418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #106245 T54el kapcsolatban azért nagyon dúrván ment a sírás, hivatalos fórumon is meg itt is, hogy milyen táp.
Mostmár csak azért nem nagy szám, mert ugye van E50, a pershing is lekerült T8-ba és lett helyette Patton.
De amikor a T9 medek kijöttek, akkor a Panther 2 / Pershing / T54 trióból egyértelműen a T54 volt a mumums. És lehetett is osztani azzal a csótánnyal (emlékezzünk cak Maust hogy meg lehetett szivatni vele, egyszerűen csak mellé kellett parkolni). -
Toweliee #106244 Ma(?) nagyon nincs szerencsén az ARL 44-esekkel szemben. Minden lepattan róluk. Hiába lövöm oldalt, szemből (IS-3-al). -
bgabor #106243 Azt hiszem a legjobb lesz ha a továbbiakban én is Oddball és a többiek álláspontjára helyezkedem veled kapcsolatban.
-
virkir #106242 A bétáról hallottál-e már?
Már ott se szartam magam össze a T-44-el ha szembe jött egy 54 és csak LB-1 vagy D-10T volt rajta, egyedül a HP többlet miatt tudtak nyerni nem az átlőhetetlenségük miatt.
Ellene meg még véletlenül sem mentem se KV-3-al se Su-100-al, hogy csak a low tiert említsem és teszten ki is próbáltam mert gondolkodtam rajta, hogy megveszem a T-54 helyett meg farmolni de egy kalap szar.
A type nem más mint egy nagyon stock T-54.
Az a facepalm kategória amikor be lett bizonyítva neked, hogy lazán lőhető szemből a type 175-ös pen-el és te simán elkusoltál meg a heti rendszerességgel megjelenő arty rinyálásod.
A másik meg szó nem olt arról, hogy CSAK a többi 8-ashoz képest OP de akik tudják használni a 8-as medjüket szvsz egyikük szerint sem OP. -
Oddball29 #106241 Amikor kifizetődik TD-vel az agresszivitás. Nem az számít, mi vagy, hanem hogy mit kell megcsinálni, mert más úgysem fogja...
letölt -
Most szenvedek M3-al. Mióta megvan egy emlékezetes köröm volt 4 killel. Máig se értem, hogy miként sikerült. Nem utáltam még ennyire tankot. -
dolorex #106239 Elég gagyi, M3 Lee is gagyi?francba, nekem úgy tűnt tier4ben jó...lényeg h E2nél legyek már:) -
Attiska #106238 Visszatettem a 105-öst a JagdPanther-re. Azt hiszem, megváltozott a véleményem, baromi jó. A múltkor valahogy nem nagyon feküdt, de most isteni. A lőszerárat meg leszarom. :) -
Utálatos az a tank és a rákövetkező is. Jobb gyorsan elfelejteni őket. :D -
dolorex #106236 M2 MTnél meglepődtem ,hogy ennyi legénység van pláne mikor észrevettem ,hogy két rádiós.van vmi szerepe a 2 rádiósnak?amúgy a tank úgy néz ki mint egy mozgó bunker:) -
Ninju #106235 "These statistics are gathered at every morning about 08:20 (UTC+3) from official World of Tanks website. If you want your account to be included, please register to Planet Wot, and wait for a day (since graphs can only be made from 2 days minimum)."
Ez tömören annyit jelent, h naponta automatikusan gyűjtik az adatokat a hivatalos honlapról.
Nem a játékost tölti fel. -
EmR3 #106234 Panther ammo rack SZU85-el 
http://noob.hu/2012/02/28/shot_698.jpg -
dolorex #106233 Oké, köszönöm.Már alap löveggel is lehet durrantgatna, alig várom ,hogy fullosak legyünk!:D -
Attiska #106232 Na, megvan a Ferdinand, csak épp pénz nincs rá, hogy megvegyem. -
Ja, hogy Stug! Oké, ott már felejtős a 10,5cm. Bocs benéztem. :) 7,5-ös hosszú kell. -
dolorex #106230 Két 75s van, de gondolom erre gondolsz:7,5 cm StuK 42 L/70(VI), amúgy 10,5 az a hetzeren iszonyat brutál volt, de Stugal már nagyobb tier tankokhoz is berak ott meg kevés lenne.nem? -
ugyan ugy kilovom az ilyen kis poenos majmokat en is..... -
stoppos #106228 Ok, szal szerinted 30 000 meccs nem reprezentációs mintavétel. Beszélgessen veled mostantól a Berija. -
doomguard #106227 Az OP nem OP vitához nem akarok hozzászólni. Le kell győzni az NMI temet és kész. Vagy megy, vagy nem. Már láttam 7 killes T 50-2t, a leggyérebb killje egy panther volt, és mikor mindenki gratulált, köszönte szépen, de közölte, h ez csak egy átlag köre volt, mert a max az 9 a T50-2-vel. Most a tank volt OP,a srác egyéni képességei voltak jók, vagy csapat működött? -
bgabor #106226 Azám. Időközben meglestem a játékban az egyetlen "virkir" névre hallgató játékos adatlapját(két másik hasonló nevű van, de mindkettő 0 csatával, szóval ez lehet a tiéd), és meglepetten tapasztaltam, hogy neked nemhogy T8, de még T7 medium tankod se volt soha az életben.
