418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Már bent pihen a T34 a garázsban, de a T29-et annyira szerettem, hogy megtartottam és néha megyek vele 1-2 kört, de ugyanezt tapasztalom. Úgyhogy úgy döntöttem, amíg nem jön a patch nem veszem többet elő. Van egy olyan megérzésem, hogy utána ugyanolyan jól játszható lesz mint régen.
  • Eagle16
    A brit teknőc!!

Páncélzat: 178–228 mm

Valószínűleg Tier 8-as lesz. A 32 fontos ágyú kevés lenne Tier 9-be.

• SirArcheer
    Sajnos nem így van.
    Régen sokan azzal csaltak hogy a tracert átszínezték és az idejét megnövelték ( ha jól emlékszem) így tudták hogy honnan lőnek.
    Ezért vették ki majd rakták korlátozottan vissza.
  • nandorb
    Nagy,kalap fos az a PB,nemkell hogy meg itt is osszeakadjon a PB az integralt hangkartyaval. Jol megoldottak az oroszok ezt a jatekot,ennyi.
  • magyargyerek
    A miatt veszítettünk hogy kifogyott a lőszerem hát így még nem jártam. Ketten maradtunk én és egy Hummel, neki még volt municiója.
  • EmR3
    Szerintem itt elég macerás csalni, mivel nem a Te gépeden vannak az adatok.
  • Csempesz77
    Volt régen, hogy sok volt a csaló a Bf2 játékban, akkor vezették be a Punkbustert, vagy mit. Itt nem lehet, hogy ez a baj?
  • Skill
    ha kell valahova ember platoonba t7 light francia csodámmal mennék. Shogar néven vagyok most a játékban.
  • Csempesz77
    Tegnap én is megdöbbentem hasonló dolgokon, azt hittem, bennem van a hiba. :) Szinte közvetlen közelről találtam el háromszor Pz38t-t és semmi.
  • VanDaal
    Köszönöm, de most futottam vele az utolsó csatámat. Jön a T32. Ha van tier8-ad, amivel lenne kedved jönni, akkor várlak.
  • megakoko
    Ok kösz a tippet
  • Oddball29
    Szólj ha kell help, max behozom mellé a T25-öt.
  • VanDaal
    Már tudom mire gondolt Overlord, mikor azt mondta, most már nem lát reális esélyt a T34 elérésére :D
    Komolyan mondom, már röhögök kínomban, mik történnek mostanában ezzel a körülbelül 230 csatán keresztül szinte tökéletesen teljesítő T29-cel...
    -50 m-ről mellélövök a mozdulatlan T-34-nek, ami minő véletlen, ezután felgyújt szemből, bár átütnie sem lett volna szabad
    -3-szor sikerül mellélőnöm egy Tigrisnek, majd 4. alkalommal lepattanok róla
    -2-szer pattanok egy IS-ról, ami minden lövésére 500 sebzést vert be nekem
    -folyamatosan a minimális sebzést adja be, mert rendszeresen nem tudom kilőni a tier4 tankokat egy lövésből
    -100 m-ről szemből, állő helyzetből letrackeltem az M7 Priestet 0 sebzéssel
    -és persze ki ne felejtsem az ilyen balance-okat:

És mindez csak az elmúlt fél nap termése :)
  • Yan
    KV-val meg IS-4, E-75el rak össze :)
    hidd el az sem jobb ;)
  • hellokitty92
    HE lőszert kéne használni a howitzer ágyúkban (rövid cső, nagy ürméret), az AP helyett.;)
  • megakoko
    De mikor én ültem su-85-be akkor a hetzer oneshotolt nem is egyszer akkor hogy van ez.
  • Martens4466
    Nekem is sokszor van ilyen, de főleg orosz tankokkal, hogy hiába találom el nem sebződik.
  • megakoko
    Bakker 4x találtam el a su-85-öst és 1x seggbe löttem 105mm-el és semmi nem történt 1%-ot se szedett le belőle.Nem értem miért.
  • magyargyerek
    Megindult egy KV-5 egyik irányba és az összes tank meg ment utánna, olyanok ezek mint a csirkék mikor mennek a tyúkanyó után és bujnának oda a szoknyája köré. A bázist meg nem maradt senki őrizni két Type-59 be is foglalta, szép.
  • Destydeme
  • Nickel77
    Csak addig vigyorogsz míg meg nem lát a KV.
  • magyargyerek
    Na most kell leraknom a gépet mert 6 meccsem volt mindegyik vereség. Nyeretlenségi széria. Ilyenkor kell típust váltani és majd este visszatérni az eredeti tervre. Mehet a duplázós ha lesz ilyen.
  • EmR3
    Nem véletlenül ezt viszik a népek T6 századba a KV3 mellett.
  • magyargyerek
    Srácok fülig ér a szám végre. SU-100-ra megvehettem a 122-es löveget ez isten ajándéka. Egyből 2 KV-t meg egy Churcill-t kinyírtam vele jó lesz ez. De jó volt látni ahogy a pirosszámok 390-400 damage-k szálldogáltak felfelé amikor sebeztem. Na ezért érdemes volt elkínlódni eddig. A csatát amúgy elveszítettük de nem ez a lényeg hanem a szép kis piros számok szálldogálnak felfelé.:-)
  • Csempesz77
    Egy Jagdpanthet a vágyam, szerintem a világ legszebben sikerült lánctalpasa.
  • megakoko
    Jó ez a 105mm-es a hetzerre
  • bardocz
    Köszönöm, ezt nem találtam.
  • virkir
    Válogass
  • Szakesz
    Most lebuktam. :)
  • Csempesz77
    Amilyen tankokkal összeraknak, abból úgy sem lenne ilyen. :)
  • bardocz
    Bohócskint hogyan kel eltávolítani? Illetve valaki linkelt egy olyat, ahol csak szolidan kis karikákba volt belerajzolva, hogy mi van mögötte, ammorack, sofőr, stb, annak mi a neve?
  • patchaou
    Ha szeretnél sok egylövéses killt akkor mindenképp érdemes :)
  • Csempesz77
    Szerintetek érdemes Hetzer-re kifejlesztenem a 10.5 cm-es löveget, vagy kavarjak a PaK-39, 7.5 cm-essel?
  • lammaer
    Amúgy meg javaslom a FAQ olvasni, ott megmondjuk a frankót mit csinálj a kis tankoddal :)
  • lammaer
    Valahogy csak el kell jutni a MAusig. Most vagy mész PZIII-al, vagy mész PZ38-al, egykutya.
  • koliz
    Sziasztok

Ha valaki emlékszik még a PZIII ra, nyugtasson meg, hogy érdemes kínlódni vele mert állandóan kilőnék akárhová bújók vele és csupa KV meg egyébb csoda tankokkal rak össze a szerver és hát kb csupán karcolgatni tudom vele .
  • EmR3
    Megint annyit van szó az arty-ról hogy lehet nem lesz meg a ferdim, mert elherdálom a pénzt az S51-re.
    Pedig már a T-43 is ott toporog a garázsom előtt.
  • patchaou
    Most volna értelme is számomra, mert 3 tankot is fejlesztgetek, bár egy nappal kitörölhetem, főleg ha valami gyors zászlóbehúzós 2 lövéses csatát szoroz meg. Amikor legutóbb volt akkor sikerült egy elit tankkal 2600 xp-t megszorozni :)
  • NH3CL
    Már elfelejtették, no para. Kár spanolni magunkat vele...
  • Eagle16
    Facebook-on megvan a 200.000. like, jöhet az 1 napos 5x szorzó az első nyertes csatára :)