418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még sose artyztál ugye? :D -
Csempesz77 #103683 :) -
magyargyerek #103682 Én miután kilőttek még egy kicsit bent maradok és azt szoktam nézni ha valakit nagyon felidegesítek, mert sokszor eltaláltam pld. nem lő e a kilőtt tankomba bele még egyet mérgesen, volt már rá példa hogy belérúgtak a mozdulatlan kilőtt harcjárművembe. Azt észrevettem ha valakitől lekapok vagy 400 Damage-t az rögtön felém indul meg ez amolyan ősztönös reakció lehet, a vadállatot mindenkiből ki lehet hozni:-)) -
bgabor #103681 Hát az akkor egy roppant fair küzdelem lesz, ha tüzérségi löveget veszel. :D
De most komolyan, artykkal a játék leggyengébb játékosai játszanak. Aki semmilyen más területre nem elég jó, az artyzik. -
bgabor #103680 És amikor béna vagy és tank-tank elleni küzdelemben alulmaradsz, akkor az artyval veszel revansot? Úgy, hogy a célpont tankok vissza se tudnak lőni rád, te meg teljes biztonságból lövöldözöl? Érdekes hozzáállás. 
Remélem nem boxolsz, mert ha kiütnek a ringben majd úgy veszel revansot érte hogy hazafelé menet jól összeversz néhány öregasszonyt.
Egy igazi hős vagy.
-
Csempesz77 #103679 Azért 34 évesen már nem veszem komolyan, nem dőlök kardomba tőle, csak azért volt furcsa, mert én autó szimulátoroztam régen online és ott nagyon komolyan betartatják a szabályokat, teljese fair a küzdelem.
Úgy látom, kell nekem egy tüzérségi üteg. :) -
stoppos #103678 Első győzelem lehetett, mert dupláztam.
-
stoppos #103677 Elméletileg lesz olyan mód, amiben 4 tankot dobsz csatába egymás után. Persze hogy mikor és tényleg-e azt sosem lehet tudni. :) -
magyargyerek #103676 Battlefieldbe csináltuk azt hogy gyorsan életre tudtál kelni egy másik ponton és futottam vissza a helyre ahol és aki kilőtt azonnal "megtorolni".Ezt itt nem lehet megtenni pedig de jó lenne. -
arty pföjj :P -
Murlo91 #103674 ja eve-ben nekem is megvan a mai napig 4 acc. elég sokat is érnek. 2 éve kb semmit nem játszottam velük, de nem lennék képes eladni őket. kicsit a részemmé váltak. beteges?:) -
magyargyerek #103673 Ne vedd komolyan ezt az egész online játékvilágot. Először én is leizzadtam hogy lőnek és reagálnom kell rá, kilőttek, megviselt a dolog, beleéltem magam. Támadás jött felém a vérnyomásom az egekbe felment tisztára rosszul voltam...aztán hozzáedződik az ember és ma már van úgy hogy egy fő irányba egy tankra gyúrok azzal hajtok és amikor kilőttek a tank meg bentmaradt a csatában kiszállok megyek be egy másik tankkal de azt úgy kezelem hogy csak "bedobom" a játékba nem akarok negyed órát se játszani mert várom ki a fő tankot. Erre remek dolog az arty. 1.Megnyugszol 2. Revansot tudsz venni a fél percel azelőtti események miatt 3. Jókat tudsz röhögni ahogy fentről lekapod őket...4. Más világ mintha egy másik tankos játékba csöppennél bele. -
Mármint a tankod bent marad a játékban, és kilőhetnek. -
Gunslinger #103671 Régen megkárosítottad, mert ha kiléptél felrobbant a tankod, de most már bent marad mozdulatlanul, mintha afk lennél és megkapja a kilövésért járó összes pontot, pénzt. -
az utóbbi peccsekben már nem elvileg, a tankod ugyanúgy megmarad, te viszont a maximális javítási költséget fizeted (még akkor is, ha egyébként olcsóbban megúsznád) -
Sok volt a panasz az ilyen kilépegetős "játékosokra". A dezertálókat végre ugyanúgy lehet lőni mintha ott lennének. -
DoctorStryker #103668 Csak akkor amikor nem rám fokuszál az emberke lesből lerohanni :)jobb mint a T30-l 1600 -t rákölteni. Ennyi nem lesz a javítási költség... -
SirArcheer #103667 Tényleg jobb az amikor TD vel melléd ér egy csigazabáló és akkor ott malmozol hogy lőjön már ki mert te sosem fogod.
Ha ilyenkor kilépek akkor az ellent megkárosítom?
