418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pongyi
    Mostmár küldtem:)
  • noname23
    Azon kívül hogy le vagytok maradva tudsz-e mást is mondani?
    Meg nálad ennyi az érvelés kissé úgy hangzik mint egy herélt bika vinnyogása xD aki szarul udvarol
    Meg nem tudom mit értetlenkedsz látszik nem fogtad fel a dolgot és közben te okoskodsz tovább vicces vagy xD
  • yossarianHUN
    Halo 2 ;) egyébként tényleg így van, amíg régen nem volt az egész játékipar ennyire mondom ennyire, mert valamennyire biztos, pénzorientált, még foglalkoztak optimalizálással. Ma már minek, hát valamiből a böhöm nagy grafkártyák, procik ésatöbbik gyártóinak is élnie kell. Máson is meglátszik ez a mentalitás. Míg régen egy átlag játék single player módban legtöbbször 30-40 óra alatt volt csak kihúzható, addig ma mi van? Ilyen pixel shader, olyan direct x 68 és fél, így csillan a kabátgombom úgy villog a rohamsisakom. Majd kimászik a monitorból, cserébe 6 óra alatt lejátszod, és esetenként multi hiányában kidobtál egy délutánra 12 lepedőt.
  • lammaer
    Ott hardver gond volt akkor.
  • lammaer
    Ez más kérdés. Világos hogy az XP elavult, de azt kijelenteni hogy az alkalmazások nem mennek rajta, még korai, nagyon.

Mint írtam lejebb, én sem látom okát hogyha vki legközelebb újratelepíti az XPt akkor inkább a WIn7et tegye fel. De csak azért mert ahhoz van support.

Akinek XPje van és jól megy, max ezért gondoljon egy reinstallra. A szoftverek kompatibilisek maradnak vele, még jó sokáig.
  • Renegade
    naaa, örülök, hogy a végére egyetértesz velem :-)
  • R3nton
    Nekem személy szerint sokkal jobban tetszik a 7, míg xp-n sűrű volt a fagyás amit csak resettel lehetett orvosolni win7 alatt egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt ilyen 2 év alatt. Már az ilyen apróságok is számítanak.
  • lammaer
    Küldtél privit?
  • Renegade
    naaa, hogy engem is lehessen ostorozni, camper E50 replay, mondjuk igen csak vállalható :-)

azt hittem hogy a végjátékban távolabb áll meg az artynk, hogy tudjon támogatni (a játék felében ügyes kis csalija voltam), ha nincs az utolsó lepattanó bizony kikapunk, ráadásul nem lett volna szabad kimennem, úgy fest az utolsó pár másodpercet mindig elrontom. :-)

prém nélkül

most nézem, hogy prémmel all time rekord lett volna
    xp:2694
    cr: 103581!

replay

• R3nton
    azért jelentette be a microsoft is, hogy befejezi az xp- fejlesztését, nem lesz több frissítés
  • lammaer
    Sőt tovább megyek: ma minden arra megy, hogy mindenen fusson, még konzolon, pcn, mobiltelón, de még mosógépen is :)
  • lammaer
    Mindenre WinXP és felette.

A WIN7 a mi szempontunkból (gamerek) semmit nem tud, amit az XP nem tudott.

Én speciel olyan játékról nem is tudok (a már említett shadowrunon kívül) ami nem ment volna win XPn.

A WIN7et ebből a szempontból kompatibilisra csinálták az XPvel, senki sem akar vevőket veszteni (akár 1%ot is) azzal hogy XPn nem megy a játéka.

