418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #104483 Ezt az uccsó néhány HP-t rajtahagyja a tankon dolgot én sem értem. Tegnap KV3-at lőttem, leszedtem 100%-ról kb 60 HP-ra és onnatól 4 lövésem is lepattant. Végül kiszedte az arty. -
megakoko #104482 Igazad van a KV tank olyan csúnya hogy az már szép.
De ahogy írtam is hasznos nekem nagyon sok örömet okozott voltak vele szép csatáim.
-
virkir #104481 Ez csak annyiban sántít, hogy elméletben van így.
Visszanéztem pár magas sebzésű köröm átlagát és pontosan azt mutatja amit a játékban is tapasztalok és a franciáknál szvsz nagyobb gond mint egy jólpáncélozott egyéb tanknál.
Lényegében az átlagsebzés inkább a minimumot adja be mint a közepet, így meg 240-250-el már nem is annyira egyszerű az egytárból leküzdünk bármit stílus.
A hab a tortán meg az, hogy imádja a játék az utolsó pár HP-t rajta hagyni az ellenfélen én meg ott állok egy 50 másodperces töltési idővel meg letolt gatyával.
Azt meg mindketten ismerjük, hogy franciáknál az első front találat biztos, hogy viszi a motort vagy az ágyút, repair kit meg csak egy van így dönthetünk, hogy futunk vagy lövünk.
Ettől függetlenül ha többen vagyunk egy oldalon akkor lehet őket eredményesen használni csak nagyon meg kell tanulni vele harcolni.
-
nemtudommivan #104480 Had ne örüljek már a szarnak. Eddig csak alul powerezett gépekkel voltam. Majd örülök a ferdinek.És nem fogok senkit visszaolvasgatni és az alapján ítélkezni. Mindenkinek lehet rossz napja. Van olyan ember aki nem írja le az örömét. Mondjuk. -
kiskami #104479 Tessék. -
nemtudommivan #104478 Az ocsmány külsejével van bajom semmi mással, de van olyan akinek ez nehezen érthető.
-
Musztafakebab #104477 Egy ilyen IS3 buliban már én is benne lennék. -
lammaer #104476 Mondjuk úgy, én nem sírok mindenért.
Nyugodtan visszaolvashatsz, és észre fogod venni, szoktam morogni, de szoktam lelkesen nyilatkozni is. Lásd az előbbi francia hszemet.
(a tied kb ez lenne: "de szarok a francia tankok, mert nincs páncéljuk")
Egy tankban annak kell örülni amiben jó és azt kell kihasználni, nem sírni azért mert van gyengesége.
MINDEN tanknak vannak erősségei és gyengeségei.
De a csúcs az, hogy te már a kinézete miatt is sírsz egy közismerten OP tanknak. Na erre mondom én is azt hogy hisztifaktor 9. -
Hallod ne legyen már bajod a KV-val! Olyan szép erős doboz! -
lammaer #104474 Teljesen egyetértek, jól megvilágítottad mi lehet a baja a kollégának a franciákkal: úgy akarja használni őket mint a többi tankot.
A franciáknak két előnye van: mozgékonyság és hatalmas alfa sebzés.
Ez már mutatja is hogy kell használni. Nem úgy mint a többi heavyt, hogy leállok valahol, beásom magam, azt csikicsuki. Akkor a francia meghal.
Itt a türelem, figyelem, meglepetés, megsorozás (megölés), elfut a működő taktika, aki nem így használja annak tényleg nem kell ezen az ágon játszani.
Nekem nagyon tetszik - mutasson bárki egyetlen Tier7-es tankot (arty nem ér) ami mondjuk egy 60%-70% körüli BÁRMILYEN Tier9-el szinte 100% eséllyel száll harcba. A francia med ág ilyen. (heavyknél még nem vagyok a revolvernél, de statok alapján lényegében medek ők is)
Szimpla matekkal előre meg tudod mondani, melyik meccsbe érdemes beszállni úgy, hogy szinte biztosan megnyerd.
Van 6 lőszered, 1200+ damage. Megnézed mennyi HPja van a delikvensnek (IS4/E75), és hogy neked van annyi hogy vész esetén egyetlen találatot kibírj tőle (ez ugye max 600 HPt jelent, ami egy 1050-HPs tanknál akár két Tier9 leküzdésére is elég). Ha ez a két tényező megvan, szinte biztosan meg tudod ölni, cirka 12 sec alatt.
