418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Mi a fun benne hogy 1 perc mulva kilovik az I-es kis fost :D Az ilyen marhakat bannolni kene.

Mas: aki az artykon szeretne elegtetelt venni, pattanjon a T-50-es volanja moge. Legutobbi csataban kinyirtam a 4-bol 3-at, klassz kis ÓPÉ tank... :D
  • stoppos
    Hát bazzeg, te rosszabb vagy, mint Észak Korea. A statisztika szóból te arra következtetsz, hogy abba csak az számít bele, ami számunkra megfelelő????

Stephen M. Walt a Harvard nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó professzora összefoglalta a politikai mentegetőzés 21 pontját.
    Abból az első a nem mi voltunk. Te még mindig itt tartasz.
  • dolorex
    Áh, köszönöm!@ ilsalon, elindulok KV ágán, most már csak azért is összehasonlítom PzIV-el:)
  • virkir
    Azt tudjuk, hogy ami veled szemben van az neked minden op, legyen az light, med vagy heavy.
  • virkir
    Az kb az 5 óra alatt lenyomott körök száma a játékba és lehet még nagyvonalúan számoltam, jelenleg 1200 csata zajlik.
    Komoly mintavételi mennyiség. Meg nyilván oda főleg a bukott köreiket teszik fel az emberek.
  • bgabor
    Arra mondjuk, amikor valami túlságosan erős a hozzá hasonlókhoz képest.
  • I.C.ram
    overpowered - túltápolt
  • dolorex
    az "OP" minek a rövidétese?gondolom itt nem op rendszer az értelmezése
  • bgabor
    Azért ez nagyon durva. Mennyi munka lehet benne!
  • stoppos
    Őszinte borzongással tekintek rá, hogy a tények mennyire képtelenek befolyásolni a gondolatmenetét. Szinte már-már politikusi magasságokba emeli.
  • pointer4
    :D
  • marchizor
    Pedig vele lehetne :)
  • fodus
    Nem tudom ki hogy van vele, de egyre gyakrabban vannak olyan napjaim, (5-ből3) amikor egyszerűen csak töltelék vagyok a játékban. Mindegy milyen tankkal megyek (löwe.....amx-40), mindegy mit csinálok, támadok, vagy védekezek, ha véletlen eltalálok valamit, az vagy lepattan, vagy 0hp-s kritikus találat. prém nélkül játszom, de kezd qurvára elegem lenni.
  • bgabor
    Á hagyd, ő volt az aki nagy hangon bizonygatta itt néhány hónapja, hogy az teljesen normális hogy a Type59 200 milis torony és 180mm (tényleges) test-frontpáncélzattal rendelkezik, és hogy ez kicsit sem OP a másik három T8 mediumhoz képest. (Azoknak átlagban a fele, 100mm van mindkét helyen. A Type59, bár közepes tank, páncélzata gyakorlatilag erősebb vagy egy szinten van a legtöbb T8 nehéztankéval)

Szerintem ezek után nemigen érdemes vele vitába szállni. Vak emberrel se vitázik az ember festményekről.
  • stoppos
    Vagy szerinted az alapján regisztrálnak a felhasználók, hogy mennyire jók francia tankokban?
  • stoppos
    31000 lejátszott meccs szerintem jó mintavételnek.
  • virkir
    This data is collected from all the registered PlanetWOT-users.

Abszolút releváns és pontos statisztika
  • ilsalon
    Ez lényegtelen, úgyis csak a sebzés számít.
  • stoppos
    Ajánlom a táblázat winrate alapján sorbarendezését. Hogy akkor mi is nem OP.
  • wulwerin
    Ti is észrevettétek, hogy mostanság egyre többen főleg nagy tankokkal csak frag-re vadásznak? Mostanában baromi sok olyan csatám volt, hogy csak akkor indultak meg, amikor az ellenséget lesebeztük, aztán elkezdték kilőni őket. És még nooboznak is rendesen szokás szerint, ha pont azért vesztünk mert csak ültek a tökeiken. Nem azért írom, mert csak az "killjeimet" lopja.
  • virkir
    Khm...
    Ez azért enyhe túlzás, hogy finoman fogalmazzak.
    Egy KT-t hol szed ki szemből 170-es pen-el meg 240-es átlagsebzéssel?
  • ilsalon
    Bétában is játszottam már, ahol sokat nyomtam ezekkel a tankokkal, de nem emlékszem hány százat.

