418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• wmisi
    elso meccsem az AMX 13 90-el...szep csapat szep MM...:D

• Destydeme
    Na,ja azért a start után igencsak keresni kell a kontaktot,h T10-el találkozz.De általában rengetegen így vannak,pedig vhol olvastam anno(talán FAQ?),h a köv.tank stock-ént rosszabb,mint az előző fullosan).
    Azt már csak megjegyzem,h ilyenkor amit lehet megveszek rá.Távcső,ventillator,álca,stab.,vagy ami kell...De ilyenkor meg az van,h"Nem vok prém,nincs pénzem".Akinek nem inge...
    Úgyhogy az van,h én vok a balfék,h ezeket a hsz-eket elolvasom...
  • stoppos
    A 107 az egy nagyon jó ágyú, még a KV3-on is. De nem közelharcra, hanem sniperkedni. Nekem sokáig az volt rajta, még akkor is, mikor már megvolt a 122-es. Mondjuk eladtam végül az egészet a francba. Nem nekem való az orosz ág.
  • noname23
    Ezen nincs semmi gyanus pont a weak pontokat lőtte el xD
  • kabel15
    Mást meg nem lehet átrakni Kv3 ra. Kell lánctalp torony majd utána jöhet a 122mm addig meg csak szívás. Na sebaj 1x csak meglesz. Mikor meg kilőnek megyek FUN olni M4 el :D
  • stoppos
    a motor és a rádió azok, amiket nem kell feltétlen kifejleszteni. Akkor lehet párhuzamosan húzni két tankot. Pl: a VK3601 legnagyobb motorja a tigris közepese. Azt a VK-val húztam, de közben megvolt a tigrincs is már. A rádiót meg azt hiszem egy régről maradt Pz3-assal hoztam ki.
  • yossarianHUN
    De nem 400 méterről, közel 45 fokos szögben beforgatva:)
  • I.C.ram
    Azért a hasát elég sok minden átüti a KTnak.
  • yossarianHUN
    Itt van a kép róla. Nagyon gyanús, hogy gold ammo volt.
    kép
  • kabel15
    107mm csövem van. De az még mindig kevés. 122mm már remélem fogok érni valamit. Addig meg szívás.
  • Oddball29
    Pedig hajjaj...

Múltkor hármat kaptam P2 150 effektív homlokpáncéljába egymás után T5-ös Shermantól úgy, hogy hozzám képest lejjebb volt.
  • NH3CL
    igen, arra bocsi. "Billentyűzet botlás"
  • Pales27
    Jó ágyú a 105-ös, vannak akik meg se tudnak válni tőle
  • yossarianHUN
    Engem tegnap El Hallufon KT-val lőtt át többször egymás után szintén egy KT. Én az északnyugati feljárót védtem, ő a szemben lévőt, onnan lövöldöztünk egymásra, és szerénytelenség nélkül mondhatom, remekül be voltam forgatva. Amíg én csak pattogtam róla ő szépen lemajszolt rólam vagy 60%-ot.
  • stoppos
    A 107-re gondoltál. a 122-t a KV3-on lehet kifejleszteni. Viszont a 107-es alapban nem kell a KV3-hoz. Viszont akkor mivel lőtt a KV-val???
  • NH3CL
    Azt se értem, hogy miért megy neki a T10 tankoknak, mert mérget veszek rá, hogy max 3 T10 kerül randomba, 3-4 T9, a többi pedig alatta, egészen T6-ig.
  • Destydeme
    Jogos.
  • VanDaal
    Megfordult a fejemben, de nem hittem volna, hogy valakik (ezek szerint elég sokan) tier 7-8 tankokban is azzal lődöznek random csatában. Még szerencse, hogy a helyzetfelismerés és a helyezkedés hiányát ez sem tudja pótolni.
  • NH3CL
    így jár az, aki stock tankkal bemegy csatába. Mikor tanuljátok már meg, hogy a korábbi tankon (jelen esetben KV) ki kell fejleszteni mindent, ami a következő tankra (KV3) jó? A KV3 motorral, 122-essel az egyik legjobb T6 tank. Azzal volt sokáig a rekordom, 8 kill, 1800 xp prém nélkül. Ezt csak az IS-4 döntötte meg 9 frag, 2155 Xp-vel. Közben ment párhuzamosan a német ág, arty, amcsi TD, meg egy kis német TD.
  • Oddball29
    Gold ammo half prize
  • kabel15
    Szenvedek rendesen a Kv-3 al. Alap felszereltséggel alap cső motor torony :S Berak ilyen 9tier es tankok ellen pattogok engem meg 1 lövésből kikapnak. Most pl egy 10es tank jött velem szembe 1 lövés voltam nneki szemből úgy hogy a tornyom szélét találta el szemből ami ráadásul nem is merőleges.
  • stoppos
    Még a driver is lehet, igen. Azt hiszem novemberben jött egy új driver.
  • VanDaal
    Azoktól kérdezném, akik tapasztaltabbak nálam KT-val, hogy régen is így át tudták lőni a frontját más tier8 tankok? Mert míg csak ellene harcoltam, ez nem tűnt fel. Lehet nem figyeltem eléggé a beforgatásra, mert a tornyát így is át tudják lőni, de azért nem voltam velük teljesen szemben. A lyukak egy másik KT-tól, egy P2-től és egy T25-től származnak.

