418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
badnewz #104204 pedig mozgékonyabb, kisebb, erősebb a frontja képesek róla pattogni kellemes meglepetést okozva , a tornya és a rofja pedig jobb:D -
lammaer #104203 Ha nem akarsz többé menni a VKval, akkor miért ne raknád át.
Plusz ha rászánsz fejenként 20K creditet, akkor csak 10
%ot buksz.
A másodlagos skillek megmaradnak, ez külön előny. -
Skill #104202 ha medből medbe megy 10% -
Baelint #104201 Este végre meglesz a Tiger P, így azon gondolkodom, hogy új legénységgel vegyem-e meg, vagy áttegyem a VK-ét? Ez utóbbiak 100%-osak, így még a veszteséggel együtt is megérné. (20%-ot buknak a 100-ból, ugye?)
Valamint a plusz skill (jelen esetben a repair) megmarad nekik, vagy annak búcsút inthetek?
Bocs a hülye kérdésért, de legénységet még sosem tettem át tankok között, így ebben nincs tapasztalatom.
-
Oddball29 #104200 Néztem azért, mozgolódik-e valami a hátam mögött. Merte volna csak kidugni az orrát... -
stoppos #104199 Wow. Így már szinte marketing management-i magasságokba emelkedhet az elemzésem. 
All hail to the pie chart. -
lammaer #104198 FAQba van egy pár -
lammaer #104197 Meglepő módon papírforma szerint én is úgy gondoltam a T29-el jobb leszek mint a T32-vel (tekintetbe véve hogy a T29 ugyanazt tudja mint a T32 csak 1 tierrel lejebb) aztán kiderült, hogy a T32-vel jobban ment a dolog. -
EmR3 #104196 És ezt?
http://www.vbaddict.net/wot.php -
stoppos #104195 Hehh, pedig ezt ismerem. :) -
VanDaal #104194 http://wot-dossier.appspot.com/ -
VanDaal #104193 Összességében a tankot én is nagyon jónak tartom, csak ez az arctámadós dolog nem jött be. Most volt vele pár gyengébb köröm, így leesett vele az effem 1668-ra, de ez sokat még nem jelent 16 csata után :) A T29-cel 1910 volt, mikor befejeztem 247 csata után, úgyhogy remélem legalább valami hasonlót sikerül majd produkálni a T32-vel is a végére. -
stoppos #104192 Hol tudom megnézni tankra bontva az eff ratemet? -
badnewz #104191 t32-nek van a legjobb tornya a játékban. bár már néha ért meglepetés ,h átlőtték a kupolát de pl ha is4-nek az arcába tolod a tankod se tud mit csinálni te viszont le tudod annyira vinni az ágyút, h ellövöd a vezető nyílást minden lövéssel sebzed. -
badnewz #104190 máshol szemből esélytelen, max ha dombra megy fel utánad és jó szögben van a hasa akkor ott is el tudod lőni, esetleg a dombra megy fel és a lánctalpat jó helyen nyesed meg sebződik ő nem tud lőni te meg igen -
badnewz #104189 e75-ön a parancsnoki kupola vagy mi a hivatalos neve :) -
badnewz #104188 t32-vel 2059 t29-el 1850 az eff megnéztem és nem vagyok hűdejó player csak dombos mapon használd ki a hulldownokat ahogy illik. orosz tankok után nagyon jó érzés volt mennyire mozgatható lefelé az ágyú. ők még csak a tornyod látják te már lövöd a testüket akkor is ha ő a domb tetején van te meg épp felnézegetsz rá.. -
VanDaal #104187 E-75-ön a kupolát lőtted, vagy hol? -
badnewz #104186 egy hete lett kb meg a t34 előtte húztam a t29-et és a t32-őt és a t29 op volt nagyon a t32-vel meg messze a legjobb effem van a tankjaim között valami 2000 és 2100 között, ezzel az archarcal kifingattam pár e75-öt bár lehet noobok voltak és nem találták el a commander "bumszlit" vagy onnan is pattantak 1-szer kétszer nem tudom.. :D töltésgyorsítón kívül semmit nem raktam arra a két tankra úgyhogy akkor még biztos nem voltak nerfelve.
vk4502a viszont dombon hátrafelé legyorsult mikor az arcába nyomultam.. :)) -
EmR3 #104185 ctrl + klikk a minimapon a területre -
Csao!
Egy olyan kerdesem lenne, amire nem jottem ra magamatol, hogy hogyan lehet a minimapon teruletre felhivni a tobbiek figyelmet (pl. D7-es zona)? -
lammaer #104183 Én se kapcsoltam be jó ideig, de aztán rászoktam.
