418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #105203 Hehe, ez többet ér mint bármilyen medál. Te vagy a király! :) -
Attiska #105202
-
SovereignXY #105201 HEHE! LOOLL.
Faszom kivolt már a kurva MM-el hangot adtam a véleményemnek ált csatin :) -
lammaer #105200 Tudjuk mire valók, és rühelljük őket. Sztem ez a többség.
A többség ugyanis tankos játékot akar játszani, nem Worms-t... -
lammaer #105199 Ez egy igen valószerű forgatókönyv.
Szóval Zoltán, sztem várj egy kicsit, tuti fel fog tűnni a type megint a depóban.. mondjuk vmi kinai császár születésnapi eventen.
Ki van zárva hogy leölték volna a fejőstehenet. -
Talán azért, hogy az addig hezitálókat vásárlásra ösztönözzék és később borsos áron ismét eladhassanak belőle. -
lammaer #105197 Amúgy tudja vki miért vonták ki a Typeot a forgalomból? -
Bmsrt #105196 Nem,ez hülye ha játszik máskor meg afk,régebben is találkoztam vele akkor Is-3-al nem bírt el egy Is-el(100% mindkettő),legutóbb meg Is-7-el volt afk-zott a bázison, a csapatot nem bántotta 1x sem...(csak a top tank hiánya...) -
virkir #105195 Vajon mit kell ahhoz csinálni, hogy ilyen szar legyen valaki?
Azzal kezdi a kört, hogy le tk-za a fél csapatát? -
EmR3 #105194 Ki érti ezt, most hoztunk le egy csatát 15:0-ra egy az ingame rating szerint esélyesebb ellen.
replay:
http://www.mediafire.com/?9hdd22ykdi1ggxh
screen:
http://noob.hu/2012/02/25/shot_674.jpg
-
látom nem megy neki az artyzás az IS-3al :D -
hellokitty92 #105192 Amúgy sem tudom megérteni, hogyan gondolhattátok h max t5-ös tankok majd feltartják a t7-et, ha még lett volna köztük fullos kv, akkor talán... de így... -
"Olvastuk, csak a normálisabb játékosok rühellik az artykat"
Ebben nem lennék biztos, akiket én ismerek normálisabb játékosok, azok mint tudják mire valók, mi a gyengéjük, és hogy kell ellenük játszani.
Mindenki anyázott már életében, hogy kikapta egy arty, de hályogkovács módon utálni őket, az nagy csacsiságra vall :D
#105190: Hát akkor marad az első pont :D -
M6-os amcsy heavy :D mellette volt kapásból egy VKDB, az már keményebb szvsz, de más is megjelent már is3-tól kezdve stb.
M6 meg azért nem egy scout kaliber se :D -
Ha tudnám mi a tank, könnyebb lenne.
- Lehet csak hülye, és frag-re megy
- De lehet, ezt a kis tier-ű jelentéktelen scout tankot, már annyiszor engedte a nyakára a balfasz team, hogy próbálja biztosítani a játék végig az életben maradását. :D -
Mert az artysták kocsogok.
Ez a magyarázat. :-) -
Egy dolgot magyarázzatok meg nekem. Miért van az, hogy ha a játék elején spottolódik pár ellenséges harckocsi, a Tier8-as arty a legalacsonyabb szintű ellenséget szedi ki elsőre? Egy szaros heavy ami ráadásul tetű lassú, szar ágyú, és semmi fenyegetést nem jelent szinte a csapatra, tényleg azt kell kiszedni elsőre? -
hellokitty92 #105186 Az is lehet hogy mozgékonyabb mint a legtöbb heavy tank, de kanyarban sincs a med tankokhoz képest. Szerintem majd próbálj ki egy-két igazi med tankot.;)
Egyébként írtad hogy pz4 volt lent a legnagyobb és mivel a medek nem akartak felmenni, feltételezem, hogy ő volt a legnagyobb "med" tank, legalábbis tierben biztos. Így gondolom miért nem akart menni a hegyre.:D De akkor is mért kell 5 db top tier heavynek felmenni a hegyre, mikor legtöbbször az a leghosszabb út és mire eléritek az ellen bázisát, már 2x befoglalják a sajátotokat. -
EmR3 #105185 De van, amikor egy csatba kerültünk is azzal volt.
Szerencsére velünk. :) -
Gecsa20 #105184 Emr3 annak az illnetőnek nincs véletlenül batchatje? -
Gecsa20 #105183 Bocsi de azt ki dönti el hogy a normálisabb játékosok?! Már boccs de a háborút nem csak a tankok nyomják hanem td-k meg arty-k! Én sem szeretem ha ki lő az arty pláne ugy hogy a jgtigeremet 100%-ról nyomja le 1 shoot-al 0-ra de nah ez van! :) és ezt most nem kötözködésből írtam! -
Attiska #105182 Én egyszerre húzom a teljes német ágat, és bizony a duplázásig előveszem a GwPanthert is (bár alighanem hamarabb lesz Maus meg E100, mint GwTiger, nagyon sok és unalmas azt a százhatvanvalahányezer XP-t kigrindelni. Ez is gyerekgyilkosságnak számít? -
EmR3 #105181 Tegnap találkoztam egy egyszemélyes hadsereggel.