Optimalizálás: játékokat nem nagyon optimalizálnak :) Vegyé nagy videókártyát azt kész. Rég volt az amikor a szoftvereket optimalizálták, főleg oprendszer specifikusan. A mai fejlesztőkörnyezetek nincsenek olyan szinten hogy erre képesek legyenek.
  • R3nton
    Semmi gond nincs ha valaki szerint szar a win7 nem kell feltenni felrakod az x-t amx nem játszol bf3al vagy franc tudja még melyik játékkal ami nem megy. Én ugyanúgy mondhatom szar ez az XP nem teszem fel mert lassú a gépem, jó nekem a 486oson a DOS és játszok STUNTS-al meg a super marióval.
  • Pongyi
    Enyémet is megnézted?:)
  • R3nton
    Milyen op rendszerre fejlesztik/optimalizálják akkor a programokat?
  • popey8
    Én nem arról akarom meggyőzni, h az enyém a tuti és a többi szar. Az a probléma, h ő gondolja ezt. Szerinte csak egy optimális taktika van. Egész egyszerűen azt mondom, h más taktika is jó, nem csak az, amit ő csinál.

Renegade: Tényleg feleslegesen beszélek, úgyhogy én befejeztem. Majd akkor a többség eldönti, h FAQ-ba való-e a rep és, h a kezdők tanulhatnak-e belőle v sem.
  • R3nton
    Miért is? Most a windowsról beszélek nem macos linus stb
  • yossarianHUN
  • lammaer
    "win7van arra fejlesztenek"

Ez mondjuk csacskaság.
  • rahotep
    Az 1066-os memóriát nem tudom,hogy tudja-e az alaplap fogadni...vagy ez független az alaplaptól?
  • R3nton
    okoskodj:) Sztem az eberek 90%a már réges régen win7et használ, de biztos mi vagyunk a hülye gyökerek:D nem értem mire jó ez a makacskodás. Ilyenen vitatkozni:D Figyelj annyi lett monda elavult az operációs rendszer win7van arra fejlesztenek, ha tetszik ha nem. Le vagytok maradva.
  • yossarianHUN
    Ha csak a memóriát nézem azt mondanám ne akarj high textúrákkal játszani. Vegyél bele inkább 4Gb 1066 Mhz-eset. Nekem 2Gb ezres van benne és magas textekkel azért már elég ergya az fps. Persze a többi részegységet nem tudom nálad, de ez azért kevés.
  • lammaer
    Marhára nincs jelentősége ennek az egész dualchannel meg RAS/CAS marhaságnak.

Én pl AMD mellé beraktam 3*2GB modult (ilyen volt a fiókban). Boltban hörögtek hogy az nem jó, mert hogy igy nem lesz dual meg egyebek...
    És mi let a végeredméy: a +2GB miatt tudok 2 MMOt futatni egyszere, vmware-s XPvel.
  • rahotep
    Kérdezném még,hogy a memóriák még őskoriak benne és ha jól emlékszem van órajel eltérés is közöttük 533-800 Mhz(talán),az alaplapon színnel van jelölve a memória slotoknál,hogy 2-2 dolgozik dual-ban de ezt nem tudom biztosan,jó ez így vagy vegyek azonos órajelű memóriákat és ha vennem kell milyen legyen?.Rámférne valami hardveres okosság,de nincs a környezetemben aki értene hozzá... :-(
  • Toweliee
    Hmm. Nem tudok fent maradni 1-ig holnap kemény nap lesz. Marad a korán kelés. Szerencsére a hétvégén nem panaszkodhatok, 1-2 kör után meglett a duplázás, kivéve Stuggal (5 kör) és T-25-el (8 kör). De ezek most nem számítanak. Ami számít: IS-3, Type, Panther, Tiger P. Szóval 5-kor kelek.
  • rahotep
    Az én angolom és informatikai tudásom ehhez nagyon harmatgyenge... :-(
    Ha magyarul lenne akkor sem biztos,hogy érteném.Annyit vettem le belőle,hogy át kell írnom valamit a megadott értékekre,de szerinted az adott configgal megéri kipróbálni? Jelenleg 27-50 Fps között mozog a játék és csak alacsonyra állított értékeken megy.Egyedül a megjelenítés távolságát állítottam magasra.Víz,levelek stb...kikapcsolva.
  • patchaou
    6-kor van vége.
  • lammaer
    Attól függ hány tankod van ugye, és hogy mennyire vagy szerencsés a duplákkal... :)
  • Wasp91
    Jobb ha le se feküdsz és 1 óra után megpróbálsz ötszörözni.
  • Toweliee
    Hánykor kell felkelnem ha szeretném az utolsó 5x-et megjátszani, 6 vagy 5?
  • noname23
    Ha Xp-n vagy 32biten nem engedi Highra állítani akkor végezd el a következő műveletetLink klikk
  • rahotep
    A T-34-85-el olyan szívóágon voltam a héten,hogy el is raktam a garázsba egy időre.Szinte semmit nem találtam el vele 150 méteren belül sem és folyamatosan pattant mindenhonnan ha véletlenül talált.Más tapasztalt ilyet a héten vagy csak simén pech széria?
  • Renegade
    én nem azért játszok úgy ahogy mert úgy tetszik, hanem mert úgy kell :-)

