418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Random work
    ez csak egy napos akció nem?

jó egyébként kifejlesztette 3 tankra kütyüket, de máskor azért a duplázók adnak ennyi ponotot :\
  • EmR3
    És az új skillekről angolul

http://forums.goharu.com/showthread.php?t=424
  • Pupuci
    Srácok.
    A fransziáknál nem lesz SPG meg TD?
  • Simulacrum
    Nem tudom ez megér-e egy FAQ-et, nézzétek meg és döntsétek el.
    Abbey-en, ha lent nem akar menni senki, akkor szerintem ez a jó taktika, főleg ha van egy nagyszerűen játszó társ is mellé. Mindkét oldal felől alkalmazható, sokszor szoktam így védeni több kevesebb sikerrel a feljárót.

Replay

Két a zsebcirkálóra 1-1 lövést elvétettem, de az egyiket az arty-k okosba megoldották, a másikat meg tudtam javítani mielőtt a jól játszó Tiger P-t eliminálták volna. Talán két lepattanóm volt, de szerintem jól látszik, hogy próbáltam a rám merőleges részeket lőni (IS-4-nél), illetve az aljukat.
  • lammaer
    Majd hajnali 1 után megint :)
  • bgabor
    Első meccsem ma a szutyok Tigerrel, az ötszörözés reményében, két lövést tudtam leadni, amikor a két ellenséges high tier arty egy egy lövéssel felrobbantott a térkép túloldaláról. Hű de gyűlölöm én ezeket a férgeket!
  • Random work
    csupa szar XP jött első nyertes csatárkra :( de már nem kell pörögnöm a témán mára legalább
  • DonZorro
    Jó kis meccs volt!!!

Győzelem Ruinberg
    2012. február 22. 8:42:21
    Panther II Szerzett tapasztalat: 10 290 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért) Szerzett kredit: + 57 955
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
  • VanDaal
    Első csata: Komarin, én IS-4-ben... hálát adok az égnek, hogy az ellen húzta be előbb a zászlót, mert el is bőgtem volna magam, ha ezzel ötszörözök :)
  • EmR3
    ez volt már?

http://wot.hadjarat.hu/2012/02/uj-kepessegek/
  • noname23
    Én még oroszt se xD
  • Musztafakebab
    Az új skillekról van már vmilyen angol vagy anyanyelvű ismertető? Eddig csak oroszt láttam.

#104137 http://www.masodikvh.hu/ Itt nézz szét.
  • popey8
    Jó kis meccs volt. Bár lett volna egy pont, ahol lazán hátba tudtak volna támadni. Szerencséd, h a Jagdpanther nem figyelte a minimapot vagy túl gyáva volt kijönni:)
  • davidbog
    Képek alapján nem annyira elliptikus mint az M103-é. Nem tudom mennyit számítana a WoT-ban, valószűleg nem sokat. De ettől függetlenül szemétség, már csak azért is, mert azzal az orral jobban néz ki.
  • Oddball29
    Az, veszteséges is lett.
  • malystryx
    Ez szép meccs, gratula. Gondolom a végösszeg prém nélkül :)
  • davidbog
    Ah, pont ő. Akkor jobb lesz, ha nem nagyon élem bele magam.
  • Oddball29
    Jah, meg arról is szó van, hogy kicserélik elliptikusról síkra a homlokpáncélt.
  • Oddball29
    OW nyögte be a válaszadós topikban, "turret and hull 254 and 170mm, respectively". Remélem nem kezdte már reggel az ivást.
  • davidbog
    Oddball: Honnan van az infó a T110 homlokpáncéljáról? Csak amerikai WoT fórumon találtam meg kb mint spekulációt.

Az komoly, ha tényleg olyan lesz. Effektív 276 mm-es védelem, a lencse alak nélkül. Mondjuk ettől a teknő eleje lehet gyenge, de azt a legkönnyebb elrejteni.
  • patchaou
    Ez tetszett :)
  • noname23
    Nem lesz ilyen skill nagyon szomorú leszek

Pl:VK45 xD instant halál számára már most is aszem a leglassabb hiába rajta +ba a szerszámos ládika.
  • davidbog
    OFF

Nem tudok ilyen magyar nyelvű oldalról. Azon kívül amit belinkeltél Cifunak is volt egy oldala amin ez le volt írva. Az még jobb is volt mint a freewebes. Annak valami bird of prey volt a neve. Már vagy másfél éve azt se találom meg.
  • davidbog
    Igen csak kellemetlen lesz a javítás képesség hiánya. Már nem is tudom melyikek voltak azok a harckocsik amilyeknél nagyon lassan javították meg a lánctalpakat. T29, T32 biztos, de talán KV-3 is. Rémlik, hogy a KT, IS-4 és IS-7 se volt ebben valami jó.
  • pointer4
    Megvan a megoldás, nem azt a release-t kell használni amit a srác ír.
    Nekem is úgy ment, de a XVM 1.4-pre1 változat fullosan jól megy. Külön színezi a 3 értéket, de a nevet alapbeállításból is az effeciency szerint.
    Viszont már jól lehet editálni a config fájlt, bárki bármire átírhatja, és van vagy 5-6 árnyalat a fokozatok között, nem csak piros-sárga-zöld.

