418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #104124 Azt olvastam, hogy a járgányok személyzetének lesznek új képességei (nem csak tűzoltás, álcázás, rejtőzködés). Mit tudtok arról, hogy azok a személyek akiknél már van kifejlesztve 1-2 képesség azoknál megváltoztatható lesz vagy az új képességeket csak akkor lehet használni ha eléred a következő 100%-ot? Ha nem lehet változtatni mi történik akkor, ha nem választok képességet? Az emberek fejlődnek tovább? És ez mikorra várható? -
bgabor #104123 Ne etesd a Trollt. A kissrácnak halvány lila gőze sincs a haditechnikáról vagy a tankokról. Többször járt már itt, nem kell vele foglalkozni, senkinek sem vitapartner. -
Hát simán nem tudnák megoldani mert azok HEAT rendszerre épültek ami olyan fegyvereket jelent ami kb 500-800mm színtiszta acélt képes átégetni probléma mentesen szóval ég és föld a különbség ezért nem is lesz belerakva sose. -
Toweliee #104121 OT3P, ember. Végignéztem a replayt. Te hihetetlenül gyorsan játszol.
Köszönöm a segítséget, megértettem a kérdésre adott válaszaitokat. Ill. ez már nem kérdés többé. Az ELITE hogy áll a CW-ben? Utoljára ott tartottam, hogy Horvátországban voltak. -
SzocsA #104120 jó összekevertem a nap első győztes csatájának a szorzójával!
-
VanDaal #104119 Aztán majd jól kilő az arty az első percben és jön a 7,5*100=750 xp :D -
lammaer #104118 Milyen 2 * 5?
A prémium +50%....
Azaz: alapcredit * 1.5 * 5 -
Prémiumnak másfeles szorzója van, nem kettes... -
SzocsA #104116 a honlapon nem azt írták hogy 22.-től 23.-ig lesz az 5×rös nap? ez nálunk időben mikor lesz? ha rányomom a prémiumot is az már 2×5= 10es szorzó! 

és az eddigi kódokat hol lehet megnézni? amúgy találtam párat de regisztrálni kell érte 3× meg ilyenek! -
lammaer #104115 Ne, mivel az ágyú ami éppen fenn van az a mérvadó.
Az egyetlen ami nem változik, az a test páncélzat, azt nem lehet fejleszteni. A motor, a toronypáncélzat meg az ágyú az attól függ, mi van felrakva. -
a tank alap értékeit sztem senki nem nézi, nem is érdemes, úgyis megváltozik amint másik: tornyot, ágyút, motort, lánctalpat, rádiót raksz rá, ami azért a legtöbb esetben már a megvásárlás után megtörténik. Inkább a tech-treeben a részleteket érdemes olvasgatni, külön a tornyok adatiat, ágyúk adatait stb. -
van egy megfigyelésem:
este 21:00-tól nem lehet ezzel a játékkal játszani, egyszerűen nem lehet túlélni egy csatát sem!
ma is így van, múltkor is így volt meg előtt, és holnap is így lesz ...

(kicsit túloztam, de az tény hogy kilenc után megérkeznek a nagymenők :D) -
Pongyi #104112 Nagyon szép kör volt gratula:) Gondolom legközelebb nem viszel magaddal ennyi HE-t:) -
Toweliee #104111 ezt vágom lammaer. ne foglalkozzak akkor azokkal az értékekkel amik a tank alaptulajdonságainál olvasható?
nem bosszantani akarlak titeket, de énnekem ez az első olyan játék amivel pár órával többet foglalkoztam (leszámítva a PES focikat, de ott nem kell ilyenekkel foglalkoznom) -
lammaer #104110 Zsir akkor egyszerű: jobb klikk az ágyúra, és minden egyes ágyúnak saját penetration és damage áértéke van. Amelyik ágyút felteszed, a tankod olyannal lő. -
Toweliee #104109 nem, az nem jelent problémát -
lammaer #104108 Senki nem személyeskedik, ha elolvastad a FAQt és az nem volt kielégítő, szívesen veszem a kommenteket.
De azért az hogy mit jelent az átlag, nehogy már egy 31 évesnek problémát jelentsen.... -
nem tudom engem kilőttek 1 ként xd szembe jött a Top 5 tank és nem húztam sokáig -
Toweliee #104106 őő 31 éves vagyok, és totál nem a matematika pályán mozgok. a humán közelebb áll hozzám. Kérlek személyeskedésbe ne menjünk bele. Az életnek vannak olyan területei amihez ti értetek jobban és van amihez meg én. Ehhez spec. nem nagyon értek. Azért kérdezek. -
Toweliee #104105 Elolvastam többször is. Hidd el, azért regisztráltam be ide mert ezekre tényleg nem találok választ sehol sem. Azt is el tudom simán képzelni, hogy az én értelmezési képességemmel van baj.
A 104101-es választól már kezdek kapisgálni valamit.
