418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na még szerencse hogy nem lett ez a duplázóm. Én meg 0-át lövök egy IS-be, hát hogyne :D Röhej :D -
lammaer #105402 Azért a T34-ig, mert a T34ből prémium lesz. Ez azt jelenti hogy a T29/T32-vel játszol orrvérzésig, a T34-et meg lezsírozva berakod a garázsba.
T7-T8ban szerintem az US heavyk nagyon is megállják a helyüket. T9 az már csicska.. -
megakoko #105401 ok kösz meg próbálom
-
abból lesz a prém :)
-
yossarianHUN #105399 Azaz. Nagyon elszaporodtak felbasszák az embert
-
fasszopó artyk kurva annyát bazdmeg, a szaros tier2-es felgyújtja a tigrisemet, elmegy a picsába ez a játék -
rahotep #105397 Leatrix Latency Fix 3.0 próbáld ki!Hátha... -
T34-nél? :D mér pont ott? Az is egy szar :D -
Mi? Az a legjobb amcsi heavy, persze a nagy cső-ig itt is szopás van. -
lammaer #105394 Meg kellett volna állni a T34-nél, akkor az US ágról nem a szenvedés jutna eszedbe :) -
megakoko #105393 Miért meg fel a pingem el kezdődik a csata akkor jó a ping aztán gondol eggyet fel megy 600-ra aztán ugrál 150-600 között a csata vége felé meg ujra normális 50-60 környékény és ezt csinálja már 3 napja és nem tudom hogy mit kezdjek vele van hogy csatákat bukok el miatta -
rahotep #105392 T-50,T-50-2,AMX-12,M-5....mindig megvárom őket a bázison
mert 98%-ban akkor is jönnek ha nincs arty.
-
rahotep #105391 De jó! Egyel több esély az idegesítő scout-ra.Ha meg a mi csapatunkba sorsolnak akkor nagyon jó!!!!
-
röhej komolyan mondom. Végigszenvedtem az USA ágat és a testemet csak az nem lőtte át aki nem rám lőtt. T30-al még nem mentem sok csatát, így teljesen tisztán emlékszem hogy akárhányszor összefutottam E100-al, az mindig átlőtt szemből a testnél a nagyobb ágyúval, egyszer nem pattant le, de más se nagyon onnan. -
Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: T-50-2. Elköltött XP: 54 700. Elköltött szabad XP: 0.
-
Igaz xD KT-t régen használtam E75-nél meg maradhatott bőven. -
megakoko #105387 Jó meló lehet
Profi vagy benne
-
Ilyen jó az E100 csöve.
Már gondolkodok azon, hogy visszarakom a 128ast.
IS7 szemből, egymás után alul ahol át lehet lőni 5x pattantam le.
Mondtam havernak menjünk be gyakorolni, hozza IS7-et. Beálltunk ugyan oda, ugyan úgy, és 4x átment 5ből. Most akkor mit gondoljak ? :D Pech széria? -
lammaer #105385 Nem sunyiba... valószinüleg abból a lőszerből volt raktáron (pl ágyút cseréltél más tankon, ilyenkor a lecserélt ágyú lőszere megy a raktárba, mivel nem adja el automatice). Igy az utántöltésért addig nem kell fizetned amig a raktárból jön. -
Volt már olyan másnak is hogy az ammot nem számolta most mentem KT-al és lőttem 12-t de csak repair cost volt kiírva 6k így elvileg 30k profitot hozott ha az ammot sunyiba nem vonta le 
Esetleg valami új event van rá amiről nem írtak egy szót se xD -
mi ez a kamu szar? rólam egyszer nem pattant le semmi ha testen lőttek, néha még toronyról sem. Pláne nem E100, T30-amba lazán beleküld 800-at, akármikor. -
Kedvencem, amikor valakinek ellövik az ammorakcját, elpukkan a gépe, és már megy a lucky noob, ammorack. -
lammaer #105381 Szakmai ártalom.
