418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Huhh, kicsit leizzadtam a végére :)

Ezzel a balance-szal:

Ez lett a végeredmény:
  • stoppos
    Lehet akkor még Scholl mester nem tigrisben ült.
  • Madi92
    Végig arról írtam! :)
    Leges legelső irományomban, írtam, hogy pont a Citadella hadművelet előtt kezdte el írni a naplóját, az első bejegyzés, részlet a könyvben pedig július 10.-ei! Egészen július 10-től 21-ig tart, majd 1 hónapos szünet, aztán aug. 21-től 30-ig tart, a következő, okt. 3-tól 24-ig, aztán pár rész novemberből is, és itt lesz majd egy fordulat.. erről majd később! :)
  • foxbat88fx
    76mm-essel nagyon rossz! én úgy 2 csatát nem bírnék vele menni xD
    próbáld ki 105össel hátha tetszeni fog neked... nekem bejött :)
  • popey8
    Igen, a sima Shermanra gondolok. Én a 76-ossal használom, de eddig iszonyat nagy csalódás. Ez a 11 kör győzelem nélkül nagyon letaglózott.
  • foxbat88fx
    a-a, ha sima sherman-re gondolsz... én imádom! 105össel használom... kegyetlen yo farm tank, van vele 447 csatám :)
  • Sippie
    E8? istenkirály tank, ha kikapsz is plusszos a kör, a többi meg kit érdekel :D
  • noname23
    Persze te meg rózsaszínszivárványos kispóni

Madi92: Egyszerűen csak arra gondoltam nagyon bonyolultan ha már 43-ban járunk a Kurszki csatát miért hagyod ki?
    Érdekes lenne ha leírnád egy katona, tankparancsnok szemszögéből ennyi.
  • popey8
    Másnak is vannak nagyon rossz élményei a Shermannal? 11 meccs óta nem tudok győzni. Eddig max 8-as szériám volt. Ez már nagyon durva. Az ágyúja meg egy nagy kalap kaka. Pontatlan, mint az állat és még a Stugról is pattan.
  • Sippie
    komcsi a srác, ne foglalkozz vele :P :D
  • foxbat88fx
    Nem!!! Ez az első nap legelső csatája!!! :D
  • Sippie
    E4-et a bétások kaptak, a többi goldért van
  • Oddball29
    Első napok egyike?
  • megakoko
    Ezek nem az goldra mentek ugye?
  • noname23
    Próbálkozzatok az én nickkemmel xD
  • foxbat88fx
    Mit találtam a gépemen :)))))
  • Madi92
    Nem teljesen értem, mire gondolsz! :/

Könyvből másolgatom be a részeket, de a könyvben is csak részletek vannak, ezért is vannak ilyen nagy időbeli ugrások, gondolom én.

Ha félreértettem bocs.
  • nemethpityu
    most raktam újra a gépet és akkor még nem ilyen volt
  • stoppos
    Nem, az nem én leszek V.T. :)
  • patchaou
    És ez miatt nem települ fel? Mi lenne ha az ok gombra kattintanál?
  • EmR3
    Ne bassz, hogy itt megakadsz
  • nemethpityu
    már megvan csak lassan indult el
  • nemethpityu
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Steppes 2012. február 21. 13:04:26
    Jármű: Hetzer
    Szerzett tapasztalat: 804 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 9 274

Na végre a 12.-re győztünk.
  • NH3CL
    Ki kell választani egy mappát...
  • nemethpityu
    Miért nem engedi telepíteni:

Select extraction path
  • NH3CL
    Első próba: Székesfehérvár?
  • stoppos
    Igen, köbö kettő perc alatt ki lehetne írni ide az én nevemet is.
  • stoppos
    Öööööö. De igen. Csak sok az ilyen hülye, mint én és ők ma akarnak ötszörözni.
  • NH3CL
    Ez így is van. Ha bgabor lakhelyét (város), vagy nevét tudnánk, itt is ki lehetne deríteni sok mindent, amiről azt se tudta, hogy létezik. Pl. az Én nickem elég egyedi a magyar weben, így hamar rám lehet találni. Régi profilok, bejegyzések...stb.
  • Oddball29
    Az nem holnap lesz?
  • noname23
    1943 July 5-23 ezt miért nem írod le?
    Érdekesebb lenne mint hogy pl:Okt 3 "gondot jelent az írás, mert az ujjaim merevek."
  • stoppos
    Mindenki hajt az ötszörösre.
  • stoppos
    Egyszer egy fórumon írta valaki, hogy ez szerinte hülyeség, hogy csak a net segítségével kiderítik ki kicsoda. 5 perc múlva kiírták a nevét.
  • megakoko
    A 10. csatám hetzerrel ma és duplázni még nem sikerült mi van ma itt?
  • magyargyerek
    Googlizás valóban jó dolog. Én kocsit néztem a neten és gyanúsan kevés kilométeres autója volt begoogliztam hát a telószámát ami után a google kiadta hogy még 3-4 ilyen pár ezer kilóméteres verdát árul,na képben voltam hogy ez egy mocsok kereskedő vagy karosszériás és felejtős a dolog. Szépen különböző variációkba beírod a teló számát és az összes utóbbi néhány évben feladott hírdetése bejön. Aztán volt egy távoli ismerősöm aki mindíg rejtett számon hívott, annak meg csak az e-mai címét kelett lenyomoznom googleval és beadta hogy árulja a nyaralóját érdeklődés e-mail ugyanaz telószám meg mindene meglett , hoppá kisöcsi nem tudsz elrejtőzni.
  • Oddball29
    Az nem lehet, nincs rajta tanksapka.
  • Madi92
    Sziasztok! :)
    Kicsit elmaradtam a naplóval, de nem adtam fel, továbbra is folytatom. (Hétvégén nem volt netem sajna:()

Kárpótlásul most 3 részt másolok be! Ha valaki nem emlékezne, a korábbi részeket elolvashatja, csak be kell írni a keresőbe a parancsnok nevét!

Szóval..

Újabb részletek Joachim Scholl Tigris tankparancsnok naplójából.

1943. augusztus 29.
    "Ma hátrálásra kényszerítettek minket. Az oroszoknak, úgy tűnik, kimeríthetetlen készleteik vannak, csapatokból is és páncélosokból is. Biztos hogy százával állnak rendelkezésükre a Miki egerek és a KV páncélosok. Nagyon megrémültem, ez volt az első alkalom, mikor halálfélelmem volt. Nem akarom, hogy Oroszországban temessenek el. Karl csak lőtt és lőtt, egészen addig, még kifogytunk a lőszerből. Akkor visszafordultunk, és a saját vonalak felé vettük az irányt. Az előretörő gyalogság adott át lőszert, hogy megvédhessük magunk. Nagyon tisztelem azokat az embereket."

1943. augusztus 30.
    "Tegnap hosszasan beszélgettem Uschával és Paullal a tegnapi eseményekről. Úgy gondolják, hogy több Tigrisre van szükségünk. Egyetértek velük. Megmutattam nekik ezt a naplót. Paul azt mondta, hogy jó ötlet, de csak addig, még nem jut az oroszok kezére. Úgy döntöttem, hogy ez a napló soha nem fog kikerülni a zsebemből. Uscha meg fogja kapni a Kiváló Harckocsizó kitüntetést, minket pedig háborús érdeméremmel fognak kitüntetni. Nagyon büszke vagyok erre."

1943. október 3.
    "Újabb nagy ütközet. Lassan elegem van ebből a védekező vacakolásból. Annak ellenére is, hogy így könnyebb kilőni az ellenséget. Bertie egyre jobban tudja álcázni a Tigrist. Ma fagyott. Három kabát is van rajtam, de annyira hideg van, hogy gondot jelent az írás, mert az ujjaim merevek."
  • NH3CL
    Bízok benne, hogy nem azonos bgabor tagtárssal :D
  • Oddball29
    Ez ugye nem "bi"gabor?

Hú, ez nem volt PC, don1t ask, don't tell...