418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Igen, még szerencse. De szegény T32 igazán megérdemelné, hogy legalább 1 topgun legyen az adatlapján, ha már eddig ezzel a tankkal megy legjobban a játék.
  • patchaou
    Ja, bocs. Azt azt tudtam hogy van itt pár WG bérenc, de most már látom hogy a MS is beépítette az embereit :D
  • VanDaal
    Igen, bennem is van annyi, hogy hadd kapja már meg, ha megdolgozott érte. De sajnos a többség nem ilyen empatikus, mint ahogy a "civil" életben sem...
  • bgabor
    Éppen az ilyenek miatt van az, hogy a játék nem a fragek, hanem a kiosztott sebzés után adja az XP-t. A fragek száma max azok kevés kitüntetéseknél számít, amit akkor kapsz meg, ha kinyírsz X tankot az adott meccsben. A kitüntetéseknek pedig semmi relevanciájuk nincs, azon kívül hogy nézegetheted őket.
  • Musztafakebab
    Jah bocs erre gondoltam. Csak mikor nekem küldte nagybátyám az xp-t akkor abban volt egy ilyen füzet és abban volt hogy az Xp-t nem fogják támogatni 2012.dec után.
  • lammaer
    "egy forintot sem fizet nekünk senki"

csak a magad nevében beszélj :D
  • patchaou
    Feltétlenül szükséges volt ezt megint előhozni? Aki ragaszkodik a zikszpéhez az használja egészséggel. Nem akarok senkit sem meggyőzni arról hogy mit használjon, egy forintot sem fizet nekünk senki azért hogy meggyőzzük az xp-seket arról hogy váltsanak. Nem tök mindegy, hogy a másik ki mit használ?

VanDaal - Én ha látom hogy valaki 5 killnél jár akkor maximum lesebzem neki a hatodikat, de ki nem lövöm :) És Én sem vagyok boldog amikor kilövik előlem a hatodikat, főleg ha az az utolsó. Ja, vagy behúzzák a zászlót.
  • pointer4
    "Ez photoshop, azzal a tankkal nem lehet ilyet :D Amúgy grat :)"

Köszi, lebuktam :D
  • lammaer
    Viszont biztos hogy nincs hozzá security update.... most nézem WIKI azt írja 2014-ig lesz. Esetleg változott azóta az MS álláspontja?

"On April 8, 2014, all support for Windows XP, including security updates and hotfixes, will be terminated"
  • lammaer
    Ez jogos, egyetértek.
  • lammaer
    Úgy rémlik, régen olyan volt (de lehet keverem valami másik játékkal) hogy tényleg az első meccset duplázta. Legyen az nyertes vagy vesztes meccs.

Azt sírt a sok töki hogy jajajajaj, vesztes meccset miért.. megcsinálták hogy jó, akkor első nyertes. Erre már ez se jó, lehessen választani is.
  • lexlutor
    ..onnantol kezdve h nincs tobb security patch hozza, nem igazan van mirol beszelgetni az xp kapcsan. szerintem.
  • lammaer
    "kellene egy olyan opció hogy te választod ki melyik legyen a duplázott győztes kör"

Persze. Sőt, legyen olyan opció hogy választanod se kell, automatikusan minden tankodra kapsz 10K XP-t.

Komolyan, az emberek már egy kis véletlen szám miatt is ki vannak akadva, most már semmi poén ne legyen a játékban? Tegyük még hülyebarátabbá a játékot, túl bonyolult és változatos már így is.

• lammaer
    "addig minden programot kompatibilisnek kell csinálni rá "

Nincs ilyen. Az hogy egy szoftver kompatibilis e az XPvel vagy nem, kizárólag az adott szoftver készítőjén múlik. A Microsoft nem parancsol a PCs piacnak úgy mint mondjuk a Sony a Playstation esetében (PSre csak olyan játék jelenhet meg, ahol a készitő előzőleg kiváltja a licencet rá a Sonytól plusz kiadás előtt a Sony ellenőrzi is a terméket).

Windowsra bármi kijöhet, akár én is írhatok egy szoftvert és terjeszthetem. Hogy az most meg e XPvel vagy nem, az az én döntésem, nem az MSé.

