418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• megakoko
    Győzelem!
    Csata: Abbey 2012. február 26. 14:23:28
    Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
    Szerzett tapasztalat: 393
    Szerzett kredit: 9 385

És ilyen ha nyerek
  • Alien69
    Banyek. Végre egy qrva jó kör, erre veszítünk. Sok a lemming.

Link
  • rahotep
    A jobb pen miatt döntöttem a 100-as mellett és mert megvolt csak a torony meg a felfüggesztés kellett hozzá!
  • lammaer
    "Itt tanultam meg,hogy nem rohanok előre és lövetem szét magam az első 5 percben"

Erre pont most tettem fel videjót a FAQra. Még ha nem is arról szól hogy 14 kille lett a killégának, nagyon jól látszik a medeket hogy érdemes használni (nem az OP medeket persze).
  • koj
    ez a játék ingyenes?
  • Murlo91
    http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/

de amúgy aszem faq-ban benne van
  • rahotep
    http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/
  • darki81
    ejj most pont nem voltam ott hogy ellopjam a killjeidet :D
  • Sippie
    mi az online effeciency kalkulátor linkje? Valahova itt nem lehetne berakni állandó linknek?
  • yossarianHUN
    Onnantól kezdve már azt használd amelyik jólesik. Talán a 100-as jobb picivel mivel jobb a penje de ha jól emlékszem a 107-es többet sebez. A 100-as rámegy az IS-re is.
  • megakoko
    Vereség
    Csata: Arctic Region 2012. február 26. 14:03:50
    Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
    Szerzett tapasztalat: 244
    Szerzett kredit: 8 879

Nekem csak ilyen körök vannak tigrissII-vel de ebőől van dögivel.
  • rahotep
    Most néztem a tech tree-t és rájöttem,hogy hülyeséget írtam mert nem a 107-es hanem már a 100-as cső van a KV-3-on.Azt vegyem le és rakjam vissza a 107-est vagy maradhat?
  • megakoko
    Ugy tűnik meg oldódott a ping problémám ezzel a programmal még egyszer köszönöm
  • Styx36
    Az én kicsi kis IS-4-em! :)
    Jármű: IS-4
    Szerzett tapasztalat: 1 798
    Szerzett kredit: 59 730
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító

http://kepkezelo.com/images/blnfk7v027ojpjst1oi.jpg
  • darki81
    ez így van! x)

van itt 1-2 möster embőr akiktől el lehet lesni egy-két 5letet!
  • rahotep
    Ez tény! Mivel vasárnaponként játékmentességre vagyok kárhoztatva itt rontom a levegőt egész nap és sokat tanulok tőletek.Itt tanultam meg,hogy nem rohanok előre és lövetem szét magam az első 5 percben és,hogy melyik tank mire való.Mit fejlesszek ha kreditet akarok gyűjteni stb... Nagyon bevállnak a dolgok,hiába okos ember mások kárán tanul és mások tapasztalatait könnyebb felhasználni mint külön-külön kitapasztalni a dolgokat.
  • lammaer
    Épp ma beszéltük meg. Az SG fórumon való megjelenés javítja a hatékonyságot. Távgyógyítunk :)
  • rahotep
    Már mentem vele néhány kört,de még nagyon keveset ahhoz,hogy legyen véleményem.Azt már tapasztaltam,hogy jól bírja a golyózáport,de röhögni fogsz: hét közepén a KV-13 hozta az Acélfalat és a Boelter-t egy olyan csatában ahol középtályon volt.
  • lammaer
    Nyilván KVn a legjobb, hiszen 1 tierrel kisebb. De a KV3 még igy is előrelépés, az OP páncélzata miatt. Kevés T6os tank mondhatja magáról hogy pattognak róla még a T8ak is. A lánctalp meg ott is lőszert reggelizik :)
  • megakoko
    Meg a su-85-ösön is remekül működik a 107mm-es
  • rahotep
    Ezzel én is így vagyok,és ráadásul a 107-es a t5 KV-n is isteni!
  • megakoko
    El hiszem
  • Renegade
    nem értem ezt az amcsi hvy mizériát

aki tudta használni a T29-et, az tudja a többit is, aki meg nem, nos azoknak meg ott a szovjet hvy ág :-)
  • lammaer
    Elhiszed hogyha a felét mellélőttem volna akkor prémmel se kaszálnék? :)
  • lammaer
    A ROF mindenképpen kompenzálja a kisebb sebzést, a PENt meg semmivel se tudod kompenzálni.

