418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• dodo1125
    Nem hinném egyelőre még allig van telepitve valami a gépre meg minden más játékot visz
  • Nickel77
    AMX 13 75 ,nálam sokszor hoz annyit mint a KV.
  • Nickel77
    Köszi.
  • patchaou
    Nem lehet hogy valami más fogja vissza a gépet? Vírusirtó, torrent, frissítés vagy egyéb hülyeség?
  • dodo1125
    Laptopban ezek a legujjabb ati videokártyák tuttommal
  • Destydeme
    Ezek aztán pláne nem mai videó kártyák.

Minimum:GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog VGA:
    Ajánlott:GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analog
  • dodo1125
    csak az MMO játékot nem viszi a sokkal nagyobb gépigényüeket pedig igen ami nem internetes és az előző kártám is 5470 és volt azzal meg nem volt baj
  • Destydeme
    Ez nem igaz?

Minimális gépigény: Ajánlott gépigény:
    CPU: 2GHz CPU: 3GHz
    RAM: 1GB RAM: 2GB
    VGA: GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog VGA: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analog

HDD: 2GB HDD: 2GB
    Hálózat: Connection rate: 128 Kbps Hálózat: Connection rate: 128 Kbps

http://gepigeny.hu/games.php?id=1248
  • Iflow
    Sziasztok !
    Melyik franszia tragaccsal lehet több pénz gyűjteni :
    AMX 12t vs. AMX 13 75 ?
  • yossarianHUN
    Érdemes. IS3-al fogsz szívni nélküle rendesen.
  • noname23
    Azért ott van az a M jelzés Mobility Radeon.

• Destydeme
    Valami más lesz,ennél a kártyával jóval gyengébbel is vidáman fut.(Nekem gyengébb van)
  • patchaou
    Attól hogy duplája a memóriája mint az előző vga-nak még nem biztos hogy erősebb is. Szerintem a *470-es vga-k nem játékra vannak kitalálva.
  • 505thZajcev[PT]
    Figyi, ez egy also-kozepkategorias mobil vga, nem jatekra van kitalalva. Ennyi.
  • dodo1125
    Ezen most nálam az fps 5-10 körül mozog
    a gépet három hete vettem 170000 most meg kitehetem a polcra igy könyvnehezéknek
  • Nickel77
    Üdv. Kérdés: IS-re érdemes kifejleszteni a D-25T, vagy gyűjtögessek tovább IS3-ra?
  • 505thZajcev[PT]
    A volt laptopomban szinten olyanom volt, es messze nem viritott. Mondhatni jatszhatatlanul lassu volt 10-15 fps, eros beszaggatasokkal. Ahhoz kepes a 4850 durvan jo kartya, azert jo azon.
  • dodo1125
    Ezért nem értem én sem pedig már két programozó látta és senki nem tudott ehez hozzászolni
  • Sir Charles
    Amúgy nincs baj az AMX-40-el, csak olyan szar csatákba rakja be, hogy csak sírni tud az ember.(low tier csatákba nagyot lehet vele kaszálni)
    Én 10000Xp-ig elgörcsöltem vele, a maradékot elnyomtam free Xp-ből.
    Sajnos az AMX-40-ek egy taktikája van: marad nyugodt, bármi is történik!
    Az AMX12t csak annyival lesz jobb ilyen szempontból, hogy azzal gyorsabban odaérsz az ellenséghez, hogy kinyírjanak, mert az is hasonlóképpen használhatatlan a Match-making besorolása miatt.
  • stoppos
    Hümm.. Azzal szaladnia kéne, mint állat.
  • bardocz
    Hát ez az IS-4 kurvára nem nekem való, még a duplázót sem tudom megcsinálni vele...
  • Csempesz77
    Nekem HD 4850, 512-vel vígan szalad. Nem értem, ezzel miért nem? Kellene pedig.
  • dodo1125
    igen:AMD Radeon™ HD 6470M 1GB DDR3
    de az előzőben is ilyesmi volt csak gyengébb 512-es
  • Csempesz77
    Igen, nekem pont ez a stílus jön be. Nem szeretek elől szerepelni, inkább elbújok és sunyi mód, onnan lövöldözök. Persze én is sokszor megszívom, amikor kiszúrnak. Fps játékokban is, ahol csak lehet, sniper-ként nyomom. :)
  • stoppos
    Jól látom, hogy abban Intel HD Graphics chip van?
  • Destydeme
    Nálam a Td-k támogató szerepkörre vannak,azt mondanám,h a 2.sorból segítek.
    Akkor szaladok(ha tudok),ha már csak 2-3tank van,vagy fast cap.
    Városban elég nehéz,de pl.Malinovkán lehet vele gyűjteni a respectet:)
    Meg azért van erejük,most épp Ferdinándot tolom.Szal más játék stílust kér,mint a tankok.Ha meg rohangálni akarok,AMX13 90 fullosan vár:)
  • dodo1125
    Helló mindenkinek! Lenne egy kérdésem hozzátok!
    Vettem egy új gépet és nem akarja vinni a WOT-ot még alap grafikán is szaggat,de ellenben minden más nem netes játékot könnyedén elvisz még az újabbakat is.Ha lenne valami tanácsotok azt nagyon megköszönném pl hogy nem e valami beállítási gond ez vagy hasonló. Mert az előző gépem fele ijen teljesítménnyel is el bírta vinni a játékot.

