418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #106045 nem! az az ez utáni lesz, a 7.3.
most a 7.2 jön de márciusban szerintem. -
Toweliee #106044 Ez ugye nem az a patch amikor az Is-4 felmegy T-10be? -
hadtjuk #106043 Na megint csak lemaradt valami. Tehát az előző hozzászólásom Pongyi 105951 hozzászólására ment. -
Musztafakebab #106042 Srácok aki jár gyakorlóra, igaz az hogy a lőszert amit bent elhasználsz ki kell fizetni? Ha igen akkor ez régen is így volt mert voltam párszor de nem emlékszem hogy fizettem volna érte. -
hadtjuk #106041 Pongyi!
Én viszont nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad. Nekem új volt.
Lammaer!
Ha nem esik nehezedre Pongyi hozzászólásának tartalmát is bele lehetne venni a FAQ-ba.
A másik: Bár te is írsz róla, de táblázatszerűen is lehetne csatolni a FAQ-ba a XP és kredit táblázatot, ami Stoppos műve (104780 hozzászólás). Remélem, egyik alkotó sem kíván szerzői jogával élni. Énnekem mindkettő hasznomra vált. Például mivel nem vagyok prémes állandóan ezüsthiányba szenvedek, emiatt a foglalás nem nagyon izgat, mert csak elég a végén bent lenni. Vagy például, ha KV-val toppon vagyok az se bánt, ha lelövik rólam a foglalást, mert az nekem nem oszt nem szoroz (nagyon meg nem sebeznek). Neki meg had legyen XP-je, stb, stb. -
Gecsa20 #106040 mikor jön már a beígérd patch?!?!?! febr...-.-'' még van kb 2 napuk.. -
a "csalás" feltételes volt a részemről (még ha neked nem is ment át)
de ezzel a legó-szkinnel sose fogod megtanulni hová kell lőni. sztem könnyebb anélkül.
ha kilőnek nézegesd a többieket hová kapnak lövést és ne rögtön esc.
vagy csatin is találsz olyan embert akivel be tudsz menni egy kis gyakorlóra, én is ennek köszönhetek néhány trükköt (respect 0T3P és még pár ember, aki nem jár sg-re). -
fodus #106038 Ismét nagyszerűen indul a nap. 20 csatából 20 vereség. Még akkor sem sikerült nyerni az áldott csapatomnak, amikor b2-vel kiirtottam az ellen 6 tankját, egy hetzerrel közösen. Másik 3-at majdnem 10% ra sebeztünk.....****************** -
Murlo91 #106037 Amúgy nem tudom mennyire jó ez, mert bár én nem vagyok egy pro, de a KV-t én a nyakánál szoktam lőni elég sikeresen, az meg itt nincsen jelölve semmivel..:) -
Murlo91 #106036 Jaj ne vedd úgy a szívedre, én nem foglalkoznék vele. Az hogy offline vagy online tanulod meg tök mindegy szerintem. Egyetlen probléma hogy hülyén néz ki:) -
Thoryne #106035 Ha gyökér a team:
http://www.2shared.com/file/mdEM1IaT/20120227_1647_usa-M4_Sherman_e.html
:D Első 3 fragem megvolt, erre látom, hogy ketten maradtunk a sok ellen. Enrageltem, aztán végül ez lett belőle
(Az elején pattogok a falak között, mert a Settingsben matattam... bocs :D Ja, és még mindig nincs egy hónapos a fórum regem, ezért muszáj vagyok így...) -
MuldR #106034 Hivatalos allaspont szerint a hitbox skin nem csalas, csak a community le fog nezni, ha nem vagy kepes megjegyezni azt a par weekspotot. :)
wotdb.info fontvannak a gyenge pontok. Megnezed, megjegyzed, es maris nem melegfelvonulasos a WOTod. :)
-
Nazarov77 #106033 Ilyen nem létezik, gold és társai szerver oldalon vannak tárolva. Általában az ilyen gold hacker programok vírusok, ha tényleg használt ilyen programot akkor ne lepődjön meg ha lenyúlják az accountját. -
rahotep #106032 Ismét szeretném hangsúlyozni,hogy nem tudok hivatalos álláspontról,miszerint a hitzone skin csít lenne.Eltávolítottam mert úgy látom emiatt lenéztek....Nem akarok csaló lenni! -
stork13 #106031 Link -
Csao!