Esetleg arra gondolhatsz, hogy az MS meddig támogatja az XP-t. Azaz meddig lesznek hozzá frissítések, meddig hívhatod a supportot segítségért. Ez viszont asszem már tavaly megszűnt.
  • Musztafakebab
    Ha ennyire megy a vita az OPról akkor csak egy felvetés. Hallott már vki olyanról, hogy XP-nek 2012.decemberéig van lincese? Ami azt jelenti hogy addig minden programot kompatibilisnek kell csinálni rá utána meg nem lesz kötelező?
  • VanDaal
    Hogy dögölnének meg ezek a szemét fraglopók! Hiába van 1k feletti átlag xp-m és 2k feletti átlagsebzésem a T32-vel, egy tetves topgunt nem lehet összehozni, mert mindig van valami mocsok, aki úgy gondolja, hogy nem kell nekem az a 6. kill! Most is egy egész oldalt lenyomtam egyedül Abbey-n, majd a bázisukon találkoztam egy Tiger P-vel. Beleálltam az oldalába, lebontottam 5%-ra úgy, hogy sebezni sem tudott. Ekkor jön a büszke T-34-85 és megszerzi első killjét... állítom ezt már direkt szemétségből csinálják, ha ők már űberbénák, más se kapja meg azt a gané plecsnit

Bocs a kirohanásért, de ez már a nagyon sokadik eset és baromira tele van a hócipőm velük...
  • darki81
    kellene egy olyan opció hogy te választod ki melyik legyen a duplázott győztes kör, és nem rókáznánk össze magunkat amikor megduplázza vagy meg5szörözi a semmit :D

#105745 én is rábasztam most egy ilyen miatt, hogy nem tudtam bemenni a fedezékbe, mert a hegy lábánál lévő kis homokdomb széle nem engedett át, pedig ott tolószékkel meg daruval és akár kombájnnal is átmegyek :D
  • stoppos
    Iszonyat mázlival lett nekem is. Arctic Region, az egyik top tank voltam. Bal oldalt kezdtünk, elmentem alul, gondoltam kihúzom őket a hátrébb lévőknek. Egy ferdi volt mögöttem, meg volt hátul egy arty. A ferdi sajnos nagyon hülye volt, ahelyett, hogy hátrébb megállt volna, eljött velem, így oldalba kapta egy orosz TD. Egy darabig visszatartottam a szembejövőket, de a ferdi elkezdett nagyon kopni, úgyhogy meg kellett fordulnom a ruszki TD-re. Akkor szemből meg is indultak keményen. Egy IS, egy tigris2, meg valamelyik a nagyon idegesítő francia light-ok közül. Az orosz TD kiesett, kilőtte az arty, a ferdinek annyi volt, ottmaradtam hármukkal szemben. Hátráltam és lőttem. A francia fost szerencsére sikerült lenyomni, mikor mellémért, az IS az pattogott keményen. És itt jött be a mázlifaktor. A tigris2 valamiért úgy döntött, hogy nem én vagyok számára a legveszélyesebb és elkezdett valakit lőni jobbra messze. Szépen lekoptattuk az artyval és kilőttem. Az IS közben játszotta továbbra is az ajtókopogtatót. Kinyírtam, felmentem a kezdőjükhöz és kilövöldöztem az ott lévők közül még kettőt. Lett 5 killem, 160 Hp-val fejeztem be a meccset.
  • Zeller2
    Azt sem tudtam hogy az IS3-on körbe mindenhol ammo rack van. :D

5 csatából 4-ben első találatra azt lövik ki még szemből is.Tiszta vicc,ezért mondom hogy kalap szar az egész program.

Van amikor mindenhonann lőnek de mégcsak meg sem sebeznek.Ennyire szélsőséges különbségek ne legyenek már.
  • magyargyerek
    Én tegnap Ferdit szedtem ki Grille-vel voltam egyedül védte a zászlót, egy Light tank tartotta sakkban de esélye nem volt kiszedni rám várt hogy kiüssem felülről sikerült is pár lövés kelett hozzá.
    Más. Szoktam önfeláldózást csinálni mkor én vagyok a legesélytelenebb pld Pantherral volt ilyen sokszor hogy rárontok az Is-3-4 akárkire és amig velem kínlódik az erős tank addig a csapattársak szétszedik, az esetek nagy részében én nem éltem túl de negyed órás csiki-csukit megoldottam az én rárohanásos taktikámmal szerintem ez hasznos volt a csapat számára.
  • Zeller2
    Nem vagyunk egyformák. :)

