418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN

akkor is ez a legocsmányabb
  • Toweliee
    Nem mertem ezellen felemelni a szavam :)
  • Ry0K3N
    Band of Brothersbe is ilyen tigrisek voltak elől volt a tornyuk :D
  • Renegade
    az persze nem zavar, hogy a Panzerkampfwagen sechs-t mindenki csak úgy letigrisezi :-)
  • Szpecnyaz
    Nem ellenséges szándékkal írtam, de szerintem eléggé kizárt hogy sok Pz38t szaladgált volna a 1945-ben Mandzsúriában. Tény hogy elég sok ruszki tank szaladgál(t) idegen zászló alatt, de azért itt volt egy elég nagy távolság ami megakadályozta ezt. Másrészt, nem hiszem hogy az európai hadszíntérre tervezett skoda tankok jól bírták volna a trópusi éghajlatot, ami miatt a japánok nem nagyon gyártottak volna belőlük.
  • Toweliee
    Mi szövetségesek voltunk, egy frontot harcoltunk.
  • Königstigrincs
    igen , nem volt jobb megoldás a háború után egyrészt kevés is volt már a tigris félékből (lásd párducból sem sok maradt pedig azt gyártották rendesen) Királytigrisből úgyszintén maradt a világon 8 db. ebből 2-3 működőképes. szóval annyira féltek" ezektől a vasaktól hogy jobb híján a vesztes szövetségesek":) én így írom őket (mivel páncélos ütközetekben többnyire mindig vesztesek voltak csak volt utánpótlásuk és légi erejük nem beszélve a darabszám fölényről) ennyit róluk, ilyen szempontból vesztesek. Visszakanyarodva olcsó megoldás volt a film kedvéért bártény lehetett volna hasonlóbb élő modelt is építeni de hát így jött össze .
  • Sippie
    az Me262 terveit is megkapták pedig, építettek saját sugárhajtású gépet az alapján, fegyverzet nélküli kamikaze támadásokra
  • Renegade
    hát, meglehet csinálni szépen is egy T-34-Tigrist, a rutinos versenyzőkön kívül mindenki bekajálja, igaz ők sírva hányják el magukat az elöl torony miatt. Persze lehet, hogy egy TigerP ;)

• yossarianHUN
    Már akartam emlegetni azok valami amerikai járgányok voltak, nem? M40 vagy M60? Talán M103?
  • Musztafakebab
    Vkinek van ötlete miért kerülök Tigrissel csak T10be? 7 meccset toltam abból 6 T10ben volt 1 meg T9ben ahol 6 T9 volt.
  • yossarianHUN
    Az az egyik, másrészt nem is nagyon volt szükségük rá. A japán szigeteken a tankok szerepe huszadrangú volt, a dimbes-dombos, homokos, dzsungeles terepen sokat nem tudtak volna csinálni. Elvoltak azok a saját kis ócskaságaikkal, egy Tigris úgy lett volna ott használhatatlan ott ahogy. Sokkal fontosabb volt a gyalogság, a repülőgépek és a flotta.
  • patchaou
    "Mindenesetre nagyon illúziórombolók voltak" ugyanezt tudom elmondani "a halál 50 órája" tigriseiről :)
  • Styx36
    Komolyan emberek ha legalább egy tankról beszéltek tudjátok leírni a nevét! (T-34)
  • Königstigrincs
    pz38 mióta csúcskategória:) még a Magyarok is használtak tigriseket .
  • Toweliee
    Tudomásom szerint a németek lenézték a japánokat, nem hinném, hogy a csúcskategóriás cuccosokból adtak volna nekik.
  • yossarianHUN
    Meglehet. Nekem a Kelly hősei tigrisutánzatai tették be az ajtót. Azt hiszem még nagyon régen ment erről egy eszmefuttatás itt a fórumon, ha jól emlékszem arra jutottak a népek hogy T34-esek voltak Tigrisnek álcázva. Mindenesetre nagyon illúziórombolók voltak, de hát ugye régi film, régi technika. Meg ugye Tigrist nem lövünk szét film kedvéért.
  • yossarianHUN
    Kicsit elkalandoztunk.
  • noname23
    Utánépített nyavaják ezek fából meg papíból az egyik ilyen pziii utánzat volt xD
    A másik oldalon viszont rendes T34-85.
  • Szpecnyaz
    Szerintem nem az, sokkal másabb az oldala. De ahogy a többinek is elnéztem a képeit, még nem találtam meg, lehet csak valami utángyártott akármik ezek.
  • yossarianHUN
    Type 97 Chi-Ha
  • Szpecnyaz
    Ha nem tűnt volna fel, akkor ezek japánok, szóval bajosan lehet Pz38t, inkább valami Type akárhány.
  • yossarianHUN
    Valami japán csoda, nem?
    erre gyanakszom
  • Königstigrincs
    felismeritek az ellenfél tankjait???????? pz38 tán vs t34 . ( azért nem hiába nincs gyalogság woton.)! :)
  • lammaer
    +- 20%ba belefér ennyi. Ez nem titok, így működik :)
  • megakoko
    bakker szét esett a wot-m
  • Sippie
    hát az csak átlag penetration, akárcsak a sebzés is átlag. T34-emmel pl rendszeres volt hogy az E50-et vagy 100-al többet lőtt belém mint én ő belé, pedig elvileg az enyémnek több a sebzése 10-el :D
  • Zeller2
    Hát igen,erről beszéltem az előbb.

