418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    nehogy azt hidd.... nem annyira pontatlan ám ez, ha megszokja az ember... M1A1- se olyan pontos, gyorsnak gyors, de pattogós és kicsit sebez...
    Na azzal tuti nem tudtam volna lehozni
  • lexlutor
    kv3nal kar abbahagyni az orosz agat!

a tiger p-ig eljutni nem leanyalom. az orosz ag, nagysagrendekkel kellemesebb. amugy a 200mm front szep, de a tornya loheto. kicsit bugos de nem veszes. viszont az oldala fuggoleges, nagy es papir. illetev lassu. ettol meg nagyon szeretheto joszag.

az IS viszont furgebb, papiron vekonyabb de aljas modon pattogos. a 122es pedig megfizethetetlen erzes. es persze furgebb is joszag.

igazabol kb egykategoria a ketto. a hasznaltol es a helyzettol fugg ki fog nyerni.

a sima tigris joval gyengebb mindkettonel, es az viszont kell a tigris2 eleresehez.

en a helyedbe is3-is4ig elvinnem az orosz agat, aztan kezdenek neki egy masiknak.
  • bgabor
    Szép replay volt, nagyon tetszett, bár a top Tier sokat segített. Én mondjuk képtelen lennék rá, hogy howitzert használjak, jól láthattuk a replayben azt az elképesztő pontatlanságot. Ugyanebben a leosztásban szerintem az M1A1-el többre mentél volna, a jobb pontosság és tűzgyorsaság miatt.
  • SZU
    Ne parázz, azon a tankon a torony már nem túl büszke a páncélvédelemre, minden tank gyenge pontja a lower hull, vagy mondjuk egyszerűen a hasa kezdete.

Ráadásul oldalról már közelít a papírhoz, de legalább dög lassú.

Nekem jobban bejön, mint a sima Tiger I, de nem kell hasra esni tőle. Egy T29, ha talál fedezéket, akkor 3 tigrist is simán feltart.
  • Murlo91
    ha kitolod és szerencsés tierbe rak, örömet is tud okozni. nagyon pattogós. FAQ-ban találsz replayeket hol kell lőni B1/B2-őt, amx-et.
  • bgabor
    Tiger P mindent szétver, ha tudja az ember, hogyan kell használni. Simán megállja a helyét Tier8 ellenfelek ellen is. Magasan a legjobb Tier7 heavy, a remek löveg és a kiválló frontpáncél miatt.

Annyi a titka, hogy meg kell próbálni legalább 200 méter távolságot tartani közted és az ellenfél között, mert a így igen kicsi a valószínűsége, hogy a sérülékenyebb tornyot találják el, ami viszonylag kis felület. És természetesen mindíg folyamatosan szembe kell állni a céllal, mert az oldala csak 80mm. Jó ha van valaki, aki fedez, és lenyomja azokat, akik megpróbálnak az oldaladba kerülni.

Feltétlenül próbáld ki, mellette a sima Tiger, az IS, de még a papírtestű T29 is egy viccnek tűnik majd.
  • pointer4
    Az nagyon szép :D
  • dolorex
    áh kár, AMX40el nagyon szenvedek körönként örülök ha összeszedek 100xp-t.jól lett volna ha másik tankal összegyűjthettem volna AMX 12t-re az elegendő xpt.Köszönöm a választ!
  • kabel15
    Sziasztok! Megfűztem egyik barátomat is hogy jöjjön játszani. Ő német tankkal akar majd menni. Megnéztük a tigriseket miket tudnak. Hát leesett az állam a TIGER (P) nek 200as elülső páncélzata van. Gyakorlatilag nem lehet átlőni. Most rágódok hogy én is elkezdjem e a német oldalt hogy megszerezzem a tigrist? Orosz oldalon már KV3 at nyúzom ezért nehéz lenne azt így félbe hagynom. De gyakorlatilag szét verné a Tigris az én IS tankomat mert annyival nagyobb a különbség. Szerintetek?
  • Murlo91
    Helyesen aranyért konvertálhatsz xp-t free-be, de CSAK AZ ELIT tankokon képződött xp-t.
  • Toweliee
    Csatánként 5% xp az, amit arany nélkül is elkölthetsz, a többit aranyárban mérik 1arany/25tp.
  • dolorex
    Kifejlesztettem egy tankomon minden lehetséges modult, elit tank minősítést kapott a tankom és azt írja ,hogy felgyorsíthatom a személyzet fejlődését ,illetve a szerzett tapasztalatot átkonvertálhatom szabad tapasztalattá, ám nem engedi, csak arany ellenébe.Én úgytudtam ,hogy aranyal bármikor átalakíthatom...mindenhogyan csak aranyal lehet?köszi
  • Toweliee
    Ha bírod a száraz, totálisan tényekre szorítkozó, adatokkal megspékelt háborús irodalmat akkor tetszeni fog.
  • lexlutor
    ..csakis a szivoszal. a 130as atutessel nem sokat fogsz erni, raadasul a panther majdnem annyira mozgekony mint egy heavy..
  • Toweliee
    Nekem szívószál van, és tetszik.
  • foxbat88fx
    Hát hátulrol-oldalról simán egylövésezel vele PZ4-et PZ3/4-et T34-et Stug3-at Su85-öt ha yol meglövöd.... :)
  • flashpointer
    köszi a gyors válaszokat, tényleg kell a ferdihez is a nagyobb most látom, úgyhogy ezzel kifejlesztem, aztán majd meglátom =)
  • Attiska
    De akkor én is kérdezek, megvan nemsokára a Panther. A jól bevált 88-as ajánlott, vagy a szívószál? Ez utóbbival ritka hülyén néz ki a hk, de a tűzgyorsaság és az átütés magáért beszél.
  • VanDaal
    Kifejleszteni mindenképpen jobb a JP-n, mint majd később kelljen azt is a Ferdin. Hogy használni is érdemes-e, az már attól függ, hogy állsz kredit ügyileg, és melyik löveggel érzed jobbnak a teljesítményed.
  • Attiska
    Pár napja ezt választoltam ugyanerre a kérdésre.