Nálam a WOTban a PEN az első, még pantheron is inkább választottam a moszkító ágyút, még ha ezért cserébe géppuskázni kellett :)
  • rahotep
    718 felett van az EFI-m!!! Javulok! 1 hónapja még csak 650 volt! :-)))
  • megakoko
    Prémmel nem nehéz
  • Gottfried
    Tudna nekem valaki segíteni abban hogy hol találom azt a skint ami mutatja nekem a játékosok statjait is a játék alatt.(eff.érték,stb.)
    Láttam itt a fórumon erről már hsz-eket és fájlokat is amiket be kell másolni de hogy ezeket honnét tudom leszedni,arról nem találtam infot. :-(
  • rahotep
    Akkor igaz,hogy a 107-es penje nagyobb,csak a sebzése marad el egy százassal.Köszönöm akkor rászállok.Jól fog jönni a pihenés az AMX-38 és AMX-40 combo után...bár a 40-es kicsit jobbnak tűnik így teljesen kifejlesztve,csak a legénységet kell még húzni egy kicsit,de amint meglesz az AMX-12t úgy adom el hogy füstöl!!! :-)
  • yossarianHUN
    Akkor mindenképpen fejleszd a 122-est. Az IS szenvedés lesz nélküle.
  • lammaer
    Csatlakozom.. fejleszd ki a 122-est hogy ne az ISel kelljen, de maradj meg a 107esnél.
  • rahotep
    A pénz nem számít... :-) Jelenleg az IS és a SU-8 várja,hogy összegyűljön a kreditem rájuk,mert már 1 hete kifejlesztettem őket.Legfeljebb megyek a KV-vel még 100 kört és hiphopp meglesz minden
  • lammaer
    Nem is mondtunk mást soha :)

Ez work as designed.
  • Toweliee
    Így már érthető (a tudásod is) :)

Asszem jön egy kis szünet és meghallgatom Faith No More Ricochet című számát, mert amit az elmúlt 5 csatában produkáltam.. ARL 2m-ről egymás után 2x, Slugger folyamatosan, VK3601P minden második.
  • Sippie
    fejleszd ki, mert IS-re jó lesz az a 122, vagy legalábbis IS-3-ra a BL9 miatt mindenképp kelleni fog.
  • yossarianHUN
    Ha van prémed fejleszd. Kelleni fog a nagyobbakhoz és nagyot is harap. Nagyon nagyot. Pénz hiányában maradj a 107-esnél mert a 122-es skulót aranyárban mérik.
  • Sippie
    ja hogy csak azért :D az nem gond, megvan. T30-ból meg 2 tank lesz, akkor már azt is érdemes kihúzni :P
    Az a baj az amcsi tankokkal hogy semmi pluszt nem nyújtanak a többi ághoz képest. IS3-nak már pattogós a tornya (bár az újat nem tudom) ráadásul penetrationban elmarad a T32 már az azonos tiertől.
  • rahotep
    ....és a végére hagytad a nagy következtetés okát!
  • rahotep
    KV-3-ról tudna valaki értelmes dolgokat mondani? Érdekelne,hogy kifejlesszem-e hozzá a 122-es löveget.Eredetileg csak a beigért plussz garázshelyért vettem meg,de kezd tetszeni a 107-es csővel.
  • lammaer
    Ezt csak kokó bácsinak, mert utálja a Tigrist.

Victory!
    Battle: Mines 2012. február 26. 13:17:27
    Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
    Experience received: 8 760 (x5 for the first victory each day)
    Credits received: 50 412
    Battle Achievements: Top Gun

21 lövés, de abból 17 talált is, és mint az ábra is mutatja, nem bújkáltam hátul :)

Repairs:
    Vehicle PzKpfw VIB Tiger II repaired successfully. You have spent Credits: 14 665

Purchased:
    The ammunition on vehicle PzKpfw VIB Tiger II resupplied successfully. You have spent Credits: 21 630

Mndjuk tény, prém nélkül max nullszaldós lett volna.