Sajnos nagyon látványos különbségek vannak a csaták között amikor "szeret" meg amikor "nem szeret" a gép. Persze nincs két egyforma csata,de a tankok szinte egyformák. Mégis sokszor a jóval erősebb marad alul 1vs1 -ben az ilyen "átlőhetetlen" szituációk miatt. Oda se neki,van amikor téged fog szeretni a gép. :D
  • yossarianHUN
    Bitch please. Én az előbb 90mm DCA 45-el (212mm pen) egymás után kétszer pattantam a SU152 frontjáról a függőleges részén kb 50 méterről
  • noname23
    Néha vicc a game kiderül hogy az ellenek a 220mm penje többet ér mint a te 247-ed randomizálás az van keményen ezt el kell ismerni.
    (E75 vs t54 akárhogy forgattam simán átlőtt alul én meg 2x is pattanok másik csata stock E75 vs full ő átlő én nem és ugyan úgy álltunk be xD)
  • megakoko
    Győzelem!
    Csata: Murovanka 2012. február 26. 14:42:50
    Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
    Szerzett tapasztalat: 652
    Szerzett kredit: 20 429

Na ez már jobban sikerült de vissza kellett raknom a 88-ast hogy ne legyen veszteséges mert a 105mm-es rengeteget pattog
  • Sippie
    köszi, végül megtaláltam a böngészőmben ahogy elkezdtem begépelni az effeciencyt :D
    FAQ-ba sztem nincs benne egyébként
  • rahotep
    Amint ezt érzem rögtön abbahagyom az egészet! :-)
  • Renegade
    akkor egy kis OP med-ezés

mindkettő Himmelsdorf E-50el hiperagresszív stílusban (ahogy a t-54et kéne használni), a második csatafordító, de a végét elszúrtam, mert elkapott a vadulhatnék, pedig a T30-at kerülni kellett volna :-)

ha valamelyik tetszik, mehet faq :-)

replay1

replay2

• lammaer
    Ez azért elég fatalista hozzáállás...
  • Zeller2
    Ilyenkor kiderül hogy szórakozik a program a játékosokkal és az nyer aki éppen neki szimpatikus. :D Egyszerűen random győzelmek vannak,nem kell ide semmilyen és vagy taktika.Főleg nem jobb tank mert úgysem tudunk beleszólni a játék kimenetelébe. :D

Én már beletörődtem.....
  • Alien69
    Az M4 ugye KV (tier 5) party. Top tanknak rakott be, de a KV-val ellentétben, ez megy is. A scouth brigád meg aludt. Én megkerültem a térképet, kiszedtem az artykat, meg pár nehezebb ellenfelet, még sem volt elég a győzelemhez. Persze, nem ez az első ilyen csatám, de eddig csak az M3-l tudtam 6 killt csinálni. nem mintha számítana.
  • rahotep
    Ezt is csak holnap tudom megnézni mert itt nincs telepítve a játék... :-(
  • patchaou
    Nálam most a kv-13 az ügyeletes arty vadász. Tegnap sikerült egy csatában mind a hármat kinyírnom:D
  • rahotep
    Erről a heti KV-13-as top köröm jut eszembe...7 kill és buktuk pedig de szép lett volna 5x szorzóval.Hétfőn belinkelem a képet is ha eszembe lesz...Engem is bosszantott,de úgy voltam a végén,hogy így sem rossz és én megtettem amit lehetett a csapatért!