418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NH3CL
    majd ha beválogatnak kapsz invite kódot.
  • ollie
    Nem értelmetlen, az utolsó válasz pont erre van.
  • lammaer
    Hát, legjobb de mire?

A felsoroltak közül nyilván hátország bombázására a B29 volt a legjobb, csatarepülőgépnek az IL2, vadászgépnek meg a BF/Spit (pártállástól függően).

Szóval egy tökéletesen értelmetlen kérdést láttunk. Örülök hogy nemcsak nálunk jutnak hülyék magas pozícióba.

Kb olyan a kérdés hogy melyik a legjobb szín: a piros, a kék, a zöld, vagy a "sok szín van, mindegyik máshol előnyös"
  • megakoko
    Le lehet már tölteni?
  • Sippie
    ez milyen kérdés már a regisztrálásnál :D
    "Which was the best plane of WW2?

The Bf-109
    The B-29
    The IL-2
    The Supermarine Spitfire
    There were many good aircraft it is difficult to choose one"

itt ki is szűrik a németbarátokat :D
  • ollie
    Van egy, sajnos csak az amerikai szerveren használható promó kódom, a következőket adja:

1 hónap prémium
    750 gold
    38H735(f) premium tank (gondolom goldot ad, ha már ez megvan)

Ha kell valakinek olcsón, írjon egy pü-t.

Csak amcsi accounton érvényes!
  • Desmodromic
    Kicsit OFF:

http://na.worldofwarplanes.com/news/27-skys-limit/

Irodából nem tudom kipróbálni, tessék szépen rászakadni és tájékoztatni!
  • EmR3
  • NH3CL
    +1 lammernak :D
  • lammaer
    Arra inkább a bal kezedet használd. Nekünk jobb lesz mert nem szemetelsz, te meg megnyugszol és elkezdesz konstruktívan posztolni.
  • Alien69
    Pedig kurva jó az M3 LEE, és a T1 heawy is. Nem nagyobb szopás, mint a KV-vel "száguldozni". A T1-l szét lehet csemegézni a KV-t, ha azon rövid csövű van, és messze. A szokásos taktik, megcélzod, lövöd, bújsz, megvárod, míg ismét lőhetnél, kimész lősz, folyt köv. A LEE-vel meg mint a TD-vel, szintén messzebbről osonté (álca ruci nem árt), majd bumm shaka-laka. De ami fontos, MOZOGNI két lövés között, NEM megállni. Mind két izével 67 csatából 38 nyertem van, és a LEE-vel van az egy körben legtöbb killem. Az M4 Sherman szvsz nagyobb cumi, mert az ember hajlamos a 105-st rá rakni, de az sajna messzire pontatlan, olyan szar, mint a KV rövid csövivel. Sokkal eredményesebb a pontosabb cső, még ha kisebb a sebzése is, de sűrűbben köpdös, és sokkal pontosabb, ergo eredményesebb vele az ember. SZerintem.
  • flashpointer
    ty
  • megakoko
    De nem lehetetelen
  • EmR3
    a wot.wiki-n

http://wiki.worldoftanks.eu/Germany
  • flashpointer
    egy későbbi módosított német páncélvadász tree-t hol találok? ahol elágazik a vége és többfelé lehet menni az új TD-k miatt
  • nemtudommivan
    Az alap ágyúval?A fehér holló kategória.
  • NH3CL
    Igen, 7.1.1.

http://worldoftanks.eu/news/1291-news-about-711/
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Redshire 2012. február 23. 11:19:55
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 451
    Szerzett kredit: 10 652
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Kay Kitüntetés II Osztály
    Na ezt tudja a KV tank alap felszereléssel.
  • virkir
    Nem a 0.7.2-re gondolt.
    Először nekem is az ugrott be de lesz egy köztes mint lent írtam.
  • badnewz
    vedd rá meg*
  • virkir
    A csirkevér :)
    Egyébként valahol írták, hogy jön a 0.7.1.1 a héten de azóta sincs semmi konkrétum.
    De nem fogja elbaszni az eddigi mod-okat csak más lesz a telepítésük.
  • badnewz
    vegyél egy m2 light tankot vágd rá meg a hispano ágyút és menj pár kört vele meg fogsz nyugodni :D:D
  • EmR3
    Még a teszt szerver sem megy, addig szerintem nyugi van.
  • Skill
    van forrás arról hogy a héten jön ?
  • NH3CL
    Szerintem ne küzdj ezekkel. A következő patch (azt mondták a héten jön) bekerül egy mod kezelő utility, szóval el fogja baszni az összes eddigi modot, skint, célkeresztet...stb. Ne szopasd magad direktbe.
  • nemtudommivan
    Sírni lehet hogy te szoktál ,én a felb@szott agyam feszültségét vezetem itt le.
  • lexlutor
    hat persze :D
  • nemtudommivan
    Ha úgy lenne sem fogok ne aggódj.Már csak azért sem hogy nehogy valakinek ez bántsa a szemét.
  • Zodiac
    eXtended Visualization Mod-ban tudna valaki segíteni?