A jelenlegi statisztika szerint 190-et játszottam pz4-el, majdnem ötszázat KV-val. Szeretem is mindkettőt, azért játszom velük, na meg a pénzkeresés miatt. Benne volt az én véleményemben is a helyzet és random faktor, viszont hidd el, ha két ugyanolyan képességű játékos nyomna tíz meccset, akkor tízből hétszer a KV nyerne. Ez saját tapasztalat és mások véleménye is.

Ettől még játszhatsz nyugodtan a géppel, mert az élvezet faktora nem sokkal rosszabb, mint a KV-é. Én csak az eredményességről beszélek.
  • virkir
    Pontosan.
    Nagyon jól meg lehet figyelni ha egyedül rak be csatába ilyen tankokat akkor a legtöbbször alig érnek valamit, hála a papír páncélzatnak meg a sok sügérnek aki már kihúzta őket.

Gunslinger
    Szerintem se OP csak egy jó tank amit ha értelmesen, jól használnak akkor nagyon hatásos tud lenni.
  • stoppos
    A francia attól OP, hogy szemtől szemben egy darab 7-es light kiszed egy 8-as heavy-t. Ha ez nem OP, akkor nem tudom mi az. Nem a körbetáncolásról beszélek, normál szemtől-szemben helyzetről.
  • Renegade
    őőő, mind Eagle, mind Ssakesz Lória igen csak rá ver az átlag statjukra, és ha egy tank kiugróan táp jó kezekben, az azt jelenti, hogy igen csak OP, kb mint a puffancs
  • virkir
    Az első bekezdésben le is írtad a lényeget.
    Ha 6 megy rád akkor kb mindegy miről beszélünk mert bármi szétszed bármit kicsit sarkítva de ettől még nem a tank OP és azonnal nerfelni kell hanem a WG büdösgyökér. Mert nem képes úgy megcsinálni, hogy egyenlően ossza el a tankokat hanem bebassza egy oldalra pl a 6 type-ot a másikra meg semmit.
    A franciák ellen meg roppant egyszerű lenne ha nem eszetlenül menne a csapatok nagyrésze a randomba mivel a rof-juk semmivel sem jobb mint a szemben álló tankoknak akiknek még az az esély is megvan, hogy pattanhatnak róluk míg autoloader-es tankra ez azért nem igazán jellemző.
    A másik amikor 2v2 med/heavy aztán mindenki próbálja lőni a magáét ahelyett, hogy a másikról szedné mert az el is tudná találni.
    Az kéne már megérteni, hogy attól mert egy tankból sokat rak a kretén MM egy oldalra még nem lesz a tank OP.
  • stoppos
    Általában az szokott lenni, hogy ha megjelenik egy franszia, lekap a lábamról, hogy pislogni alig bírok. A múltkor viszont kéjes mosollyal szedtem szét a száját, mikor ellőtte a muníciót a köztünk lévő házfalba.
  • Zsoltika 007
    PzIV-el én td módban játszom. Csakúgy mint a Tigerrel. Messziről kell csipegetni, nem a szajába menni. Nemcsak a kv-t de még a 2-3 tierrel magasabb tankokat is szét lehet kapni ha jól helyezkedsz és nem veled foglalkoznak.
  • Gunslinger
    Az előtte lévő franciák azok lightok, 13-15 tonna tömeggel, a Lóri az első igazi med és ahhoz képest hogy 40 tonnás brutálisan tud rohangálni, de annyira OP-nak mondjuk én sem érzem, biztos azért mert rohadt béna vagyok vele. Az a nagy bajom vele, hogy nagyon nagy méretű, nagyobb mint az 50-100, ami egy heavy és ezáltal könnyű eltalálni és bármi átüti, párszor már megkergetett egy néhány t4 light tank miközben töltöttem és simán bepenetráltak amennyiszer akartak, mivel kicsit sebeznek így maximum csak idegesítő, de akkor is durca. :-)
  • Mighty
    Semmi bajom az egyes tankokkal. A probléma ott kezdődik, amikor a csodálatos MM betesz 4-5 lorrain-t az ellenfélhez, a másik oldalon meg ott szenved 4-5 másik tier 8-as. Ez a 4-5 francia ahova megy, roncsokat hagy maga után. Nagyon ritka, hogy a másik csapat meg tudja őket állítani.

