418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FairCO #103645 Biztos van olyan, akinek megér annyit. Ha jobban belegondolsz, szinte a prémium tankok ára. Egy-egy ilyen accon olyan 6-8000 csata lehet, az rengeteg idő. Van, aki azonnal szeretne cw-re járni, vagy mittudomén.
Én nem vennék accot, ahogy Csempesz mondja, szeretek megdolgozni a tankokért :) -
NH3CL #103644 Persze nem fogom kiírni az illető nevét, de eladta... Sőt volt az a láma, aki megvegye. -
Csempesz77 #103643 Persze, lehet, hogy én vagyok a maradi. :)Jó volt a makett hasonlat, én is építek. :) -
lammaer #103642 Zsír. Bár a "láttam már olyat aki hallott olyanról aki el tudta adni" elég szóbeszéd alapú bizonyíték, elhiszem.
Nyilván konkrétumokat úgyse tudunk meg, biztonsági okokból ;) -
lammaer #103641 Ez kb olyan, mintha fognál egy makett repülőt, összeraknád, kifestenéd, aztán árulnád munkadijjal felspécizve.
Végülis megveheti valaki, más kérdés hogy ő mint díszt akarja, te pedig élvezted amíg összeraktad.
Én se a makett repülőt nem venném meg összerakva, se egy WOT accot amin minden ki van fejlesztve. Különbözőek vagyunk. -
NH3CL #103640 Ismerősöm 50k-ért adta el a fullos accjá. Szóval el lehet adni, hidd el. -
lammaer #103639 Nana... annyit ér amennyiért el tudják adni. Konkrétan még egy ilyen accountról se láttam hogy beírta volna a tulja "elkelt". -
Csempesz77 #103638 Nem értem ezt a pénzért árulósdit. Akkor hol marad a játék, a teljesítmény élvezete? Nekem jó érzés, ha végre ki tudok fejleszteni valamit, mert úgy érzem, megdolgoztam érte. Ezt az érzést nem lehet pénzen megvásárolni. -
FairCO #103637 #103576-ból kiindulva, olyan 20-at -
lammaer #103636 Kereslet / kínálat :)
de tény, egy ganyit nem ér amúgy :) -
és akkor az enyém mit érne? is7,maus,e100,gw-tiger,object704,t50-2,patton,löwe,amx 50b -
EmR3 #103634 Hát nem is azzal volt a baj. -
magyargyerek #103633 Az a 88-as semmit se ér nagyobbak ellen, csak a kicsiket tudtam aprítani vele. A végén átváltottam HE lőszerre próbáld meg nekem szedegette a nagyokat is azzal de sajnos 38-50 damaget sérült tőle az ellenfél tehát az sem jó megoldás igazából. Löveggyengeség miatt megváltam a jó kis VK36-tól, meg aztán helye volt az érte kapott kreditnek. -
5000 Ft ezért??
Minimum headshot az illetőnek. -
lammaer #103631 Nincs ilyen "csak egy bizonyos távolságig megy" a lövedék. EGyszerűen csak nem találtad el a célpontot.
Nekem tegnap volt olyan, hogy egy JT oldalát próbáltam eltalálni Lórival. Teljesen tiszta célpont volt, úgy a célkör felét töltötte ki (teljesen belefért a körbe).
6 leadott lövésből egyetlen találta el, az is vhol az elejét gondolom, mert pattant. A hajam - ha lett volna - tuti égnekállt volna ettől. -
barkov6 #103630 Óóó, pedig az S70-et én az ég nagy ajándékának tartom, mióta megvan... :))) -
lammaer #103629 Szerintem teljesen meg lehet szokni. Az ember 12t-nél vért izzad, utána mivel eleve nagyobb lesz a kitéríthetőség, teljesen megszokott lesz.
AMX 13-90-nél meg Lórinál már észre sem veszem, rutinból állok úgy hogy lőhetők legyenek a dolgok. -
stoppos #103628 Rakd vissza a 75-ös kwk 42 L/70-et. Kevesebbet sebez, és csak picit nagyobb a penje, de átüti a dolgokat és nem pattan le mindenkiről. Összességében többet lehet vele sebezni, mint a 88-assal. A 88-ast feltettem én is hétvégén, de két meccs után raktam vissza a 75-öst. -
lammaer #103627 Ilyet láthatsz a faqban is, a replayek között. Igaz, nem T50-el csináltam, de pontosan az amiről beszélsz.
Ez a scoutolás, nem az hogy az ember berohan és meghal. Ahhoz marha nagy szerencse kell, ez meg szinte mindíg működik.
-
Csempesz77 #103626 Köszi. Mondjuk ez TD-nél nem lesz jó, azzal inkább messziről, álcából osztanám az áldást. :)
Tegnap volt egy érdekes momentum egy honfitársunkkal. Peti....valami volt a neve. A kis Hetzeremmel beálltam egy bokros részre, de ő a PzIV -el is oda pályázott. Egy darabig lökdösődött, én próbáltam neki helyet adni, de nem fértünk el ketten, mert én akkor nem tudtam volna fordulni. Kitolatott, belém eresztett kettőt, aztán ment a dolgára. Ráírtam, hogy ezt most miért kaptam, de semmi felelet. -
Rájöttem mi a bajom a VK3601-el. Valamiért mintha a 88-as löveggel vaktölténnyel lövöldöznék. Volt egy csata, hogy sorra céloztam be az ellent és semmi se csapódott be. Lehetséges, hogy bizonyos távolság után már lószart se ér az a löveg? Alapvetően szeretek sniperkedni és nem szívesen mozgok bele az arcába másoknak főleg ha nem vagyok top tank.
