418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zeller2
    Mennyi az esélye annak hogy a kv2 -es lövése egymás után kétszer is lepattan a marderII oldaláról? :D:D:D Nem csal a program,csupán "véletlen" mint mindig.:D:D
  • hellokitty92
    Dehogy! Statikus játékos!:D
  • hellokitty92
    Azért elképesztő hogyan szopat ez a mocskos játék! T-28-al 14 csatából eddig 4-et nyertem, csupa agyilag 0, fogyatékos, idiótát kapok csapattársnak.

Nem tudom elképzelni, hogy ezek mit csinálhatnak játék közben... néha nyomogatnak pár gombot, meg csak forgatgatják a tornyukat és a képernyő előtt nyáladzanak... mást nem igen.
  • noname23
    Az nem kemper hanem szakszerűen VÉDŐ xD
  • Toweliee
    lammaer, figyelem írásaid, te nagyon kritikus vagy. Ezért jól esett a gratulációd! Kössz! :)

Pongyi, ezerszer átéltem ezt. Nem tudom a választ. Mindenesetre örülök, hogy nem egyedül vagyok ezzel (mégha ez téged per pillanat nem is vigasztal). Mikor meglett a Type-om, akkor hirtelen marha nagymellényem lett, nekimentem mindenkinek. Aztán rájöttem, hogy a Type is csak más kezébe veszélyes az enyémbe nem annyira. Ha top tank vagyok akkor azt csinálom, hogy megnézem merre mennek többen, én meg elindulok az ellenkező irányba (vagy célirányosan oda megyek ahová be kell segíteni). Így ritkábban futok bele ilyen szitukba.
  • pointer4
    Szása van Iván killer érdemrend is jó lenne :D
  • lammaer
    Erről mindíg Ackbar admirális örökbecsű bölcsessége és éleslátása jut eszembe....
  • lammaer
    Az a baj, túl sok az ilyen játékos... beülök A1-be, majd csak jön arra valami jól megtépett ellenség azt egylövésezem. Türelem killt terem... :)

Ezt hívják úgy: KEMPER :)

Persze ez a másik véglet. Az ideális út valahol félúton van. Egy kis türelem sokszor mentette volna meg a seggem :)
  • lammaer
    Ugyanez szokott lenni nálam is, csak onnan tudom hogy akkor szoktam mondogatni magamnak hogy "tudtam hogy nem fog menni".

Lehet túlzott önbizalom, hogy hátha vagyok annyira pró hogy azt is megoldom. Aztán meg mégse :)
  • darki81
    pedig a türelem killeket terem!
  • darki81
    hát azért számít ha nem üti át és a kupolát kell célozni :)
  • Pongyi
    Azt mondjátok meg nekem h ha előre tudom h mi fog történni akkor miért megyek bele mégis abba a szituba? Azt h hülye vagyok aztnem ér mondani:) Egy filmben volt h egyik szreplő azt mondta, h ez csapda, mire a másik, h akkor sétáljunk bele....és én folyamatosan ezt csinálom. Főleg ha top tank vagyok. Előre tudom h ha ott kimegyek szétszed az arty, erre mit csinálok? Naná h kimegyek.
  • Toweliee
    Jó, hogy írod lammaer, én dm-t hittem nem centit.. Olvaslak titeket és röhögök magamon, hogy bizonyos dolgokban mennyire mást gondoltam mint a valóság. A játékban is ez a nevem, csekkoljátok le a statomat (ha még nem tettétek meg eddig). Olyannyira megszerettem ezt az IS-3-at, hogy a párhuzamosan futó E-50 húzást abba is hagytam.
    Írok az arty témához. Nemek T6-tól felfelé pozitív tapasztalatom van velük. Persze ha nem engem nyírnak ki! Szerintem reálisabba játék velük. És izgalmasabb.
  • brasco84
    első kör 13 lövés 13 találat, 20 bekapott, 2 kill, és nem én lettem a steel wall :D de legalább a másik Is 7 et lenyomtam..
  • lammaer
    Azért mert 100 méterenként 3-5 centi difi a pontosságban (a német csövek javára) csak a "snipereknek" (érts fragvadász aki ellopkodja a killeket 600+ méterről azok elől akik effektive harcolnak és véreznek a csapatért) számít valamit. Persze ezt "taktikának" állítják be.