Feltelepítettem a DokanLibrary-t, bemásoltam a file-okat oda ahova kell, átírtam a stringet erről:
    <string>aHR0cDovL3Byb3h5LmJ1bHljaGV2Lm5ldC9ydS8/JTE=</string>

erre:
    <string>aHR0cDovL3dvdC1yYXRpbmdzLmFwcHNwb3QuY29tL3JhdGluZ3MvMi8yLyUx</string>

Az OTMData-ban és az XVM file-ban is átirtam a showplayerstatistics-ot true-ra, de startnál timeout: 7000 van és semmi nem jelenik meg.

tűzfal: off
    router: off

Köszi
  • megakoko
    Nálam is meg állt a tank ár mp-re
  • magyargyerek
    Igen a szerver behalt. Megállt a tank menet közben még ilyet nem tapasztaltam csak ha kilőttek.
  • Takuto
    nekem is megszakadt...várokozó listára lettem helyezve :D
  • darki81
    megszakadt a kapcsolat, nektek?
    (remélem azért felírja a 2k tp-t a kv13-hoz..)
  • Pupuci
    :D
    Akkor kb. minden második ember azt fogja tolni. Egy darabig biztosan :)
  • megakoko
    Az ágyú környékén és a felső résznél van a gyenge pontja szemből.
  • lammaer
    Tán az alját... ez egy aktuális példa volt, velem megtörtént. Röhögtem a markomba amikor himmelen kigurult elém egy KV13, na mondom ideális préda.

Nem volt messze ez tény, és én bíztam a nagy frontomban. A csávó meg értette a dolgát, 3-ból 3 átment.

Nyílván azért KV13-al szemből nem szokás ferdiket öldösni, de megtörténhet.
    A delikvens pedig akit éppen piszkálok pedig minden ilyen véletlenszerű esemény után feljön ide és elsírja a frankót. Mert ő neki soha, de persze őt mindíg...
  • lammaer
    Én viszont pl azt is észrevettem, hogy abban a 6os sorozatban (amikor a seggét lövöd az áldozatnak) nagyon gyakori hogy felgyújtod. Érthető, hiszen 6*X % az igen komoly tényező.

Az meg ha marad benne valami... pont az a lényege, hogy már úgy helyezkedsz a 6. lövés leadásánál, hogy jó francia módjára tudj integetni amikor húzol elfele. Ez a lényeg, a 6. lövedék kilövése után nem a halálra készülünk fel, mint más tankban ahol nincs esély elmenekülni.
  • Sippie
    hol kell lőni a ferdit a KV13-al szemből hogy átlője? :D
    (tudom a lámpánál, 10 méterről talán el is lehet találni)
  • lammaer
    Most leírom neked, a ferdinek sem fogsz örülni. Főleg hogy 10 meccs után egy stock ferdivel már itt fogsz topogni hogy ez milyenszar, rohadt ruszkik.

- azt hiszed semmi nem fogszemből átütni. És amikor az első KV13 zsinórban átüt szemből kétszer, itt fogsz átkozódni.

- miközben végre találsz egy olyan ellenfelet szemből aki alig tud sebezni, szétvernek oldalról.

- az ágyúd nem lesz elegendő a Tier9-es heavyk ellen (amig ki nem farmolod azt a szép nagyot)

- lassú lesz mint a fene, ha nem helyezkedsz jól mindenről lemaradsz.

- megöl egy Tier5ös scout (t50-2).

• pointer4
    Hát igen, mert nem azt írtad... úgy tényleg nehéz megérteni.
    M3 Lee hez hasonlítottad, hogy mennyire utálod, mert állandóan pofán lőnek avval is.