Tudnatok adni egy linket, ahol reszletesen meg lehet nezni a tankok gyenge pontjait kepeken? -
Nazarov77 #106029 Supertest is on. Preparing for public testing now.
Akkor legkésőbb jövőhéten elindul szerintem, onnantól 2 hét az éles kb. Legalábbis az oroszoknak :D
-
Ry0K3N #106028 Ilyen MM leosztás mellett meglepődtem volna ha lett volna esélyük. -
Ha kituno a team (igen, neha ilyen is letezik...
)...:
Kozben a nyomorult T-28-al felhozom a gyozelem-vereseg aranyomat lassan egalba...
-
Szpecnyaz #106026 Ja jó, látom közben más is írta, csak nem figyeltem, vedd úgy hogy nem szóltam semmit. -
Szpecnyaz #106025 Nézd már meg alaposan hogy mire írtam ezt a választ :) -
Megszoktam, hogy ilyen esetben az ellenséges medek simán átjönnek a hegyen, és kezdetét veszi az analrape, de nem, nagy el lettek picsázva. -
Attól hogy letölthető vmi, még lehet csalás.
amúgy nem lenne jobb legóval játszanod? úgyis úgy nézki
és ha "segítséggel" (csít) tudod ezt megcsinálni, akkor most kit kell dicsérnünk? téged vagy a programot? (költői)
-
Destydeme #106022 Az előbb megmagyarázták,h azért vesztettünk,mert Ferdinándal nem támadtam és csak a bokorból néztem a dolgokat.
Elképesztő..
Úgy kezdtük,h a Jpanter az első percben behalt az 1 személyes támadása miatt és szóvá tettem,h ez mire volt jó.
(én vok a fax,h használom a c6-ot)
Gec..fos ami a tré,h meg voltak győződve,h igazuk van. -
Aki ilyen szivárványos skint használ, annak elég büntetés az, hogy úgy néz ki a játéka mint egy melegfelvonulás. -
rahotep #106020 Bocsi! Nem figyeltem! Már megijedtem,hogy a pink bóbitás KV-t bántják... na meg engem,hogy csalok... :-))))) -
virkir #106019 Tőlem... ma meglett a batmobil innen már azt nerfelnek rajtuk amit akarnak xp ügyileg :D
Irány a T-54. -
nem neked irta... -
rahotep #106017 Miért? Csalás? Bárki számára elérhető és letölthető skin.Sok fórumot elolvastam,de azt írták,hogy nem tiltott...Vagy rosszul tudom? Van hivatalos álláspont erről? -
Szpecnyaz #106016 Szerintem találhatsz 3at hogy csalás e vagy sem, esetleg írj a supportnak és kérdezd meg :D -
fene a pofajukat...akkor ez en tankom mar eleg szines lehetne...:D -
rahotep #106014 Igen tényleg 5. februári event! :-))))) -
Renegade #106013 ha kilősz egy csomó járművet, akkor bónuszként legrafitizik a tankodat, nem tudtad? :-) -
rahotep #106012 Még csak Ezernéhányszáz csatát játszottam és jól jön egy kis segítség a hovalövést illetően.Már tier7-ig nagyjából megtanultam melyik tankon mi hol van így hamarosan visszaállítom az eredeti skint,de néhányszor jól jött!Kezdőknek még kell! :-) -
nem hiszem el hogy nem zavar titeket ez a szin kavalkad.... -
rahotep #106010 ...és ez járt érte! :-)
-
rahotep #106009 Na hagy dicsekedjek egy kicsit.Így is buktuk,de legalább meinden tőlem telhetőt megtettem.Jó éjt mindenkinek!
-
stoppos #106008 Nu, az nvidiának van egy olyan lehetőség a vezérlőpultjában, hogy power management mode. Ezt ha maximumra állítom, ahogy írta itt lejjebb valaki egy linkben, akkor simán viszi high beállításokkal. Nézd meg a tiednél van-e valami hasonló. Brutális a különbség. -
megakoko #106007
Volt egy pár darab KV tank nálunk
a győzelem nem volt kétséges.
-
Destydeme #106006 Nálam ez szimplán fifikás:)