Egyrészt sokkal jobb mint a screenshot, másrészt olyan kicsik (max 1 mega / csata) hogy nem sok vizet zavarnak.
Harmadrézt, bekerülhetnél a FAQba egy-két jól sikerült meccsel.
Ehhez képest semmilyen hátránya nincs :) -
VanDaal #104182 A szerencse fia :) -
ammo rack, egy lövés ha mázlis. -
Nem is a csata közbeni XP-re vonatkozik. Egyébként én is lepődtem már meg hasonlón, szerintem a skill nem befolyásolja, de mint mondottam ha az egyik katona a csatában megsérül nem fejlődik úgy mint aki makk egészséges, lehet hogy pár csata csúszással lettek csak 100%-osak. De majd valami okos megmondja -
dolorex #104179 Imént kilőtt egy ARL 44 1 lövéssel méghozzá szemből úgyhogy életerőm 100%-on volt.Tankom Vk3601H full felszerelve, 100% legénység..Számomra felfoghatatlan ,hogy 1 lövés vagyok, talán tier 9 tankok is legalább kettőt belém durrantanak mire kipipálnak.Hol találhatott el ,hogy ilyen könnyen megpusztultam? -
Nazarov77 #104178 Ez a lyuk úgy keletkezett hogy a lövegpajzsról lepattant a gránát, de lefele pattant, és szépen átütötte a tetőt ott :) -
Doma #104177 Nem a csata közben kapott xpre vonatkozott a kérdés.
A legénység egyszerre érte el a 100%-ot és kiosztottam nekik a skilleket.
Az eredmény a csatolt képen látható. Nem voltak csatában miutan megkaptak a skilleket. Mégis egyiknek csak 4%-ot másiknak pl 15%-ot adott a képességre.
A kérdés például: A parancsnok többet kap e ha nem firefightot hanem pl álcázást vagy repairt tanítok neki?
-
VanDaal #104176 Velem nem fognak kiszúrni mert legvégső esetben kihúzom freeből ha addig nem végeznék és akkor is lesz ingyen prémtankom :)
WG
-
VanDaal #104175 Replayeket nem szoktam készíteni, mert nagyon kevés olyan csatám van, ami megérné, hogy megörökítsem, és kedvem sincs folyamatosan törölgetni a sok fölösleget. De ha másnak még működik, akkor próbálom szerencsétlen véletlennek betudni a dolgot. Most pár csata erejéig bekapcsolom a felvételt, hátha lesz még hasonló. -
lammaer #104174 Replayt adj....
A FAQban van két videó is, ahol arctámadóznak a srácok (T29el meg T32-vel is). Alapvetően szokott működni a dolog... -
nos a mende mondák szerint, így akarják megakadályozni hogy a peccs előtt még sokan kihúzzák a T34-et :D -
VanDaal #104172 A T32 arctámadózásra teljességgel alkalmatlan lett, pedig mennyit hallottam róla annak idején, hogy az az erőssége :(
Később írtátok, hogy a kupoláját már lehet sebezni, na de ITT hogyan? Ráadásul 5-ször egymás után?
Direkt maradtam abban a pozícióban, mert kíváncsi voltam, hogy csak véletlen lehetett-e, vagy ennyire belegányoltak szegénybe... Teljesen egy szintben voltam a KT-vel, szóval ez sem játszhatott szerepet. Ezalatt én 1-szer lepattantam a tornya oldaláról és 3 nulla sebzéses criticalt lőttem a kupolájába...
-
nem, ha valaki meghal csata közben az úgy tudom kevesebb vagy 0 fejlődési %-ot kap. -
Doma #104170 Sziasztok!
Skillekhez kapcsolódó kérdésem lenne. Amikor a legénységem elérte a 100%-ot és egyszerre kiosztottam a skilleket azt vettem észre hogy nem egységesen kaptak bonuszt a tanult képességekre.
Lehetséges hogy adott beosztáshoz magasabb szorzót kapnak?
Crew
-
nem értem miért a francia tankokat nyomták és nem a angolokat, azoknak kicsit több közük volt a háborúhoz -
megakoko #104168 Akkor soha nem lessz
-
Nazarov77 #104167 Elvileg 7.4ben jönnek. -
lammaer #104166 Úgy tudom lesz csak kicsit később. Már alig "várom" hogy legyen revolvertáras SPG, az lesz ám a csudi jó világ
(ha kihozza a WG hogy rohadjon meg, akkor én is abban fogom tolni). -
jaja látom 24 óra és fél hétkor indult