"Én használtam 88-assal és 105-össel is, és nem vagyok benne biztos, hogy ez utóbbi jobb... Hiába 320 a dmg a 105-ösnél, én azt vettem észre, hogy nagyon ritkán adja be a teljes sebzést, inkább úgy 250-260 körül van, de annyit meg tud a 88-as is."

A másik az, hogy ha nincs prémiumod, a 105-ös eléggé viszi a pénzt.
  • bgabor
    Kifejleszteni megéri, hogy ne a Ferdinandnál kelljen szüttyögni vele. Felrakni tök felesleges rá.
  • EmR3
    Ha keresni is akarsz a jagdphaterrel akkor hagyd fenn a 88-ast.
    Csak egy kicsivel jobb a sebzése viszont a lőszer a többszöröse ha jól emlékszek. De ki kell fejleszteni, mert a ferdin szükség lesz rá.
  • kiskami
    Szép volt, nem sokon múlt, amikor bekerítettek. Jó ez a 105-ös, ha topnak dob be, és közel lehet menni az ellenhez. :)
  • flashpointer
    Jagdpanterhez megéri kifejleszteni a 10.5ös löveget vagy jó a 88-as?
  • stoppos
    Most jól el is olvasom őket. :)
  • foxbat88fx
    nem is néztem állást csak a végén xD de yo volt.... :)
  • VanDaal
    Szerintem én 3:12-es állásnál tuti belementem volna valami baromságba idegességemben. Jó kis adrenalin rush lehetett, a sírból hoztad vissza :)
  • Toweliee
    Számvéber könyv van itthon: SS páncélosok Normandiában, A keleti hadszintér és Magyarország 1943-1945.
  • foxbat88fx
    Közkívánatra!!!! :D
    Majd kérek véleményt!!!
    De amikor az artynak 4× egymás után mellé lövök akkor lécci csukjátok be a szemeteket!!! XD

http://data.hu/get/4780722/M4_Sherman_azta_qva..._boeltkolob..rar
  • Renegade
    replayt, replayt, replayt
  • VanDaal
    A 105-össel használod? HE nerf előtt én is nagyon szerettem, de akkoor inkább eladtam, hogy a kellemes emlékek maradjanak meg. Ilyen használható maradt volna?
    Ha van replay, szívesen megnézném :)
  • foxbat88fx
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. február 27. 11:58:09
    Jármű: M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 4 764 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)(ez lett az exp rekordom: 2382)
    Szerzett kredit: 59 809
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Megszálló, Kolobanov Kitüntetés

-hát ez nagy kemény volt xD XD (L) M4 (L)
  • stoppos
    Ó, aranybánya:

Konrád3 pánéloscsata Budapestért

Páncélosok a tiszántúlon
  • darki81
    oda inkább kd-t javítani jártak, mert tele volt medickel, továbbá sok pontot adott, és jó móka volt :D
    régebben én is felnéztem párszor, de csak a vicc kedvéért :)
  • stoppos
    32% az XP piaci részesedése a 2012 januári adatok szerint. Egyszerűen ezt nem hanyagolhatják, akármennyire is a hátuk közepére kívánják már azt az oprendszert a microsoftál.
  • stoppos
    Nocsak mit találtam
  • VanDaal
    Nem azt várom, hogy "szivességből" hagyják meg a már lebontott tankot, hanem csak azt, hogy ha már egyedül bontom le, legalább ne lopják el az orrom elől low hp-ról, főleg ha az lenne a 6.
    Egyébként én is remélem, hogy a hátralévő cirka 100 csata alatt még csak összejön 1-2 :)
  • lammaer
    Hát, akkor azoknak sincs igaza akik leírták az XPt a biztonsági frissítések hiánya miatt.

Pedig én is úgy tudtam hogy az MS már elhagyta az XPt.. :)
  • stoppos
    Eredetileg 2009 volt az otthoni kiadás támogatása, most az új dátum 2014 április. Addig érkeznek rá ingyenes biztonsági frissítések.
  • lammaer
    Az nem is igazi topgun ahol csak úgy odaadják a fraget :) Az kb olyan mint Battlefieldben a knife meg pistol only szerverek, csak hogy meglegyen a késelős meg pisztolyos medál.

Meg lesz az előbb utóbb, és sokkal jobb érzés lesz hogy nem tolta senki se a tolókocsidat hanem magad gurultál fel a dombon.