Vagy 3 T34 az egyik oldalon a másikon meg IS4-ek, E-75-ök. Ezt lehetne ragozni még sokáig, egy a lényeg: szar az MM!
  • dolorex
    Próbáltad már a Pz IV?én bevallom a KV-t nem sokszor, haverom accjában néhányszor.2-3 kört ha nyomtam vele, jónak tartom ,de egy fullos PzIV és 100%os legénység + egy picit tapasztaltabb játékos elkapja a KV száját!:)és persze tudni kell hova kell célozni.a szerencse az lényegtelen most.az igaz szemtől szembe nyilt terepen nagy esélyel Kv nyer, terep függő, városban pedig a KV verhető.én többet értem el KV ellen mint a KV ellenem pedig nem vagyok nagy játékos cseppet sem(PZIV-el).de lényegtelen ezen vitázni, más a stílusunk:)
  • stoppos
    Én ezzel nyomom vele: 7,5 cm KwK 42 L/70 A 88-as mintha jobban pattogott volna, de lehet hogy csak képzelődtem.
  • lexlutor
    ..mondjuk azt azert megoszthatnad h hogyis kepzeled ezta meg kell tanulni ellen jatszani dolgot, ami utan elegedett hatradolhtsz, mert nem zavar tobbet. mert mondjuk pl egy type ellen meg lehet tanulni jatszani, amikro 6 megy rad, akkro kb tokmindegy mit csinalsz.

ugyaneza franciaknal. gyorstuzelo ellen egyedul nem sok eselyed van, csak csapatba. de uyge radomba nem mindig platoonba megy az ember. akkor megis, ezeken mit tanulsz meg?

miert rinya az h ha valami op, akkor azert enm lehet szolni? vagy a legszebb huzd ki enekd is lehet. tenyleg szep megoldas. ezert van 40ezer type a szervereken. marha nagy megoldas lett.
  • virkir
    A többi fransziához képest éreztem lomhának még a második motorral is de igazán nem jelentett problémát, legalább mire oda értem valahova az ágyú is betöltött.
  • Oddball29
    Éretlen idétlenkedéssel nem foglalkozom, a klaviatúrát se koptatom hülyék miatt feleslegesen.

Na pá.
  • stoppos
    Egyedül bóklászni ebben a játékban eleve nagy ökörség. Az esetek nagy részében, vagy többmindenbe futsz bele egyszerre, vagy ha marhára szerencsétlen vagy, akkor valami olyanba, ami pont jó ellened.

Kéne írni egy ilyen how-to-tank összefoglalót. :)
  • Toweliee
    Sejtettem.. Ahhoz kell a torony is aminek semmi értelmét nem látom, mert lassabb, de nem erősebben páncélozott.

dolorex, én most képeztem ki erre a képességet a 3001 P-ről, 100% még valamennyi. 80%-os ingyenes átképzéssel 84-86%-os ürgék lettek.
  • Gunslinger
    Ha nem húztad ki a nagyobb motorokat naná hogy lomhának érzed, t8-ak közül messze a legdurvább manőverezésű és sebességű tank.
  • virkir
    Mivan, cáfolni már nem megy?
  • Oddball29
    Aha, nonszensz, amire számítottam.

Továbbiakban /ignore, és ezt visszafelé is elvárom.