418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    B1-el mire belejöttem na persze hogy akkor tovább kell lépni
    Hasonló tier4 AMX40et meg miért szívatja az mm azzal még T7 csatába is berak és sokkal kevesebb T4 T5 volt vele.
  • NH3CL
    Bízom benne ez nem a tied: http://www.randiparty.com/bgabor

xD

Egy kis googlizás és többet tudnak meg az emberek rólad mint gondolnád...
  • Attiska
    Levlista... Én még BBS-eztem, FIDO-ztam, amikor még nem volt net, 9600-as, majd 14400-as modemmel. Azok voltak a szép idők...
  • noname23
    "minden személyes adatát kiteregeti többnyire vadidegen embereknek"
    exhibicionisták xD
  • bgabor
    Nem tartom normális dolognak, hogy az ember az egész életét, minden személyes adatát kiteregeti többnyire vadidegen embereknek. Meg hogy óránként beírja, éppen hol van, mit csinál. Sokan annyira rá vannak kattanva, hogy otthon egész nap a gép előtt ülnek, amikor meg nincsenek otthon, a telefonon csinálják. Arról is meg vagyok győződve, hogy a közösségi oldalas kapcsolatoknak a döntő többsége csak felszínes ismeretség, nem valódi emberi kapcsolat.

A másik oldalról meg az emberek mindig nagy hévvel kelnek ki az összes adatukat tartalmazó megaadatbázisok és hasonlók ellen, meg hogy a kormány vagy bárki nyomon tudja követni, éppen hol vannak és mit csinálnak. Eközben pedig mindezeket önként és dalolva megosztják a többi birkával a facebookon.

Mindegy, ez csak az én véleményem, nem vitaindítónak szánom. A facebook gyökérség meg nem érdekel, amíg nem lesz kötelező. :D
  • Forolto
    in game player rating a neve,szerintem erre keress rá a neten,már én is gondolkodtam azon,hogy felteszem,már letöltöttem,de valahogy jobb a tudatlanság az elején,még él benned a tűz,hogy nyerj,ne azt lásd az első másodpercben,hogy noobok vesznek körül...
  • Zodiac
    Egyik nap talán ezen a fórumon láttam egy olyan képet, amelyen a efficiency rating-et nem százalékosan írta ki a töltőképernyőre meg játékban a nevek mellé, hanem egyszerűen csak különböző színekkel jelölve a neveket mutatta meg, hogy ki a good/bad player.

Tudnátok ebben segíteni, hogy mi a neve meg hogy honnan lehet letölteni?

Köszi
  • lexlutor
    ..erre kivancsi is leszek nagyon, mert ugye az e75nek a kibuvojat 200as pennel lehet atloni.
  • R3nton
    Mi a bajod a koncepcióval? Szerintem jól ki van találva, azt aláírom, hogy akik folyton rá vannak kattanva az nem normális, meg aki telefonról nézegeti. De szerintem egy igen csak hasznos portál, úgy mint ahogy ez is az.
  • Oddball29
    Ha más nem, a kuka a tetején.
  • stoppos
    "És nem tudom megérteni azokat, akik a fél életüket előtte töltik."

Ezzel nem tudok nem egyetérteni. De ha egyszer mégis regisztrálsz, meglocsolnád a paradicsomaimat?
  • bardocz
    Ez igaz, de nem olyan vészes, és csak az ágyút kell kifejleszteni rajta, ha előtte mindent kifejlesztettél IS-en, utána tökéletesen használható.
  • NH3CL
    Én még arra is emlékszek, amikor levelező listáztunk.
  • bgabor
    2004 óta vagyok regisztrálva az SG.hu-ra. Akkor még a közösségi oldalt mint olyant, még fel sem találták.

Ilyen fórumok mint az sg, pedig az idők kezdete óta léteznek a neten, a kilencvenes évek évek eleje óta.

Facebookot meg nem divatból utálom, az elejétől fogva ellenérzésekkel viseltetek az egész koncepcióval kapcsolatban. És nem tudom megérteni azokat, akik a fél életüket előtte töltik. :D
  • lexlutor
    ..valami huncutsag azert lesz a dologba biztos :)
  • MatchDiabolo
    Hát azért nem mindenki facebookmonk én is lemaradtam a hírről
  • SZU
    Érdemes megnézni a méretarányokat a fotóknál. Pl.: Panther-Jgpanther-PzIV.

Ennyit a rejtőzési értékekről...
  • Oddball29
    170/30 lesz a homlokpáncél a T110-en? Az szigorú...
  • NH3CL
    Az az otthoni gépemen van, most kihagytam :) De már alakul a team szépen.
  • darki81
    lemaradt a klánlogó :)
  • NH3CL
    Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkező magyar World Of Tanks klánba.

