418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gondolom ott a winrate alapján, az az alap.
/* формат отображения */
"format": "{{eff}}",
itt írd az amit szeretnél ({kb}} {{eff}} {{rating})
a XVM.xvmconf fájlban. -
Awakening #104043 Háááát, sok időm elment vele, úgyhogy nem is merült fel komolyan, hogy eladom. -
stoppos #104042 Inkább legyen sok winje, mint nagy effje. Nagyobb az esély a győzelemre. :) -
nem csináltam külön képet, de alacsony volt a winrate-ja igen. Csakhogy az szart sem számít, ezért is kéne átállítani hogy eff alapján szinezzen. -
EmR3 #104040 Képed van róla?
Mert van olyan mod ami különválasztja a win rate és az átlagg eff. értékeket.
Attól még hogy az eff értéke a csókának jobb, a győzelmi aránya lehet alacsony. -
badnewz #104039 a szín a win rate alapján van, a kis szám k-val az hány ezer csatát játszott, az eff meg egyértelmű -
bah, az szar. Hogy lehet beállítani hogy eff alapján nézze? -
??
tankoddal? Azt hogy csinálod, amikor egész accountot néz a cucc? -
http://wot-dossier.appspot.com/
Itten, a performance résznél. -
hogy lehet megnézni tankonként? -
stoppos #104034 Winrate alapján alapból. 51% felett zöld, ha jól emlékszem -
oké... akkor megkérdezem mégegyszer, egyik gyerek 1000 felettivel volt piros, míg más 800-al sárga. Kápisi? :P -
3 tankommal is unicum vagyok. Fuck yea. -
És mik azok a kis számok amik mögött k van? -
EmR3 #104030 Table of efficiency rating values
less than 600 Bad players (~ 6%)
600 - 900 Players below average (-25%)
900-1200 Average players (~ 43%)
1200-1500 Good players (~ 22%)
1500-1800 Great players (~ 3%)
more 1800 Unicums (~ 0,5%) -
EmR3 #104029 kihagytál egy soha vissza nem térő alkalmat
-
a színezést mi alapján csinálja? Az előbb volt gey játékos 1000 feletti eff-el, mégis piros volt, míg mások 800-al sárgák. Bug? -
Awakening #104027 Üdv.
Többen érdeklődtek az account-om után, NEM eladó, csak megkérdeztem mennyit érhet...
Továbbra is aktív vagyok, perpill. klánmentesen.
Ha valaki már bontotta a pezsgőt az előző klánjaimból(HAD,HPTS), annak még várnia kell 1 picit.
Elnézést az OFF-ért...
Awa -
EmR3 #104026 Na, miután kipanaszkodtam magam, ma megvolt elsőre a duplázás IS4-el, igaz nem túl acélos, de a kicsinek is örülni kell.
Csata: Siegfried Line 2012. február 21. 16:58:32
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 766 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 152
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
fodus #104025 Aha, annyira, hogy meg sem tudom számolni a győzelmeket. -
agrarmacso #104024 Elég príma ez a nap tényleg. Arra megvan az eszük mindig a csapattársaknak, hogy a 10%ra legyengitett ellennél "besegitsenek" de arra hogy esetleg győzzünk... -
SirArcheer #104023 Nah, egész nap győzöl? -
fodus #104022 Az agyhalottak száma. -
SirArcheer #104021 ??? -
fodus #104020 kOMOLYAN MONDOM, FÉLELMETES... -
megakoko #104019 Igen ma én is mentem 10 menetet tiger II-vel mind vesztettünk így abba is hagytam a próbálkozást majd később talán meg tudom duplázni remélem -
Én is használom, de ezzel már nem az a sima kék rondaság lesz. -
fodus #104017 Úgy látszik ez a mai is az agyhalottak napja. Eddig csak istentelen nagy balfaszokkal rakott egy csapatba a gép. egy, másfél perc, és máris 6-7/0-ra vezet az ellen..... -
balintmed #104016 valaki tud proxizni???????? -
EmR3 #104015 Már használom egy ideje a sima kék capsl + ö betűparanccsal előhozható. -
Skill #104014 a hangok nekem is kellenének :) -
Attiska #104013 Megcsináltam mindent, ami le van írva, de a proxy.exe indítása után néhány másodperc múlva szétfagy a gépem. :( -
"Pink Pony the pony smiles everytime you kill a T-59" 
Kellenének olyan hangok, ahol Pinki Pie kiabál a rádióba :DD -
Azoknak akik eddig még nem bukkantak rá:
Színes, formás szerver oldali célkeresztek -
stoppos #104010 Ez a baj ezzel az eff rate-tel. Boritékolt 1 a csata kimenetele. X is lehetne, ha foglalnának, de ahhoz az is kell, hogy az IS3 már ne játszon. -
erdevil #104009 -
Itt annyi a különbség, hogy írja a csata számot is, és mind a három értéket (eff,winrate,battle) külön külön színezi.