-
virkir #103624 Az 12t és a 13 75-nél igen a 13 90 már egy fokkal jobb a Lóri meg egész emberes lefelé is fölfelé is. De azért sokat ne várj tőlük. -
13-75-nél jöttem rá hogy nem az Én világom, de azzal már lehet legalább lefelé lőni. -
Sir Charles #103622 Én meg azt kérdezném, hogy az összes AMX tanknál a nullával egyenlő a függőleges kitérése az ágyúnak, mert roppant idegesítő? -
Igen, de cserébe nagyobb sebzéseket osztasz ki. -
Csempesz77 #103620 Azt akartam még kérdezni srácok, hogy magasabb szinten is a pontosság és a tüzelési sebesség rovására megy a nagyobb kaliber? A T-46 -nál nagyon ezt éreztem. -
Ott az a legjobb megoldás artyval. Igazán hasznosan ott lehet támogatni a csapatot és számítanak is rád, mert csak úgy átmenni ott támogatás nélkül öngyilkosság.
Sajnos sok arty ezt nem látja és inkább a tónál ácsorog. -
VanDaal #103618 Igen, ez szimpatikus megoldás lenne :D -
Csempesz77 #103617 Szórakozásra és pénzgyűjtésre használom most a T-46 -ost. Azt nem rakja még össze a jóval nagyobb gépekkel, így több kreditet tudok bezsebelni vele. -
magyargyerek #103616 Én azon a pályán ha arty-val vagyok beállok a legvégébe támogatni a csapatomat sokat segítek ezzel mert én már belátok oda ahova a nagytankok csak kukucskálnak fel a hegyre. Ráadásul tudom lőni a fenti figyelődombon mindíg van TD vagy valami hasonló azt szépen vadászgatom. Tegnap KV-kat szedtem onnan ki. Lakeville az a pálya azt hiszem. -
VanDaal #103615 Egy ilyen lassú tankkal mire felér valaki, még ha át is tud törni és ki is lő pár tankot fent, akkor is nagy valószínűséggel bukó lesz a kör, mert a rövidebb és gyorsabb útvonalakon az ellen hamarabb és könnyebben el tud jutni a bázisunkig vagy hátba kapni a top tankunk hiánya miatt gyengébb védelmünket. Szerintem legalábbis, és most a gyakorlat is ezt mutatta. -
Szerintem nem éri meg. Alacsony tier-ben meg minden tankon túl lehet jutni 40-50 csata alatt ezért fölösleges a legénység képzése. Hacsak nem akarod szórakozásra megtartani valamelyik tankot. -
Oda a hegy elé kéne valami akadály ahol csak bizonyos súlyhatár alatt lehet átmenni komolyan :D
Valami mocsár.
Úgy mint Komarinon a tankcsapda középen.
Mert hihetetlen hogy az összes nehéztank meg akarja mászni a hegyet, pedig 100x látta már mindenki hogy mire azok felérnek, a bázist elfoglalják. -
Ha senki más nem megy arra akkor még érthető is. Nkem az a halálom amikor 4-5 heavy elkezd mászni felfelé. Alatta meg egyedül kell átengednem az ellent. -
magyargyerek #103611 Scoutolnak azok a kicsik, vagy artyra vadásznak. Tegnap érdekes T-50-2 taktikával találkoztam. Azt csinálta a gyerek hogy nem lövette ki magát az elején hanem valahol elbúlt és akkor jött elő mikor már a tankok csak kb. a fele volt a pályán az is szanaszét. Ekkor szépen levadászta mint az összes artyt gond nélkül. -
Csempesz77 #103610 Igen, de valahogy fontosabbnak éreztem. Megéri kiadni 50000 kreditet a plusz páncélra? -
VanDaal #103609 Hogy még IS-4-ben is olyan hülye legyen valaki, hogy Himmelsdorfon top tankként és egyben az egyetlen tier9-ként nekiáll hegyet mászni, az nonszensz. Még szerencse, hogy lassan ért fel és így volt közben ideje írogatni, hogy "noob team"... -
Szerintem ha nagyobb tankot akarsz akkor elég Tier 5-nél esetleg 4-nél legénységet képezni. Később ha már van párszszázezer vagy milló ezüstöd és úgy gondolod hogy új ágba kezdesz akkor megteheted. De így nagyon sokára lesz tankokra kredited. -
EmR3 #103607 Nem csak erre gondoltam, hanem a nagy átlagra.
-
EmR3 #103606 A bétában még tudtam az ojjektummal 60-40 win arányt 40%-os túléléssel, de most örülök ha meglesz az 54-55.
Akkor lehet nem volt igazi ellenfele.
Meg nem emlékszek olyanra hogy lepattant volna.
Most azért elég gyakran előfordul.