A XVM.xvmconf fájlban, a 33 sorban már ilyen parancsokat is lehet adni.

correct syntax for efficiency:
    "format": "<font color='{{c:eff}}'>{{eff}}</font>",

correct syntax for rating:
    "format": "<font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font>",

Szóval mostmár tényleg ilyen.
  • malystryx
    Igazából sztem teljesen mindegy, hogy mennyi az átütés.. Vannak olyan meccsek, amit el kell veszíteni, mert a játék szabályozza a győzelmi rátádat.
    Van hogy a 88/L71-es ágyúval (203mm átlag pen, most nem tudom mennyi a legalja) lepattanok a merőleges lemezről, (pz4 oldala kemény 40 mm) de van amikor az E-75 döntött elejét átlövöm... Random az egész....

Egy a lényeg, játssz, próbáld élvezni, és ne idegeskedj. Akkor szeretni fogod.
  • Oddball29
    Ezt felrakom Lammaer, ha nem gond. Na ilyen az, amikor a hátunkon cipeljük a meccset. AMX-nek csak sikerült egyet pont a lövegpajzsára lőnöm. Van itt minden, bázismentés, hegyet mászó hevi-tömeg.

letöltés

• popey8
    OFF
    Éppen most akartam utána nézni vminek ezen a weboldalon, lehet vki ismeri is: http://hadaszat.freeweb.hu/cikk/loszer/loszer.htm
    Sajnos azt tapasztaltam, h megszűnt vagy talán elköltözött az oldal. Pedig nagyon átláthatóan voltak rendszerezve a lőszerek és páncélok típusai a kezdetektől. Nem tud vki ajánlani valamilyen alternatívát? Wikit már néztem, de ott csak angolul van fent shell(projectile) címszó alatt, de inkább anyanyelven kellene vmi.
    ON
  • noname23
    Én meg arra gondolok hogy nincs repkitted mert a legtipikusabb, hogy a láncot lövik el legtöbbször vagy csak egyszerűen mivel egy van belőle a csatavégéig nem húzza ki mert ellőhetnek sok minden mást is.
    Szóval elég rossz hátrány ha csak ott állsz mozdulatlanul majd még tovább mert pl:nem tudod a frontod forgatni, ha az ellen oldalba lő vagy vissza bújni a fedezékbe és
    ha már sokan állítják, hogy a rammer baromi sokat számít a kb fél másodpercével hát akkor ez majd mennyit fog mert ha jól tudom +25%ot ad az összes úgy mint a szerszámos láda?
  • patchaou
    Az előző belinkelt meccsen ha több AP-t viszek akkor lett volna 10 kill :)
    IS-3 Malinovka
    Az elején amíg vissza nem fordulok érdemes tekerni. A bázisunknál 2x sebességgel meg ilyen cod-os fragmovie érzésem volt :D
    És ide is sok HE-t vittem.
  • patchaou
    Talán a "gyors" játék miatt halok sűrűn :) Nem tudom ezzel mire gondoltál, de azért jól esett :D

Az ELITE ahogy látom nem birtokol területet:) Ahogy az ELIT sem amiben vagyok :( Tier 10-em nincs, így én csak vésztartalék szoktam lenni, ha mennek a nagyok cw-re.
  • Sippie
    Hm, bár már látom más van leírva a honlapon, hát az érdekes.
  • Sippie
    őőő, elvileg a régi skilleket nem bántják, régebben úgy volt hogy a katonák kapnak +1 lehetőséget fejleszteni a mostani 2 mellé, szóval összesen lehet 3, annak akinek már fullos a legénysége. (de lehet hogy fals infó)
  • lammaer
    Én olyan tipikus szitukról beszélek mint mondjuk meddel befogalni a hillt...

Ha egy ellen lő, ráérsz repskill nélkül is megvárni mig felmegy a lánc.
  • Desmodromic
    Szituáció függő, ha gang-bang party van /3-4 cső mered rám/, akkor persze rögtön visszacsapom. Sokszor megszívtam az elhamarkodott lánc javítást, aztán a következő benyalt találat, ami elvitte a racket nagyobb bosszúság volt.
  • noname23
    Azért nem mindegy hogy az ellen töltési idején belül felteheted a láncod vagy megvárod még betölt aztán újra leszedi és így megy még ki nem lőtt és tegyük fel, hogy csak 1 ellen lő városi pályán ahol be szerettél volna fordulni rá.
  • lammaer
    Hát, sztem top tier medek kivételével elég ritka az a szitu, hogy ráérsz csak úgy megvárni a javítgatást. Előbb lőnek szét minthoogy repkit nélkül megjavítsd a láncot.
  • Desmodromic
    Az vicces lesz,ha megszűnik a javítás és a lánc miatt el kell lőni a repair kitet vagy ácsorogni fél percig.
  • noname23
    Akkor a régi skillekkel mi lesz?
    Teljesen megszűnik a camo, repair és fire?
    vagy ezek mellé kapjuk majd őket ami érdekes lesz mert az utcsó 3. soha nem sikerült még egyik tankon se hát akkor hogy akarnak 5. skillt is.
  • Pales27
    Ennyit tudni