418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Iflow
    Kösz !
  • VanDaal
    A tűzgyorsaságot nem lehet mindig kihasználni, szerintem inkább a medeknél előny, mint a TD-knél. Az első lövés után hiába töltesz be hamarabb, ha addigra a célpont visszabújt a fedezékbe, kilövi előled low hp-ról más, vagy esetleg az lő ki téged, mert kevés hp-d van már csak. Ezzel nem akarom degradálni a 88-ast, mert ha lejár a prém, lehet teszem is majd vissza, de pillanatnyilag több örömet okoz a 105-ös használata. Negatívumként az alacsonyabb torkolati sebességet tudnám mondani, de ahhoz meg hozzá lehet szokni.
  • stoppos
    De este megnézem a beállítási lehetőségeket, hátha okosabbak leszünk holnapra.
  • Gottfried
    Az egyik kedvenc TD-m volt a JP és mindkét löveggel elég sokat játszottam vele.A 88-ast nem csak a lőszer ár miatt tartom jobbnak a 105-nél hanem a gyorsasága miatt is.Töltésgyorsítóval piszok gyorsan lehet lőni vele és ez sok esetben nagy előny.Nekem sokkal jobban bevált mint a 105.
  • stoppos
    Nekem egy samu rf510 van, azon is gyönyörűen elfut az MW3, a wot meg néha leesik 10 fps-re, mikor kinézek a pusztába. Pedig semmi nincs ott, csak egy bazinagy puszta. :)
  • noname23
    Jah láttam i7-es verziót most
    elég jól elboldogult de nem mind1 az se hogy neked milyen van meg hogy sp vagy mp játékról van szó multynál nehezebb dolga van kicsit a gépnek.
  • VanDaal
    Bezony, jó móka 1 lövésezni az aprónépeket meg ijesztgetni a többi tier7-et :)
    Bár prém nélkül én is megfontolnám a használatát, mert azért az is előfordul, hogy mellémegy párszor. De kill/death arány javítására tökéletes :D
  • dodo1125
    nem tom amit én néztem ott nem tünt fel de ne hasonlitsuk a kettöt szerintem eggymáshoz nem egyformák az eröviszonyok
  • lammaer
    Még nem, ma éjszakás vagyok. De ami késik az nem múlik... hamarosan bekerülsza hall of fléme-be :)
  • noname23
    Ott is szaggat nem?(mint a wot) legalább is én ezt látom http://www.youtube.com/watch?v=N7DM1A9PsZk
  • magyargyerek
    Na igen elméletben ez így szép lenne ha nem a vaksi orosz járgánnyal mennék fel. Már csak akkor veszem észre az ellenséget amikor 5 találatot be is kaptam. De sokszor a találat bekapása után nézek körbe de nem látom az ellenfelet. Csak azt látom az irányt amerről a pofont kaptam tankot meg nem. Ez elég idegesítő tud lenni. Periszkóp segít de csak egy van azt rakosgatom hol erre hol arra.
  • stoppos
    Játsz egy kicsit a beállításokkal, hátha.

Meg nincs külön a kártyához valami app, mint az nvidiának?
  • Pongyi
    lammaer megnézted a replayt amit küldtem?:) Am tetszett?
  • Pongyi
    Mire leírtam már meglett?:D De jó....:)
  • Pongyi
    Garázsban középen fönt van a nagy piros CSATA gomb. Azalatt van egy olyan h "hagyományos csata". Na az egy legördíthető menü, ott szépen egérrel rámész és rányomsz a "szakasz"-ra és az előugró ablakból kiválasztod a barátod és meghívod szakaszba. Megvárod míg elfogadja és máris tudtok egymással menni. Persze így egy csapatban lesztek. Ha egymás ellen szeretnétek menni, akkor ugyanott a gyakorlót válaszd ki. De így nem kaptok se xp-t se pénzt, hisz az csak gyakorlás. Viszont tudjátok egymást hentelni:)
  • lammaer
    Ilyenkor nem az lenne logikus, hogy te aki jobb vagy azoknál akikkel játszol (beleértve az ellenséget is ugye) ilyenkor még többet kaszálsz?

