418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #105163 Akkor éppen a magyarok mellet vagy a magyarok ellen? :D -
fodus #105162 Ezt nem hiszem el. IS sel, kilövök 4-et, 3-at leszedek 50%ra, és akkor ezek a barmok elvesztik a csatát, úgy, hogy egy ökör amx-es szép csendben kivárta elbújva, amíg kikapunk. mindezt úgy, hogy a vereség oka az ellen arty-ja volt, amit a baromállatparaszt könnyedén kicsinált volna, hiszen mikor kilőtt, már rajta kívül csak 1 hevay-jük volt csatában. Nálunk perszwe volt még 3 med, akik sikeresen eltöketlenkedték!!!!!!!!!!! -
badnewz #105161 tigerektől ne várj mást :D basecamp, esetleg mennek kis medeket ölni vagy elindulnak seggel előre támadni ^^ -
hellokitty92 #105160 Én inkább azokat nevezném istentelen hülyéknek akik top tier heavy tankkal elmennek hegyet mászni(persze franciákon kívül)! Ráádásul gondolom az összes arra ment(is, 4x tiger)... Ez a med tankok feladata, nem a lassú heavyké. Ha mondjuk himmersdorfon megindul a sok retardált mind fel a hegyre, a piciket meg lent haggyák a zúzdában, tuti h veszít a csapat. -
bgabor #105159 Nem csoda, látom mindhárom Gay Wagon megvan neki, lelkes hívük.(GWpanther,GWtiger,GWtypE)
Már ez mindent elmond róla. -
lammaer #105158 Korrekció: leggyengébb T8 heavy a KV5 :) -
lammaer #105157 Érdekes, de tökre másként látjuk a játékot, és ez így is van jól. T8 heavyknél nálam a sorrend
T32 - átlag damage: 1929, átlag XP: 751
KT - átlag damage: 1728, átlag XP: 688
IS3 - átlag damage: 1626, átlag XP: 751
VK45A - átlag damage: 1371, average XP: 662
Lőwém nincs, de a leggyengébb T8 heavynek tartom látva miket művelnek vele az emberek. A creditfaktor miatt bármely tank elé helyezni csak akkor lehet, ha az a szempont. De akkor meg minden T8 heavynél jobb, nemcsak a KTnél.
Mondjuk IS3-al régebben toltam, de összességében, a különbségek minimálisak, a randomisten jobban beleszól a meccsbe mint a tankok tulajdonságai.
A legjobban a T32vel élveztem a játékot. -
hellokitty92 #105156 Ez még mindig csak egy amatör wolfyn mesterhez képes!:D (megrázó képek következnek!)
-
Szakesz #105155 Ehh..., nem tudtad, hogy a statisztika nem számít? :) -
enyhe off: Kapott már valaki visszajelzést a warplanes tesztre jelentkezésről? -
yossarianHUN #105153 Ugyan, azért még akkor is a FIFA viszi a prímet ilyen tekintetben 
-
Annyit ittál, hogy nem emlékszel, hogy toltad? :D -
finomabban!
amúgy a srácnak nincs most nete, és általában én tolom. viszont meglep, mert tegnap én piálni voltam
(jah, és szabad kérnem a videót) -
Renegade #105150 jaja :-)
egyébként vicces ez a játék, mert mindenkiből kihozza az állatot, szerintem komoly pénzeket fizetnek a nyugdíjbiztosítók a WG-nek, mert garantált a stroke idő előtt, ha valaki sokat tolja -
Írd már ide a dds fájl pontos nevét, hátha úgy pofon egyszerű rákeresni a wot könyvtárába. -
VanDaal #105148 Valószínűleg ez azt a csapatot nem sokban vígasztalhatja, aki megkapja top tanknak :) -
Azt ugye tudod, hogy nem a tank kilövéséért jár a sok XP?
ezekkel a tankokkal mentem 2000 xp felett, de a felső tízből többször is. (itt csak a toppot listázza)
Amúgy ez a noob hent is az lett, amit ma postoltam. -
fodus #105146 ISTENTELEN HÜLYÉKKEL RAK ÖSSZE MEGINT EZ A SZAR. IS TOP TANKKAL, MEG 4 TIGRISSEL, MIRE FELÉRTÜNK A HEGYRE, AZ ÁLLÁS MÁR 0-6 VOLT AZ ELLENNEK. A BARMOK MEGPRÓBÁLTÁK LEROHANNI A TD-KET+ IS+ TIGRISEK. AZ SEM ZAVARTA ŐKET, HOGY KÖZÜLÜK PZ IV VOLT A TOP. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Renegade #105145 bot vagy 4 éves, vagy szellemileg nagyon visszamaradott
aki legalább kisegítő iskolába jár az biztos, hogy jobb eredményt ér el -
A kis rohadék,az arty a kedvence úgy nézem... -
Renegade #105143 hűűű, de hétvége van, nagyon adja, 5* zsinórban olyan bukó mint a szél, mondjuk nagyon kemény a mezőny 600-900 közötti efficiency toptier játékosoknál, ez számomra felfoghatatlan, hogy nem únták még meg? -
VanDaal #105142 Ekkora istenbarmát még nem láttatok!