-
Pont a T29/T32 miatt nem adtam még el. Megfogadom a tanácsokat és átkínlódom magam rajta. -
megakoko #104472 Le tud pattanni az is.De a 152-ről tudnod kell hogy borzasztó pontatlan is 40m-ről is lehet vele mellé lőni.Ha az első lövést túl éled akkor te vagy a nyerő. -
nemtudommivan #104471 Okostojásfaktor 10 -
lexlutor #104470 hisztifaktor: 9 -
nemtudommivan #104469 Ha valami csúnya és OP azt vehetted volna egybe. Te persze mindennek örülsz. -
LulluBelle-t ne bántsd! :)
nagyon jó kis tank az (igaz kicsit TD-s), nagyon megszerettem a végére. KV-n kívül minden lepattog szemből. -
nemtudommivan #104467 Az lehet hogy lassan tölt, de általában egy lövés elég egy KV-nak.
És volt már olyan hogy azzal lőttem és láttam előre hogy jóval mögé fog menni mert mozgott mégis kiszedte elsőre. -
Attiska #104466 Valaki készítene egy oktatóvideót, hogy miként kell játszani egy KT-el? Egyszerűen nem megy. Komolyan gondolkodom azon, hogy a nehezek fejlesztését itt abba is hagyom, és megyek az E50 felé. -
lammaer #104465 Ha fullos akkor el lehet ügyködni vele, a 128-as pen gyorstüzeléssel kellemes, plusz a torony is gyorsan forog emlékeim szerint.
Az a fontos, hogy próbáld meg mindíg a frontodat mutatni az ellenfél felé - az oldal hihetetlenül gyenge, ráadásul nagy is tehát könnyű eltalálni. A front az valamennyire döntött, igy akad egy pár lepattanó.
Természetesen ettől a T1 nem csúcsszuper tank, de mindenképpen megéri átküzdened magad rajta, mivel A T29/T32 az valami fergeteges, ráadásul a felépítésük miatt egy teljesen egyedi játékstílust igényel, nem úgy mint a heavy tankok 90%-a. -
megakoko #104464 Ha a 152 van az ellenfél kv-ján akkor te vagy a nyerő ugyan is borzasztó lassan tölt.A kv-n 107-es ágyú a nyerő szinte mindent sebez. -
nemtudommivan #104463 Kilövöm mit csinálnék vele. Ha a 152-es van rajta akkor meg ő lő ki. -
megakoko #104462 Ne azt nézd hogy szép vagy sem hanem hogy mennyire hasznos meg lepődsz majd hogy néha mien lövések pattannak róla le.Saját tierjébe meg egyenesen egy mészáros. -
lammaer #104461 Hallod, mennyi bajod van neked. Egyszerűen semminek nem tudsz örülni, ha valami jó akkor csúnya, ha valami szép akkor nehéz fenntartani, ha valami OP akkor neked olyan nem kell... -
PetiPetiHUN #104460 Hát nem túl jók voltak az ötszörözők, 10-ből 7-szer az alap xp átlag alatti volt. A legjobb a KV-m 2. pentázója volt: Komarinon be a szigetre (az ellennél nem volt senki aki be tudott volna jönni) kilőttem egy B1-et a hídnál 2 lövésből, becélzom a Hetzert mikorra odaérne a lövés márkipurcant. És vége a bolondok befoglaltak. Tőlük 5 halott tőlünk 4 a kapott xp 600 (ötszörözve). Legközelebb ha ötszöröző köröm van Komarinon akkor az ellen bázisa felé megyek és ha valamelyik bolond foglalni merészel seggbelövöm. -
hadtjuk #104459 Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha te top tank vagy és az ellennél KV a top mit csinálsz vele? -
nemtudommivan #104458 Jó jó de undorító. Van olyan hogy szép csúnya amit meg lehet szeretni de ez egy förtelem. Azt hittem az M3 LEE-nél már nem fogok semmit jobban utálni mert az is csak arra való hogy az ellenfél pofán lője, de tévedtem. -
kiskami #104457 A frontja csak annyira jó, mint a tornya. Top-ként, kicsik ellen elég jól lehet aratni vele, elég gyors az ágyúja. A többi heavy-vel szemben már óvatosan, közép vagy alsó mezőnyben nagyon óvatosan szabad menni, második harmadik vonalban, várva (válogatni) a saját súlycsoportú ellenfelet, vagy scout-ot vadászni pl.