Amikor vki 200 méteren harcol az ellennel, vajmi keveset számít a pontosság.
  • yossarianHUN
    Nekem is jobban bejött annak idején a BL9 mint most a hosszú 105-ös. Távolról mazsolázni és közelről pofozkodni is jó vele. És nagyobbat üt mint a fricc ágyú. Persze pontatlanabb de nekem a bétában soha nem volt vele bajom az esetek 90%-ában eltaláltam amit akartam messziről is.
  • brasco84
    Purchased:
    'IS-7' purchased successfully. You have spent Credits: 6 100 000.

na ez is eljött.. :D
  • Toweliee
    :)

Nekem ami megdöbbentő, hogy a lényegesen pontosabb német csövekkel sincs sehol sem 73%-os találati arány. S mivel közelharcban totál béna vagyok a legtöbbször tisztes távolságról (2-3kocka) csipkedem az ellent. Kivéve a városos pályákon, ott csiki-csukizom.
  • yossarianHUN
    Pozitív hullámok. Tedd a kezed a monitorra.
  • Toweliee
    Nem :) Max kávé-cigi kombó. Én sem értem ezt a javulást, mikor beregeltem ide 2-3 hetes shitperiódusban voltam, és nagyon hirtelen jött a javulás mértéke.
  • Skill
    ezt aláírom. a nagy gunnal szépen nő a wint ratém nekem is.
  • lammaer
    Ebben az esetben gratulálok, úgy látszik te akkor játszol jól ha kifáradsz :)

Esetleg ha használsz vmi szert ami ilyen hatással van az emberi teljesítményre, oszd meg velünk a receptet, berakom a FAQba ;)
  • Toweliee
    De, most kb 24 órában tolom, 235 meccset játszottam eddig. Azért írtam be mert sokat prüszköltem vele az elején, aztán amióta megvan a BL9 ennyit változott a játékélményem. Sose leszek a legjobb a WOT-on, nem is ez a célom mert ettől sem a kenyér sem a benzin nem lesz olcsóbb. De ha csak a császárok írhatnának ide akkor üres maradna a fórum. Vagy akkor felesleges lenne beírni, hogy ki milyen csatákat nyom mert mindenkinél van jobb.
    Mindenki jó valamire, én ebben a játékban az elrettentő példa vagyok.
  • lammaer
    Nekem inkább egy gomb kéne a csatában ami ilyen funkcióval bír...
  • VanDaal
    Ha jól emlékszem, nem igazán nyerte el Ovi tetszését az ötlet :D
  • hellokitty92
    Overlord Q@A rovatába nem is olyan rég feldobták ezt a témát, az egyik srác a hangzatos stalinator nevet adná a kitüntetésnek.:D
  • lammaer
    "Péntek óta feljavítottam az IS-3-al a győzelmi arányomat 33%-ról 45%-ra, az 52%-os találati arányt pedig 73%-ra."

Hacsak nem 24 órában tolod a játékot, gyanítom hogy nem vagy még a közelébe 100 meccsnek se IS3al... A %os értékeket akkor érdemes nézni ha kellően nagy mennyiségű csatáról beszélünk.
    Amíg 1-2 nap alatt akkorákat változik egy %os eredmény, addig nyilvánvalóan nem alkalmas semmiféle következtetés levonására. A statisztika ugyanis a nagy számokról szól.

Érted, most én is beírhatnám hogy 100%os winratem van D1-el, PZ2-vel, M2-vel meg T2-vel.. én vagyok a low tier isten akkor?

• darki81
    olyan medál kellene hogy artyk megsemmisítése, és adnának hozzá 10000 credit bónuszt darabjáért :)
  • Attiska
    Ha normálisan beszélném az angolt, isten bizony feldobnám a fórumban.
  • marchizor
    aham, akkor ezért, köszi :D
  • yossarianHUN
  • Renegade
    fel kell dobni hivatalos fórumon, hogy stílusosan legyen Berija medál.
    Majd egy mási topikba már lehet is fogadásokat kötni, hogy 1 hét/hónap vagy bermaban jár az ötletért :-)
  • Solten
    Ja majd ha voros csillagok hullanak az egbol...
  • Attiska
    Na, arra befizetek, hogy tényleg lesz-e ilyen.. :)
  • Attiska
    Majd kíváncsi leszek a tapasztalataidra.
  • Toweliee
    Végülis mindegy, ha jó ha nem jó ez van. Bennem az a tudat élt, hogy ahhoz a járgányhoz rakja a medált amelyikkel elértem.
  • Toweliee
    Arra gondoltam. Akkor így jó.
  • yossarianHUN
    Ennyi erővel lehetne sztálinölő medál, 100 IS/IS2, IS3, IS4, IS7 elpusztításáért. Azt valahogy nem fogják beletenni, úgy érzem.
  • VanDaal
    Majd figyelni fogom, mit produkál. Egyelőre amíg tart a prémium, belefér. Utána meg majd meglátom :)
  • Ry0K3N
    Asszem majd lesz. Valami ilyesmit hallottam.