már megint kijelentesz, nem pedig kérdezel.

ez egy rém egyszerű játék amiben van pár taktika, ez ilyen egyszerű, természetesen randomban sokszor borul, de feltehetően azért jók a statjaim mert igyekszem optimálisan játszani és szerintem a tied nem az volt, és ne mond, hogy nem mondtam, mert úgy kezdtem, hogy én mit csináltam volna. Tettem már ide fel sok-sok replayt, fogok még, és akkor meglátod mi a különbség. Nem tudásban, hanem stílusban, mielőtt félreértesz. :-)
  • yossarianHUN
    Mint tudjuk a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Épp ezért nem is érdemes összeveszni rajta, mindenki a saját maga által preferált stílusban játszik, meggyőzni a másikat hogy csináld ahogy én eleve meddő dolog. No offense senkinek.
  • popey8
    Ok, ha te is ennyire önfejű vagy, akkor játssz csak tovább úgy, ahogy te jónak ítéled. Én is ezt teszem. Ezek szerint azt mondod, h aki nem úgy játszik pl. meddel, ahogy te, akkor az már rossz játékstílus. Ha nem vagy képes belátni, amit magyaráztam a többféle taktikáról, akkor legyél szíves nem kritizálni, ráadásul logikus érv nélkül más talán megfelelő, a tiédtől eltérő taktikáját.
  • Toweliee
    Kösz. A legtöbbször hp veszteség van.
    Sztori:
    Type-al vagyok, a matchmaker berak engem topnak, alám csupa T5-T6. Az ellennél 1 T8, 2 T7 a többi T5-T6. 27 lövésből tudtak kilőni. Már rég én voltam egyedül, mindenkit kinyírtak tőlünk kb 3 perc alatt (mi kettőt), szóval jó kis őssztűz alá estem. A végén a saját csapattársam ezt írta be nekem: "Premium noob with gold ammo" (2 killem volt + 4 találat)
  • bgabor
    Semmi átverés nincs, csak éppen rossz honlapot nézel. A worldoftanks.com az amerikai szerverhez tartozó weboldal, azon van most egy akció, amin többek közt a T-34/85 is féláron van.

Mi azonban az európai szerveren játszunk, tehát a worldoftanks.eu oldalt kell nézned, és az ottani akciókat. Jelenleg az EU szerveren nincs tank árleszállítós akció.
  • rahotep
    Nekem sem gyakori a robbanás és a kigyulladás és olyankor csak egy átlagos találatért elszenvedett HP-t vesz le...Nyilván függ attól,hogy mi talált üzemanyagtartályon. :-)
  • noname23
    Hát jah szép kis hp-t veszítesz mikor felrobban (meg kigyulladhatsz?) de amúgy semmi xD
  • Toweliee
    Történik akkor valami ha ellövik az üzemanyagtartályomat? Mert semmi de semmi hátrányt nem tapasztalok.