -
ladista #103307 Használd a WoT Logger-t, érdemes.
Most T32-ben (prémmel) kaptam győzelemmel, 1902 sebzésért, 0 killért, 3 spot, 6/10 találati arányért, életben maradásért
Szerzett tapasztalat: 1 072
Szerzett kredit: 41 605 -
Amikor tudod, hogy ennek rossz vége lesz...
13:43-nál fényképeztem, SPG nem volt :D -
Renegade #103305 de ez le is van írva egyébként
közelharcért több jár :-) -
lammaer #103304 Mintha ez nem pont ugyanez lenne pepitában :)
Arra utalsz hogy a németek szarul kapják a creditet az oroszok meg ugyanazért jobban. ccccc -
rahotep #103303 Tévedsz! Azt írtam volna,hogy ezért IS-3-al közel a dupláját kaptad volna...
-
Szpecnyaz #103302 Íme az új német wunderwaffe. Hitler elrendelte hogy vessék be a csatatereken a Löwe legújabb változatát, a Teleportálós Fantom Löwét! Egyszer csak eltűnik, máskor meg feltűnik az ember accountján. -
lammaer #103301 Jól van na, bocsánat hogy ismeretlenül rosszindulatú voltam.
Szóval, ha hihetünk a srácnak hogy csak olyan statisztikákat vett bele a ratingba amikben nincs benne az XP (mert az az egyetlen amire a prémium hatással van), akkor megveregetheted a válladat: kezdesz jobban játszani :) -
Szakesz #103300 Teljesen mindegy. Tartani kell a jó efficiency játékostól, kicsit jobban oda kell rá figyelni, de semmi több.
Az a játékos ugyanolyan tankkal játszik, mint te. Ugyanúgy sebezhető, ugyanúgy gyatra csapattársakat kap, sőt még annak a játékosnak is lehet rossz napja.
Mivel szerintem nincs olyan játékos, akit még nem lőttek ki a tankjából 100 vagy 1000 lejátszott csata alatt, ezért ez az érték tényleg csak arra jó, hogy jobban átlásd az esélyeidet a csatában. -
lammaer #103299 Ha van replayed, én szivesen megnézném. Esetleg egy screenshot arról, pontosan hány találatod is volt.
Ugyanis ezért a meccsért nagyjából 600XP-t kaptál ami nem utal hűdenagyonsok hozzájárulásra (értsd: sebzés) a győzelemhez, szóval ahhoz a 12K credit nem is olyan kevés egy Tier8-as heavyben...
Összehasonlításul: Tier7-es scoutomban 1410XP mellé adott 25912 creditet. (akarod adok screenshotot is)
600/1400 * 26000 = 11142 credit
Nahát egy Tierrel kisebb tank, és prémmel az is arányosan ennyit kap...
(Főleg a zsebnácinak szól, aki nyilvánvalóan azt nem akarta leírni, hogy a ruszkik biztos nerfelték a német tankok creditjét). -
badnewz #103298 csodás, lehozok egy kört a kemper csapatnak megölök 4-et befoglalom a hegyet lassú tankkal amire a medek a csapatban tojtak nagyívben és a heavyk is basecamp féleséget toltak, a hegyről kilövöm az artyt 5 , lefelezek két tankot amit behúznak 1 marad mondom meghagyhatnátok a top gun-hoz de mint akik aranyat találtak az összes kemper med elindul a pálya végéről az ingyenfrag felé:D viszont amelyik ment el mellettem mérgemben ledurrantottam, és kilőttem az utolsó tankot és így is megadja a top gun-t :) -
rahotep #103297 Miért tagadnám le??? Max tier7 tankom van KV-13.Tény,hogy volt vele néhány megdöbbentő élményem(Type 1-1-ben kilőve,Tigris rendszeresen alul marad),de amúgy semmi extra.Igaz,ha jobban belegondolok megvettem a KV-t és a StugIII-at is.Lehet,hogy ezek hatása látszik... -
lammaer #103296 Mivel az efficiencybe semmi olyasmi nem számít bele amit a prémium befolyásol (tehát XP illetve credit), következtetésed helytelen.
Most kivallathatnánk hogy véletlenül a napodat esetleg nem e vmi Tier9-Tier10-ben töltötted e, esetleg urambocsá' nem volt e egy nagyon sikeres win szériád, ahol folyamatosan nagyon jól is jött ki a lépés...de nyilvánvalóan letagadnád a dolgot. :) -
Szakesz #103295 Valakinek az aláírásában szerepelt az alábbi idézet; "Az élet nehéz, és még nehezebb, ha hülye vagy."
Talált, süllyedt. :) -
rahotep #103294 Drága aran barátaim! Az Efi témával kapcsolatban újabb észrevételt tennék közzé:A Valentin kódnak hála életemben először lett egy nap prémiumom(mert pénzem annyi van,hogy háttal ülhetek a moziban).Az efim 671-ről 698-ra növekedett ezen 1 nap(amiből néhány órácskát tudtam játékkal tölteni)alatt.Na akkor most nem pénzkérdés a dolog???? -
nemtudommivan #103293 Ezt az idióta döntetlent igazán eltörölhetnék. Ha nincs foglalás akkor egyik fél se kapjon semmit.
4 perc alatt mindkét csapatból kilőnek 13 embert a maradék 2-2 meg álldogál egy bokorban 10 percen keresztül hogy történjen valami. Azért a szaros 300-400 xp-ért meg 5000 kreditért. ( tier 6 )
Ha tudnák hogy nem kapnának semmit legalább megindulnának.
A sok barom meg írogatja hogy maradjatok jó a döntetlen is. Gratulálok.
Abban a 10 percben míg ott álldogálnak lezavarhatnának még egy meccset.
Nálam vagy győzelem van, vagy vereség. -
LOL
a wot humor részben van pár elmebeteg zsír video :D
-
rahotep #103291 .az is lehet,hogy a jgp sebzéspontjaidat alacsonyabb tier miatt beírta a kalkulátor hányadosnak...
-
Ry0K3N #103290 Mert regisztrációnál még az elfogadás előtt van ott egy olyan mező hogy activate bonus code. És ott kell beírni a kódot, regisztráció után közvetlen már nem lehet. -
rahotep #103289 Írnék erre valamit,de megint le"zsebnáciznának" :-) -
megakoko #103288 1 löwet félig 1 jgp-t félig és 1 kaffet félig -
attol fugg mennyi HP-t sebeztel... -
megakoko #103286 Győzelem!
Csata: Fjords 2012. február 19. 11:03:21
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 224 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 240
3 kill-ért ez a kredit mennyiség nagyon kevés