(Vagyis csak annyi XP meg creditet kap amennyit addig sebzett rajtam) -
Csempesz77 #103666 Nekem csak simán rossz érzés, ha eltaposnak. Inkább lőjenek ki, az kevésbé megalázó.
-
lammaer #103665 Lehet hogy a netszolgáltatójánál van. Vagy a helyi villamosműveknél :) -
lammaer #103664 Én is így vagyok... van egy rakás accountom (NavyFielden legalább 5, Anarchy Online-ban 3, Eve Online-ban 2, Atlantia Online-ban is 2) mindenfelé, de én se hírdettem meg még egyetse.
Lehet hogy soha az életbe nem megyek már be vele, de mindíg fenntartom a jogot hogy egyszer hátha... -
Martens4466 #103663 Nem tudok róla hogy karbantartás lenne -
lammaer #103662 Mert a 100HPs tank is ugyanúgy lő mint a fullos. Azé :)
Persze ha hamarabb le tudod rammolni mint hogy betöltesz akkor oki, de ha spórolni akarsz, és amíg odaérsz hogy rammold belédlő egyet, a repair költséggel már el is buktad azt (valószinüleg többszörösen) mint amit megspóroltál azon az egy lövésen. -
nemtudommivan #103661 Karbantartás van?
-
Több TP járt érte, de több kredit nem. -
magyargyerek #103659 Tegnap volt az első nap hogy erre gondoltam játék közben, melyik tankot lőjem, választhattam a halálom előtt volt még egy lehetőségem lőni SU-100-al voltam KV és Panther között az utóbbiért több TP jár és kredit de ezt csak gondolom. Körbe vettek, utolsó ember voltam és gazdaságossági számítást futtattam le. -
Csempesz77 #103658 Sajnos már nem. Az oroszokat átverte, de az idővel ő sem bírt. -
Csempesz77 #103657 Aha, így értem az okot. 
-
stoppos #103656 Tudna érdekeseket mesélni az öreg, az tuti. -
DoctorStryker #103655 Persze, 100 hps tankra minek pazaroljak egy lövést amikor az 1000+ kredit -
Csempesz77 #103654 Egy kis érdekesség:
Haverom nagyapja páncélos lövész volt a háborúban, aztán tankparancsnok lett. 3 hk-t löttek ki alóla, az utolsó egy PzIV volt. Félholtan orosz hadifogságba került, elvitték, de onnan is hazaszökött. Igazi túlélő volt az öreg.
Bocsi, ha kicsit off a téma. -
type is premium. -
nemtom,de én egy játék accountot se adtam el.Abban az én munkám van,az én veritékem az én éjszakázásaim pénz meg le van xarva,az nem pótolja ha egyszer kedvem támad picit játszani,főleg egy F2P accountal. -
löwe egyetlen prémtank és 50ezerért? Hát mázlis :D Mindenesetre a belefeccölt időt, áramot stb-t valszeg így sem hozta vissza. -
EmR3 #103650 Rajta van a töltésgyorsító, fejlett célzórendszer meg asszem a MK2 stabilizátor is. Mikor akciózták ezeket a cuccokat közel két millát költöttem ilyen kütyükre. És a legénység is a második skill-jét húzza, most a tűzoltás 100% javítás 80%.
Mint említettem szerintem nem a löveggel van a gond, az objekten megszoktam a lassabb töltést, hanem valahogy az MM nem szeretné ha túl jó statom lenne vele. -
Destydeme #103649 Hi.A tűzgyorsaság valóban csökken magasabb tier-ben,de ha már a Hetzer-t húzod,nézd meg pl.a Jagdpantert és afelett a Td ágat német oldalon.Nem csökken.Szal attól függ miről beszélünk,de nem feltétlen lesz pontatlan. -
virkir #103648 Csak az ilyen kihúzott, eladott acc-ok miatt egyre több a jó stattal rendelkező faszláma a játékban.
Komolyan néha megnézem a bénázása után egy T9-10 játékos acc-ját és el nem tudom képzelni, hogy nem vette, mert 4-6k csata után nem lehet akkora balfék mint amit előadott egy adott körben. -
NH3CL #103647 Magyarnak adta el.
IS-7, Maus, Löwe, Type, GW Tiger, Obj 704 és egy rakás ksiebb tank kb 15 db különböző tierekben. -
és mi volt azon az accon? Magyarnak adta el? -
badnewz #103645 is4-en az s70 csak töltésgyorsítóval az igazi különben úgy fogod magad érezni kb mint kv derpgun:D