Szoftverteszt vezető vagyok. Bármit leraknak a fejlesztők az asztalra, abban csak a hibát kell keresnem. Ezért fizetnek hogy kritizáljak :) -
lammaer #105380 Tedd még hozzá azt is, hogy:
- az ellenfél noob
Nagyon gyakori, amikor megölsz valakit, akkor az áldozat átkiabál a túloldalról hogy NOOB vagy. -
ilyen géppel ami bírja a felvvést is szinte kötelező is a szép eredmények elérése a játékban! Minap mondta egy srác hogy sok a csaló a játékban és hogy maga a játék védelme e szempontból gyenge, nem tudják kiszűrni hogy igaz e vagy sem csak egy példa a gyerek mesélte volt egy tag akit lőttek vagy 10en és mégis száz százalékon fejezte be a játékot, hozzáteszem nagy tierű vasak lőtték, hát vannak itt érdekes dolgok. lehet bug lehet nem az de tény ez esősorban játék és csak utánna szimulátor ,a sok fejlesztés és pénzköltés kényszerítése tönkretette a seafightot egy olyan játékot ami eltér ettől de lehet közös útra téved a wot al, sajnos minden változik nem mondanám hogy fejlődik mert a változásban benne lehet a visszafejlődés esete is. Fennáll a veszélye hogy előbb utóbb bezárul a kapu és visszatérnek az emberek a pc típusú programokhoz - játékokhoz mert valljuk be őszintén az interneten játszani lehet hogy élvezetesebb mint egy letöltött programmal de legalább nem kerül pénzbe és az embernek ideje is marad, nem kell függni semmitől sem csalástól sem igazságtalan pénzes és pénztelen emberek különbségétől és e -téren felállított hazugságokra törekedő eredmény statokról, játékélményektől. -
Arról nincs infó :D -
Szakesz #105377 ...játéktudás? :) -
wulwerin #105376 Hát nem az számít, hogy mi hány százalék, hanem az, hogy mi nincsen ott. -
hellokitty92 #105375 Sajnos ezen keresztül vezet az út a heavy ágra... a tankkal nincs semmi komolyabb bajom, csak a sok fogyatékossal akik mellé járnak. Ma még 5x-ni sem sikerült 4 csata alatt. 16 csatából 4 győzelmem van összesen. -
50% off for the gold ammo
Éljen... Maus csinálta, 200m-ről, teljesen szemben álltam vele. Kétszer egymás után.
-
VanDaal #105373 Életem köre... lehetett volna ha van még 1 skulóm :(
Döntetlen
Csata: Erlenberg 2012. február 26. 11:55:57
Jármű: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 390
Szerzett kredit: 73 905
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész
-
Magas ping miatt még egy csatát sem buktam. -
én máshogy osztanám el a százalékokat :D -
wulwerin #105370 Miért nem nyerjük meg a csatát?
60% Túl magas ping
30% Noob Team
10% Szar pálya -
el mivel lett felvéve? telefonnal? :D -
Én SU-85B-vel lőttem kettő 0-ás critikalt SU-18 oldalába
-
Méghogy az Amcsi hull gyenge? :D
Erre mondták azt, hogy pont ott lövi ahol a legkeményebb :D Lehet vagy 120mm a lemez :D -
R3nton #105366 ESL-re azt mondják az a legjobb a t-28 a funcupra... -
A T-28-al én is szidtam mindenkit aki eszembe jutott
alig vártam hogy megkeresse egy jobb tank árát és utána remegő kézzel és kéjes mosollyal erőteljesen nyomtam rá az eladás gombra!...ha lehetett volna kétszer adtam volna el, úgy megutáltam! Állandóan berakott olyan csapatba ahol semmi esélyem nem volt érvényesülni, vagy ha nem a lista aljára rakott akkor meg válogatott amatőr agynélküli idoiótákkal kellett együtt jáccanom!
Egy jótanács...hacsak nem vagy T-28-fanatikus és rajongó akkor add el,vagy rejtsd el a garázsban jó mélyre nehogy véletlenül elindíts vele egy csatát!
-
Mi ezt inkább úgy hívtuk CS-ben, hogy "taktikai kivárás" :D
Milyen faszán hangzik már ? :D