Az illetőt Huttu-nak hívják, átlag win 61%, eff rating 2000+
Ez szerintem akkor sem gyenge, ha nem ment kis tankokkal.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500132933-Huttu/ -
bgabor #105180 Olvastuk, csak a normálisabb játékosok rühellik az artykat, meg az azt használó játékosokat, úgyhogy a békesség érdekében elengedtük a fülünk mellett a kérdésedet. Ezért nem kaptál választ. -
EmR3 #105179 Sajnos nem. -
EmR3 #105178 szerintem találkoztam már vele, valahogy ismerős a nick... -
Gecsa20 #105177 nekem hummelem volt és nagyon jóó volt de ha nem jók benne az emberek akkor necces lesz 1 ideig! :) -
bekescsaba #105176 Hátha nem olvastátok....
Hummelt vagy M41-et vegyek, melyik a jobb? -
Tigris 1 ettől viszont a létező legtávolabb áll szerintem. -
Gecsa20 #105174 Hello Tankers! Az lenne a kérdésem hogy honnan tudok letölteni egyszerűen olyan crooshair-eket(hajszálkereszt) amelyek nem az alapban vannak! köszi előre is! jó lenne ha valamien linket adnátok nekem! -
bgabor #105173 A helyzet nem ilyen egyszerű, vannak heavy tankok, amiket simán át lehetne sorolni a medium kategóriába a sebességük alapján, lásd a KV-1S, de a VK4502A is efféle, és az összes high tier francia heavy is.
Himmelsdorfon a hegyen átmenni pedig az egyik legjobb dolog, amit csak tenni lehet. Nyilván nem egy lassú fajta heavyvel vagy artyval(mert ilyen állatok is akadnak), de meddel biztosan. -
Én ugyan nem voltam, ott de nagyon gyenge a kifogás :D
Mi a tököm van ott fent a hegyen, amiért oda kéne menni ? Ott is lehet foglalni? Vagy ott kell megvédeni a bázist?
Ha mindenki lent marad a kezdő körül, és nem megy a hegyre, akkor mi van? Na bumm. Majd ott védekeznek. Nem a legszerencsésebb ötlet, de bejöhet. De amíg felkúszol 2 perc alatt a hegyre, lent lekaszálnak mindenkit, és mire visszaérsz, elfoglalják a bázist: D -
fodus #105171 Bocs mellényomtam a válasz gombnál. -
köszi :)
megnyugodtam. mégiscsak ittam annyit hogy bekapcsolni sem tudtam a gépet :D -
bgabor #105169 Szerintem nemtudom, nem én szóltam hozzá a hegyes akciótokhoz. 
Szerintem mindig a helyzeten és az adott tankon múlik, merre érdemes menni. -
zoltanblau #105168 Nagyon megtetszett a Type 59-es prémium tank és szeretnék egyet, de már nem kapható, ha valaki tudna adni egy nicket amin az van, a többi tank nem érdekel, azt megköszönném, megvenném tőle pénzért. Keressetek meg
e-mail : [email protected]
iceman_swat_member (skype név) -
Bmsrt #105167 Hú ezzel már én is találkoztam!
Igazi kretén,Is-3-ból egy sima Is lőtte ki 1 vs 1...de az én esetemben persze nálunk volt:D -
Attiska #105166 Herodes1-et megkövetem, nem ő volt a tettes, de Herodes124578-nak állnak az alábbiak.
replay -
fodus #105165 Azért mentünk fel a hegyre, mert hiába vártunk a medekre, basztak csinálni valamit. Az ellen, meg telwe volt td-vel, nem támadtak. Az okos medek, mikor látták, hogy akkor indább mi felmászunk, frontálisan nekirohantak a td-k nek. Szerinted ki a hülye? Hozzáteszem az is simán van olyan gyors, mint egy med. Majd próbáld ki.
-
bekescsaba #105164 Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem.
Melyik 5-ös arty a jobb farmolás/pontosság/játszhatóság szempontjából?
A Hummel vagy az M41?
Mindegyiket meg tudnám venni, és nem is akarok tovább lévén van 8-as tierű orosz artym.
Csak láttam hogy jó credit szorzójú jármű mindkettő, valamint néha-néha kikapcsolódásnak jól esne artyzni egy kicsit.
A BatChatalion is kikapcsol, de így , most hogy elit lett, csak kláncsatákban veszem elő.
Szóval melyik a jobb? Melyiket vegyem meg?