Van aki birka mód beletőrődik hogy folyamatosan szopatja a gép és van aki "hangot" ad a haragjának.
    Nekem birka türelmem van,de azért el tud gurulni a gyógyszerem mikor annyira látványos a szopatás.Olyankor beírom ide hogy fos meg szar a játék.(Egyébként az) :)
  • VanDaal
    Nekem azt hiszem egy sem lett 10k feletti. De amikor az E8 Shermannal csináltam egy 8k-sat, majd kiugrottam a bőrömből örömömben, hogy nemsokára elit lesz és búcsút inthetünk egyásnak :)
  • lammaer
    "és próbáltam volna csalit játszani a kaptatón, hogy a lent kempelő heviknek legyen célpontja."

Én is szoktam előremenni, de olyat hogy a kempelőknek én játtszak csalit soha. Rühellem a kempelőket, főleg hogy a játék nem is díjazza azt ha önfeláldozó vagy.

Platoontársakért bármikor, de randomban csak minden szökőévben egyszer, mert a kemperek többsége csak egyszerűen gyáva.

TEgnap volt ilyen, T28-ban bevetődtem egy ISUnk elé, aki két lövés után már csak pár HPval büszkélkedhetett. Innentől kezdve én kaptam a pofonokat helyette, amíg osztotta a sebzést, ketten tartottuk 5 ellenfél rohamát. Én a végén meg is feküdtem :)
  • stoppos
    Ezt utáltam a hétvégében. Az első győztes csaták majdnem mindig minimál xp-sek voltak. Az egyetlen, ahol 10 000 felett lett, a Löwe volt, ahol szinte semmit nem számít.
  • VanDaal
    Ez photoshop, azzal a tankkal nem lehet ilyet :D Amúgy grat :)
    Én bezzeg nem tudtam volna ezt megötszörözni:

Győzelem!
    Csata: Swamp 2012. február 27. 10:17:24
    Jármű: T32
    Szerzett tapasztalat: 1 903
    Szerzett kredit: 69 502
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd

Ez a délelőtti első csatám, 4 kill, 6 sebzés...az éjszakai 5x körök meg persze borzasztóak lettek :)
  • dolorex
    Sziasztok.Találtatok mostanában giveaway kódot, meglévő accounthoz?googlbe keresgéltem megnéztem jó pár oldalt ,de legtöbb helyen már felhasználták az összeset, vagy ahol új accountotal lehet hozzá jutni azt már nem is olvastam tovább.
  • darki81
    akkor még jó hogy az 5szörösre dobta be :D
  • pointer4
    Evvel a szarral, sose volt még ilyen jó :D

Victory!
    BattleErlenberg 2012. február 26. 21:17:17
    VehicleARL 44 Experience received: 10 640 (x5 for the first victory each day) Credits received: 46 039
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Defender