6000 csata után 36% winrate, IS-3-mal 10 csatánlént 1 kill! És kivételesen nem nekünk, hanem az ellenfélnek jutott az agyhalott :D
-
brasco84 #105141 nincs KT-m.. ja és én a lánctalpat sem fejlesztettem ki, hanem 500k ért megvettem a kiegészítőt ami elbír többet, minél előbb akartam az IS 7 et.. amúgy nem vészesen lassú, végsebessége jobb a KT nál -
Kajari82 #105140 Thx. -
KT-hoz képest? KT sem egy villám, de a végsebességét gyorsan eléri, és jól fordul. -
brasco84 #105138 én letoltam kb 300 at IS 4 el, mozgékonyságban gáz a 3 hoz képest, de a többi kárpótol :) S 70 el vadállat -
kecskekucsma #105137 Hogyan kell feltelepíteni a skineket?A google fodító sem boldogul a leírással,csak 1 dds fájlom van,nem tudom hova kell másolni,
mirtankov.net
Ïåðåä êàæäîé çàìåíîé äåëàéòå ðåçåðâíóþ êîïèþ çàìåíÿåìűő őàéëîâ.
×òî áű áűëè íåâèäèìű "ðîäíűå" çâåçäű èëè êðåñòű őàéë graffiti_stickers.dds ïîìåñòèòå â äèñê_:\World_of_Tanks\res\gui\maps\vehicles\decals\ ñ çàìåíîé,ñîőðàíèâ îðèãèíàëüíűé őàéë.
Óñòàíîâêà øêóðêè íà òàíê: Ïóòü őàéëà : Ñ\World_of_Tanks\res\vehicles\ íàöèÿ\òèï òàíêà
Óñòàíîâêà ãóñåíèö: Ïóòü őàéëà : Ñ\World_of_Tanks\res\vehicles\ íàöèÿ\Tracks
Óñòàíîâêà őëàãîâ: Ïóòü çàãðóçêè őàéëà : -\World_of_Tanks\res\content\MilitaryEnvironment\mle037_Flagstaff
Óñòàíîâêà ïðèöåëà: Ïóòü őàéëà :\World_of_Tanks\res\gui\flash
Óñòàíîâêà çàãðóçî÷íîãî ýêðàíà: World_of_Tanks\res\gui\flash
Èçìåíåíèå ìèíèêàðòű è èêîíîê íà ìèíèêàðòå: \World_of_Tanks\res\gui\flash
Çàìåíà èêîíîê:
-ñîäåðæèìîå ïàïêè contour ñêîïèðîâàòü ñ çàìåíîé őàéëîâ â World_of_Tanks\res\gui\maps\icons\vehicle\contour\
-ñîäåðæèìîå ïàïêè flash ñêîïèðîâàòü ñ çàìåíîé őàéëîâ â World_of_Tanks\res\gui\flash\ -
Már fölösleges ilyennel sőt semmivel nem foglalkoznak supporton jah max a bankártya tranzakciókkal.
Nagyon erőlködsz és jobb a lelkednek wot forumon jobb felső sarokban rákattintasz a technikal supportra ott regelsz és nyitsz egy jegyet ticket.
-
Styx36 #105135 Ha nem zavar annyira az, hogy 10 km/h lassabban megy akkor nem olyan lassú. Különben 34 a végsebessége 28-34 között szoktam vele mindig menni, szóval a motor az utolsó fontossági sorrendbe ha egyáltalán fel akarod rá tenni... -
Lassabb sokkal, de még nincsen se motor se lánctalp. Majd ha az megvan, akkor derül ki igazán. -
IS-4 milyen mozgékonyságban az IS-3hoz képest? -
IS-4-el elég nehéz a kezdés nekem, pedig BL-9 van rajta. Még egy győzelmet sem sikerült összehozni :S
Garázsból eladtam a nem használt cuccokat, pillanatok alatt meglett a hiányzó másfél milla:D -
brasco84 #105131 Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. február 25. 17:51:11
Vehicle: Type 59
Experience received: 958
Credits received: 95 253
ilyenkor miért is nyernénk.. akkor duva kredit rekord lenne :D -
Kajari82 #105130 Sziasztok. Hol lehet reklamálni, ha saját csapattársak szednek ki(ill. le 1%-ra)? Előzmény annyi, hogy nekemjön,sebződik... T34 vs szakaszban 2db t-50-2-es.Nem lőttem rájuk, vártam, hogy leáljanak. -
yossarianHUN #105129 Fullos KT és Löwe közül egyértelműen a KT jobb szerintem. Fürgébb is a fejlesztett motorral és a teste is vastagabb kicsit beforgatva kemény dió tud lenni. A Löwe egyedül hulldownban jobb a vastag szopottgombóc tornya miatt. -
Renegade #105128 A löve csak a pénz miatt :-)
Én még csak 70 kört mentem az IS3-al, nekem eddig mákom volt, szóval ammo problémám nincsen, de az megfizethetetlen, hogy T10 mezőnyben simán mehetek med úton jó tempóval, ha meg top akkor meg mészárlás hvy úton, KT után olyan az egész mintha egy offline játéknak hard után újra neki ugrik az ember, csak már mediumon. Pedig a KT a kedvenc T8-am. -
magyargyerek #105127 Érdekes erőviszonyokat sorsol össze a szerver. 4 Löwét bead ellenünk...nem gondolhatják komolyan?
-
VanDaal #105126 Teszt szerveren eljutottam heavy ágon tier9-ig, ott tudom, mire számíthatok. Csak hát tier8-ig kb vért kell izzadni. Med/light ágon viszont élesben az AMX 12t úgy megette az idegeimet, hogy el is adtam, még mielőtt elit lett volna. Azt hiszem inkább akkor maradok a "járt úton". És köszi a gyors választ! -
Igen,főként TD-vel játszom de pl. a Tiger,KV,KV3,IS heavyket is szerettem és a saját szintemhez képest sikeresek voltak.Csak a KT lóg ki a sorból,ezért írtam hogy csalódás. :-( -
Musztafakebab #105124 Ott a pont. IS3 oldalról kapott nagy kaliberű lövések 75%-a ammot viszi.