Hiszen amellett hogy a csapatod hülyébb lett, az ellnség is az, ergó könnyebb őket fraggelni, ergó több XP-t és kreditet kapsz - hiszen az egyéni teljesítmény kérdése.
  • dodo1125
    És közepes beállitással
  • dodo1125
    amugy most néztem egy game play-t a BF3-al és az amd radeon 6470m-es kártyával ugyhogy eszerint el birja vinni ez a buta kártya is
  • kabel15
    már megvan semmi.
  • Pongyi
    Kb 150-200 méterről pattanok KV3 tornyáról Fullos IS3-al BL9-el... Azért néha rendesen qrvaannya tud lenni ez a játék......Ugy meglepődtem, h odais haltam.
  • kabel15
    Valaki el tudná mondani hogy tudunk játszani ketten barátommal? Nem találom sehol se a behívó funkciót már fel van véve barátnak de nem tudok csatát indítani.
  • Musztafakebab
    AMX 1375 sok pénzt lehet vele kaszálni de a 12t-vel is jön már pénz.
  • magyargyerek
    Még délután egész jó köröket duplázhattam de most valami idióták jöhettek fel mert fel sem érek és már 3-10 a meccs állása, pocsék köröket futok.
  • szecsko77
    Hát igen. Eddig nem akartam írni, mert sokan a 88-ast istenítik a JP-n, és a 105-ös lőszerét csak kidobott pénznek minősíteték, de nekem is a 105-ös ágyúval jött be a kicsike. Pont a múlt héten sikerült vele egy 9-es killt összehozni. Ha már TD, akkor szeretek minnél nagyobbat odacsapni vele egyszerre:)
  • noname23
    Hát a wot és az ati nem cimbiztek össze hogy külön fejlesztői gárda foglalkozzon a lebutítással és átírással a gyengébb ati kártyákra hogy azokat is eltudják adni talán ezért.
  • patchaou
    Azt az Én 4 éves gépem is vígan elviszi, hogy miért abba tényleg ne menjünk bele :D Ezzel szemben a wot-ban igencsak ingadozik az fps-em.
  • Gottfried
    Egy ilyen szinte minden nap összejön vele,ezért szeretem ennyire! :-)

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. február 27. 17:25:48
    Jármű: Object 704
    Szerzett tapasztalat: 1 159
    Szerzett kredit: 49 361
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés

• Awakening
    Sorry, elszúrtam az URL-t. :)
    hungarianpts.enjin.com a helyes
  • Gerifinuccsi
    Köszi.
  • Awakening
    Üdv. Mindenkinek !

A kalózokhoz korlátozott számban újból van felvétel !!!

CW csapatainkba keresünk aktív játékosokat.

Jelentkezési feltételek :
    - 18.év feletti életkor ++
    - tier 10 heavy, tier 9 med, tier 8 arty valamelyike.
    - heti 3 CW sorozaton részvétel az esti órákban.
    - aktuális gyakorlásokon részvétel.
    - TS3 használata.

HonlapunkonHPTS, a játékban (rbarta vagy Awakening) ill. a WOT hivatalos honlapján lehet jelentkezni.

• Oddball29
    57mm Zis-4
  • dodo1125
    Jolvan majd kiprobálom a kiváncsiság miatt ,de hol van attol még a WOT gépigénye és ez igy nem lessz válasz a kérdésre,de azért köszi.
  • noname23
    xDxDxDxDxDxD
    Szerintem ebbe ne menjünk bele mert olyan offolás lesz a vége amit nem szeretnék.

(((ui:Próbáld ki BF3al jó grafikán)))
  • Gerifinuccsi
    Sziasztok!

T-34re melyik löveget használjam? A 76-osat, nem? :O
  • dodo1125
    ez durva de akkor hogy birja vinni pl a modern warfare 3 jo grafikával?
  • VanDaal
    Na nálam egyelőre ennyivel jobb a 105-ös a 88-asnál JP-n :)

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2012. február 27. 17:15:04
    Jármű: Jagdpanther
    Szerzett tapasztalat: 1 260
    Szerzett kredit: 39 810
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Pusztító
  • noname23
    Mert az talán jobb volt de nézd meg itt meg legközelebb se ártana ha leinformálnád a dolgokat mert nem minden arany ami fénylik attól hogy újnak mondott 6xxx nem mindegy hogy melyik.

http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
  • noname23
    Hát az egy dolog hogy te azt gondoltad ez annyira új de hogy mennyire is azt az alábbi képen megnézheted amúgy tudása még a régi HD2850-et is alul múlja xD

• dodo1125
    Csak azért nem értem akkor mér vitte tökéletessen az 5470-es elötte lévő széria
  • stoppos
    Csak egy orosz fórumot találtam, ott sincs megoldás, csak szidják.

Radeon 6470M