Feltételek:

- 18. év
    - TeamSpeak 3 használat
    - T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
    - Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelő topicban pár sort írni magadról
    - Játszani akarás

Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
    a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
    b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company

Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.
  • Musztafakebab
    Hát nem is tudom. Németnél kapsz egy 203mm átütésű löveget amcsinál 198mm átütésűt az IS3on meg kemény 175. Nem is tudom melyikkel nagyobb kínszenvedés összeszedni 44K-t, bár az amcsinál nem is kell lövegre menni, de ha jól tudod használni akkor csak a T9 németeket nem ütöd szemből.
  • Pupuci
    Kössz srácok!

"A WG-n kívül senkitől sem tudsz aranyat venni."

Erre gondoltam én is, csak olyan jól hangzik az a 20$/10k gold :D
  • EmR3
    Ezt olvasd el

https://support.worldoftanks.eu/index.php?/News/NewsItem/View/26/wargaming-warns-players-about-fraudulent-sites-offers
  • EmR3
    A WG-n kívül senkitől sem tudsz aranyat venni.
  • pointer4
    Kamu, na használd, csak kiszórod a pénzed az ablakon.
  • Pupuci
    Hali!

Srácok. Van itt EZ az oldal, ahol lehet vásárolni aranyat, lényegesen olcsóbban mint a hiv. Vett már itt valaki? Ez mennyire megbízható? Egyáltalán van valakinek róla infója? Köszi! ;)
  • stoppos
    Ne bassz fel. Nem azokról beszélek, akikkel naponta dumálsz. Akikkel csak ritkán. Az email/telefon/cím/egyéb lófax megváltozhat simán. Az ilyen face helyeken max, ha nem lép be. De a legtöbb ember legalább néhány hetente belép.
  • Sir Charles
    Viccesek ezek a prémium tankok:
    Vereség
    Csata: Swamp 2012. február 21. 10:32:01
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 1 045
    Szerzett kredit: 106 431
  • R3nton
    Jó dolog ez a facebook, ha nem túlozza el az ember. Példa: körüzenet haveroknak filmnézés vagy meccs vagy akár 7végi piálás, ingyen megtudjuk beszélni gyakorlatilag 5 perc alatt az egészet, míg ezt telefonon leszervezni vagy 3-400Ft plusz még időben is több.
  • NH3CL
    Felétek nem ismert az a szolgáltatás, hogy e-mail? xD No offense...
  • stoppos
    Nameg hogy a pékbe tartsa az ember a külföldi ismerősökkel a kapcsolatot, ha nem facebookon. Csak, hogy egy praktikus okot is mondjak.
  • R3nton
    én facebookon is becenévvel vagyok. Ha megnézed itt is mennyi féle téma van, lehet fórumozni, levelezni stb stb, kicsit más mint a facebook, de itt is közösség van, ez is a közösségi portálok egy formája végülis szerintem. Persze nyilvánvaló, hogy a facebook utálók most meg vannak rökönyödve, mert hát ők ugyan nem regisztrálnak be közösségi portálra, mert az kínos az imidzsükre nézve:)
  • VanDaal
    Tényleg emlékezetes élmény lehetett. Már önmagában Otto kora is figyelemreméltó, hát még annak tükrében, amiket átélt. Megmosolyogtató volt, hogy 88 éves korában szokott le a dohányzásról :)
  • Sunsetjoy
    SG mint közösségi portál. Ja, mert egy helyen vannak sokan beregisztrálva becenevek alatt.
  • Sunsetjoy
    Tényleg ne vedd támadásnak személyed iránt, de ez kb. olyan, mint anno játék közben voltak olyanok, akik nagybetűvel kiírták, hogy nem használták fel a valentin-napi kódot, mert az egy amerikai kitalált ünnep, és nem kérnek így se belőle(!) :)

Annyiban igazad van, hogy el volt rejtve, én se kattintottam volna rá, mert facebook követőkről szól... nem érdekelne.
  • R3nton
    Az SG is kb hasonló közösségi portál, mint a többi másik
  • NH3CL
    Kemény :D
  • Mydgard
    Egy kis erdekesseg, hogy Otto Carius meg mindig el es egy honfitarsunknak volt szerencseje talalkozni is vele tavaly.

http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Carius

http://makettinfo.hu/index.php?jobb=Vacsora-Otto-Carius-szal&&q=otto%20carius&hash=

Hat barmit megadnek, hogy en is kezet foghassak vele, egy elo legenda.
  • bgabor
    Ja, hogy a facebookos hírben van elrejtve. Hát ezért nem találtam. Nem érdekel semmi ami a facebookal(vagy bármelyik más gyökér közösségi portállal) kapcsolatos, ezért az ilyenekre eleve rá sem kattintok.