A Gép:HP Pavilion G6/1gb amd radeon DDR3/4gb DDR3 RAM/Intel I3 2.2ghz
    Segítsetek már tiszta rozsdásak a tankjaim!!!
    KÖSZI
  • Csempesz77
    Tudtam, köszi!
    Ha valaki egy ilyent terelget, az ne elől hősködjön. Találjon egy jó helyet, ahonnan figyelni tud és jó a rálátása viszonylag nagy területre. No városban mondjuk ez pont cumi.
    Szerintem, ha mindenki a saját dolgát gyakorolná, lehetne egy igazán ütőképes csapat. Én mindig hátul maradok úgy, hogy látótávolságban legyenek az előttem előrenyomuló harckocsik. Ha van nagy terület, akkor messzebbről segítem őket, ha nincs, akkor a hátuk mögül, vagy oldalról figyelve, hogy az ellenség töltési ideje alatt tudja tüzelni.
  • patchaou
    Be van pipálva az, hogy a legénységet a barakkba a felszerelést pedig a depóba rakja. Nincs hely a barakkodban.
  • lexlutor
    nem a barrackban?
  • kabel15
    Francia alap tankot miért nem tudom eladni. Azt írja nincs elég hely a DEPO ban.
  • Destydeme
    Jááááááááá...:)
  • Destydeme
    Nem a parancsosztás a baj.(Tőlem írjon bátran értelmeset a c6ra,vagy figyelmeztessen a térképen(ctrl+bal egérgomb a mini mapon(tudtad?))
    A baj,h ne rohanjon(vagyis helyzet függő,de ne az elején).
    Csinálja azt amit te is írtál.
  • patchaou
    Ismerünk olyat, aki T) heavyvel csak külső nézetből tolja, többnyire auto aimmal... Sőt, néhány embernek tier-6-7 környékén újdonságként hatott az egérgörgővel való zoom.
  • Csempesz77
    Szerintem egy Td eleve ne osztogasson parancsot! Szépen támogassa a többieket, ez a dolga. Én is ezt csinálom.
  • PetiPetiHUN
    Sokat megyek T-127-el és elég sokszor csinálnak olyat az artyk hogy első vagy második vonalba rohannak előre. Ma délbe karélián két BT-7-es fölment foglalni a bázisunk visszamentem és belelőttem mindkettőbe, utánna csak spotoltam őket tizen akárhány hp-val. Vártam mikor lövi már ki az arty őket de nem láttam sehol egyszer csak előtűnt az ellen bázisánál az első vonalba. TD módban átment a hegy mögött és csak ő jutott át ott, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek persze vesztettünk.
  • Csempesz77
    Ez marha jó! Azért kemény lehetett.
  • Destydeme
  • badnewz
    felém csak így lőjj dinnyével :D http://www.youtube.com/watch?v=KsOkUr-R5eo
  • Destydeme
    Ja.Sajnos igen.
    Kedvencem: Td-elkezd rohanni(rush?,scout?)nyomkodja a"kövessetek"-et,5sec múlva már vadúl a"segítséget"üti...(Aztán meg a mindenki fax felirat jön)