Lehetséges lenne hogy te úgy okítottad itt a népet arról hogy a Type59 egyáltalán nem OP a másik három T8 mediumhoz képest, hogy közben neked egyik se volt soha a négy közül?
Azért ez már a Facepalm kategória. -
hosszú 75mm-t -
Én 10,5-el nyomultam és nagyon élveztem. -
én is késve fejlesztettem, de nem bántam meg :)
félni meg egyik tiertől se tudok azóta hogy betett uccsónak tier 9-be, és 100%-ról (15 kivételével) szétkaptam egy is-4et :) ügyesen bujkálva egy roncs mögött ;)
ahhoz képest hogy percekig káromkodtam hogy el se indulok a kezdőről :) -
dolorex #106222 Stugra meik löveget érdemes rakni?7,5 cm StuK 42 L/70 vagy 7,5 cm PaK 39 L/48 vagy 10,5 cm StuH 42 L/28?Köszi -
doomguard #106221 Ez itt az MMre vonatkozna. T32-vel folyamatosan szívat. -
PzIV-ben fostam a KV-tól rendesen, próbáltam kerülni és csak óvatosan csipegetni.
Azért is indultam el orosz ágon, mert kellett egy KV, hogy revansot vehessek. KV-ban imádom amikor odasózok és 2-3 lövésből szétlövöm a PzIV-et. Mindkettőnek vannak előnyei, de egymás ellen egyértelműen a KV a nyerő. -
megnéztem egy stat oldalon,
KV-val 28 PzIV-et mig 20 KV-t lőttem ki, ezek után 11 a köv szám -
Szerintem ha megfelelő tankkal megy a csapata akkor se lett volna vele kisegítve.
Annyi esze van mint amennyi látszik, egy nagy vassal még kárt okozna csapattársaiban. -
Pont az előbb volt linkelve egy jó kis idézet látszik nem olvastad de a te esetedben E1 Nem én voltam.
"Stephen M. Walt a Harvard nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó professzora összefoglalta a politikai mentegetőzés 21 pontját.
Abból az első a nem mi voltunk."
-
virkir #106216 Ha bele gondolnál az az oldal azért jött létre, hogy a játékosok felrakják a nekik tetsző köreiket.
Ebből vond le a következtetést, hogy milyen statisztikát lehet kihozni úgy, hogy a minta kevesebb mint napi öt órányi kör.
Az idézet meg pont rátok illik jobban mivel tőlem még nem hallottál nyavajogni tank miatt.
-
TDantes #106215 Aha...akkor kitehet róla? A szomszéd Mai néni? Retardáltak vagytok mind a ketten -
virkir #106214 Namost akkor a tank OP vagy a MM a retardált? -
Én Kv-3 al mentem arról nem tehetek hogy haverom egy LVL1 es tankot választott. -
Dejófejek vagytok. -
gratulálok! -
TDantes #106210 Jó nagy hülye vagy. Ha egy csapatban lettünk volna, első percben lőttelek volna ki. Kurva vicces ám ...hahahaa...jaj de mekkora poén, tier 1-essel csatába menni...jaj...istenem...hát ilyen remek viccet, eddig tízezer másik barom még nem sütötte el. -
Ha kiér a pici a körből, általában oneshootolni szokták/am. Aztán a barom haverját lenoobozni aki behozta. Hátha leszokik arról, hogy más játékát szánt szándékkal bassza el. -
doomguard #106208
Valahogy az ilyesmi mindig megtalál. A múltkor a 10 type, most meg a francia hadtest... -
Mi tegnap bementünk úgy csatába. Én mentem KV-3 al haverom meg Ltraktor al. Mindenki röhögött :D Ami a vicc hogy haverom húzta be a bázist amíg én a végén álló háborút folytattam egy KV val amin 152mm löveg volt :D -
KV-3 VS T95 T30. Egy lövés voltam a T95 nek. Megint én voltam a marha? Követtem 4 nehéz tankot mentem mögöttünk mondom azok majd jól megvédenek. Hát ők is hullottak mint a legyek.