A legenda szerint az lánctalpa meg az oldala sok lövést képes benyelni, de én erre nem emlékszem igazán, meg azóta lehet változtattak is rajta. -
lexlutor #104456 .. ha t1el nem tanulsz meg jatszani, mibol gondolod, h mondjuk a pz4el, vagy pz3/4nel menni fog? -
megakoko #104455 A KV a legjobb tank a játékban csak tudni kell használni. -
Az M3 Lee-t hogy utáltam forgatható torony nélkül kínszenvedés volt mig meglett az xp a T1-re, de ez sem jobb egy fokkal sem. Azt hiszem hagyom a francba ezt a vonalat. -
nemtudommivan #104453 Még 1 milliot kell összeszednem ezzel az undorító gyennyivadék torzszülött orosz fos KV-val. Hogy rohadna meg aki ezt állította be OP tanknak. Nem bírom nézni olyan egy ocsmány féreg. -
Imádom a T1-et. Olyan szép kövér célpont! Oldalról a legjobb lőni. :D
Nekem még nincs, de az is olyan tank mint az M3 Lee. Imádta kilőni, de most szopok benne. :D -
Ja és tegnap megvolt az első TK-m. Egy lövéssel kilőttem a csapattársunk, tény, hogy elém gurult, de akit meg céloztam az meg kigurul. Szóval nem kellett volna tüzelnem, de már elindult a gombon az ujjam. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy már utolsók voltunk és csúnyán aláztak minket. -
T1 Heavy-vel mi lenne a helyes taktika? Egyszerűen nem tudunk megbarátkozni ezzel a tankkal 50 meccsből 25%-os a nyert meccsek aránya katasztrófális túlélési aránnyal. A KV-val ellenben egész jól megy. Írták hogy az elejét mutassam mert jó az orrpáncélja de hiába próbáltam azt is simán átlövik. -
Ma jobban teltek az ötszöröző körök, de volt olyan meccs, ahol imádkoztam, hogy ne nyerjünk. :D -
Zodiac #104448 hogy sikerült megoldani a problémát? mert ma reggel felraktam én is, de ugyanaz a jelenség :(
thx -
232-es átütéssel nem fogod átlőni...még a BL-10-zel se lövöm a front felső részét, ha jól emlékszem akkor effektív 260mm vastag kb.
Az E-100 ugyanilyen, csak 200mm 30 fokban...na azt meg még a JT nagy ágyújával sem lövöd át gold ammo-val :)
De mindkettőnél szép nagy célpont a test alja. -
Simulacrum #104446 Tegnapi ötszöröző a kicsivel.
Tanulság 1: Sose szabad azt a részt üresen hagyni (középen a hegy alatt), mert ilyen egyszerű ott a scoutokkal menni.
Tanulság 2: Sose állj szikla szélére, mert ha mögéd jönnek akkor véged, szegény Ferdi... -
Simulacrum #104445 Az nem könnyű pálya tényleg. Elindulok középen és vagy a szökőkútig megyek, ha nagyon jön szemben az ellen vagy tovább az első utcáig a téren át és ott elfordulok a vasút felé. Ezzel jó esetben a fél ellen csapatot bespottolom, még jobb esetben 2-3 arty-t is. Sokszor beírom, hogy az arty-k maradjanak a helyükön mindjárt lőhetnek is. Sokszor sikerül így kilőni 1-2 ellen arty-t, na persze ha vannak egyáltalán.
Nagyon szívesen játszanék platoont Chaffee-val két 8-as arty társaságában, szerintem ez a legjobb kombó. Így az ellenfélnél is van arty és lehet jól keresni.
Nekem összességében szerintem nem mínuszos a Chaffee, igaz prémiummal tolom. -
EmR3 #104444 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/49299-its-official-e-75/page__st__160