• darki81
    utálom az artykat, de néha egész jó csapatmunka van ha figyelnek!
    én ma 400hp-s 9-es vk tankkal spotban tartottam az E-75-öt, és addig nem mentem rá míg 100-ról leszedték az artyk olyan 15-20%-ra, utána összecsaptunk és egy gyors pontos lövéssel sikerült padlóra küldeni, és nyertünk :)
  • kiskami
    Azért mertem bemenni, mert az artik jól együtt játszottak nálunk a többiekkel (pl. a t34-el), és mondta is az egyik, hogy medek menjetek. Így erősen reméltem, hogy figyelnek is, ha megyek. :)
    Ritkán látok ilyen jól összehangolt játékot.
    A bázisra visszérkező is3-at nem láttam korábban, pedig villant egyszer a minimap-en, amikor az artikat abajgattam. Ha látom, akkor én is szoktam bújni oda.
  • Renegade
    én nem mertem volna beszaladni, de jó húzás volt :-)
    a végén meg nem kell kőrözni, mert nincs arty, olankor érdemes beállni a parancsnoki állás mögé, ha már olyan hülyék voltak, hogy nem bontották le induláskor, hiszen átlagos vagy ügyetlen játékosok hajlamosak belelőni, ahelyett, hogy kerülnék, így az első tiszta lövés mindenképpen a tied :-)
  • magyargyerek
    Nem is néztem milyen kitüntetéseim vannak nem erre hajtok. Alapvetően a játék élményre megyek meg arra hogy jól betaláljak nálam erősebbeket. Pld. imádom ha elkapok pár jó lövésre mondjuk egy Löwét, még ha a végén tudom hogy el bukom a csatát de az a pár jó találat amit be tudtam vinni az örömmel tölt el. Vagy hétvégén amint megvettem a SU-152 és az alap löveggel az első csaták egyikében egy T-29-et oldalba kaptam durr neki 700 damage-t levittem na ez élmény volt és azóta is eszembe jut jó érzés volt. Pedig annak a lövegnek kicsi a penje de hát oldalába elég volt és átment.
  • darki81
    felnyomtam egy raplayt IS-3 funoknak :)
    adhatott volna egy vadállat medált :D
    az egyik tier6-ra sajnáltam a lőszert, és tolatgattam - nekimentem :D
    a végén meg ha egy utcával előbb fordulok be én hülye, akkor kapok top-gunt, de mindegy így is jót mulattam :)
  • Csempesz77
    Szevasztok!
    Sikerült megvennem végre a Stug-ot. Eléggé szenvedek vele, mert alap cuccokkal elég nehéz túlélni egy csatát úgy, hogy még hasznos is legyek a csapatnak, ezért kevés pontot kapok, nagyon lassan megy a fejlesztés. Pont tegnap volt, hogy ketten maradtunk egy Wespe-vel és nekem kellett volna felderíteni a másik oldalon megmaradt 3 játékost, de gyenge volt a rádióm, ezért ez nem sikerült. Nem látta ő, amit én. Ki is lőttek, a 3 ellenfél tökéletes kereszttüzébe kerülve.
    Azért jó ez a Stug, nem adom fel. :)
  • kiskami
    Nekem sem tetszettek ezek a replay-ek. Amikor nincsen még egy-két hasonló tier-ű med a saját csapatban, akkor én is meg szoktam gondolni, hogy felmegyek-e a hegyre egyedül. A kommunikáció alapján valamennyire gondolkodó csapat volt ez, úgyhogy én valószínűleg bizakodó lettem volna, és próbáltam volna csalit játszani a kaptatón, hogy a lent kempelő heviknek legyen célpontja. A matek és a gyenge oldal kihasználása tényleg jó a végén, én mostanában kezdtem meglátni ezeket a lehetőségeket.
    A saját (relatíve kevés) tapasztalatom alapján a győzelem általában a támadó játékot játszó csapaté ezen a pályán. Ritkán jön össze a győzelem a védőknek, amikor már sikerül lerobogni a hegyről a másik csapatnak.

Mostanában volt egy jó meccs, amikor egész jó egymásra figyelő játék ment, és nekem is volt egy jó megmozdulásom: replay. Magamhoz képest egész jól ment. :)
  • Toweliee
    Látom neked van Billotte kitüntetésed, kettő is. Én erre vadászom de még nem sikerült megszereznem. Van valami tipped?
  • magyargyerek
    Igen ezen a néven hozzátéve a 7238-at.
  • Toweliee
    Én sajnálok 10-10 aranyakat erre, inkább kidobom. 3 ilyen cuccot dobtam ki (mindhárom totál felesleges volt), 2 repeszállót + 1 felfüggesztés növelést. Amióta megszabadult a Type -500kg-tól azóta mégjobban repeszt, néha már engem is zavar annyira gyors. Ezen a néven játszol?
  • magyargyerek
    Én a hétvégén lecseréltem a SU-100-at SU-152-re Az AMX 12t-t az AMX13 75-re. Grille személyzetem elérte a 100%-ot. Majdnem azt mondom ez is egy jó farmolós tank lett a Grille. A Hummel nekem eddig nem igazán jött be nem vagyok elájulva tőle. IS-3-am harcol a BL9-es löveg megszerzéséért. Panther 2-nek már csak az E-50 kifejlesztése a cél hát az még jócskán odébb van 120K Xp kell az rengeteg. De legalább már van ütős lövegem amivel már élmény a harc. Kíhúzom ezeket arany átváltás nélkül. Van tarcsiban 100 arany félretéve de azok kellenek felszerelést leszedni.
  • Toweliee
    Nos, a hétvégén összekempeltem IS-3-al 102278xp-t, valamint olyan 3 milla pénzt amiből vettem két kiegészítőt ezért valamivel kevesebb, mint 2 millió van. 3-szor döntöttem szerzett xp-ben egyéni rekordot. Nem, nem rokonom egy WG-s se :)
    (Természetesen az itt megosztott teljesítmény önmagamhoz képest rulez csak)