Megpróbálom máshogy feltenni a kérdést: Ha veszek egy tankot, akkor a tulajdonságai között szerepel két érték: alap sebzés, alap átütő erő. Ez hogyan változik a más löveget teszek rá? -
A mai fiatalokat/tiniket és oktatási rendszert elnézve, dehogynem:)
Tisztelet a kivételnek. Akinek nem inge, ne vegye magára stb:D -
gondolom letelt az idő, mert mindenki a hegy mögött kempelt
-
lammaer #104102 Jézusom, ennyire csak nem kell már elmondani vkinek mi az hogy ÁTLAG :) -
Minden lövegnek más a páncélátütése és sebzése. A csatában ugye random történik mindkettő, ezért sebzel egyszer többet, egyszer kevesebbet. Az alap átütőerő és sebzés az ugye adott. Az átlag átütés/sebzés természetesen a minimum és maximum érték átlagolásával jön létre. Csak egy kis matek. Remélem érthetően magyaráztam el.
min+max érték/2 -
bgabor #104100 Nem. Minden lövegnek más a páncélátütési mértéke és a sebzése is, tehát nagyon nem mindegy, melyik löveg van fent a tankon. Annyi a fura benne, hogy a játékban van egy véletlen faktor, a löveged átütése és sebzése +/- 30%-ot eltérhez az adataihoz képest minden egyes lövésnél. Tehát egy 100mm-es átütésű löveg átüthet 70mm-ert és 130-at is az adott lövésnél. A sebzés ugyanígy. Ezért a löveg adatainál kiírt 100mm-ert nevezhetjük átlagos átütésnek is.
Az "alap löveg átütés" a tankon lévő alap löveg átlagos páncélátütését jelzi. -
lammaer #104099 Olvass FAQt, neked is írjuk. -
hmmm
-
Styx36 #104097 lemaradt :)
* felgyorsítani ezt a 30 napos időt amíg nem linkelhetek semmit??? -
Styx36 #104096 Különben Nem wothoz tartozik, de nem lehet valahogy felgyorsítani ezt a -
Toweliee #104095 ok ezt akkor most értem. szóval teljesen mindegy, hogy milyen löveget használok (a sebzés szempontjából), a különbség a páncélátütés mértéke? -
Pongyi #104094 Köszönöm! -
Styx36 #104093 A sebzés és az átütőerő sosem állandó minden patchben változtatják és sosem sebez ugyan annyit más-más tankoknál persze amelyiknek kicsi a páncélja akkor persze nagyobbat sebez. Sőt amit oda írnak azt a valós,de sosem az van a csatában ami neked ott le van írva. -
138/194/38 Páncél ami át üt maximum.
Elöl/oldalt/hátul helyett AP/goldammo/HE
135/135/175 Sebzés amit okoz
Elöl/oldalt/hátul helyett AP/goldammo/HE
A 3 sorrendje nem biztos, hogy így van, azt meg kell nézni, hogy melyik ágyúnál hogy néz ki. Miért sebezne mást oldalt, mint elöl? -
Toweliee #104091 Tehát akkor jól értem, hogy a sebzés és az átütő erő állandó, a különböző lövegek csak a páncélátütés mértékét jelzik? -
megakoko #104090 Na 15 vereségnél abba hagytam nem igaz hogy nem tudom 15 kör alatt meg duplázni.Köszi WG. -
Madi92 #104089 Újabb részletek Joachim Scholl, Tigris tankparancsnok naplójából.
1943. október 5.
" Még mindig a régi álcafestés van rajtunk, de a lehulló friss hó szinte láthatatlanná tesz minket. Azt hallottuk, hogy ütközet lesz holnap, mert a felderítőink láttak egy gyülekező orosz csapatot tőlünk keletre. Fel nem tudom fogni, hogy ezek az oroszok hogy képesek a harcra összpontosítani ilyen időjárási körülmények között."
1943. október 6.
"Úgy tűnik, a felderítőknek igazuk volt. Az álnok oroszok ma reggel megpróbálnak lerohanni minket. Úgy néz ki, az álcánk jól működött, rengeteget elkaptunk közülük a géppuskáinkkal, még mielőtt egyáltalán észrevették, hogy ott voltunk. Szerintem azt gondolták, hogy csak egy géppuskákból vont hálóba ütköztek, mert a Miki egerek egészen addig felénk tartottak, még Paul és mi felfedtük magunk. Egyenesen nekik mentünk, és kilőttünk közülük hármat még mielőtt visszavonultak volna, és mi üldöztük őket egészen a gerinc pereméig, majd a gyalogságra hagytuk őket. Még akkor is tüzeltünk rájuk, de azok a T-34-esek pont olyan gyorsan haladnak hátrafelé, mint ahogy előre. Átgázoltunk a gyalogságon, akik nem voltak elég gyorsak, a páncélos orrát és a lánctalpakat fagyott vér borítja. Mily győzelem a Das Reich 8. százada számára!" -
138/194/38 Páncél ami át üt maximum.
Elöl/oldalt/hátul
135/135/175 Sebzés amit okoz
Elöl/oldalt/hátul
Ha csak bevillan a tank felett a jelzés fehéren akkor "critical hit" meghalt egy ember a legénységböl vagy modul sérült. Ez járhat sebzés kiosztással együtt is.
A végsebesség alap motorral csak lejtőn érhető el többnyire. De ha veszel egy motort vele jobb lesz a gyorsulása a tanknak. Ha lánctalp is meg van akkor még gyorsabban tud menni. közelebb kerül a maximálisan kihozható teljesitménye a tanknak a végsebességhez. Ne feledd ezek jó súlyos monstrumok kell a lúerő megmozgatni öket. -
toma77 #104087 fejlesztett lengéscsillapítók, repeszpáncél, periszkóp, távcső, plusz barázdák, cyclone filter?
Érnek ezek valamit? Eddig nem néztem, de most van rá keret, de nem vagyok biztos benne, hogy ne költsem másra. -
megakoko #104086
na ez már vicc asszem el a adom a p..ba ezt a német vackot... -
bgabor #104085 Akkor bocs, csak mivel Pz4 kifejlesztéséről és M4 Shermanról beszéltél, azt hittem kezdő vagy. Azért magyaráztam. Nyilván egy T-44 tulaj tudja már mindezt.