virkir: nem is miattad írtam, csak neked válaszoltam :)
-
virkir #104007 Menni megy nálam is az fut csak azért írtam mert ennek már más a telepítése.
Ha jól tudom azt nem fejlesztik tovább bár használható maradhat mert mintha ugyan abból az adatbázisból dolgoznának.
Annyit a telepítéshez, hogy a flash-ben lévő fájlokat mindenképpen le kell cserélni a battle.swf kivételével mert egyéb moddolt .swf-el nem megy. -
bgabor #104006 Nem az ágyú pontatlan, hanem rosszul használod a tankot. Sokan követik el ezt a hibát a Shermannel kapcsolatban, aztán ráerőltetik a gány 105-öst.(ami egyébként mivelhogy tarack ágyú, még sokkal-sokkal pontatlanabb mint a 76mm-es páncéltörő ágyú)
Az amerikai és szovjet medium tankokkal ugyanis nem úgy kell játszani, hogy meglátom az ellenfelet a mező közepén, megtorpanok, és többszáz méterről lövöldözök rá. Semmi hatása nem lesz. Erre a taktikára csak egyes német közepes tankok alkalmasak csak a hiperpontos ágyúikkal (Pz4, Panther, Panther II, E-50 stb)
Amerikai/szovjet közepes tankal nem így kell játszani.
Úgy kell, hogy olyan szituációt kell keresni, teremteni, hogy 100 méteren belülről lövöldözgesd az éppen másra figyelő heavyk oldalát és hátulját. Erre a nagy tűzgyorsaságú amcsi medium ágyúk jól megfelelnek, és a páncélátütésük is ehhez van igazítva. Tudtad hogy a 76mm-es M1A1 löveg lazán átviszi bármelyik nehéztank és TD oldalát Tier8-al bezárólag? Tigrist, ISt, Királytigrist, Löwét, Ferdit, bárminek az oldalát. Városi pályákon lehet ezt a legszebben előadni, nemvárosi pályáknál is a falus/városos térségben tevékenykedj, és kerüld el messze a nagy nyílt tereket, mert az ott történő harcra nem alkalmas a tankod.
Tier6-os E8 Shermantól főlfelé kezdve pedig, amire már felszerelhető a nagy tűzgyorsaságú M1A2 ágyú és a lövegstabilizátor, mindezt menet közben kell előadni. Tehát fedezékből rárontani a heavy tankra, mozgás közben telelőni az oldalát, hátulját lövedékekkel majd eltűnni, mielőtt még feleszmélhetne. Ez a követendő taktika E8-al, T20-al, Pershingel és Pattonnal is. (E8-on kívül a többire ventillátor és a lövegstabilizátor mellé még töltésgyorsítót is rakj)
105-ös tarackágyút pedig el kell felejteni. Már a 7.0 patch előtt is problémás volt, mert mint minden tarackágyú, extrém pontatlan, lassan tölt újra és totál véletlenszerűen sebez. Azóta még kijött a 7.0 patch, amiben átalakították a HE lövedékek működését, gyakorlatilag durván nerfelték őket. Ma már a legnagyobb állat tarackokon kívül (pl:KV 152mm-ese) az összes tarackot érdemes elkerülni, és helyettük páncéltörő ágyút alkalmazni. -
Nekem ez nem működöt ezért raktam fel a másikat xD