• Toweliee
    Rammer lesz.
  • noname23
    Lehet a driverek vagy a peccsek hatása de mindig változó különbséget tapasztalok a két platform között mára már azért nálam nincs olyan nagy előnye az Xp-nek mint anno bétában mikor 138-170ms-on toltuk ezért nem kizárólag csak Xp-zek van amikor BF3 után lusta vagyok újra indítani a gépet, hogy csak a wot miatt váltsak ilyenkor marad a Win7 x64.
  • lexlutor
    :DDDD
  • stoppos
    A játékon is állíthattak valamit, mert leesett az fps az elmúlt hónapokban. Mondjuk az nvidia beállításaival nem mókoltam és újrahúztam a 7-est pár hónapja.
  • pointer4
    "You know your team is bad when you get the Scout award on your GW Tiger."

kép
  • Oddball29
    Valaki esetleg kapható t6-os grindelésre este úgy 8 után?
  • lexlutor
    ..nekem ha jol remlik rammer van rajta. de a tavcso sem tunik rossz valasztasnak. a tiger p-nek eleve eleg jo 420m latotavolsaga van, ha erre jon meg plussz akkor az jol johet a sniperkedeshez. mondjuk ez stilusfuggo szerintem. ha kozelharcra mesz, akkor inkabb rammer. ha sniperkedes akkor tavcso. jo eselyel scoutolni nem fogsz vele, bar ki tudja :) nekem tiger2vel van egy scoutom :)
  • noname23
    OFF:
    Mondjuk ez kicsit ilyen skatulyázás de legyen bár nekem azért nem egy elavult gépem van mégis xp-n játszom a wotot mert nekem jobban futott ott ahogy összehasonlítottam persze ez nem mindenkinél lesz igaz ezért nem is ajánlom.
  • Toweliee
    Érdemes a Tiger P-re távcsövet felrakni? Van rajta ventillátor és töltésgyorsító. Egy szabad hely maradt. Mi menjen arra?
  • lexlutor
    igen, csak ilyen melysegekbe mar nem akartam belemenni :)

en mindket tankot szeretem.
  • noname23
    IS-nek van egy 72°-os front páncélja ott pattogni szokott meg a tornyon az oldaláról ha nem középen találjuk el.
  • dolorex
    Tiger P ágon van a Pz IV, amely az egyik legjobb farmoló, nem rossz az az ág, egyedül a 38nA ami hihetetlen gagyi, de a többi tank elég jó (Pz 38t tier3ban sztem a legjobb).IS-el nem játszottam de tier 5 tankok is szépen át tudják ütni (főleg oldalt és hátul).
  • pointer4
    Ez igaz, felhasználás függő.
    Én pl már csak azért sem használok XP-t, mert még a desktopot se tudná megjeleníteni :D Ahhoz is minimum Vista kell :D Pedig ez nem egy nagy óhaj sóhaj...
  • lexlutor
    akkor hajra! platoonba lehet a legjobban karomkodni :)

viszont ne add el a kv3at, mert lassan (fel év :P) jon majd az orosz heavy tree revizio!
  • darki81
    a gyengébb gépekre xp 32bit, az erősekre meg win7 x64 :)
    kb ennyi elég is ebből a témából :D
  • noname23
    OFF:

Még az nv se írta le az xp-t most csinálták nem rég a 295.73 WHQL drivert xD
    Aki már örült a markában hogy elvan temetve annak még várni kell.

Amúgy én nem szeretnék egyik oldalra se beállni nem ez volt a célom egyszerűen döntse el mindenki maga hogy mi a jó neki, de ne úgy hogy dogmatizál és boszorkány üldözést csinál a másikból hanem utána lehet nézni nem egy nagy feladat hogy objektíven eldönthessük.
    Természetesen nem mindenkinek lesz egyformán jó ez vagy az ilyen tökéletes recept nem létezik.
  • kabel15
    Igen csak barátom most kezdi a németet és jó lett volna együtt játszani.